کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
با سلام
میخاستم بدونم ایا نوبت دوم mmr و td رو حتما سر یک ماه باد زد اگه بیشتر بشه چه مشکلی پیش میاد من به دلیل سرماخوردگی شدید نزدم رفتم بزنم گفتند باید صبر کنی تا خوب بشی
تشکر کنندگان: محبت
(2013-11-08 ساعت 23:29)masuodrh نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 21:10)amirkkk2 نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 17:35)amirkkk2 نوشته:  سلام و خسته نباشید-تو آزمایشات پزشکی به خط با تیغ روی بدن گیر میدن؟من چند تا دادم دوستم برام زد که معافیتمو گرفتم-حالا باید چی کار کرد؟رد میشم اگه ببینن؟
داش به مولا دارم دیوونه میشم-عجب #### که نرفتم خدمت-بازم دمت گرم
به نظرم بد نیست به آدم با ادب و با صداقتی مثل شما گیر بدن..اتفاقا حالا میفهمم که فرآیند کلیرنس چیز بدی هم نیست

بله، البته اگر کلیرنس شامل این موارد هم می شد.
چه میشه کرد... فلسفه این نوع ویزا، روی اسمش است: Diversity !!!
با آرزوی عزت و سربلندی ملت ما در همه جای دنیا و موفقیت "همۀ" همراهان.
تشکر کنندگان: محبت ، maryam_a ، behfaza
(2013-11-08 ساعت 22:34)رضا صالحی نوشته:  با سلام
میخاستم بدونم ایا نوبت دوم mmr و td رو حتما سر یک ماه باد زد اگه بیشتر بشه چه مشکلی پیش میاد من به دلیل سرماخوردگی شدید نزدم رفتم بزنم گفتند باید صبر کنی تا خوب بشی

وقتی خودشون گفتن باید صبر کنید دیگه نگران چی هستین؟؟؟؟
من از خانم دکتر طاهرنژاد پرسیدم گفتن تا یک هفته بعد تاریخ تزریق اولیه تون هم بزنین موردی نداره
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: محبت ، nasim ، رضا صالحی ، behfaza
دوستان میشه لطف کنید و آدرس و اطلاعات تماس مدیکال ابوظبی رو به من بدید ممنون میشم
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان:
(2013-11-09 ساعت 02:20)feel نوشته:  دوستان میشه لطف کنید و آدرس و اطلاعات تماس مدیکال ابوظبی رو به من بدید ممنون میشم

دوست عزیزم جای سوالتون اینجا نیست. به تاپیک "گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی" مراجعه کنین. اطلاعات کامل اونجا هست.

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: aghaghia ، ffrfar ، behfaza
(2013-11-08 ساعت 16:01)ali 1346 نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 15:57)ali 1346 نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 14:34)sasa6557 نوشته:  
(2013-11-04 ساعت 23:32)Reza42 نوشته:  
(2013-11-04 ساعت 18:38)sasa6557 نوشته:  دوستان عزیز سلام:
راهنمایی میفرمایید واسه واکسیناسیون در شیراز؟؟؟
کجا مراجعه کنم؟چقدر وقت قبل از مصاحبه باشه بهتره؟چه واکسنایی لازمه؟
سلام
mmr , td ,هپاتیت را درمانگاه والفجر مجانی میزنه ولی انفولانزا و مننژیت را هلال احمر
دیگه حد اقل 3 ماه قبل از مصاحبه شروع کنید

با تشکر از راهنمایی شما اقای reza42...
با مرکز بهداشت والفجر تماس گرفتم میگن که فقط دوشنبه واکسن رو میزنن...
هلال احمر رو موفق نشدم تلفنی صحبت کنم ُادرس همون خیابون زند هستش؟کنار داروخانه شون؟
دوست خوبم آدرس حلال احمر که واکسن مننژیت می زند دروازه کازرون است
دوست عزیز طوری برنامه ریزی کن که دو مرحله واکسنهای mmr وtd را قبل از رفتن به امارات در ایران بزنی و همچنین هپاتید را چون اگر نزنی در امارات برایت گران تمام میشود

تشکر دوستان خوبم...من کیس نامبرم حدود 3400 هست و واسه این ماه که کارنت نشدم ُ(تا 3000کارنت شدند)احتمالن ماه بعدی کارنت میشم و فوریه مصاحبه میشم...میخام دوشنبه همین هفته شروع کنم ایشالا...یعنی بین 2تا 3 ماه زمان دارم.کافیه؟
علی
ورود:13ژانويه 2015 سانفرانسيسكو،كاليفرنيا
تقدیر نباشد،تردید نباشد،خواستن با تمام وجود که باشد به هر آنچه که خواهی توانی رسید...
تشکر کنندگان:
دوستان يک سوال، ما مرحله آخر واکسن هپاتيت رو بايد آخر اين هفته بزنيم که خورده به تعطيلات رسمي. پاستور هم تلفني به خانم طاهرنزاد وصل نميکنه ولي کسي که گوشي رو برداشته ميگه ميتونيد يکي دور روز بعد از اون تاريخ هم بزنيد و موردي نداره. شما اطلاعي در اين مورد دارين؟ چون ظاهرا به هيچ وجه زودتر نبايد زد (روي کارت نوشته)
شماره كيس :2014AS00004XXX
كنسولگري : ايروان
تاريخ رؤيت قبولي : 7 May
ارسال فرم هاي اوليه :May 26 با ايميل (دريافت پاسخ 4 روز بعد 30 may)
تعداد اعضاء كيس :2 نفر
دريافت نامه دوم: 21 ژانويه
زمان مصاحبه: هفته دوم مارچ 2014 - برگه آبي
تشکر کنندگان: ffrfar ، م.ق
(2013-11-10 ساعت 11:09)soheil_zk نوشته:  دوستان يک سوال، ما مرحله آخر واکسن هپاتيت رو بايد آخر اين هفته بزنيم که خورده به تعطيلات رسمي. پاستور هم تلفني به خانم طاهرنزاد وصل نميکنه ولي کسي که گوشي رو برداشته ميگه ميتونيد يکي دور روز بعد از اون تاريخ هم بزنيد و موردي نداره. شما اطلاعي در اين مورد دارين؟ چون ظاهرا به هيچ وجه زودتر نبايد زد (روي کارت نوشته)

دوست عزیز چند روز بعد هم مشکلی نداره، در اولین فرصت اقدام کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-11-10 ساعت 11:09)soheil_zk نوشته:  دوستان يک سوال، ما مرحله آخر واکسن هپاتيت رو بايد آخر اين هفته بزنيم که خورده به تعطيلات رسمي. پاستور هم تلفني به خانم طاهرنزاد وصل نميکنه ولي کسي که گوشي رو برداشته ميگه ميتونيد يکي دور روز بعد از اون تاريخ هم بزنيد و موردي نداره. شما اطلاعي در اين مورد دارين؟ چون ظاهرا به هيچ وجه زودتر نبايد زد (روي کارت نوشته)

میتونید بعد از تعطیلات واکسنو بزنید،برای ما نوبت دوم هپاتیت افتاده بود جمعه ، ما شنبه واکسنو زدیم .فقط توی کارت برای نوبت سوم تاریخو یه روز تغییر دادن.
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-11-10 ساعت 13:15)poem نوشته:  

میتونید بعد از تعطیلات واکسنو بزنید،برای ما نوبت دوم هپاتیت افتاده بود جمعه ، ما شنبه واکسنو زدیم .فقط توی کارت برای نوبت سوم تاریخو یه روز تغییر دادن.

یادآوری واکسن من هم روز پنجشنبه افتاد که من شنبه هفته بعد زدم .دکتر شوکلا هم چیزی نگفت و قبول کرد
2014AS1XXX / 28 Oct, Abu Dhabi / Clear after 210 Days / Dallas
تشکر کنندگان: soheil_zk ، behfaza
(2013-11-09 ساعت 19:06)sasa6557 نوشته:  تشکر دوستان خوبم...من کیس نامبرم حدود 3400 هست و واسه این ماه که کارنت نشدم ُ(تا 3000کارنت شدند)احتمالن ماه بعدی کارنت میشم و فوریه مصاحبه میشم...میخام دوشنبه همین هفته شروع کنم ایشالا...یعنی بین 2تا 3 ماه زمان دارم.کافیه؟

بله وقت کافی دارین زودتر واکسن ها تون رو شروع کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: Natasha9 ، sasa6557 ، EKAM ، behfaza
(2013-11-10 ساعت 15:04)سیمین راد نوشته:  
(2013-11-10 ساعت 13:15)poem نوشته:  

یادآوری واکسن من هم روز پنجشنبه افتاد که من شنبه هفته بعد زدم .دکتر شوکلا هم چیزی نگفت و قبول کرد

هيچ مشكلي نداره واسه چند روز
تشکر کنندگان: soheil_zk ، behfaza
(2013-11-10 ساعت 16:47)aghaghia نوشته:  
(2013-11-09 ساعت 19:06)sasa6557 نوشته:  تشکر دوستان خوبم...من کیس نامبرم حدود 3400 هست و واسه این ماه که کارنت نشدم ُ(تا 3000کارنت شدند)احتمالن ماه بعدی کارنت میشم و فوریه مصاحبه میشم...میخام دوشنبه همین هفته شروع کنم ایشالا...یعنی بین 2تا 3 ماه زمان دارم.کافیه؟

بله وقت کافی دارین زودتر واکسن ها تون رو شروع کنید...

حداقل دو ماه قبل از ازمايشات مديكالتون چون اگر دو مرحله mmrبزنيد آخرين واكسنتون كه از نوع ويروس زنده است تا مديكالتون بأيد حداقل يكماه فاصله باشه
تشکر کنندگان: ffrfar ، محبت ، sasa6557
دوستان میشه آدرس دقیق انستیتوی پاستور رو بنویسین؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-10 ساعت 18:52)Hamid nezam نوشته:  دوستان میشه آدرس دقیق انستیتوی پاستور رو بنویسین؟

انستیتو پاستور تهران مرکزی:
آدرس : تهران - میدان پاستور - خیابان پاستور شرقی - خیابان ۱۲ فروردین - مرکز انستیتو پاستور
تلفن : ۹-۶۶۹۵۳۳۱۱

انیستیتو پاستور شمیران:
آدرس: خ شریعتی - نرسیده به میدان قدس (دست چپ)- پایگاه شمیران انستیتو پاستور- پلاک ۱۹۹۶
تلفن: ۲۲۷۳۰۰۱۴

تشکر کنندگان: H Pier ، EKAM ، behfaza ، محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان