کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-10-10 ساعت 01:18)reza_top60 نوشته:  
(2013-10-09 ساعت 20:53)alirezaghodrat نوشته:  با سلام دوستان من دوهفته پیش رفتم تجریش کارت واکسنم را تکمیل کردم اون موقع هنوز آنفولانزا نیومده بود امروز اصفهان آنفولانزا را زدم و توی کارتم مهر زد به نظرتون مشکلی نیست یه قسمتی از کارتم اصفهان پر شده یه قسمتی تهران سوال بعدم اینه که آنتی بادی آبله مرغان را تو کارتم وارد نکردم گواهی شا به لاتین دارم میبرم همین کافیه یا حتما باید وارد کارت بشه

دوست عزیز آنف.لانزا رو کجای اصفهان گیر آوردی؟به ما هم آدرس میدی.تاریخ جدید بود؟

حدودا ده روزه که حلال احمر اصفهان آورده همون جا هم تزریق میشه قیمتش 30000 تومان روی تابلوش زده بود با نسخه پزشک تزریق میشه اما اگه بگی برای لاتاری میخوای برات میزنند تاریخشم جدید بود
شماره کیس 2014AS00002xxx /ابوظبی / نوامبر/کلیر 29 می
Cool
( بعد از 190 روز )
تشکر کنندگان: محبت ، EKAM ، reza_top60 ، behfaza ، ali1220 ، مامان خانم
(2013-10-09 ساعت 21:07)محبت نوشته:  
(2013-10-09 ساعت 20:53)alirezaghodrat نوشته:  با سلام دوستان من دوهفته پیش رفتم تجریش کارت واکسنم را تکمیل کردم اون موقع هنوز آنفولانزا نیومده بود امروز اصفهان آنفولانزا را زدم و توی کارتم مهر زد به نظرتون مشکلی نیست یه قسمتی از کارتم اصفهان پر شده یه قسمتی تهران سوال بعدم اینه که آنتی بادی آبله مرغان را تو کارتم وارد نکردم گواهی شا به لاتین دارم میبرم همین کافیه یا حتما باید وارد کارت بشه
سلام
وارد کارت کنید بهتره و گواهی هم همراهتون باشه البته ابوظبی خوشبختانه خیلی سخت گیر نیستSmile

سلام
من امروز رفتم انستيتو پاستور تجريش خانم دكتر طاهرنژاد گفت واسه ابوظبي دو هفته قبل از مصاحبه واكسن ديفتري و كزاز رو بزنين يه نوبتم كافيه.
تشکر کنندگان: ffrfar ، محبت ، behfaza ، ali1220 ، nedaba ، EKAM ، میما ، مامان خانم
من امروز رفتم داروخانه 13 آبان گفت از 20 مهر به احتمال زیاد واکسن آنفولانزا پخش سراسری میشه
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظارCool
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)Big Grin
تشکر کنندگان: ghafari88 ، masuodrh ، H Pier ، محبت ، behfaza ، nedaba ، مامان خانم ، ali1220 ، Lindsay Wagner
Smile 
اگه هیچ واکسنی رو تو ایران نزنی چی میشه؟ حالا جدا از بحث مالیش؟ یعنی اونا همه رو تو یه روز بهت میزنن؟ اصلن شدنیه؟Big Grin
تشکر کنندگان: behfaza ، مامان خانم ، exxedus
(2013-10-11 ساعت 11:02)quasimodo نوشته:  اگه هیچ واکسنی رو تو ایران نزنی چی میشه؟ حالا جدا از بحث مالیش؟ یعنی اونا همه رو تو یه روز بهت میزنن؟ اصلن شدنیه؟Big Grin

دوست عزيز جدا از بحث ماليش چرا نبايد ايران واكسناتونو شروع كنيد؟؟؟!!!
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت
(2013-10-11 ساعت 11:27)EKAM نوشته:  
(2013-10-11 ساعت 11:02)quasimodo نوشته:  اگه هیچ واکسنی رو تو ایران نزنی چی میشه؟ حالا جدا از بحث مالیش؟ یعنی اونا همه رو تو یه روز بهت میزنن؟ اصلن شدنیه؟Big Grin

آخه یه روز واکسن هست یه روز نیست بعدشم هی برو انستیتو پاستور . خوب یه دفعه میری همونجا میزنز همشم مورد تاییدشونه
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، ali1220
(2013-10-11 ساعت 11:45)quasimodo نوشته:  

آخه یه روز واکسن هست یه روز نیست بعدشم هی برو انستیتو پاستور . خوب یه دفعه میری همونجا میزنز همشم مورد تاییدشونه

دوست عزيز به غير إز بحث مالي بهترين وعاقلانترين كار همين است كه شما مي خواهيد إنجام بدهيد ،حداكثر سه يا چهار تا وأكسن بخوري چون بيشتر إز اين كه نمي توانند بزنند . بدون دقدقه واسترس
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، مامان خانم ، ali1220
(2013-10-11 ساعت 12:05)kiana11 نوشته:  
(2013-10-11 ساعت 11:45)quasimodo نوشته:  

دوست عزيز به غير إز بحث مالي بهترين وعاقلانترين كار همين است كه شما مي خواهيد إنجام بدهيد ،حداكثر سه يا چهار تا وأكسن بخوري چون بيشتر إز اين كه نمي توانند بزنند . بدون دقدقه واسترس

بجز واكسن آبله مرغان و آنفولانزا بقيه واكسنا هست و ميتونيد بزنيد در هر صرت بايد مراحل بعدي واكسنارو ايران بزنيد
UAE→USA
تشکر کنندگان: محبت ، aghaghia ، H Pier ، مامان خانم ، quasimodo ، ali1220 ، behfaza
سلام یه سوالی داشتم اگه کسی هپاتیت ب (این نوع هپیاتیت واکسن داره) داشته باشه واسش مشکل ساز میشه؟یعنی ممکنه ویزا نگیره؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-11 ساعت 17:26)eris نوشته:  سلام یه سوالی داشتم اگه کسی هپاتیت ب (این نوع هپیاتیت واکسن داره) داشته باشه واسش مشکل ساز میشه؟یعنی ممکنه ویزا نگیره؟
سلام
ممکنه چون جزء بیماریهای ویروسی واگیر دار هست و البته بطور قطع نمیشه نظر داد چون اونها لیست بیماریهایی که باعث ریجکت کیس میشن رو نزدن Smile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: eris ، ali1220
(2013-10-09 ساعت 22:36)KIMIA2005 نوشته:  دوستان شیرازی کسی تونسته واکسن انفولانزا رو شیراز گیر بیاره ؟
ما که هرجا سر زدیم خبری نبود و گفتند هنوز نیومده

دوست عزيز به ما گفتن هلال احمر دروازه كازرون داره ولي هنوز مراجعه نكردم كه ببينم داره يا نه
اگه شما خبردار شديد ممنون ميشم اگه اطلاع بديد
تشکر کنندگان: KIMIA2005
سلام من تازه کارنت شدم.و واکسن هپاتیت رو زدم. آبله و ... نگرفتم و 23 سالمه. الان میشه شروع کرد چون احتمالا آذر مصاحبه میشم. همه رو الان باید بزنم؟
آیا برای هپاتیت تست هست تو ایران؟ چون کارتش رو ندارم. مرسی
کیس نامبریر:----------------->> 2014AS000026XX
ارسال فرمها:----------------->> 06/06/2013
دریافت نامه دوم:------------->>23 اکتبر
سفارت محل مصاحبه:------->> ایروان 18 دسامبر2013
مقصد: ----------------------->> کالیفرنیا
تعداد نفرات:----------------->> 1 نفر
تشکر کنندگان:
(2013-10-11 ساعت 23:17)sam.pey نوشته:  سلام من تازه کارنت شدم.و واکسن هپاتیت رو زدم. آبله و ... نگرفتم و 23 سالمه. الان میشه شروع کرد چون احتمالا آذر مصاحبه میشم. همه رو الان باید بزنم؟
آیا برای هپاتیت تست هست تو ایران؟ چون کارتش رو ندارم. مرسی

براي هپاتيت تست آنتي بادي ميدين اگه تهران هستين تشريف ببرين انستيتو پاستور... واكسن MMR و TD رو ميتونيد شروع كنيد چون دو بار بايد بزنيد.
UAE→USA
تشکر کنندگان: sam.pey ، .YAS ، محبت ، behfaza
یه سوال لطفا دوستای مطلع جواب بدن
آزمایش سل(PPD)که برای بچه ها باعث میشه 4روز مدیکالشون طول بکشه(البته بعداز 72ساعت جواب میده) چرا نمیشه اینجا انجام داد یا شاید هم میشه ما بی اطلاعیم !!!!
**CN:2014AS000027
تشکر کنندگان:
(2013-10-11 ساعت 23:43).YAS نوشته:  یه سوال لطفا دوستای مطلع جواب بدن
آزمایش سل(PPD)که برای بچه ها باعث میشه 4روز مدیکالشون طول بکشه(البته بعداز 72ساعت جواب میده) چرا نمیشه اینجا انجام داد یا شاید هم میشه ما بی اطلاعیم !!!!

نه اينكه امكانش نيست نتايج مورد تاييدشون نيست ولي كسايي كه ابوظبي مصاحبه دارن با تعجب همون ٢ روز قبل مصاحبه از بچه ها اين تستو ميگيرن جوابش ٤٨ ساعته آمادست
UAE→USA
تشکر کنندگان: H Pier ، masuodrh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان