موضوعها: 0
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-30 ساعت 19:15)رضا صالحی نوشته: با سلام
من اکثر پست ها رو خوندم ولی اخر نفهمیدم که که خودم و بچه هام چه واکسن هایی باید بزنیم مثلا بچه 3 و 10 ساله نیاز به واکسن ممنژیت دارند یا خیر
یا خود بنده با داشتن بالای 30 سال سن mmr و td رو چند مرحله باید بزنم و ایا لازم هست که مننژیت بزنم یا نه در ضمن واکسن های دوران کودکی رو کامل زدم لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام
دوست خوبم در تکمیل صحبتهای دوستان عزیزم بگم که فرزندان شما واکسنهاشون تکمیله و در صورت نگرفتن آبله مرغان، واکسنشو میخوان و در فصل سرما واکسن آنفولانزا، و مننژیت برای 12 تا18ساله، و برای خودتونmmrدر2مرحله0-1ماه و TDسه مرحله0-1-7ماه و مننژیت نیاز ندارید مگر برای ایالت تگزاس. موفق باشید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
مامان خانوم، محبت جان و بقیه دوستان! امروز واکسن آنفولانزا رو فامیلمون برام آورد! دیگه الان اکثر داروخونه ها باید داشته باشن مگر اینکه بخوان قایم کنن ( متاسفانه )
[/quote]
سلام
سپاس دوست خوبم صبح یه سر اونم خشن میزنم بهشون
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-30 ساعت 23:59)raihaneh.az90 نوشته: مامان خانوم، محبت جان و بقیه دوستان! امروز واکسن آنفولانزا رو فامیلمون برام آورد! دیگه الان اکثر داروخونه ها باید داشته باشن مگر اینکه بخوان قایم کنن ( متاسفانه )
ببخشید ریحانه جان قیمتش چند شده امسال؟
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز الان از بیرون برگشتم نتیجه جستجو این که در منطقه یک و سه هیچ داروخانه ای واکسن را نداشت فقط گفتند احتمالا فردا یا پس فردا توزیع می شود
نکته مهم خواهرم که پزشک هستند گفتند پس از تزریق پوکه واکسن را دور نیندازید که همان مبنای زدن واکسن شماست. البته ایشان هم گفتند واکسن هنوز توزیع نشده.
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
متاسفانه بنده حقیر هم الان از پیش رفقاء داروخانه ای و وزارت بهداشتی دارم میام که خبری نبود و بهم وعده اوایل آبان رو دادن
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، من احتمالاً مصاحبه ام تو آذر یا دی ماه خواهد بود. الان دنبال واکسن آنفولانزا باشم یا هنوز زوده؟ اگه اینطور که دوستان نوشتن کمبوده، اگه گیر آوردم بزنم؟ یا واستم تا نزدیکهاش؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-01 ساعت 12:08)ffrfar نوشته: (2013-10-01 ساعت 11:50)elilucky نوشته: سلام دوستان، من احتمالاً مصاحبه ام تو آذر یا دی ماه خواهد بود. الان دنبال واکسن آنفولانزا باشم یا هنوز زوده؟ اگه اینطور که دوستان نوشتن کمبوده، اگه گیر آوردم بزنم؟ یا واستم تا نزدیکهاش؟
بنظر من اگه پیدا کردید بزنید,چون یکی از دوستان داروساز گفت بهترین زمان تزریق واکسن ماه مهر تا اوایل آبانه در ثانی تا یکسال مصونیت داره.(البته میدونید که این واکسن نسبت به تعدادی از ویروسها حساسه نه همه!!!)
سلام
دوست خوبم ضمن تایید گغته های دوستان عزیزم بد نیست یه نگاه به این پست هم بندازید http://mohajersara.com/thread-6452-post-...#pid424432
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-01 ساعت 14:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-01 ساعت 14:41 توسط artam2.)
سلام دوستان، من امروز پاستور بودم و خانمی که تزریق انجام می دادند گفتند از صبح چند نفر آمدند برای تزریق آنفولانزا و آنها از 29 فروردین واکسن را گرفته بودند،دوستانی که این هفته و هفته بعد مصاحبه دارند زودتر مراجعه کنند و بقیه دوستان به نظر من عجله نکنید به زودی در تمام داروخانه ها توزیع می شود
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
مثل اینکه داروخانه ی 13 آبان آنفلوآنزا رو آورده.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
قیمت واکسن آنفلوآنزا 30000 تومان و فقط الان 29 فروردین آن را دارد که لیبل آن می بایست در کارت واکسیناسیون ضمیمه گردد.