کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-09-30 ساعت 18:14)pooyan1920 نوشته:  
(2013-09-30 ساعت 16:48)محبت نوشته:  
(2013-09-30 ساعت 14:35)EKAM نوشته:  
(2013-09-30 ساعت 14:24)pooyan1920 نوشته:  
(2013-09-30 ساعت 14:11)ghafari88 نوشته:  داداش پویان
این همه اینجا دارن می گن واکسنش هنوز نیومده و از این صحبتا ...
باز شما می پرسی کجا باید بزنی و پاستور هست؟! Rolleyes
من پنجشنبه هفته پیش پاستور بودم و نداشت
دوستان هم پرسیدن و نیومده ظاهرا هنوز. از داروخانه ها پیگیر باشید که اگر اومد بگیرید و بدید بیرون بزنن براتون ...
موفق باشید Wink

آقا دیگه تنبلیه دیگه Smile
الان زنگ زدم پاستور گفتن که ما نداریم و به احتمال زیاد هم واکسن آنفولانزا رو نمی آریم
باید بریم داروخونه بگیریم بعد اگه جایی به غیر از پاستور زدیم پوکه واکسن رو بیاریم پاستور که لیبلشو روی کارت زرد بچسبانند . .
این چیزی بود که الان به من گفتند

آقا پويان زحمت كشيدين از به بعد همه منتظريم شما خبر رسيدن واكسنو اينجا بدينWink
سلام
EKAM جان سنار بده آش به همین خیال باش Big Grin مگه نه پویانWink
Wink

حمممممله شد ...... آش ماش ekam مواظب خودت باشBig Grin
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، ojee
(2013-09-30 ساعت 19:15)رضا صالحی نوشته:  با سلام
من اکثر پست ها رو خوندم ولی اخر نفهمیدم که که خودم و بچه هام چه واکسن هایی باید بزنیم مثلا بچه 3 و 10 ساله نیاز به واکسن ممنژیت دارند یا خیر
یا خود بنده با داشتن بالای 30 سال سن mmr و td رو چند مرحله باید بزنم و ایا لازم هست که مننژیت بزنم یا نه در ضمن واکسن های دوران کودکی رو کامل زدم لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام
دوست خوبم در تکمیل صحبتهای دوستان عزیزم بگم که فرزندان شما واکسنهاشون تکمیله و در صورت نگرفتن آبله مرغان، واکسنشو میخوان و در فصل سرما واکسن آنفولانزا، و مننژیت برای 12 تا18ساله، و برای خودتونmmrدر2مرحله0-1ماه و TDسه مرحله0-1-7ماه و مننژیت نیاز ندارید مگر برای ایالت تگزاس. موفق باشید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: masuodrh ، azadeh2014 ، behfaza ، ojee ، رضا صالحی
(2013-09-30 ساعت 16:53)محبت نوشته:  
(2013-09-30 ساعت 04:54)raihaneh.az90 نوشته:  دوستان!گویا جیره بندی اول (:دی ) واکسن آنفولانزا بین داروخونه ها پخش شده!فک کنم باید بجنبید تا تموم نشده!
سلام
نه ریحانه عزیز احتمالا میخواستن تاریخ گذشته بدن بهتون

(2013-09-30 ساعت 19:58)siminzakavand نوشته:  
(2013-09-30 ساعت 18:21)raihaneh.az90 نوشته:  
(2013-09-30 ساعت 09:49)مامان خانم نوشته:  سلام
شما مطمئنید چون من الان به سه تا داروخانه سر زدم همگی گفتند احتمالا این هفته توزیع می شود به هر حال خبری نبود اگر مطمئن هستید من هلال احمر هم بروم ممنون
موفق باشید

من الان به چند تا داروخانه آشنا زنگ زدم هنوز نيومده گفتن يه هفته ديگه ولي يه خبر عجيب تا ديروز به انستيتو پاستور زنگ ميزدم ميگفت نيومده الان گفت قرار نيست براشون بياد يعني چي !!!!!!Sad
(2013-09-30 ساعت 16:53)محبت نوشته:  سلام
نه ریحانه عزیز احتمالا میخواستن تاریخ گذشته بدن بهتون

من ساکن رشت هستم و یکی از اقوام بنده، داروخانه داره!ایشون به من گفت اولین سری، این هفته توزیع میشه!
البته مثل ابن که سهمیه اش خیلی محدوده!چون برای ایشون که جزو داروخانه هایی هستند که داروهای بیماری خاص رو میدن فقط 15 تا واکسن اونم برای بیمارای سرطانیشون قراره بفرستند. Sad
از این جهت میگم گوش به زنگ باشید چون که معمولا وقتی واکسن ها بین داروخونه ها پخش میشه اکثرا به آشناها و... میدن!و می گن نداریم!
[/quote]

دوستان اگه واکسن انفولانزا پیدا نکنیم و نزنیم و بریم مدیکال چی میشه؟ خودشون واسمون میزنن؟
[/quote]
مامان خانوم، محبت جان و بقیه دوستان! امروز واکسن آنفولانزا رو فامیلمون برام آورد! دیگه الان اکثر داروخونه ها باید داشته باشن مگر اینکه بخوان قایم کنن ( متاسفانه Sad )
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان: masuodrh ، محبت ، behfaza ، ghafari88 ، USA2014 ، ojee
[/quote]
مامان خانوم، محبت جان و بقیه دوستان! امروز واکسن آنفولانزا رو فامیلمون برام آورد! دیگه الان اکثر داروخونه ها باید داشته باشن مگر اینکه بخوان قایم کنن ( متاسفانه Sad )
[/quote]
سلام
سپاس دوست خوبم صبح یه سر اونم خشن میزنم بهشونWink

تشکر کنندگان: sce ، raihaneh.az90 ، EKAM ، behfaza ، ojee
(2013-09-30 ساعت 23:59)raihaneh.az90 نوشته:  مامان خانوم، محبت جان و بقیه دوستان! امروز واکسن آنفولانزا رو فامیلمون برام آورد! دیگه الان اکثر داروخونه ها باید داشته باشن مگر اینکه بخوان قایم کنن ( متاسفانه Sad )

ببخشید ریحانه جان قیمتش چند شده امسال؟Smile

تشکر کنندگان: EKAM ، masuodrh ، behfaza ، مامان خانم ، ojee
من تقریبا به همه ی داروخونه های معتبر زنگ زدم گفتن نیاوردن هنوز Sad
looking forward to move US
wife and mommy
traveled to florida/ california and texas Big Grin
تشکر کنندگان: ghafari88 ، mehdikhosro ، محبت ، mehdieb ، masuodrh ، USA2014 ، behfaza ، ojee
سلام دوستان عزیز الان از بیرون برگشتم نتیجه جستجو این که در منطقه یک و سه هیچ داروخانه ای واکسن را نداشت فقط گفتند احتمالا فردا یا پس فردا توزیع می شود
نکته مهم خواهرم که پزشک هستند گفتند پس از تزریق پوکه واکسن را دور نیندازید که همان مبنای زدن واکسن شماست. البته ایشان هم گفتند واکسن هنوز توزیع نشده.
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: ghafari88 ، studpk ، mehdikhosro ، محبت ، mehdieb ، sharifian ، masuodrh ، raihaneh.az90 ، behfaza ، maryam_a ، EKAM ، ojee
سلام
متاسفانه بنده حقیر هم الان از پیش رفقاء داروخانه ای و وزارت بهداشتی دارم میام که خبری نبود و بهم وعده اوایل آبان رو دادنSmile

تشکر کنندگان: ghafari88 ، mehdieb ، sharifian ، مامان خانم ، pooyan1920 ، EKAM ، masuodrh ، USA2014 ، behfaza
سلام دوستان، من احتمالاً مصاحبه ام تو آذر یا دی ماه خواهد بود. الان دنبال واکسن آنفولانزا باشم یا هنوز زوده؟ اگه اینطور که دوستان نوشتن کمبوده، اگه گیر آوردم بزنم؟ یا واستم تا نزدیکهاش؟
تشکر کنندگان: behfaza ، ojee
(2013-10-01 ساعت 11:50)elilucky نوشته:  سلام دوستان، من احتمالاً مصاحبه ام تو آذر یا دی ماه خواهد بود. الان دنبال واکسن آنفولانزا باشم یا هنوز زوده؟ اگه اینطور که دوستان نوشتن کمبوده، اگه گیر آوردم بزنم؟ یا واستم تا نزدیکهاش؟

اگه گير آوردي بزن Wink
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، ojee
(2013-10-01 ساعت 11:50)elilucky نوشته:  سلام دوستان، من احتمالاً مصاحبه ام تو آذر یا دی ماه خواهد بود. الان دنبال واکسن آنفولانزا باشم یا هنوز زوده؟ اگه اینطور که دوستان نوشتن کمبوده، اگه گیر آوردم بزنم؟ یا واستم تا نزدیکهاش؟

بنظر من اگه پیدا کردید بزنید,چون یکی از دوستان داروساز گفت بهترین زمان تزریق واکسن ماه مهر تا اوایل آبانه در ثانی تا یکسال مصونیت داره.(البته میدونید که این واکسن نسبت به تعدادی از ویروسها حساسه نه همه!!!)
تشکر کنندگان: H Pier ، محبت ، masuodrh ، behfaza ، EKAM ، ojee
(2013-10-01 ساعت 12:08)ffrfar نوشته:  

بنظر من اگه پیدا کردید بزنید,چون یکی از دوستان داروساز گفت بهترین زمان تزریق واکسن ماه مهر تا اوایل آبانه در ثانی تا یکسال مصونیت داره.(البته میدونید که این واکسن نسبت به تعدادی از ویروسها حساسه نه همه!!!)
سلام
دوست خوبم ضمن تایید گغته های دوستان عزیزم بد نیست یه نگاه به این پست هم بندازید http://mohajersara.com/thread-6452-post-...#pid424432

تشکر کنندگان: behfaza ، ffrfar ، EKAM ، ojee
سلام دوستان، من امروز پاستور بودم و خانمی که تزریق انجام می دادند گفتند از صبح چند نفر آمدند برای تزریق آنفولانزا و آنها از 29 فروردین واکسن را گرفته بودند،دوستانی که این هفته و هفته بعد مصاحبه دارند زودتر مراجعه کنند و بقیه دوستان به نظر من عجله نکنید به زودی در تمام داروخانه ها توزیع می شود
تشکر کنندگان: ghafari88 ، mehdieb ، محبت ، behfaza ، EKAM ، pari pariaaa ، H Pier ، ojee
مثل اینکه داروخانه ی 13 آبان آنفلوآنزا رو آورده.
تشکر کنندگان: masuodrh ، godot ، محبت ، mehdieb ، behfaza ، EKAM ، ojee ، H Pier ، USA2014
قیمت واکسن آنفلوآنزا 30000 تومان و فقط الان 29 فروردین آن را دارد که لیبل آن می بایست در کارت واکسیناسیون ضمیمه گردد.
تشکر کنندگان: masuodrh ، far2014 ، محبت ، behfaza ، himmlisch ، ffrfar ، maryam_a ، EKAM ، ojee ، H Pier ، shadi79 ، USA2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان