کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-10-12 ساعت 11:36)azadeh2014 نوشته:  سلام دوستان... واکسانی mmr و td دونوبت به فاصله یکماه بزنیم کافیه؟

MMR بله .. دو نوبته هست
اما TD هنوز بین علما اختلاف هست که دو نوبته یا سه نوبته .. شما فعلاً دو نوبت رو بزنید تا باقی ماجرا ... Wink
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، محبت ، گل نهال ، behfaza
(2013-10-12 ساعت 11:42)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-12 ساعت 11:36)azadeh2014 نوشته:  سلام دوستان... واکسانی mmr و td دونوبت به فاصله یکماه بزنیم کافیه؟

MMR بله .. دو نوبته هست
اما TD هنوز بین علما اختلاف هست که دو نوبته یا سه نوبته .. شما فعلاً دو نوبت رو بزنید تا باقی ماجرا ... Wink

يه نوبت TD رو وارد كارت ميكنن و اگه ابوظبي باشين حتما دو نوبت ميزنين در غير اينصورت يه نوبت ميمونه... (عضو علماي حقوق مهاجر)Big Grin Big Grin
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: محبت ، ghafari88 ، behfaza
دوستان، اگه کسی تونسته از جایی بدون نسخه پزشک واکسن آنفولانزا گیر بیاره اسم داروخونه رو بذاره ممنون میشم!
شماره کیس: **2014AS00035 سفارت: Ankara -->Abu Dhabi تعداد افراد کیس: 2 نفر ارسال اولین فرمها: 9 june ارسال فرمهای اصلاح شده: ایمیل در 21 july تاییدیه: 14 september تاریخ مصاحبه: 3 فوریه ابوذبی مقصد: هنوز نامعلوم
تشکر کنندگان:
سلام
من امروز رفتم پاستور تجریش،گفت واکسن آنفولانزا ندارن؟کسی می دونه تو تهران از کجا باید واکسن انفولانزا رو تهیه کرد؟
شماره کیس : 2014AS00002XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه : هفته آخر نوامبر(ابوظبی)
ویزای یک ضرب از ابوظبیBig Grin
ورود به امریکا:اواخر دسامبرTongue
تشکر کنندگان: محبت
(2013-10-12 ساعت 12:05)azadehjjaberi نوشته:  سلام
من امروز رفتم پاستور تجریش،گفت واکسن آنفولانزا ندارن؟کسی می دونه تو تهران از کجا باید واکسن انفولانزا رو تهیه کرد؟

هنوز توزیع سراسری نشده ....
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: محبت ، azadehjjaberi
(2013-10-12 ساعت 12:13)ghafari88 نوشته:  

يكسري به داروخانه ميرحبيبي خيابون درختي بزنيد شايد هنوز داشته باشه
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: محبت ، masuodrh ، azadehjjaberi ، behfaza
(2013-10-12 ساعت 12:44)EKAM نوشته:  
(2013-10-12 ساعت 12:13)ghafari88 نوشته:  

يكسري به داروخانه ميرحبيبي خيابون درختي بزنيد شايد هنوز داشته باشه

دوست عزیزانیستو پاستور دیگه نمیاره و فقط اونا براتون میزنن بهتره از داروخانه ها ومراکز هلال احمر بپرسی چون همون موقع که پاستور میگفت نیمده من هلال احمر ونک زدم پس از اونا زیاد پیگیر نباش چون جای دیگه توزیع میشه ! مخصوصا هلال احمرها و داروخانه های معتبر
تشکر کنندگان: ghafari88 ، EKAM ، .YAS ، محبت ، azadehjjaberi ، behfaza
دوستان ساکن غرب تهارن، من همین الان از داروخونه میدان المپیک خریداری کردم، بدون نسخه 30 هزار تومان، داروخونه ضلع جنوب غربی میدان المپیک
شماره کیس: **2014AS00035 سفارت: Ankara -->Abu Dhabi تعداد افراد کیس: 2 نفر ارسال اولین فرمها: 9 june ارسال فرمهای اصلاح شده: ایمیل در 21 july تاییدیه: 14 september تاریخ مصاحبه: 3 فوریه ابوذبی مقصد: هنوز نامعلوم
تشکر کنندگان: masuodrh ، ghafari88 ، azadeh2014 ، محبت ، .YAS ، ffrfar ، Azi2014 ، آلیس-1980 ، میما ، behfaza
دوستان من یک نگرانی داشتم
با این که من مشمول هستم و با این که باید کارت زرد از پاستور بگیرم و بهشون باید بگم که برای گرین کارته، آیا ممکنه از طریق خبر دادن به نظام وظیفه از خروج من جلوگیری کنن؟
شماره کیس: 2014AS26xx
تاریخ رویت قبولی: 2 May
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر
ارسال فرمهای سری اول: اواخر May
کارنت شدن کیس: سری سوم
مصاحبه: 18 December
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا:23 December
ورود به آمریکا: 25 December
دریافت گرین کارت:؟
جمع تقریبی هزینه‌ها:140 تومان پست + 100 تومان ترجمه + ادامه دارد
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من 22 آبان وقت مدیکال دارم و واکسن mmr هنوز نزدم و فردا میخوام برم مرحله ی اولشو بزنم .. ایراد نداره مرحله دومشو ایروان بزنم؟؟؟
سوال دوم : واکسن آنفولانزا رو هم فردا بزنم اشکال نداره؟؟
سوال سوم : آبله مرغون نگرفتم و گفتن واکسنش ایران نیست Sad باید ایروان بزنم
لطفا راهنمایی کنید و جوابمو سریع بدین خیلی استرس دارم
2014AS2XXX خودم / سفارت : ایروان / کارنت : سپتامبر / مصاحبه : نوامبر / ویزا : / ورود به آمریکا : *
تشکر کنندگان: آلیس-1980
دوستان من یه سوال دیگه هم دارم
آیا واکسن td ویروس زنده ست؟
من یه مرحلشو 3 مهر زدم ولی بهم نگفتن که دو مرحله ایه؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-12 ساعت 21:07)parinaz1 نوشته:  دوستان من یه سوال دیگه هم دارم

خیر دوست عزیز، فقط واکسن mmr حاوی ویروس زنده ست.
DV-2013
تشکر کنندگان: گل نهال
(2013-10-12 ساعت 21:20)lilac نوشته:  
(2013-10-12 ساعت 21:07)parinaz1 نوشته:  دوستان من یه سوال دیگه هم دارم

خیر دوست عزیز، فقط واکسن mmr حاوی ویروس زنده ست.

من 22 آبان وقت مدیکال دارم اشکال نداره اگه مرحله ی دوم td رو 3 آبان بزنم؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-12 ساعت 14:18)elilucky نوشته:  دوستان ساکن غرب تهارن، من همین الان از داروخونه میدان المپیک خریداری کردم، بدون نسخه 30 هزار تومان، داروخونه ضلع جنوب غربی میدان المپیک
ما که رفتیم نداشتن Sad
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان:
دوستان من واکسن هپاتیت رو نزدم دو هفته دیگه هم مصاحبه دارم فردا یه نوبتشو میخوام بزنم دو نوبتش میمونه. این برام مشکل ساز نمیشه که نزدم???
تشکر کنندگان: .YAS

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان