کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-10-17 ساعت 02:23)naftoonbazoft1 نوشته:  با سلام
عجب بدبختی ما داریم بابا واکسن انفولانزا هنوز تو اهواز نیومده یعنی 1 داروخانه هفته پیش 6 تا اورد تا رفتم تموم کرد یعنی خدا رو خوش می یاد واسه یه واکسن پاشیم بیایم تهرون!!!!

اگه فقط همين واكسن مونده و ازاونجا كه دكتر اونگان يه واكسن بايد بزنه بزار همين باشه چون تا تهران هم خودتونو برسونيد همين ارزونا هم تموم ميشه چه بسا تموم هم شده Sad
حيف كه نميشه براي شما ها كه شهرستان هستين بخريم بفرستيم Sad
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، ali1220 ، mohammad19911991 ، ffrfar ، naftoonbazoft1 ، Niyousha
با سلام دوستان همسر من يك بيماري ريوي داره و الان ٥ سال هم هست كه تحت نظر دكتر ريه هست با توجه به اين كه اونجا عكس قفسه سينه ميگيرن و در عكس ريه هم اين بيماري ( ساركوييد ) شبيه بيماري سل ميفته ايا عكسهاي قبلي و سي تي اسكنهاي قبلي و يك نامه از دكتر ريه بياره كافي هست ؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-10-17 ساعت 12:09)reza16 نوشته:  با سلام دوستان همسر من يك بيماري ريوي داره و الان ٥ سال هم هست كه تحت نظر دكتر ريه هست با توجه به اين كه اونجا عكس قفسه سينه ميگيرن و در عكس ريه هم اين بيماري ( ساركوييد ) شبيه بيماري سل ميفته ايا عكسهاي قبلي و سي تي اسكنهاي قبلي و يك نامه از دكتر ريه بياره كافي هست ؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان:
(2013-10-17 ساعت 12:18)reza16 نوشته:  
(2013-10-17 ساعت 12:09)reza16 نوشته:  با سلام دوستان همسر من يك بيماري ريوي داره و الان ٥ سال هم هست كه تحت نظر دكتر ريه هست با توجه به اين كه اونجا عكس قفسه سينه ميگيرن و در عكس ريه هم اين بيماري ( ساركوييد ) شبيه بيماري سل ميفته ايا عكسهاي قبلي و سي تي اسكنهاي قبلي و يك نامه از دكتر ريه بياره كافي هست ؟

تمام مدارك پزشكي (+نامه از دكتر) همسرتونو ببرين كافيه مشكلي پيش نمياد
UAE→USA
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
کسی داروخونه ای سراغ نداره که نزدیک انستیو پاستور باشه و واکسن انفولانزا بفروشه؟؟؟
تشکر کنندگان:
با سلام
بالاخره اهواز داروخانه کیمیا 4راه نادری تو اهواز واکسن انفولانزا اورد دوستان می تونن اونجا تهیه کنن تا تموم نشده
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: ghafari88 ، EKAM ، محبت ، behfaza
سلام دوستان ،
من وقت مصاحبه واسه کیس نامزدی 17 دسامبر 2013 (دو ماه بعد) در آنکارا دارم. از سایتdoctorun خوندم تا یک ماه قبل از مصاحبه نمی تونم وقت بگیرم..ولی سوالی که برام پیش اومده اینه که سفارت طی یک نامه اعلام کرده کهSadتست های ایران مورد قبول نیست. می خواستم بدونم این قانون جدیده؟ یا همه این متن رو دریافت کردن؟؟!! واقعا گیج شدم و نمی دونم پاستور برم یا نه؟؟ مدرک هیچ واکسنی هم جز واکسن طرح 1382 ندارم .. لطفا راهنماییم کنید
تشکر کنندگان:
ما امروز رفتیم پاستور انفلوآنزا را قبلا خریده بودیم تزریق کردیم.TD هم برای ما زدند و در کارت واکسن وارد کردند.برای MMR باید بریم کلینیک های خصوصی.در ضمن بعد از تزریق انفلوانزا برچسب پوکه را بر روی کارت واکسن چسباندند و بعد تاریخ و مهر هم زدند.
***2014AS3 ‫-مصاحبه مارچ-ابوظبی.
تشکر کنندگان: H Pier ، EKAM ، masuodrh ، محبت ، Azi2014 ، behfaza
(2013-10-17 ساعت 15:48)k_nastaran نوشته:  ما امروز رفتیم پاستور انفلوآنزا را قبلا خریده بودیم تزریق کردیم.TD هم برای ما زدند و در کارت واکسن وارد کردند.برای MMR باید بریم کلینیک های خصوصی.در ضمن بعد از تزریق انفلوانزا برچسب پوکه را بر روی کارت واکسن چسباندند و بعد تاریخ و مهر هم زدند.

میتونم بپرسم وقت مصاحبتون کی هست؟ و کلینیک خصوصی که می فرمایین کجاست؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-17 ساعت 15:43)بنفشه81 نوشته:  سلام دوستان ،
من وقت مصاحبه واسه کیس نامزدی 17 دسامبر 2013 (دو ماه بعد) در آنکارا دارم. از سایتdoctorun خوندم تا یک ماه قبل از مصاحبه نمی تونم وقت بگیرم..ولی سوالی که برام پیش اومده اینه که سفارت طی یک نامه اعلام کرده کهSadتست های ایران مورد قبول نیست. می خواستم بدونم این قانون جدیده؟ یا همه این متن رو دریافت کردن؟؟!! واقعا گیج شدم و نمی دونم پاستور برم یا نه؟؟ مدرک هیچ واکسنی هم جز واکسن طرح 1382 ندارم .. لطفا راهنماییم کنید

دوست عزیز برین پاستور حتما یک سری رو قبول می کنند ولی ممکنه یکی 2 تا واکسن هم براتون در انکارا تزریق کنند ولی حتما برین پاستور و کارت بین اللملی واکسن یا همون کارت زرد رو بگیرین...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: بنفشه81 ، EKAM ، ffrfar ، ghafari88 ، Sam2014 ، behfaza
(2013-10-17 ساعت 09:27)EKAM نوشته:  
عجب بدبختی ما داریم بابا واکسن انفولانزا هنوز تو اهواز نیومده یعنی 1 داروخانه هفته پیش 6 تا اورد تا رفتم تموم کرد یعنی خدا رو خوش می یاد واسه یه واکسن پاشیم بیایم تهرون!!!!

اگه فقط همين واكسن مونده و ازاونجا كه دكتر اونگان يه واكسن بايد بزنه بزار همين باشه چون تا تهران هم خودتونو برسونيد همين ارزونا هم تموم ميشه چه بسا تموم هم شده Sad
واكسن انفولانزا و ابله مرغانم مونده، اين دكتره اگه ابله نميزنه منم انفولانزارو نگه دارم انكارا بزنم
شماره کیس***2014AS00000
تاریخ رویت قبولی:ارديبهشت
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :١
ارسال فرم: 10 Jun
مصاحبه:١٠ دسامبر
دریافت ویزا:يه ضربSmile
تشکر کنندگان:
(2013-10-17 ساعت 19:30)Niyousha نوشته:  
(2013-10-17 ساعت 09:27)EKAM نوشته:  

واكسن انفولانزا و ابله مرغانم مونده، اين دكتره اگه ابله نميزنه منم انفولانزارو نگه دارم انكارا بزنم

اونگان به آبله مرغان حساستر بهتر اونجا بزني و آنفولانزا رو همين ايران
UAE→USA
تشکر کنندگان: محبت ، ali1220
من امشب واکسن انفولانزا از داروخانه میدان المپیک با قیمت 28500 تومان خریدم. چند تایی هنوز داره، دوستان اگه نیاز دارید ،میتونید از اونجا تهیه کنید.
تشکر کنندگان: H Pier ، ffrfar ، EKAM ، behfaza ، amin arefi ، pari pariaaa ، ssafaye66 ، محبت ، ali1220 ، ghafari88
دوستان اراکی من الان اراک هستم و داروخانه هلال احمر بالای سه راه ارامنه واکسن آنفولانزای فرانسوی داشت به قیمت 22000 تومان.چون نزدیکش تزریقاتی نبود و پسرم هم همراهمون نبود نزدیم . ان شاو الله برگشتم اصفهان میزنیم.
آقا مت TD رو یه مرحله زدیم ها و به خود طاهر نزاد هم زنگ زدوم گفت برای ایروان یه بار کافیه.حالا چرا هم توی فروم میگن سه مرحله؟
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: EKAM ، محبت ، ali1220
(2013-10-17 ساعت 15:43)بنفشه81 نوشته:  سلام دوستان ،

من یه اطلاعاتی که از انکارا دارم همیشه اینو میگفته و یکم از بقیه جاها سخت تره ولی اینو از بچه ها شنیدم که واکسنای مارو قبوا میکنن بجز آبله مرغون یا انفولانزا ! پس بهتره بقیرو شروع کنی اونجا ازت یه سوالاییی میپرسه ولی بقیه رو قبول میکننه و مشکلی نیست ضمن اینکه اگه اینجا نزنی هزینت اونجا خیلیییییی بالا میره پس بهتره بزنی غیر آبله مرغان که اونجا یا میزنه یا اگه بگی گرفتی ازت تست مییگیره پس این هزینه های اضلفی رو نکن اصلا
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: EKAM ، pari pariaaa ، محبت ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان