کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
سلام دوستان
کسانی که خدمت سربازی رفتند واکسن دیفتری و کزاز را زدند
آیا واجبه که دوباره بزنند یا همون کافیه ؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-21 ساعت 18:27)pouria.narimisa نوشته:  سلام دوستان
ما هم موقع ازدواج زده بودیم..تاریخ اون را به عنوان نوبت اول وارد کرد خانم دکتر نوبت های دوم و سوم را هم تو پاستور زدیم به فاصله یک ماه از هم
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: محبت ، nasim
(2013-10-21 ساعت 18:29)masuodrh نوشته:  
ما هم موقع ازدواج زده بودیم..تاریخ اون را به عنوان نوبت اول وارد کرد خانم دکتر نوبت های دوم و سوم را هم تو پاستور زدیم به فاصله یک ماه از هم
سلام
واکسن TD را برای من این طوری ثبت کرده ایرادی نداره :
نوبت اول : jul 22 2001 از روی کارت واکسن دوران کودکیم نوشته
نوبت دوم : jun 17 2011 اینم تاریخ سربازیمه
نوبت سوم نداره ...
حالا من اول آذر آخرین نوبت هپاتیت و MMR ام هستش به نظر شما من باید نوبت سوم بزنم یا نه یا از خانم دکتر طاهرنژاد بپرسم دوستان اطلاع ندارن ...[/align]
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: pouria.narimisa
(2013-10-21 ساعت 20:30)kamranh نوشته:  
سلام
نوبت سوم نداره ...
حالا من اول آذر آخرین نوبت هپاتیت و MMR ام هستش به نظر شما من باید نوبت سوم بزنم یا نه یا از خانم دکتر طاهرنژاد بپرسم دوستان اطلاع ندارن ...[/align]
دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم واکسن تی دی برای بالای 50 سال 3 نوبته هستش.خانم دکتر هم که توصیه ای به شما نکردند؟؟؟
تشکر کنندگان: محبت ، H Pier ، behfaza
(2013-10-21 ساعت 16:14)sepidar87 نوشته:  دوستان سلام...من هنوز کارنت نشدم...الان واکسیناسیون رو شروع کنم.....یا زوده؟از کی شروع کنم؟ضمنا من 2تا بچه ئارم 3ساله و 6 ماهه...واکسیناسیون اونا به چه صورته؟

اگر ابوظبی هستید طبق پروتکلی که دکتر شوکولا در NMC دبی به ما نشون داد و طبق اون عمل کرد به بچه های ۹ ماهه تا ۵ ساله واکسن های آبله مرغان ، pneumocoque , hib و آنفولانزا رو میزنه... و از نظر هزینه این چهار واکسن حدود ۹۵۰ درهم هزینه دارد.
DV-2013
تشکر کنندگان: H Pier ، kiana11 ، محبت ، azadeh2014 ، behfaza ، amin arefi ، sepidar87 ، mpas89
سلام دوستای عزیز من نوبت مصاحبه ام ... دسامبر در ایروان ارمنستان هست و واکسیناسیون رو انجام دادم می خواستم بدونم که برای گرفتن وقت آزمایشات چه جوری باید اقدام کرد؟ از ایران یا همونجا؟
و اینکه اگه ممکنه لیست واکسن ها رو هم بهم بگید که ببینم چیزی کم نیست
مرسی
تشکر کنندگان: محبت
(2013-10-22 ساعت 01:29)rox_ana نوشته:  سلام دوستای عزیز من نوبت مصاحبه ام 9 دسامبر در ایروان ارمنستان هست و واکسیناسیون رو انجام دادم می خواستم بدونم که برای گرفتن وقت آزمایشات چه جوری باید اقدام کرد؟ از ایران یا همونجا؟
و اینکه اگه ممکنه لیست واکسن ها رو هم بهم بگید که ببینم چیزی کم نیست
مرسی

به صفحات اول همین تاپیک رو مراجعه کنید... همه واکسن ها رو دوستان لیست کردند... برای گرفتن وقت هم صفحه اول تاپیک وقت گرفتن از پزشک برای معاینات پزشکی رو مطالعه کنید..
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: گل نهال ، KIMIA2005 ، behfaza ، amin arefi
سلام دوستان

ببخشید اگه سوالم تکراریه . آبله مرغان سرچ کردن در انجمن ولی جواب سوالم رو نگرفتم.
1- جواب تست آنتی بادی آبله مرغان باید انگلیسی باشه ؟
2- اینکه بعد از گرفتن جواب، باید جواب رو ببریم سفارت و یا اینکه جواب رو ببریم پاستور برامون توی کارت زرد وارد کنه ؟
تشکر کنندگان: محبت ، زری وحدتی
(2013-10-22 ساعت 01:43)inforfang نوشته:  سلام دوستان

ببخشید اگه سوالم تکراریه . آبله مرغان سرچ کردن در انجمن ولی جواب سوالم رو نگرفتم.
2- اینکه بعد از گرفتن جواب، باید جواب رو ببریم سفارت و یا اینکه جواب رو ببریم پاستور برامون توی کارت زرد وارد کنه ؟

دوست عزیز معمولا ازمایشات به زبان انگلیسی هستند، یعنی من که فارسی ندیدم! بله میتونید ببرید پاستور براتون وارد کنند و برگه جواب آزمایش رو هم همراهتون میتونید ببرید... البته اگر آنکارا هستید بهتون پیشنهاد میکنم برگه آزمایش نشون دکتر اونگان ندید که عصبانی میشه Rolleyes
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: inforfang ، گل نهال ، H Pier ، ffrfar ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-10-21 ساعت 10:32)snzirani نوشته:  كسي ميدونه براي آزمايش مديكال بايد ناشتا بود؟

چیز خاصی جایی نگفته و من خودم هم ناشتا نبودم و اصلا دکتر اصلا دکتر چیزیم در این مورد ازم نپرسید
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: محبت ، ghafari88 ، ffrfar ، snzirani ، زری وحدتی
بچه ها من الان زنگ زدم انیستتو پاستور واکسن آنفولانزا و پرسیدم می گن نداریم Sad
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-10-21 ساعت 22:19)ffrfar نوشته:  
(2013-10-21 ساعت 20:30)kamranh نوشته:  
سلام
نوبت سوم نداره ...
دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم واکسن تی دی برای بالای 50 سال 3 نوبته هستش.خانم دکتر هم که توصیه ای به شما نکردند؟؟؟

تی دی سه مرحله ای هست .
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-10-22 ساعت 10:54)nasim نوشته:  بچه ها من الان زنگ زدم انیستتو پاستور واکسن آنفولانزا و پرسیدم می گن نداریم Sad

نسیم خانم,شما که هنوز زوده برای واکسن آنفولانزا اقدام کنید!!!!داروخانه 13 آبان داره شما باید از یه دکتر نسخه بگیرید تشریف ببرید بخرید تو یخچال بالای 3 درجه سلسیوس نگهداری کنید .45 روز قبل از تاریخ مصاحبه تون تزریق بفرمایید.Rolleyes
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، pooyan1920 ، m_yek ، nasim ، محبت ، behfaza ، artam2 ، زری وحدتی
(2013-10-22 ساعت 11:50)ffrfar نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 10:54)nasim نوشته:  بچه ها من الان زنگ زدم انیستتو پاستور واکسن آنفولانزا و پرسیدم می گن نداریم Sad

نسیم خانم,شما که هنوز زوده برای واکسن آنفولانزا اقدام کنید!!!!داروخانه 13 آبان داره شما باید از یه دکتر نسخه بگیرید تشریف ببرید بخرید تو یخچال بالای 3 درجه سلسیوس نگهداری کنید .45 روز قبل از تاریخ مصاحبه تون تزریق بفرمایید.Rolleyes

دقیقا همین کارو می خواستم کنم چون می ترسم زمان مصاحبه ما ، واکسن آنفولانزا گیر نیارم
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-10-22 ساعت 01:56)aghaghia نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 01:43)inforfang نوشته:  سلام دوستان

دوست عزیز معمولا ازمایشات به زبان انگلیسی هستند، یعنی من که فارسی ندیدم! بله میتونید ببرید پاستور براتون وارد کنند و برگه جواب آزمایش رو هم همراهتون میتونید ببرید... البته اگر آنکارا هستید بهتون پیشنهاد میکنم برگه آزمایش نشون دکتر اونگان ندید که عصبانی میشه Rolleyes

همیشه برام سوال بوده که چرا دکتر اونگان از دیدن نتیجه ازمایش ابله عصبانی میشه؟؟؟
و اینکه اگر نتیجه ما این باشه که در مقابل ابله مقاومیم که نمیتونه به زور بهمون واکسن بزنه
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان