کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-10-20 ساعت 19:48)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-10-20 ساعت 19:27)H Pier نوشته:  
(2013-10-20 ساعت 19:16)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-10-20 ساعت 16:12)H Pier نوشته:  کمک.... من امروز رفتم واکسن انفولانزا رو انستیتو پاستور میدان پاستور زدم.
اما فقط روی کارت زردم تاریخ واکسن و مهر انستیتو رو زده... لیبل واکسن رو رو کارت زرد نزده... ایرادی نداره؟SadSadSad
یکی از بچه ها که رفته بود پیش دکتر طاهرنژاد در انستیتو پاستور تجریش میگفت زودتر از 1 ماه تا 1 ماه و نیم قبل از مصاحبه واکسن آنفولانزا رو نزنین چون ممکنه سفارت قبول نکنه... به نظرتون زود زدم؟SadSad
این واکسن ها دیگه اعصاب برامون نزاشتن به خدا.

حسن اقا اگر مصاحبه شما ایروان هست نگران لیبل و 1 ماه قبل و بعد و این چیزا نباش داداش از ما گفتن بود خودتو در گیر این چیزا نکن چیزای مهمتری هم هست که بایستی بهش توجه کرد و پیگیرش بود حالا مصاحبه شما کی هستش ؟؟

بر اساس مقایسه با کارنتی های پارسال و پیش بینی خودم بهمن ماه...
از آنجا که من نگران مشکلات بزرگ و کوچک هستم خواستم عنوان کنم. پس میفرمایین از نظر اونها ایرادی نداره؟

حسن اقا داداش ما رو گرفتی خوب شما الان واکسن رو زدی و طبق صحبت خودتون احتمالا بهمن هم مصاحبه داری چه ربطی به 1 ماه قبل از مصاحبه داره تازمان مصاحبه که 3 ماه مونده عزیز Cool

احتمالا بد نوشتم .... منظورم این بود که فاصله تزریق واکسن تا مصاحبه بیش از 45 روز نشود... من کوچیک شما ام.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، EKAM ، محبت
(2013-10-20 ساعت 20:02)H Pier نوشته:  
(2013-10-20 ساعت 19:16)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-10-20 ساعت 16:12)H Pier نوشته:  کمک.... من امروز رفتم واکسن انفولانزا رو انستیتو پاستور میدان پاستور زدم.
اما فقط روی کارت زردم تاریخ واکسن و مهر انستیتو رو زده... لیبل واکسن رو رو کارت زرد نزده... ایرادی نداره؟SadSadSad
یکی از بچه ها که رفته بود پیش دکتر طاهرنژاد در انستیتو پاستور تجریش میگفت زودتر از 1 ماه تا 1 ماه و نیم قبل از مصاحبه واکسن آنفولانزا رو نزنین چون ممکنه سفارت قبول نکنه... به نظرتون زود زدم؟SadSad

حسن اقا اگر مصاحبه شما ایروان هست نگران لیبل و 1 ماه قبل و بعد و این چیزا نباش داداش از ما گفتن بود خودتو در گیر این چیزا نکن چیزای مهمتری هم هست که بایستی بهش توجه کرد و پیگیرش بود حالا مصاحبه شما کی هستش ؟؟

از آنجا که من نگران مشکلات بزرگ و کوچک هستم خواستم عنوان کنم. پس میفرمایین از نظر اونها ایرادی نداره؟

حسن اقا داداش ما رو گرفتی خوب شما الان واکسن رو زدی و طبق صحبت خودتون احتمالا بهمن هم مصاحبه داری چه ربطی به 1 ماه قبل از مصاحبه داره تازمان مصاحبه که 3 ماه مونده عزیز Cool

احتمالا بد نوشتم .... منظورم این بود که فاصله تزریق واکسن تا مصاحبه بیش از 45 روز نشود... من کوچیک شما ام.

بنده مخلص شما و همه بچه های گل مهاجر سرا هستم حسن اقا
داداش این موارد جزئی جای هیچ نگرانی نداره انشالله تمامی این مراحل را با موفقیت طی میکنی وخواهی دید که چقدر بیخود نگران بودی و استرس داشتی بنظر بنده نگرانی اصلی ما اونجاست نه این چیزها
یادگیری زبان و پیدا کردن کار و تحمیل غربت و مــَچ شدن با فرهنگ اونها و... از اصلی ترین دغدغه های ما خواهد بود بقیه کارها بخوبی انشالله انجام میشه فقط و فقط واسه اینها بایستی نگران بود وبس
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ffrfar ، H Pier ، EKAM ، masoud z ، محبت ، nasim ، amin arefi
(2013-10-20 ساعت 20:19)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-10-20 ساعت 20:02)H Pier نوشته:  
(2013-10-20 ساعت 19:16)KIMIA2005 نوشته:  حسن اقا اگر مصاحبه شما ایروان هست نگران لیبل و 1 ماه قبل و بعد و این چیزا نباش داداش از ما گفتن بود خودتو در گیر این چیزا نکن چیزای مهمتری هم هست که بایستی بهش توجه کرد و پیگیرش بود حالا مصاحبه شما کی هستش ؟؟

بنده مخلص شما و همه بچه های گل مهاجر سرا هستم حسن اقا
داداش این موارد جزئی جای هیچ نگرانی نداره انشالله تمامی این مراحل را با موفقیت طی میکنی وخواهی دید که چقدر بیخود نگران بودی و استرس داشتی بنظر بنده نگرانی اصلی ما اونجاست نه این چیزها
یادگیری زبان و پیدا کردن کار و تحمیل غربت و مــَچ شدن با فرهنگ اونها و... از اصلی ترین دغدغه های ما خواهد بود بقیه کارها بخوبی انشالله انجام میشه فقط و فقط واسه اینها بایستی نگران بود وبس

دوره واکسن آنفولانزا یک سال هست .نگران نباشید اگر برای بهمن ماه دعوت شدید مشکلی نیست..
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
تشکر کنندگان: ghafari88 ، H Pier ، میما ، EKAM ، محبت ، nasim
جهت اطلاع دوستان عزیز که در ایروان مصاحبه دارند
جواب دکتر کریستین به ایمیل بنده در خصوص مدت زمان اعتبار مدیکال ایروان :

If no any medical problems, the medical exam validity is 6 months
تشکر کنندگان: H Pier ، maryam_fo ، گل نهال ، aghaghia ، nedaba ، ghafari88 ، mehdieb ، shayesteh ، nasim ، amin arefi
(2013-10-20 ساعت 01:02)ssafaye66 نوشته:  توجه توجه

امروز شنبه واکسن انفولانزا وارد انستیو پاستور شد
کسانی که میخوان واکسن بزنن دیگه نیازی نیست واکسن رو از داروخانه دیگه مثل 13 ابان تهیه کنن
قیمت 25 تومن

ضمنا یک موضوع بسیار مهمتر
همون طور که میدونین واکسن ام ام ار دو مرحله هست که به فاصله یک ماه زده میشه
سری اول مال سال 2003 هست که طرح همگانی بود سری دوم هم امساله که میزنین
قبل از این همین دو مهر کافی بود
اما امروز در انستیو دکتری که اونجا بود بهم گفتن الان حدود دو هفته هست که دیگه مهر اول رو قبول نمیکنن
و لازمه شما واکسن دوم رو هم بزنین.

یادتون باشه تا یک ماه قبل از مصاحبتون وقت دارین که برین و سری دوم واکسن ام ام ار رو هم بزنین

من کمتر از یک ماه به مصاحبم مونده و نتونستم بزنم
فکر کنم اونجا باید بزنم
مواظب باشین این اتفاق برای شما نیفته

مشکل شما این بود که برای واکسن دیر اقدام کردین. حالا من که برای واکسن زود اقدام کردم چی؟ تا چه مدت قبل از مدیکال اگه زده بشه موردی نداره؟
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: محبت

برای منم لیبل واکسنو نزد فقط مهر زد
گفتم بزززننننننننننننننننننن
بچه ها میگن زدی!
گفت نه نیازی نیست
تشکر کنندگان: H Pier ، محبت
(2013-10-20 ساعت 21:58)Natasha9 نوشته:  

کسانی که میخوان واکسن بزنن دیگه نیازی نیست واکسن رو از داروخانه دیگه مثل 13 ابان تهیه کنن
قیمت 25 تومن

اما امروز در انستیو دکتری که اونجا بود بهم گفتن الان حدود دو هفته هست که دیگه مهر اول رو قبول نمیکنن

یادتون باشه تا یک ماه قبل از مصاحبتون وقت دارین که برین و سری دوم واکسن ام ام ار رو هم بزنین

فکر کنم اونجا باید بزنم

مشکل شما این بود که برای واکسن دیر اقدام کردین. حالا من که برای واکسن زود اقدام کردم چی؟ تا چه مدت قبل از مدیکال اگه زده بشه موردی نداره؟

زمانی که سری دوم ام ام ار رو میزنین باید بیشتر از یک ماه به مصاحبتون مانده باشه
تشکر کنندگان: محبت ، H Pier

قیمت 25 تومن

فکر کنم اونجا باید بزنم

طبق گفته دوستمون sejz

قیمت واکسن ام ام ار در انکارا 50 دلار میباشد

آخخخخ 50 دلار رفت تو پاچم...
تشکر کنندگان: H Pier ، massi63 ، amin arefi
طبق گفته دوستان واکسن آنفولانزا را پاستور آورده . . من از خانم دکتر سوال کردم گفتند تعداد محدود است مثل اینکه حدود 150 عدد و احتمالا تا 2 یا 3 روز آینده تموم شه . .. شاید هم زودتر
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: قصه گو ، ghafari88 ، ffrfar ، nasim ، H Pier
كسي ميدونه براي آزمايش مديكال بايد ناشتا بود؟
تشکر کنندگان: ghafari88 ، H Pier
دوستان سلام...من هنوز کارنت نشدم...الان واکسیناسیون رو شروع کنم.....یا زوده؟از کی شروع کنم؟ضمنا من 2تا بچه ئارم 3ساله و 6 ماهه...واکسیناسیون اونا به چه صورته؟
CN:2014000058##
ارسال مدارک:1 نوامبر-انکارا در خواست تغییر به ابوظبی
افراد کیس :4 نفر .مقصد:کالیفرنیا
نامه دوم:18 مارچ
مصاحبه:اواسط می/ابوظبی
اپدیت:8جولای-15جولای13 و14 اگوست و1سپتامبر
http://montazersara2014.vvs.ir/
تشکر کنندگان:
(2013-10-21 ساعت 12:58)sepidar87 نوشته:  دوستان سلام...من هنوز کارنت نشدم...الان واکسیناسیون رو شروع کنم.....یا زوده؟از کی شروع کنم؟ضمنا من 2تا بچه ئارم 3ساله و 6 ماهه...واکسیناسیون اونا به چه صورته؟
خب با توجه به شماره کیس شما میشه حدس زد که زمان مصاحبه تان چه زمانی خواهد بود . . بعضی از واکسن ها مثل mmr باید در دو مرحله با فاصله یک ماه از هم زده شوند و مرحله دومش هم با زمان مدیکال 1 ماه فاصله داشته باشد . .
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: sepidar87 ، محبت
(2013-10-21 ساعت 10:32)snzirani نوشته:  كسي ميدونه براي آزمايش مديكال بايد ناشتا بود؟

خیر نیازی نیست برا ازمایش مدیکال ناشتا باشید
تشکر کنندگان: ghafari88 ، ffrfar ، azadeh2014 ، sepideh_ ، محبت ، behfaza ، ssafaye66
سلام
دوستان من واکسن آنفولانزا را توی هلال احمر میرداماد زدم و 27 مهرماه هم واکسن MMR را زدم فقط دیروز که رفتم وارد کارت واکسن بکنم توی پاستور هر دو تا واکسنو برای من یه تاریخ مهر کرده یعنی همشو تاریخ 17 اکتبر مهر کرده فقط من می خوام ببینم این ایراد نداره 2 تاریخ یکسان برای 2 تا واکسن برای من ثبت کرده ؟؟؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: محبت
(2013-10-21 ساعت 17:19)kamranh نوشته:  سلام
دوستان من واکسن آنفولانزا را توی هلال احمر میرداماد زدم و 27 مهرماه هم واکسن MMR را زدم فقط دیروز که رفتم وارد کارت واکسن بکنم توی پاستور هر دو تا واکسنو برای من یه تاریخ مهر کرده یعنی همشو تاریخ 17 اکتبر مهر کرده فقط من می خوام ببینم این ایراد نداره 2 تاریخ یکسان برای 2 تا واکسن برای من ثبت کرده ؟؟؟
سلام
خیر هیچ ایرادی نداره چون میتونید بطور همزمان این واکسنها رو تزریق کنید.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: nasim

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان