کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
سلام
ممنون میشم یه نفر لطفا بهم بگه واسه ابوظبی، واکسن • Penumococcalهم باید زده بشه یا نه هلال احمر اطلاع نداشت؟
به نظرتون پلی کلینیک بهتره یا nmc
تشکر کنندگان:
(2013-11-01 ساعت 16:58)alimomen نوشته:  
(2013-11-01 ساعت 16:37)محبت نوشته:  
(2013-11-01 ساعت 11:53)alimomen نوشته:  
(2013-11-01 ساعت 00:57)lida55 نوشته:  کسی از دوستان تجربه گرفتن کارت زرد واسه نوزاد رو داره(مخصوصا شیراز)؟تو شیراز مثل اینکه میگن واسه نوزاد کارت زرد صادر نمیشه و باید ترجمه کارت واکسن نوزاد واسه مصاحبه برده بشه لطفا اگر کسی تجربشو مخصوصا تو شیراز داره راهنمایی کنه
کلا واسه بچه ها برید هلال احمر و تمام تارخهای کارت واکسن فعلی رو به میلادی تبدیل کنین و بگین وارد کارت زردش کنند اونها با توجه به سن بچه میگن ایا واکسنی لازم داره یا نه البته پزشک اطفال هم می تونه کمک بزرگی باشه

عزیزم به سوالم درست توجه نکردید مساله اینجاست که کارت زرد واسه نوزاد صادر نمیشه اینجا
سلام
بله شما درست میگی علی آقا برای بچه ها برخی مراکز بهداشت کارت زرد صادر نمیکنن و این کار رو پاستور انجام میده پس یه تهران رفتن رو باید تو برنامه ت بذاری یا یه آشنا که رفت مدارک رو باید بدی ببره برات صادر کنن.

کسی از عزیزان ترجمش رو برده nmcکه دکتر قبول کرده باشه؟

کسی نیست جواب بده
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان:
دوستان گرامی
کسی میدونه غیر از کارت زرد واکسیناسیون تکمیل شده ، ایا برای مدیکال مدرک دیگه ای هم باید ببریم ، یا همین کارت زرد کافیه ؟البته برای ابوظبی .
mayamoor
تاریخ رویت قبولی : 1 june
تاریخ ارسال فرمها به کی سی سی: 8june
تاریخ دریافت نامه دوم : 21 oct
تاریخ مصاحبه: هفته اخر دسامبر
کنسولگری: ابوظبی
کلیرنس: انشالله بدون کلیرنس
به امید ویزای یکضرب
تشکر کنندگان:
(2013-11-03 ساعت 20:34)mayamoor نوشته:  دوستان گرامی
کسی میدونه غیر از کارت زرد واکسیناسیون تکمیل شده ، ایا برای مدیکال مدرک دیگه ای هم باید ببریم ، یا همین کارت زرد کافیه ؟البته برای ابوظبی .

اگر سابقه بیماری خاص و یا عمل جراحی دارین مدارکشو همراه ببرین وگرنه همون کارت زرد، پاسپورت، کپی پاسپورت، پرینت نامه دوم و 3-2 تا عکس و آدرس و شماره تلفن محل اقامتتون در شهر محل مصحبه همراتون باشه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ali1220 ، behfaza ، philter ، mohammad19911991
(2013-11-03 ساعت 21:01)aghaghia نوشته:  
(2013-11-03 ساعت 20:34)mayamoor نوشته:  دوستان گرامی

اگر سابقه بیماری خاص و یا عمل جراحی دارین مدارکشو همراه ببرین وگرنه همون کارت زرد، پاسپورت، کپی پاسپورت، پرینت نامه دوم و 3-2 تا عکس و آدرس و شماره تلفن محل اقامتتون در شهر محل مصحبه همراتون باشه...
عمل جراحی آپاندیس هم مدارک می خواد؟
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها

کسی میدونه چطور و از کجا می شه واکسن آنفولانزا رو تهیه کرد؟ من باید این روزا این واکسن رو بزنم ولی هیچ جا گیر نمی یاد.

ممنون از جوابتون
ساکن کشور آلمان
شماره کیس: 2014AS4500
محل مصاحبه : فرانکفورت آلمان
تاریخ مصاحبه: 01.04.2014
دریافت ویزا : 01.04.2014 (یک ضرب)
When there is a will, there is a way
تشکر کنندگان:
شیدا 2013
ممنون میشم یه نفر لطفا بهم بگه واسه ابوظبی، واکسن • Penumococcalهم باید زده بشه یا نه هلال احمر اطلاع نداشت؟
به نظرتون پلی کلینیک بهتره یا nmc
پلی کلینیک خصوصی هست و نسبت به nmc هزینه بیشتر هست در ایران ذات الریه و انفولانزا ب نیست و در ابوظبی به بچه ها زده میشه

انفولانزا رو در ایران تو داروخانه ها توزیع کردن
تشکر کنندگان: philter
(2013-11-03 ساعت 22:08)honeybal2014 نوشته:  سلام بچه ها

کسی میدونه چطور و از کجا می شه واکسن آنفولانزا رو تهیه کرد؟ من باید این روزا این واکسن رو بزنم ولی هیچ جا گیر نمی یاد.

ممنون از جوابتون

اگر مسیرتون به غرب تهران می خوره؛ اتوبان حکبم بعد از اشرفی اصفهانی ، داروخانه ثامن ما امروز خریدیم
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
تشکر کنندگان: philter ، honeybal2014
(2013-11-03 ساعت 12:38)parmisv نوشته:  دوستان برا مدیکال تو ابوظبی ساعت خاصی باید اونجا باشیم چون من میل زدم برا گرفتن وقت ولی جواب ندادن

هیوا جان متن ایمیلو برام فرستاده که نوشته بود از شنبه تا پنج شنبه از ساعت 9 صبح تا 12 ظهر و هزینه اش 375 درهم بدون واکسن اضافه بود.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: ali1220 ، parmisv
(2013-11-03 ساعت 23:21)قصه گو نوشته:  
(2013-11-03 ساعت 12:38)parmisv نوشته:  دوستان برا مدیکال تو ابوظبی ساعت خاصی باید اونجا باشیم چون من میل زدم برا گرفتن وقت ولی جواب ندادن

هیوا جان متن ایمیلو برام فرستاده که نوشته بود از شنبه تا پنج شنبه از ساعت 9 صبح تا 12 ظهر و هزینه اش 375 درهم بدون واکسن اضافه بود.

با توجه به متن ميل زير شنبه ها باز هستند
1. The medical examinations are usually done anytime from 9am – 12 noon, Saturday thru' Thursday and takes approx. 2 hours. The reports will be given to you on the next day. The whole process will take approx. two working days.
2. In case you have the Embassy Intimation letter / Case no. and other papers given by them you can bring it along. In addition, kindly carry your Original Passport + copy of passport + passport size photographs + previous vaccination records, if any, can be brought along. In case any vaccinations are taken in your country, the records may be carried along with you for the medicals to be done here.
3. Total cost of the examination is Dhs. 375/- per adult + vaccination costs. Credit cards are accepted at our facility.

We suggest that you visit our hospital at least 2 -3 days prior to the date of the interview so that the medical reports are ready well on time. We are located at the NMC Tower Bldg, (2nd floor) on Sh. Zayed 2nd St. Electra Road, Opp. Etisalat, Abu Dhabi about 20-30 mins away from the Embassy.

Please confirm. Trust the above clarifies your doubts. Should you require any further assistance, please feel free to contact us.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: ali1220
(2013-11-03 ساعت 23:09)atriana نوشته:  [quote='honeybal2014' pid='439694' dateline='1383500308']
سلام بچه ها

ممنون از جوابتون

اگر مسیرتون به غرب تهران می خوره؛ اتوبان حکبم بعد از اشرفی اصفهانی ، داروخانه ثامن ما امروز خریدیم
مرسی از جوابتون. می شه بپرسم چند خریدین؟
ساکن کشور آلمان
تشکر کنندگان: محبت ، EKAM ، behfaza ، philter ، ali1220
(2013-11-03 ساعت 23:09)atriana نوشته:  
(2013-11-03 ساعت 22:08)honeybal2014 نوشته:  سلام بچه ها

ممنون از جوابتون

مرسی . میشه بپرسم چند خریدین؟؟؟
ساکن کشور آلمان
تشکر کنندگان:
سلام ذوستان. من در ماه دسامبر وقت مصاحبه دارم و کارت زرد معاینات پزشکی رو در ماه ژوئن گرفتم. با توجه به اینکه تا زمان مصاحبه بیش از 6 ماه میگذره آیا باید برای گرفتن کارت زرد دوباره اقدام کنم؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-04 ساعت 01:40)smsk نوشته:  سلام ذوستان. من در ماه دسامبر وقت مصاحبه دارم و کارت زرد معاینات پزشکی رو در ماه ژوئن گرفتم. با توجه به اینکه تا زمان مصاحبه بیش از 6 ماه میگذره آیا باید برای گرفتن کارت زرد دوباره اقدام کنم؟
سلام
خیر نیازی نیست فقط واکسنهاتون کامل باشه .
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: H Pier ، قصه گو ، ali1220 ، EKAM ، behfaza ، nasim ، philter ، زری وحدتی
لطفا راهنمایم کنید من اگه صبح سه شنبه برم مدیکال چهارشنبه عصر جوابمو میدن چون پنجشنبه مصاحبه دارم

كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم

چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
تشکر کنندگان: nasim ، محبت ، زری وحدتی ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان