کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
با سلام اگه فاصله واکسن MMR سری اول و دوم حدود 2ماه بشه چه باید کرد ایا فایده ای داره بزنیم(برای سلامتی فایده ویا ضرری داره یا نه ) چه باید کرد ایا از نظر مدیکال مشکلی پیش نمیاد چون فاصله بین دو واکسن بیشتر از 2 ماه شده
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من قبلاً جوابمو اینجا خوندم اما هرچی می گردم پیداش نمی کنم.
سوالم اینه که ما حداکثر تا چقدر قبل از مصاحبه باید واکسن بزنیم؟
و اینکه واکسن ها چند ماه اعتبار دارن؟.
ممنون
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان:
(2013-11-24 ساعت 00:02)Ramin geologist نوشته:  سلام دوستان
ممنون

تا یک ماه مونده به مصاحبه دیگه نباید واکسنی بزنین . این واکسن ها حالا حالا ها اعتبار داره نگران نباشین فکر کنم ام ام آ ر و تی دی و هپاتیت 10 سال اما آنفولانزا شیش ماه
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: romance33 ، محبت ، sepideh jan
دوستان عزيز يه سوال داشتم خدمتتون بنده هنوز اولين نوبت واكسن هپاتيتو نزدم با توجه به اين كه مصاحبم احتمالا ارديبهشت هست يعني ٥ ماه ديگه نوبت سوم واكسن ميفته بعد از مصاحبه ميخواستم بدونم نقص مدرك ميزنن برام يا همونجا نوبت سوم ميزنن؟
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

تشکر کنندگان:
(2013-11-24 ساعت 09:51)nasim نوشته:  
(2013-11-24 ساعت 00:02)Ramin geologist نوشته:  سلام دوستان
ممنون

تا یک ماه مونده به مصاحبه دیگه نباید واکسنی بزنین . این واکسن ها حالا حالا ها اعتبار داره نگران نباشین فکر کنم ام ام آ ر و تی دی و هپاتیت 10 سال اما آنفولانزا شیش ماه
فقط واکسن هایی که ویروس زنده هستند رو باید تا یک ماه قبل از مصاحبه بزنید.
واکسن های آنفولانزا و TD، ویروس خشک هستند.
من خودم واکسن آنفولانزام رو 2 هفته قبل از مصاحبه زدم!
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان: romance33
(2013-11-24 ساعت 19:12)kamix نوشته:  دوستان عزيز يه سوال داشتم خدمتتون بنده هنوز اولين نوبت واكسن هپاتيتو نزدم با توجه به اين كه مصاحبم احتمالا ارديبهشت هست يعني ٥ ماه ديگه نوبت سوم واكسن ميفته بعد از مصاحبه ميخواستم بدونم نقص مدرك ميزنن برام يا همونجا نوبت سوم ميزنن؟
سلام
نقص مدرک برا مدیکال نمیزنن دوست خوبم اگر وقتش باشه میزنن برات و اگر نه که وقتی به سلامتی برگشتی میری و میزنی و خارج از نوبتش نمیزنن براتSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: majid7 ، romance33 ، kamix ، philter ، sepideh jan
(2013-11-24 ساعت 22:07)H Pier نوشته:  سلام کسی اطلاع داره انستیتو پاستور تجریش تا چه ساعتی هستند؟ ممنون.
شنبه تا چهارشنبه 8 تا 14
پنج شنبه 8 تا 12
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: romance33 ، H Pier ، ghafari88 ، reza.sa ، manamilad ، محبت ، philter ، sepideh jan
(2013-11-24 ساعت 22:18)محبت نوشته:  [quote='kamix' pid='444805' dateline='1385304132']
دوستان عزيز يه سوال داشتم خدمتتون بنده هنوز اولين نوبت واكسن هپاتيتو نزدم با توجه به اين كه مصاحبم احتمالا ارديبهشت هست يعني ٥ ماه ديگه نوبت سوم واكسن ميفته بعد از مصاحبه ميخواستم بدونم نقص مدرك ميزنن برام يا همونجا نوبت سوم ميزنن؟
سلام
نقص مدرک برا مدیکال نمیزنن دوست خوبم اگر وقتش باشه میزنن برات و اگر نه که وقتی به سلامتی برگشتی میری و میزنی و خارج از نوبتش نمیزنن
من به خاطر شرايطم شايد ديگه بر نگردم ايران نوبت سوم رو ميتونم آمريكا بزنم؟
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

تشکر کنندگان: محبت ، sepideh jan
(2013-11-23 ساعت 00:03)ستاره.ستاره نوشته:  
(2013-11-21 ساعت 07:49)Aardalan نوشته:  Smile
(2013-11-21 ساعت 01:35)ستاره.ستاره نوشته:  
(2013-11-20 ساعت 03:09)aghaghia نوشته:  
(2013-11-20 ساعت 02:47)ستاره.ستاره نوشته:  سلام من 27 آذر وقت مصاحبه دارم و واکسن mmr رو نزدم هنوز اگه الان بزنم ایراد داره؟ چی کار کنم؟

سلام دوست عزیز، اولا که نگفتین کجا مصاحبه دارین، اگر آنکارا هستین که بهتره نزنین، بالخره شما اگر الان هم یک نوبتش رو بزنین توی مدیکال نوبت دومش رو براتون تزریق می کنند، پس برید همونجا نوبت اول رو براتون تزریق کنند نوبت دوم رو بیاین همینجا بزنین، دیگه ریسک ایراد گرفتن دکتر رو هم ندارید، چون برای انکارا گفتن یک ماه مونده به مدیکال واکسنی تزریق نشه! ولی اگر 2تا سفارت دیگه هستین مشکلی نداره...

من مصاحبه ام ارمنستان هست و امروز به انستیتو پاستور رفتم گفتن چون آبله مرغان نگرفتی mmr رو برات نمیتونیم بزنیم باید بری اونجا بزنی حالا هزینش چقدر میشه این 2 تا رو اگه بخوام بزنم؟ و اگه میشه بگین امضاء سایت و چه طوری باید درست کنم؟ ممنون

دوست عزیز پاستور اصلا MMR نداره و چون فقط الان بخش دولتی این واکسن رو میزنه فقط به کودکان میزنن .پس دنبال یه متخصص اطفال باشید که تو مطب بزنه واستون بعد وارد کنید .در ضمن هیچ کدوم از ما احتیاج به این واکسن نداریم پس یه کار دیگه هم میتوننین که اینجا نمیشه گفتWink

نگفتن ما میزنیم. گفتن چون آبله مرغان نگرفتی نمیتونی mmr رو بزنی که ما توی کارتت وارد کنیم گفت نزن کلا چون قبول نمیکنن. 2 تا شو اونجا بزن حالا من چی کار کنم پس؟ 18 دسامبر مصاحبمه

ام ام آر اصلا ربطی به آبله مرغون نداره . بنده هم نه آبله گرفتم نه واکسنشو زدم اما واکسن های ام ام آر و زدم اما نه توی انیستتو پاستور ! چون اوننا ندارن پیش یه متخصص اطفال باید برین من رفتم درمانگاه بهراد توی پونک.و اما شما الان کمتر از یه ماه مونده به مصاحبتون اینم باید در نظر بگیرین . برات دوست عزیز آرزوی موفقیت دارم Smile ان شاالله بری و دست پر برگردی
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
تشکر کنندگان: محبت ، philter
(2013-11-23 ساعت 23:43)رضا صالحی نوشته:  با سلام اگه فاصله واکسن MMR سری اول و دوم حدود 2ماه بشه چه باید کرد ایا فایده ای داره بزنیم(برای سلامتی فایده ویا ضرری داره یا نه ) چه باید کرد ایا از نظر مدیکال مشکلی پیش نمیاد چون فاصله بین دو واکسن بیشتر از 2 ماه شده

هیچ اتفاقی نمی افته دوست عزیز . منم همین مشکل و داشتم ئقتی واسه نوبت دوم رفتم دکتر گفت هیچ مشکلی نداره فقط تاریخ تزریقتو به دکتر بگو یک ماه بعد اولین تزریقت بزنه که توی کارت زرد که انیستتو وارد می کنه درست باشه
موفق باشی
تشکر کنندگان: philter ، ffrfar ، ali99sh ، محبت ، رضا صالحی
(2013-11-26 ساعت 09:36)nasim نوشته:  
(2013-11-23 ساعت 23:43)رضا صالحی نوشته:  با سلام اگه فاصله واکسن MMR سری اول و دوم حدود 2ماه بشه چه باید کرد ایا فایده ای داره بزنیم(برای سلامتی فایده ویا ضرری داره یا نه ) چه باید کرد ایا از نظر مدیکال مشکلی پیش نمیاد چون فاصله بین دو واکسن بیشتر از 2 ماه شده

هیچ اتفاقی نمی افته دوست عزیز . منم همین مشکل و داشتم ئقتی واسه نوبت دوم رفتم دکتر گفت هیچ مشکلی نداره فقط تاریخ تزریقتو به دکتر بگو یک ماه بعد اولین تزریقت بزنه که توی کارت زرد که انیستتو وارد می کنه درست باشه
موفق باشی

ما هم مثل شما و دوستان همینطور حدود 2 ماه فاصله افتاد، ولی به دکتر گفتیم و دقیقاً تاریخ یک ماه بعد از واکسن اول رو برامون تو برگه نوشت.
مملکته داریما!!
شماره کیس: 2014AS00002xxx
کارنت/نامه دوم: Nov سفارت: Abu Dhabi مصاحبه: Jan ویزا یکضرب، ورود به خارج! May دریافت سوشیال: May دریافت گرین کارت: Jul
تشکر کنندگان: nasim ، محبت ، philter ، رضا صالحی
سلام من mmr دو نوبت زدم باز هم لازم هست تزریق کنم؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-26 ساعت 15:02)reza.sa نوشته:  سلام من mmr دو نوبت زدم باز هم لازم هست تزریق کنم؟

نه برای چی
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان: romance33 ، reza.sa ، محبت ، philter
سلام دوستان-واکسن آنفولانزا را کسی می دونه کجا باید زد؟ می گن گیر نمیاد آخه؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-26 ساعت 21:57)azri نوشته:  سلام دوستان-واکسن آنفولانزا را کسی می دونه کجا باید زد؟ می گن گیر نمیاد آخه؟

من چند تا داروخانه دیدم که نوشتن آوردن. از جمله داروخانه مهرگان واقع در خیابان کارگر شمالی، تقاطع جلال آل احمد ( چهارراه امیر آباد ) به سمت کردستان
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: ffrfar ، azri ، philter ، محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان