کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-10-09 ساعت 17:39)naftoonbazoft1 نوشته:  
(2013-10-09 ساعت 15:47)sauv نوشته:  
(2013-10-09 ساعت 10:47)mehdikhosro نوشته:  در مشهد گفتن بيستم مهر مياد

(2013-10-09 ساعت 10:36)محبت نوشته:  
(2013-10-09 ساعت 06:52)naftoonbazoft1 نوشته:  با سلام
خیلی جالبه هنوز واکسن انفولانزا وارد مرکز استانها نشده یعنی هرکس بخواد بزنه باید بیاد تهران بزنه
سلام
من سوال کردم گفتن اوایل آبان میاد Smile
دوستان اهوازی واکسن آنفولانزا را من الان از داروخانه با قیمت 29 تومن خریدم

از کدوم داروخانه تو اهواز گرفتی لطفا?
چهارراه نادری نبش خیابان علم الهدی
نامبر 2014AS000021XX - دو نفر - ویزا : شکر خدا یکضرب - ورود: 5 می 2014
تشکر کنندگان: maryam_a ، محبت ، behfaza ، reza_top60
(2013-10-09 ساعت 18:39)hamid_nazanin نوشته:  سلام دوستان خوبم

میخواستم بدونم واکسن کزاز / دیفتری / انفولانزا رو دقیقا چند ماه قبل از مصاحبه باید زد ؟

ممنون
يه ماه قبل از مصاحبه واكسنهاي حاوي ويروس زنده مثل آنفولانزا و ام ام آر نبايد زده بشه، تا قبل از اون هر وقت خواستيد ميتونيد بزنيد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: aghaghia ، hamid_nazanin ، maryam_a ، behfaza
سلام دوستان :ما تمام واكسنها روزديم حتي آنفولانزا رو فقط هپاتيد b مونده كه آخر أي برج ١٢بايد بزنيم البته با كيس زير ١٨٠٠ هنوز نامه دومم نيامده ولي حرف دوستان را گوش كردم با حصوله تمام دارم كارها رو انجام ميدم فقط ١سوال دارم آيا بأيد كارتهاي واكسن را ترجمه كنيم يا نيازي نيست ؟ ممنون ميشم جواب بدين
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-10-09 ساعت 19:48)sani1348 نوشته:  سلام دوستان :ما تمام واكسنها روزديم حتي آنفولانزا رو فقط هپاتيد b مونده كه آخر أي برج ١٢بايد بزنيم البته با كيس زير ١٨٠٠ هنوز نامه دومم نيامده ولي حرف دوستان را گوش كردم با حصوله تمام دارم كارها رو انجام ميدم فقط ١سوال دارم آيا بأيد كارتهاي واكسن را ترجمه كنيم يا نيازي نيست ؟ ممنون ميشم جواب بدين
اگه كارت بين الملليه نيازي به ترجمه نداره
تيتر آنتي بادي آبله مرغان هم يادتون نره
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
تشکر کنندگان: aghaghia ، Sam2014 ، behfaza ، reza_top60
(2013-10-09 ساعت 19:48)sani1348 نوشته:  سلام دوستان :ما تمام واكسنها روزديم حتي آنفولانزا رو فقط هپاتيد b مونده كه آخر أي برج ١٢بايد بزنيم البته با كيس زير ١٨٠٠ هنوز نامه دومم نيامده ولي حرف دوستان را گوش كردم با حصوله تمام دارم كارها رو انجام ميدم فقط ١سوال دارم آيا بأيد كارتهاي واكسن را ترجمه كنيم يا نيازي نيست ؟ ممنون ميشم جواب بدين
دوست عزیز شما باید واکسن هاتون رو وارد کارت واکسن بین المللی یا همون کارن زرد بکنید، کارت های واکسنی رو که دارید ببرید تا براتون وارد کارت زرد بکنند، اگر تهران هستید تشریف ببرید انستیتو پاستور تجریش، اگر هم شهر دیگری هستید تحقیق کنید که کجا این کارت رو صادر میکنند...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: گل نهال ، Sam2014 ، behfaza
(2013-10-09 ساعت 19:34)گل نهال نوشته:  
(2013-10-09 ساعت 18:39)hamid_nazanin نوشته:  سلام دوستان خوبم

میخواستم بدونم واکسن کزاز / دیفتری / انفولانزا رو دقیقا چند ماه قبل از مصاحبه باید زد ؟

ممنون
يه ماه قبل از مصاحبه واكسنهاي حاوي ويروس زنده مثل آنفولانزا و ام ام آر نبايد زده بشه، تا قبل از اون هر وقت خواستيد ميتونيد بزنيد
سلام
دوست خوبم آنفولانزا ویروس زنده نیست و اونم هر زمان خواستید میتونید تزریق کنید Wink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: Sam2014 ، azadeh2014 ، hamid_nazanin ، maryam_a ، H Pier ، behfaza ، reza_top60 ، nedafarsi
(2013-10-09 ساعت 19:56)aghaghia نوشته:  
دوست عزیز شما باید واکسن هاتون رو وارد کارت واکسن بین المللی یا همون کارن زرد بکنید، کارت های واکسنی رو که دارید ببرید تا براتون وارد کارت زرد بکنند، اگر تهران هستید تشریف ببرید انستیتو پاستور تجریش، اگر هم شهر دیگری هستید تحقیق کنید که کجا این کارت رو صادر میکنند...

با تشكرا ز شما دوست عزيزم كه إحساس مسوليت ميكنيد دوست گرامي تمام أون كارها رو انجام دادم
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، reza_top60
با سلام دوستان من دوهفته پیش رفتم تجریش کارت واکسنم را تکمیل کردم اون موقع هنوز آنفولانزا نیومده بود امروز اصفهان آنفولانزا را زدم و توی کارتم مهر زد به نظرتون مشکلی نیست یه قسمتی از کارتم اصفهان پر شده یه قسمتی تهران سوال بعدم اینه که آنتی بادی آبله مرغان را تو کارتم وارد نکردم گواهی شا به لاتین دارم میبرم همین کافیه یا حتما باید وارد کارت بشه
شماره کیس 2014AS00002xxx /ابوظبی / نوامبر/کلیر 29 می
Cool
( بعد از 190 روز )
تشکر کنندگان: محبت ، alimojiri ، behfaza ، reza_top60
(2013-10-09 ساعت 20:53)alirezaghodrat نوشته:  با سلام دوستان من دوهفته پیش رفتم تجریش کارت واکسنم را تکمیل کردم اون موقع هنوز آنفولانزا نیومده بود امروز اصفهان آنفولانزا را زدم و توی کارتم مهر زد به نظرتون مشکلی نیست یه قسمتی از کارتم اصفهان پر شده یه قسمتی تهران سوال بعدم اینه که آنتی بادی آبله مرغان را تو کارتم وارد نکردم گواهی شا به لاتین دارم میبرم همین کافیه یا حتما باید وارد کارت بشه
سلام
وارد کارت کنید بهتره و گواهی هم همراهتون باشه البته ابوظبی خوشبختانه خیلی سخت گیر نیستSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ffrfar ، alirezaghodrat ، EKAM ، behfaza
دوستان شیرازی کسی تونسته واکسن انفولانزا رو شیراز گیر بیاره ؟
ما که هرجا سر زدیم خبری نبود و گفتند هنوز نیومده
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت
(2013-10-09 ساعت 15:47)sauv نوشته:  
(2013-10-09 ساعت 10:47)mehdikhosro نوشته:  در مشهد گفتن بيستم مهر مياد

(2013-10-09 ساعت 10:36)محبت نوشته:  
(2013-10-09 ساعت 06:52)naftoonbazoft1 نوشته:  با سلام
خیلی جالبه هنوز واکسن انفولانزا وارد مرکز استانها نشده یعنی هرکس بخواد بزنه باید بیاد تهران بزنه
سلام
من سوال کردم گفتن اوایل آبان میاد Smile
دوستان اهوازی واکسن آنفولانزا را من الان از داروخانه با قیمت 29 تومن خریدم

رفتم گفت 6 تا اوردیم تمام شد تا شنبه،داروخانه دکتر منصوری
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: H Pier ، محبت ، behfaza
(2013-10-09 ساعت 20:53)alirezaghodrat نوشته:  با سلام دوستان من دوهفته پیش رفتم تجریش کارت واکسنم را تکمیل کردم اون موقع هنوز آنفولانزا نیومده بود امروز اصفهان آنفولانزا را زدم و توی کارتم مهر زد به نظرتون مشکلی نیست یه قسمتی از کارتم اصفهان پر شده یه قسمتی تهران سوال بعدم اینه که آنتی بادی آبله مرغان را تو کارتم وارد نکردم گواهی شا به لاتین دارم میبرم همین کافیه یا حتما باید وارد کارت بشه

دوست عزیز آنف.لانزا رو کجای اصفهان گیر آوردی؟به ما هم آدرس میدی.تاریخ جدید بود؟
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: alirezaghodrat ، behfaza
(2013-10-07 ساعت 21:10)kamranh نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 13:57)رضا صالحی نوشته:  با سلام من امروز رفتم بهداشت نوبت دوم واکسنهای دیفتری و MMR رو بزنم گفتند که این واکسنا رو فقط یک بار باید زد و همون یکبار برای هر 10 سال مصونیت میاره و دیگه نمیزنیم و اینکه اگه فاصله بین 2 واکسن بیش از یک ماه بشه ایا مشکل ایجاد میکنه حالا باید چه کنیم لطفا راهنمایی کنید راستی من تهران نیستم که بتونم برم پاستور و سوال کنم
شما این واکسن MMR را کجا زدید و قیمتشم بگید ممنون می شم .
آخه این بهراد خیلی گرون می ده به نظر من ووووووووووووو

دوست عزیز من تو مرکز بهداشت رایگان زدم
سلام دوستان
من 2 ماه پیش تیتر ابله دادم جواب تست به لاتین بود بردم مرکز بهداشت تبریز که به کارت زرد وارد کنن گفتن ما تستها رو به کارت وارد نمکنیم فقط زیر یش یک مهر زد و گفت این کافیه و دکتر های اونجا نگاه کردن و گفتن من بچگی ام ابله گرفتم و بدنم مقاومه
1 - اینو حتما باید تو کارت زرد ثبت کنم کجا این کارو انجام بدم
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
(2013-10-10 ساعت 02:00)alitab نوشته:  سلام دوستان
من 2 ماه پیش تیتر ابله دادم جواب تست به لاتین بود بردم مرکز بهداشت تبریز که به کارت زرد وارد کنن گفتن ما تستها رو به کارت وارد نمکنیم فقط زیر یش یک مهر زد و گفت این کافیه و دکتر های اونجا نگاه کردن و گفتن من بچگی ام ابله گرفتم و بدنم مقاومه
1 - اینو حتما باید تو کارت زرد ثبت کنم کجا این کارو انجام بدم

انستيتو پاستور تهران، در قسمت پاييني كارت بين المللي تان، عدد تيترتون را در كارت وارد ميكنه و مهر ميزنه
تشکر کنندگان: ffrfar ، alitab ، aghaghia ، ghafari88 ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان