کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-10-17 ساعت 00:28)ssafaye66 نوشته:  
(2013-10-16 ساعت 23:56)EKAM نوشته:  
(2013-10-16 ساعت 22:48)ssafaye66 نوشته:  
(2013-10-16 ساعت 13:01)EKAM نوشته:  
(2013-10-16 ساعت 00:35)maxima2012 نوشته:  سلام بچه ها. واکسن آنفلوانزا سری جدید اومده. ما امشب از داروحانه 13 آبان (کریم خان) خریدیم با نسخه 22600 تومان.

احتمالا واكسناي جديد از نوع هلندي كه ما اول خريديم نيست !!!

مگه اینا کجایین؟؟
شما هلندیو چند خریدین؟

بعدشم مگه الان پخش سراسری نشده؟ همون انستیو پاستور نمیفروشه؟؟
باید برم از جای دیگه بخرم؟؟

١٣ آبان و بقيه جاها ٢٩١٠٠ داد الان اين سري كه ميخرن ارزونتره از اونجا كه اينجا اگه چيزي ارزونتر بشه از كيفيت زده ميشه حدس زدم ديگه هلندي نباشن.... انستيتو پاستور كه نميفروشه فقط تزريق ميكنه...

چون بقیه واکسن ها رو مثل MMR , td , hepatit میفروخت فکر کردم اینم میفروشه
13 آبان خیلی دوره داروخونه ای سراغ دارین که نزدیک انستیو پاستور باشه؟
من رفتم 13 آبان گفت واکسن آنفولانزا نداریم گفتم دیروز پریروز اومدن گرفتن گفت اصلا از 20 روز پیش که تموم شده نیامده مطمئن هستید آنفولانزا رو گرفتین
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظارCool
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)Big Grin
تشکر کنندگان: محبت ، H Pier ، behfaza ، ali1220 ، ghafari88
(2013-10-18 ساعت 02:02)chaymon نوشته:  
(2013-10-17 ساعت 00:28)ssafaye66 نوشته:  چون بقیه واکسن ها رو مثل MMR , td , hepatit میفروخت فکر کردم اینم میفروشه
من رفتم 13 آبان گفت واکسن آنفولانزا نداریم گفتم دیروز پریروز اومدن گرفتن گفت اصلا از 20 روز پیش که تموم شده نیامده مطمئن هستید آنفولانزا رو گرفتین

من که هنوز نرفتم بخرم
تازه دارم از دوستان میپرسم که از کجا برم بخرم که نزدیک پاستور باشه

اگه جاییو سراغ داریین معرفی کنید
(ترجیحا نزدیک پاستور باشه)
تشکر کنندگان: محبت ، ali1220
(2013-10-18 ساعت 02:45)ssafaye66 نوشته:  
(2013-10-17 ساعت 00:28)ssafaye66 نوشته:  چون بقیه واکسن ها رو مثل MMR , td , hepatit میفروخت فکر کردم اینم میفروشه

من که هنوز نرفتم بخرم

سلام
نمی دونم شرایطتتون چطوریه اما ما که رفتیم تا اون سر شهر و خریدیم. برای اینکه واقعاً پیدا نمی شد. نمی دونم الان وضعیت چطوره و پیدا میشه یا نه اما خیلی دنبال این نباشید که نزدیک پاستور باشه. هرجا پیدا کردید بخرید سریع ببرید بذارید تو یخچال و هر وقت رفتید پاستور ببرید بدید بزنند براتون.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: nedaba ، masuodrh ، ffrfar ، محبت ، behfaza ، EKAM ، ali1220
دوستان کسی هست آنفولانزا رو زده باشه و رفته باشه پاستور وارد کارت واکسنش کنه؟ گواهی ببریم واسه پاستور کافیه؟
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان: محبت
(2013-10-18 ساعت 12:03)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-18 ساعت 02:45)ssafaye66 نوشته:  

من که هنوز نرفتم بخرم

سلام
نمی دونم شرایطتتون چطوریه اما ما که رفتیم تا اون سر شهر و خریدیم. برای اینکه واقعاً پیدا نمی شد. نمی دونم الان وضعیت چطوره و پیدا میشه یا نه اما خیلی دنبال این نباشید که نزدیک پاستور باشه. هرجا پیدا کردید بخرید سریع ببرید بذارید تو یخچال و هر وقت رفتید پاستور ببرید بدید بزنند براتون.
آقا پس شما زدید این واکسن رو . . دیگه جزو آخرین کار ها بود Smile
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: محبت ، ffrfar ، EKAM ، behfaza ، ghafari88 ، ali1220
(2013-10-17 ساعت 16:07)بنفشه81 نوشته:  
(2013-10-17 ساعت 15:48)k_nastaran نوشته:  ما امروز رفتیم پاستور انفلوآنزا را قبلا خریده بودیم تزریق کردیم.TD هم برای ما زدند و در کارت واکسن وارد کردند.برای MMR باید بریم کلینیک های خصوصی.در ضمن بعد از تزریق انفلوانزا برچسب پوکه را بر روی کارت واکسن چسباندند و بعد تاریخ و مهر هم زدند.

میتونم بپرسم وقت مصاحبتون کی هست؟ و کلینیک خصوصی که می فرمایین کجاست؟

فکر می کنم حدود سه ماه دیگه باشه.کلینیک های خصوصی تا آنجا که من تماس گرفتم نسیم قیطریه گفت برای شنبه می تونه وقت تزریق MMR بده.از بقیه خبر ندارم.در ضمن مرکز بهداشت شمیرانات هم MMR نداشت.
***2014AS3 ‫-مصاحبه مارچ-ابوظبی.
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza ، محبت ، ali1220
(2013-10-18 ساعت 13:42)raihaneh.az90 نوشته:  دوستان کسی هست آنفولانزا رو زده باشه و رفته باشه پاستور وارد کارت واکسنش کنه؟ گواهی ببریم واسه پاستور کافیه؟

علاوه بر گواهی باید پوکه واکسن زده شده رو هم همراه داشته باشید تا برچسبش رو از روش بکنن و بچسبونن روی کارتتون ....

(2013-10-18 ساعت 14:12)pooyan1920 نوشته:  آقا پس شما زدید این واکسن رو . . دیگه جزو آخرین کار ها بود Smile

آره پویان جان. زدیم. مگه نزدی تو هنوز؟ .... البته این کارها تمومی نداره که. این رو انجام می دی می گی آخیش جزء آخرین کارا بود بعد می بین صد تا کار دیگه مونده. Big Grin
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: behfaza ، aghaghia ، محبت ، ali1220
سلام
من تمام تاپیک ها رو خوندم اما یک سوال برام همینطور مونده
بالاخره ما نفهمیدیم باید بریم پاستور واکسن بزنیم یا خارج از کشور واکسن بزنیم؟ اگه قراره مثلاً آنکارا وکسن بزنیم پس چرا دیگه باید بریم پاستور؟ یا برعکس اگه پاستور میزنیم چرا باید بریم آنکارا هم واکسن بزنیم؟
(2013-10-18 ساعت 22:55)aminb نوشته:  سلام
من تمام تاپیک ها رو خوندم اما یک سوال برام همینطور مونده
بالاخره ما نفهمیدیم باید بریم پاستور واکسن بزنیم یا خارج از کشور واکسن بزنیم؟ اگه قراره مثلاً آنکارا وکسن بزنیم پس چرا دیگه باید بریم پاستور؟ یا برعکس اگه پاستور میزنیم چرا باید بریم آنکارا هم واکسن بزنیم؟

خو کامل نخوندی دیگه امین جون .... داداش اگه خونده بودی که دیگه نمی پرسیدی! Big Grin
ببین .... همه پاستور می زنن برای اینکه هزینه واکسن هایی که شما اینجا می دی به مراتب خیلی ارزون تر از اونور هست. بعدشم. شما تا می تونی واکسن هات رو می زنی اینجا و پا می شی میری مدیکال. حالا اون دکتر میگه فلان واکسن رو قبول ندارم یا هر بهونه دیگه ای میاره؛ میگه باید این رو بزنی. ( اخیلی اوقات هم نمی گه و میگه به سلامت ) این میشه این که اونجا هم واکسن نوش جان می کنی.

شاد باشی. Wink
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: masuodrh ، H Pier ، amin arefi ، behfaza ، aghaghia ، محبت ، ali1220 ، aminb
(2013-10-18 ساعت 13:42)raihaneh.az90 نوشته:  دوستان کسی هست آنفولانزا رو زده باشه و رفته باشه پاستور وارد کارت واکسنش کنه؟ گواهی ببریم واسه پاستور کافیه؟

بله من زدم و سرنگشو که روش کد داره ازشون گرفتم با بقیه مدارک دیگه بردم پاستور و اون لیبل رو کند چسبوند روی کارت زردم بعنوان تایید، گواهی نمیدن همون سرنگ رو میدن بهتون
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: masuodrh ، behfaza ، aghaghia ، محبت ، H Pier ، ali1220 ، amin arefi ، ffrfar
(2013-10-18 ساعت 23:51)mechanicalengineer نوشته:  

بله من زدم و سرنگشو که روش کد داره ازشون گرفتم با بقیه مدارک دیگه بردم پاستور و اون لیبل رو کند چسبوند روی کارت زردم بعنوان تایید، گواهی نمیدن همون سرنگ رو میدن بهتون

بنابراین من میتونم واکسن انفولانزا رو خونه بزنم؟ و سرنگشو ببرم پاستور وارد کارت زرد کنن؟ Shy
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان:
واکسن انفولانزا ویروس زنده نیست؟
من مصاحبم ۲۰ روز دیگست
گفتن یک ماه قبل مصاحبه واکسن ویروس زنده نزنین
شامل انغولانزام میشه یا نه؟
فردا برم بزنم یانه ؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-19 ساعت 05:37)ssafaye66 نوشته:  واکسن انفولانزا ویروس زنده نیست؟
من مصاحبم ۲۰ روز دیگست
گفتن یک ماه قبل مصاحبه واکسن ویروس زنده نزنین
شامل انغولانزام میشه یا نه؟
فردا برم بزنم یانه ؟

طبق گفته دوستان با تجربه تنها MMR ویروس زنده است.
تشکر کنندگان: amohammadiazar ، محبت

ما پاستور زدیم.ولی پسرم چون سرماخوردگی داشت نزد.گفتند بعدا بزنید و گواهی و پوکه خالی را بیاورید تا در کارت وارد کنیم.در ضمن برای من و همسرم را نیز برچسب پوکه را روی کارت چسباند.
تشکر کنندگان: ghafari88 ، behfaza ، EKAM ، ali1220 ، amin arefi ، محبت
(2013-10-19 ساعت 10:02)k_nastaran نوشته:  

ما پاستور زدیم.ولی پسرم چون سرماخوردگی داشت نزد.گفتند بعدا بزنید و گواهی و پوکه خالی را بیاورید تا در کارت وارد کنیم.در ضمن برای من و همسرم را نیز برچسب پوکه را روی کارت چسباند.

دوستان افیسر بمن گفت این قسمت پزشکی و تمدیدشو خوب بخون روی برگه آبیه ! خوندمش دو تا سئال دارم حالا میخوام بدونم برای ارمنستان مدیکالش چقدر اعتبار داره ؟ و اینکه روش نوشته اعتبار ویزاتون بسته به مدیکاله ، یعنی اگه مدیکالتون مثلا
ماه اعتبار داشته باشه و بخوان ویزا بهمون بدن ، برای تمدید مدیکال باید وباره بریم پیش کریستین و 110 دلار بهش بدیم تا دوباره تمدید شه؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان