موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستان همسر من يك بيماري ريوي داره و الان ٥ سال هم هست كه تحت نظر دكتر ريه هست با توجه به اين كه اونجا عكس قفسه سينه ميگيرن و در عكس ريه هم اين بيماري ( ساركوييد ) شبيه بيماري سل ميفته ايا عكسهاي قبلي و سي تي اسكنهاي قبلي و يك نامه از دكتر ريه بياره كافي هست ؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-17 ساعت 12:09)reza16 نوشته: با سلام دوستان همسر من يك بيماري ريوي داره و الان ٥ سال هم هست كه تحت نظر دكتر ريه هست با توجه به اين كه اونجا عكس قفسه سينه ميگيرن و در عكس ريه هم اين بيماري ( ساركوييد ) شبيه بيماري سل ميفته ايا عكسهاي قبلي و سي تي اسكنهاي قبلي و يك نامه از دكتر ريه بياره كافي هست ؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
کسی داروخونه ای سراغ نداره که نزدیک انستیو پاستور باشه و واکسن انفولانزا بفروشه؟؟؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
بالاخره اهواز داروخانه کیمیا 4راه نادری تو اهواز واکسن انفولانزا اورد دوستان می تونن اونجا تهیه کنن تا تموم نشده
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-17 ساعت 15:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-17 ساعت 15:48 توسط k_nastaran.)
ما امروز رفتیم پاستور انفلوآنزا را قبلا خریده بودیم تزریق کردیم.TD هم برای ما زدند و در کارت واکسن وارد کردند.برای MMR باید بریم کلینیک های خصوصی.در ضمن بعد از تزریق انفلوانزا برچسب پوکه را بر روی کارت واکسن چسباندند و بعد تاریخ و مهر هم زدند.
***2014AS3 -مصاحبه مارچ-ابوظبی.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
من امشب واکسن انفولانزا از داروخانه میدان المپیک با قیمت 28500 تومان خریدم. چند تایی هنوز داره، دوستان اگه نیاز دارید ،میتونید از اونجا تهیه کنید.
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اراکی من الان اراک هستم و داروخانه هلال احمر بالای سه راه ارامنه واکسن آنفولانزای فرانسوی داشت به قیمت 22000 تومان.چون نزدیکش تزریقاتی نبود و پسرم هم همراهمون نبود نزدیم . ان شاو الله برگشتم اصفهان میزنیم.
آقا مت TD رو یه مرحله زدیم ها و به خود طاهر نزاد هم زنگ زدوم گفت برای ایروان یه بار کافیه.حالا چرا هم توی فروم میگن سه مرحله؟
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**