کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
ام ام آر رو در تهران کجا بریم بزنیم?
تشکر کنندگان: محبت
من پاس تور زدم
Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان: محبت ، pari pariaaa
دوستان سعي كنين همه واكسناتونو ايران بزنين كه هزينه واكسن اونجا واقعاً گرونه... من واكسن پسرمو از شانس بدم ٢ روز قبل از مصاحبه ٢ ماهش پر شد و مجبور شدم كه بزنم و ١١٠٠ درهم بابتش دادم در صورتي كه اين واكسن تو ايران واسمون رايگان بود
Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، H Pier ، محبت ، nasim ، میما
(2013-10-20 ساعت 00:59)shiraz_neda نوشته:  
(2013-10-20 ساعت 00:09)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-10-19 ساعت 23:58)shiraz_neda نوشته:  
(2013-10-19 ساعت 14:08)pari pariaaa نوشته:  ديروز جواب مديكال رو گرفتيم.خدا رو شكر مشكلي نبود.ما هم چون آخر وقت رفته بوديم،لوسي نبود و با خود دكتر كريستين كلي صحبت كرديم و از اين ور و اون ور گفتيم.

واسه واکسن آبله مرغان و آنفولانزا چیکار کردید ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید

دوستان نگران واکسن ابله مرغان و انفولانزا نباشید چون اگر تزریق هم نکرده باشید دکترای ایروان براتون تزریق نمیکنند خیالتون راحت باشه...

چقدر خوب .
آخه به ما میگن آنفولانزا هنوز نیومده . واکسن آبله مرغان هم که نیست. ما تیتر آنتی بادی دادیم واسه این مورد. جوابمون هم خوبه . ولی فقط اسم و جواب آزمایش به انگلیسی هست . اسم آزمایشگاه به فارسی و مهرش هم فارسیه. به نظر شما باید ترجمه بشه یا همین کافیه

اگه شيراز هستين دوستان شيرازي بهتر ميتونن راهنماييتون كنن.واكسن آنفولانزا تو تهران كه هست و ما هم ٢٠ روز پيش زديم.واكسن آبله مرغان تا جاييكه از دكتر طاهرنژاد تو پاستور پرسيدم و ميدونم تو ايران نيست و ارمنستان هم ندارن.راجع به آنتي بادي همسرم ،مهر پاستور به فارسي بود و بقيه چيزا همش انگليسي بود.فكر نميكنم به ترجمه نياز داشته باشه جواب آزمايشتون.منشي دكتر،لوسي،عين بلبل فارسي رو حرف ميزنه و ميتونه بخونه.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: H Pier ، محبت ، KIMIA2005 ، ghafari88
(2013-10-20 ساعت 02:49)hani.saray نوشته:  ام ام آر رو در تهران کجا بریم بزنیم?

کلینیک بهراد اشرفی اصفهانی دارد به مبلغ 27000 تومان از ساعت 5بعد از ظهر تا 11 شب هم دکتر اطفال تزریق می کند و گواهی هم برای ثبت در پاستور می دهد.
طبق آخرین تماسهایی که من با کلینیکها گرفتم نسیم قیطریه هم داشت ولی خیلی جاها ندارند و خانه های بهداشت هم برای بزرگسالان نمی زنند.
***2014AS3 ‫-مصاحبه مارچ-ابوظبی.
تشکر کنندگان: Sam2014 ، محبت ، nasim
سلام دوستان
ما دیشب واکسن آنفلانزا را از داروخانه میدان المپیک به مبلغ 23000 تومان خریدیمف بارکدش نشان می دهد که فرانسوی باشد. در ضمن ابتدا فقط یکی داد و گفت اخری است اما بعد مشخص شد اینطور نیست.

(2013-10-20 ساعت 09:23)k_nastaran نوشته:  
(2013-10-20 ساعت 02:49)hani.saray نوشته:  ام ام آر رو در تهران کجا بریم بزنیم?

کلینیک بهراد اشرفی اصفهانی دارد به مبلغ 27000 تومان از ساعت 5بعد از ظهر تا 11 شب هم دکتر اطفال تزریق می کند و گواهی هم برای ثبت در پاستور می دهد.
طبق آخرین تماسهایی که من با کلینیکها گرفتم نسیم قیطریه هم داشت ولی خیلی جاها ندارند و خانه های بهداشت هم برای بزرگسالان نمی زنند.

ما در خیابان 16 آذر زدیم
تشکر کنندگان: ffrfar ، محبت
اهان من اشتباه كردم دوست عزيز ام ام ار بيمارستان مهراد خ عباس اباد، مير عماد و كلينيك قيطريه هم ميزنن
Big GrinBig Grin
سلام دوستان، انستیتو پاستور واکسن آنفولانزای فرانسوی را آورده و گفت تعدادش محدوده، من از خانم دکتر طاهرنژاد سوال کردم گفتند نوع هلندیش بهتره ولی کلاً تفاوت چندانی ندارند. از هلال احمر هم سوال کردم گفتند نوع هلندیش احتمالاً تا 10 روز دیگه وارد می شود ولی فعلاً برای رفع نیاز درخواست نوع فرانسوی آن را کرده ایم.
تشکر کنندگان: ghafari88 ، قصه گو
دوستان شیرازی کسی تونسته واکسن انفولانزا رو گیر بیاره لطف کنید اطلاع رسانی کنید هر جا که سر زدیم و زنگ زدیم نداشتندSad
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:
کمک.... من امروز رفتم واکسن انفولانزا رو انستیتو پاستور میدان پاستور زدم.
اما فقط روی کارت زردم تاریخ واکسن و مهر انستیتو رو زده... لیبل واکسن رو رو کارت زرد نزده... ایرادی نداره؟SadSadSad
یکی از بچه ها که رفته بود پیش دکتر طاهرنژاد در انستیتو پاستور تجریش میگفت زودتر از 1 ماه تا 1 ماه و نیم قبل از مصاحبه واکسن آنفولانزا رو نزنین چون ممکنه سفارت قبول نکنه... به نظرتون زود زدم؟SadSad
این واکسن ها دیگه اعصاب برامون نزاشتن به خدا.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: ghafari88 ، mehdir
(2013-10-20 ساعت 16:12)H Pier نوشته:  کمک.... من امروز رفتم واکسن انفولانزا رو انستیتو پاستور میدان پاستور زدم.
اما فقط روی کارت زردم تاریخ واکسن و مهر انستیتو رو زده... لیبل واکسن رو رو کارت زرد نزده... ایرادی نداره؟SadSadSad
یکی از بچه ها که رفته بود پیش دکتر طاهرنژاد در انستیتو پاستور تجریش میگفت زودتر از 1 ماه تا 1 ماه و نیم قبل از مصاحبه واکسن آنفولانزا رو نزنین چون ممکنه سفارت قبول نکنه... به نظرتون زود زدم؟SadSad

والا در خصوص برچسب صادقانه بگم نظری ندارم. ایشالا که مشکلی پیش نمیاد. می خوای یه زنگ بزن از خانوم دکتر طاهر نژاد تلفنی بپرس.
در مورد تاریخ تزریق هم، طبق چیزی که من شنیدم اصلاً بهترین زمان برای تزریق همین اواخر مهر ماه و اوایل آبان هست و عملاً بعد از اون به درد نمی خوره. اگر هم گیر دادن بگو من همون موقع که باید می زدم زدم! همینه که هست! Big Grin
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: H Pier ، philter ، artam2
جا داره از دوست خوبمون ssafaye66 تشكر ويژه داشته باشم.امروز صبح پيغامشونو ديدم و ظهر رفتم دنبال دخترم مدرسه و با هم رفتيم واكسن آنفولانزا زديم(همسرم سرماخورده بود نشد بزنه)از طرف بچه هاي مهاجر سرا از خانم دكتر طاهرنژاد تشكر كردم و گفتم توي سايت از توجهات و اخلاقتون خيلي صحبت ميشه .ايشون تشكر كردند وخوشحال شدند از اينكه اينقدر به موقع اطلاع رساني ميشه . گفتند ١٥٠تا واكسن داريم و خيلي تأكيد كردند براي نوبت دوم mmr كه باز هم من به كمك اطلاع رساني هاي به موقع بچه هاي سايت زده بودم مگر نه بيخيالش ميشدم.در ضمن گفتند دو هفته قبل از رفتنتون بياين واكسن ديفتري كزاز يا همونtd رو بزنيد.دوستان اگه ميترسيد واكسن آنفولانزا تموم بشه الان بخريد و بذاريد توي يخچال .از همتون ممنونم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: maryam_a ، aghaghia ، H Pier ، ghafari88 ، ssafaye66 ، nedaba ، azadeh2014 ، محبت ، amin arefi
(2013-10-20 ساعت 16:12)H Pier نوشته:  کمک.... من امروز رفتم واکسن انفولانزا رو انستیتو پاستور میدان پاستور زدم.

حسن اقا اگر مصاحبه شما ایروان هست نگران لیبل و 1 ماه قبل و بعد و این چیزا نباش داداش از ما گفتن بود خودتو در گیر این چیزا نکن چیزای مهمتری هم هست که بایستی بهش توجه کرد و پیگیرش بود حالا مصاحبه شما کی هستش ؟؟
تشکر کنندگان: aghaghia ، H Pier ، ghafari88
(2013-10-20 ساعت 19:16)KIMIA2005 نوشته:  

حسن اقا اگر مصاحبه شما ایروان هست نگران لیبل و 1 ماه قبل و بعد و این چیزا نباش داداش از ما گفتن بود خودتو در گیر این چیزا نکن چیزای مهمتری هم هست که بایستی بهش توجه کرد و پیگیرش بود حالا مصاحبه شما کی هستش ؟؟

بر اساس مقایسه با کارنتی های پارسال و پیش بینی خودم بهمن ماه...
از آنجا که من نگران مشکلات بزرگ و کوچک هستم خواستم عنوان کنم. پس میفرمایین از نظر اونها ایرادی نداره؟
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2013-10-20 ساعت 19:27)H Pier نوشته:  
(2013-10-20 ساعت 19:16)KIMIA2005 نوشته:  

بر اساس مقایسه با کارنتی های پارسال و پیش بینی خودم بهمن ماه...
از آنجا که من نگران مشکلات بزرگ و کوچک هستم خواستم عنوان کنم. پس میفرمایین از نظر اونها ایرادی نداره؟

حسن اقا داداش ما رو گرفتی خوب شما الان واکسن رو زدی و طبق صحبت خودتون احتمالا بهمن هم مصاحبه داری چه ربطی به 1 ماه قبل از مصاحبه داره تازمان مصاحبه که 3 ماه مونده عزیز Cool
تشکر کنندگان: EKAM ، محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان