کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
با سلام بچه ها کسی هست که توی تهران واکسن آنفولانزا رو در چند روز گذشته زده باشه
من که پیدا نکردم ممنون میشم اگه کسی راهنمایی بکنه
تشکر کنندگان: محبت
(2013-11-16 ساعت 12:17)mattin نوشته:  با سلام بچه ها کسی هست که توی تهران واکسن آنفولانزا رو در چند روز گذشته زده باشه

من بواسطه اینکه قبلا شماره ام رو داده بودم، چند روز پیش داروخانه جمالزاده برام اس ام اس داد که تعداد محدودی آورده. اما دیگه دیر بود. می خواید یه زنگ بزنید ببینید دارن هنوز یا نه. 66929061 - 66947618
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-11-16 ساعت 12:24)ghafari88 نوشته:  
(2013-11-16 ساعت 12:17)mattin نوشته:  با سلام بچه ها کسی هست که توی تهران واکسن آنفولانزا رو در چند روز گذشته زده باشه

من بواسطه اینکه قبلا شماره ام رو داده بودم، چند روز پیش داروخانه جمالزاده برام اس ام اس داد که تعداد محدودی آورده. اما دیگه دیر بود. می خواید یه زنگ بزنید ببینید دارن هنوز یا نه. 66929061 - 66947618

داروخانه پارسیان در خیابان دولت دارند. الان موجوده.
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
بچه ها من واکسنم رشت زدم و تو کارت زردم وارد کرد چیکار کنم برم تهران تو کارت خود پاستور واردکنه چون زنگ زدم تهران گفت باید بیارید تو کارت پاستئر وارد بشه اونا کارت ما رو قبول دارن موندم چی کنم

كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم

چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.

سلام دوست عزیز ما امروز از داروخانه 13 آبان میدان قدس 100 متر پایین تر از پاستور به قیمت 22000 تومان گرفتیم .
كيس نامبر: 2014AS25XX
ابوظبی - هفته اول دسامبر - ویزا یکضرب
(2013-11-16 ساعت 14:40)far2014 نوشته:  

سلام دوست عزیز ما امروز از داروخانه 13 آبان میدان قدس 100 متر پایین تر از پاستور به قسمت 22000 تومان گرفتیم .

با داروخانه های تک نسخه ای تماس بگیرید. داشته باشند با نسخه پزشک می فروشند.
2014AS1XXX / 28 Oct, Abu Dhabi / Clear after 210 Days / Dallas
تشکر کنندگان: Vahid2014 ، behfaza
(2013-11-16 ساعت 14:48)سیمین راد نوشته:  

سلام دوست عزیز ما امروز از داروخانه 13 آبان میدان قدس 100 متر پایین تر از پاستور به قسمت 22000 تومان گرفتیم .

دوستان یه سوالیه که این چند وقتی جوابی براش تو سایت پیدا نکردم !

برای تمدید مدیکال پروسش چیه و چطور باید درخواست داد تا بتونیم ویزایی که میگیریم 6 ماهه کامل بدن ؟!!!!
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: H Pier
(2013-11-16 ساعت 16:21)mechanicalengineer نوشته:  

برای تمدید مدیکال پروسش چیه و چطور باید درخواست داد تا بتونیم ویزایی که میگیریم 6 ماهه کامل بدن ؟!!!!

دوست عزیز راجع به ایروان خیلی نمیدونم ولی در مورد آنکارا کاملاً اطلاع دارم و به اینصورت هستش که شما قبل از اینکه برین به سفارت تا ویزا رو تو پاستون بزنن باید برین به همون مرکزی که رفتین و دوباره معاینه بشین و اگه واکسن احتیاج بود دوباره بزنین و جوابش که فردا آماده شد با خودتون ببرین سفارت و با پاسپورتتون به اونها تحویل بدین و چون مدیکالتون 6 ماه اعتبار داره ویزاتون رو هم طبق اون میزنن.موفق باشی.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
تشکر کنندگان: ghafari88
با سلام و صبح به خیر به تمام دوستان با انرژی مثبت
دوستانی که به دنبال واکسن آنفولانزا هستند مو تونند به داروخانه دکتر عبداللهی واقع در سعادت آباد بالاتر از میدون کاج (به سمت یادگار ) مراجعه کنند .
به دون هیچ گونه محدودیتی از لحاظ تعداد
با تشکر
تشکر کنندگان: ghafari88 ، Natasha9 ، shadi79 ، romance33 ، amin arefi ، behfaza
(2013-11-16 ساعت 22:02)romance33 نوشته:  
(2013-11-16 ساعت 16:21)mechanicalengineer نوشته:  

دوست عزیز راجع به ایروان خیلی نمیدونم ولی در مورد آنکارا کاملاً اطلاع دارم و به اینصورت هستش که شما قبل از اینکه برین به سفارت تا ویزا رو تو پاستون بزنن باید برین به همون مرکزی که رفتین و دوباره معاینه بشین و اگه واکسن احتیاج بود دوباره بزنین و جوابش که فردا آماده شد با خودتون ببرین سفارت و با پاسپورتتون به اونها تحویل بدین و چون مدیکالتون 6 ماه اعتبار داره ویزاتون رو هم طبق اون میزنن.موفق باشی.
ممنون دوست عزیز
فقط ایرادی که هست اینه که من به دکترش ایمیل زدم و ازش پروسرو خواستم منتها اون بمن گفت که سفارت باید بما بگه تا ما براتون مدیکالتون رو تمدید کنیم !!!!!!!!!!!!!
از بچه ها کسی هست اطلاع داشته باشه برا همینه که میگم یکم گیج شدم بالاخره داستانش چیه !؟؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: romance33 ، محبت
(2013-05-14 ساعت 02:09)shaso نوشته:  سلام دوستان
در تكميل صحبت دوستمون sceبگم كه
واكسن هاتون رو ميتونيد تو مراكز بهداشت و هلال احمر بزنيد بعد اون مداركي رو كه به شما دادن ببريد تهران و يا مراكز بهداشت شهرستان ها اونجا واسه تون كارت زرد بين المللي صادر كنند
پس حتما لازم نيست بريد تهران

سلام
ببخشید با اینکه اینجا توضیح دادید اما من مجدداً می پرسم، آیا اطمینان دارید که اگر تو شهر خودمون هم واکسن ها رو بزنیم در نهایت ببریم انستیتو پاستور تائید کنه مشکلی پیش نمیاد؟ من ساکن اهواز هستم و خیلی در مورد اینکه واکسن ها رو اونجا قبول نکنند نگرانمو به همین خاطر فکر کردم شاید بهتر باشه برا واکسن ها برم تهران!!!Sad
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-11-17 ساعت 12:16)manamilad نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 02:09)shaso نوشته:  سلام دوستان
در تكميل صحبت دوستمون sceبگم كه
واكسن هاتون رو ميتونيد تو مراكز بهداشت و هلال احمر بزنيد بعد اون مداركي رو كه به شما دادن ببريد تهران و يا مراكز بهداشت شهرستان ها اونجا واسه تون كارت زرد بين المللي صادر كنند
پس حتما لازم نيست بريد تهران

سلام
ببخشید با اینکه اینجا توضیح دادید اما من مجدداً می پرسم، آیا اطمینان دارید که اگر تو شهر خودمون هم واکسن ها رو بزنیم در نهایت ببریم انستیتو پاستور تائید کنه مشکلی پیش نمیاد؟ من ساکن اهواز هستم و خیلی در مورد اینکه واکسن ها رو اونجا قبول نکنند نگرانمو به همین خاطر فکر کردم شاید بهتر باشه برا واکسن ها برم تهران!!!Sad

قبول می کنن. به عنوان مثال من واکسن هپاتیتم مربوط به 8 سال پیش بود. اون موقع در دانشگاهها تزریق می کردن و من دانشجوی شهرستان بودم. کارت هپاتیتم رو به پاستور نشون دادم و وارد کارت زرد کردن.
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: manamilad ، محبت ، romance33 ، behfaza
سلام لطفاً توضیح بدید بعد از اینکه شماره تو سایت داومد دقیقا باید چه کارایی باید کرد؟ باید دوباره آزمایش داد اگه بیشتر از 6 ماه طول کشیده باشه ؟؟؟؟؟؟ باید دوباره وقت سفارت گرفت و هزینه پرداخت کرد؟تو مطالب دوستان دیده بودم مثل اینکه باید تو سایت خاصی رفت و یه چیزایی پر کرد .ممنون از راهنمائیهاتون
تشکر کنندگان:
سلام من در شيراز به درمانگاه فجر رفتم ولي اونجا گفتن بايد حتما نامه دوم رو بياري و هيچ راهي نداره كه واكسنا رو بزني من هم كيس نامبرم ٣٩٠٠ هست بنظرتون چيكار كنم
كسي نامه دوم رو نداره بذاره البته بدون اسمش و تاريخ مصاحبه تا بقيه ببينن
ممنون دوستان
کیس نامبر: 2014AS39XX>سفارت: ابوظبی> دارای برگ آبی و انتظار از فروردین 93 تا امروز ||ابدیت اول 3 روز بعد از مصاحبه و ابدیت دوم 08-Jul-2014 و ابديت دوم ١١ اگوست نفر ٢ كيس // هر دو ١٨ اگوست ابديت// تعداد اعضای کیس: دو نفر
تشکر کنندگان: manamilad ، amohammadiazar
(2013-11-17 ساعت 13:15)dybbuk_80 نوشته:  سلام لطفاً توضیح بدید بعد از اینکه شماره تو سایت داومد دقیقا باید چه کارایی باید کرد؟ باید دوباره آزمایش داد اگه بیشتر از 6 ماه طول کشیده باشه ؟؟؟؟؟؟ باید دوباره وقت سفارت گرفت و هزینه پرداخت کرد؟تو مطالب دوستان دیده بودم مثل اینکه باید تو سایت خاصی رفت و یه چیزایی پر کرد .ممنون از راهنمائیهاتون
دوست عزیز اولاً جای این سوال شما در این تاپیک نیست و مدیریت لطف کنن منتقلش کنند.
ثانیاً ممکنه خواهش کنم سوالتون را واضح تر مطرح بفرمایید تا دوستان راهنمایی کنند.
- کدام شماره در کدام سایت ؟
- چی بیشتر از 6 ماه طول کشیده باشه ؟
- تو مطلب کدوم یکی از بزرگواران دیدید که تو کدوم سایت ؟ چه چیزایی رو باید پر کرد؟؟
خیلی رمزی نوشتی عزیز.Sad
در ضمن با توجه به تعداد ارسال هاتون ، امضاتون را درست کنید .
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: romance33 ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان