موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کسی میدونه پاستور جمعه ها هم باز هست یا نه؟ و اینکه تا چند روز قبل و بعد از تاریخ زدن واکسن هپاتیت اگه واکسن را بزنیم اشکالی نداره؟
زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارد
بازمانده از لاتاری 2014، ورود به آمریکا 22 سپتامبر،ارسال مدارک همسر 3 اکتبر، pd همسر 6 اکتبر،اپروو 13مارچ
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-05 ساعت 13:38)فریاد تنها نوشته: سلام دوستان کسی میدونه پاستور جمعه ها هم باز هست یا نه؟ و اینکه تا چند روز قبل و بعد از تاریخ زدن واکسن هپاتیت اگه واکسن را بزنیم اشکالی نداره؟
سلام
خیر جمعه پاستور تعطیله و مورد دوم هم میتونید اینکار رو بکنید.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال . اگه فاصله بین دو تا ام ام آر بیشتر از یک ماه بشه مشکلی ایجاد می کنه؟ ( از لحاظ واکسن زدن می گم ، تاریخشو موقع وارد کردن می توونیم به دکتر بگیم یک ماه بعد اولین تزریق بنویسه )
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )، آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-04 ساعت 11:48)jojo_hami نوشته: (2013-05-12 ساعت 22:28)3rip نوشته: قابل توجه بچه های اصفهان
برای زدن واکسن های نوبت اول به هلال احمر کنار خیابان سجاد مراجعه کنید . میشه یه خیابان بعد از سجاد (کنار تخت فولاد) ، دقیقا روبروی ورزشگاه امین. کارت واکسن بین المللی رو اونجا بگیرید، خودشون تمام موارد رو در مورد واکسن های آمریکا اطلاع دارند.
هپاتیت + آنفلونزا + مننژیت + د یفتری کزاز = هلال احمر
MMR : انتهای خیابان آمادگاه - روبروی دُریس (جامکو سابق) + مطب دکتر مهدی افقری = هزینه 14000 تومان
TD: خیابان فیض - چهارراه (اسم چهارراهشو نمیدونم) - مرکز بهداشت ملاهادی سبزواری
اگر قبلا آبله مرغان گرفتید، برید انتهای خیابان فردوسی آزمایشگاه "دکتر برادران" اونجا بگید میخوام آزمایش آنتی بادی آبله مرغان بدم. برای زمانی که میخواید برید معاینه پزشک سفارت جواب آزمایش هم دنبالتون باشه که الکی واکسن آبله مرغان بتون نزنه.
2012 که خیلی برنده اصفهانی داشتیم، امسال داریم اصن ؟
TD: اسم چهار راهش چهار راه ارباب هستش.
سفارت همین کارت اصفهان را قبول میکنه یا باید حتما مهر پاستور توش باشه؟
زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارد
بازمانده از لاتاری 2014، ورود به آمریکا 22 سپتامبر،ارسال مدارک همسر 3 اکتبر، pd همسر 6 اکتبر،اپروو 13مارچ
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما واکسنهای mmr و td و هپاتیتو حلال احمر اصفهان زدیم حالا میشه آنفولانزا رو مشد بزنیم مهر میکنند ؟ دوستان مشهدی کسی میدونه کجا انفولانزارو مهر میکنند با آدرس لطفا
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2013-11-06 ساعت 01:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-06 ساعت 14:07 توسط aghaghia.)
(2013-11-05 ساعت 22:58)hamedmas نوشته: دوستان يه سئوال دارم
من واکسن mmr را زدم کارت زرد هم گرفتم حتي طرف برام .... واکسن آنفولانزا بزنم واسم مهرشو زد
اشکال نداره ؟
من تو کارت زردم نوشت 2 بار MMR زدم ولي واقعيتش .....
اونجا ازمون تست نمي گيرن که ؟
سلام
ایمنی این واکسنها اول برای خودتون خوبه و بهتره از این تکنیکهای ایرونی استفاده نکنید و اما خیر اونجا براتون مشکلی بوجود نمیاد چون همون یک مرحله تیتر آنتی بادی شما رو بالا میبره. و اصولا آزمایش خونشون شامل این قضیه نیست
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
کارت واکسن لزومی نداره مهر پاستور داشته مهم مهر پزشکی است که اخر اونو تایید میکنه
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
من شهرستانم
رفتم اینجا دنبال واکنسن نشد آقا
مزکز بهداشت گفت نداریم برو بخش خضوضی. بخش خصوصی گفت نداریم برو داروخونه بخر ما میزنیم برات. رفتم داروخونه گفت به ما نمیدن برو هلال احمر رفتم هلال احمر گفت ما نداریم برو مرکز بهداشت :دی
حالا میخوام بیام تهران برم پاستور بزنم
روز خاصی داره ؟ بیام یه روزه کارم راه میوفته ؟ پاستور تجریش برم یا اونکه خود خیابون پاستوره ؟
واکسن تموم نشده یه وفت ؟ نسخه دکتری چیزی میخواد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
شماره کیس: 2014AS000009xx
رویت قبولی: 15 اکتبر 2013/ ارسال ایمیلی فرمها: 20 اکتبر 2013/ سفارت: آنکارا --> ایروان / كارنت: قبلنا / نامه دوم: 21 ژانویه 2014 / مصاحبه: هفته اول مارچ- ایروان/دریافت ویزا: یکضرب 5 مارچ / مقصد: تگزاس !
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-06 ساعت 15:54)vahidhm نوشته: من شهرستانم
رفتم اینجا دنبال واکنسن نشد آقا
مزکز بهداشت گفت نداریم برو بخش خضوضی. بخش خصوصی گفت نداریم برو داروخونه بخر ما میزنیم برات. رفتم داروخونه گفت به ما نمیدن برو هلال احمر رفتم هلال احمر گفت ما نداریم برو مرکز بهداشت :دی
حالا میخوام بیام تهران برم پاستور بزنم
روز خاصی داره ؟ بیام یه روزه کارم راه میوفته ؟ پاستور تجریش برم یا اونکه خود خیابون پاستوره ؟
واکسن تموم نشده یه وفت ؟ نسخه دکتری چیزی میخواد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز اول مشخص کنین در مورد کدوم واکسن دارین سوال می کنین تا بشه راهنماییتون کرد!
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-06 ساعت 01:36)محبت نوشته: (2013-11-05 ساعت 22:58)hamedmas نوشته: دوستان يه سئوال دارم
من واکسن mmr را زدم کارت زرد هم گرفتم حتي طرف برام .... واکسن آنفولانزا بزنم واسم مهرشو زد
اشکال نداره ؟
من تو کارت زردم نوشت 2 بار MMR زدم ولي واقعيتش .....
اونجا ازمون تست نمي گيرن که ؟
سلام
ایمنی این واکسنها اول برای خودتون خوبه و بهتره از این تکنیکهای ایرونی استفاده نکنید و اما خیر اونجا براتون مشکلی بوجود نمیاد چون همون یک مرحله تیتر آنتی بادی شما رو بالا میبره. و اصولا آزمایش خونشون شامل این قضیه نیست
اشتباه نشه هااااا
من همه واکسن ها رو زدم به جز مننژيت و آنفولانزا
2014AS3xxx،ارسال فرم :9jul باایمیل،کنسولگری:ايروان، تاييد 20 jul
?Iran or USA ? which one is better for me ? Do you know