کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-11-20 ساعت 03:09)aghaghia نوشته:  
(2013-11-20 ساعت 02:47)ستاره.ستاره نوشته:  سلام من 27 آذر وقت مصاحبه دارم و واکسن mmr رو نزدم هنوز اگه الان بزنم ایراد داره؟ چی کار کنم؟

سلام دوست عزیز، اولا که نگفتین کجا مصاحبه دارین، اگر آنکارا هستین که بهتره نزنین، بالخره شما اگر الان هم یک نوبتش رو بزنین توی مدیکال نوبت دومش رو براتون تزریق می کنند، پس برید همونجا نوبت اول رو براتون تزریق کنند نوبت دوم رو بیاین همینجا بزنین، دیگه ریسک ایراد گرفتن دکتر رو هم ندارید، چون برای انکارا گفتن یک ماه مونده به مدیکال واکسنی تزریق نشه! ولی اگر 2تا سفارت دیگه هستین مشکلی نداره...

من مصاحبه ام ارمنستان هست و امروز به انستیتو پاستور رفتم گفتن چون آبله مرغان نگرفتی mmr رو برات نمیتونیم بزنیم باید بری اونجا بزنی حالا هزینش چقدر میشه این 2 تا رو اگه بخوام بزنم؟ و اگه میشه بگین امضاء سایت و چه طوری باید درست کنم؟ ممنون
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-11-21 ساعت 01:35)ستاره.ستاره نوشته:  من مصاحبه ام ارمنستان هست و امروز به انستیتو پاستور رفتم گفتن چون آبله مرغان نگرفتی mmr رو برات نمیتونیم بزنیم باید بری اونجا بزنی حالا هزینش چقدر میشه این 2 تا رو اگه بخوام بزنم؟ و اگه میشه بگین امضاء سایت و چه طوری باید درست کنم؟ ممنون

من نشنیدم واسه کسی توی ارمنستان واکسن آبله مرغان بزنن! ولی هزینه واکسن ها بین 30 تا 80 $ هست...
برای امضا هم برید به کنترل پنل اکانتتون و گزینه تغییر امضا رو بزنید و امضاتون رو داخل کادر بنویسید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: محبت ، amohammadiazar ، behfaza
(2013-11-21 ساعت 01:35)ستاره.ستاره نوشته:  
(2013-11-20 ساعت 02:47)ستاره.ستاره نوشته:  سلام من 27 آذر وقت مصاحبه دارم و واکسن mmr رو نزدم هنوز اگه الان بزنم ایراد داره؟ چی کار کنم؟

سلام دوست عزیز، اولا که نگفتین کجا مصاحبه دارین، اگر آنکارا هستین که بهتره نزنین، بالخره شما اگر الان هم یک نوبتش رو بزنین توی مدیکال نوبت دومش رو براتون تزریق می کنند، پس برید همونجا نوبت اول رو براتون تزریق کنند نوبت دوم رو بیاین همینجا بزنین، دیگه ریسک ایراد گرفتن دکتر رو هم ندارید، چون برای انکارا گفتن یک ماه مونده به مدیکال واکسنی تزریق نشه! ولی اگر 2تا سفارت دیگه هستین مشکلی نداره...

من مصاحبه ام ارمنستان هست و امروز به انستیتو پاستور رفتم گفتن چون آبله مرغان نگرفتی mmr رو برات نمیتونیم بزنیم باید بری اونجا بزنی حالا هزینش چقدر میشه این 2 تا رو اگه بخوام بزنم؟ و اگه میشه بگین امضاء سایت و چه طوری باید درست کنم؟ ممنون
سلام
آبله مرغان چه ربطی داشته به MMR اولین باره همچین کشفی کرده پاستور ایران !!
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: Sam2014 ، behfaza ، manamilad
Smile

دوست عزیز پاستور اصلا MMR نداره و چون فقط الان بخش دولتی این واکسن رو میزنه فقط به کودکان میزنن .پس دنبال یه متخصص اطفال باشید که تو مطب بزنه واستون بعد وارد کنید .در ضمن هیچ کدوم از ما احتیاج به این واکسن نداریم پس یه کار دیگه هم میتوننین که اینجا نمیشه گفتWink
کیس نامبر :2014AS26xx
کنسولگری : ایروان
نفرات کیس : 2
مصاحبه : 11 دسامبر
دریافت ویزا: 13 دسامبر
California DMV - Driver License
California DMV - Rules of the Road
California DMV - Top 10 Reasons for Failing the Driving Test
تشکر کنندگان:
(2013-11-20 ساعت 13:46)romance33 نوشته:  دوستان عزیزی که در تهران دنبال واکسن آنفولانزا میگردین.میدان هفت تیر ابتدای خیابان قائم مقام داروخانه دکتر اعتمادی این واکسن رو داره ولی قیمتش رو نمیدونم.
با سلام
بنده و همسر گرامی امروز برای مرحله دوم هپاتیت پاستور تجریش بودیم .
اول اینکه خود انستیتو واکسن آنفولانزا موجود داشت منتها هنوز برای ما وقتش نرسیده بود.خانم دکتر هم فرمودند الان اوضاع بهتره و توزیع شده .
دوم اینکه داروخانه 100 متر پائینتر کنار مرکز بهداشت .... تابلو زده بود که " واکسن آنفولانزا رسید " و دو سه تا داروخانه هم که من بطور گذری پرسیدم فرمودند داریم چند تا می خواهی؟
دوستان احتمالاً وفور واکسن آنفولانزا در حال اتفاق افتادنهTongue
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: aghaghia ، sasa6557 ، romance33 ، behfaza
(2013-11-21 ساعت 03:34)محبت نوشته:  

سلام
احتمالاً مزاح فرمودند .(ارتباط بین واکسن ها رو میگم Tongue)
اصلاً پاستور واکسن MMR را فقط به بچه ها تزریق می کنه فقط روزهای سه شنبه اون هم مجانی (پسرم زد) و به هیچ وجه برای بزرگسالان تزریق نداره. شاید دوست عزیزمون درست متوجه توضیح پاستور نشدند.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: ffrfar
سلام دوستان

به سوالی دارم در مورد کسانی که سیگار میکشند آیا مشکلی در روند آزمایشات پزشکی برایشان پیش می آید یا خیر؟ آیا ممکن است به این دلیل کسی را ریجکت نمایند. اگر کسی پاسخ را میداند لطفا به من اطلاع دهد و راهکارهای حل این مشکل چیست؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-21 ساعت 22:55)ali1358 نوشته:  سلام دوستان

به سوالی دارم در مورد کسانی که سیگار میکشند آیا مشکلی در روند آزمایشات پزشکی برایشان پیش می آید یا خیر؟ آیا ممکن است به این دلیل کسی را ریجکت نمایند. اگر کسی پاسخ را میداند لطفا به من اطلاع دهد و راهکارهای حل این مشکل چیست؟

خیر سیگار دلیلی برای ریجکت شدن نیست
فقط جهت داشتن اطلاعات (اطلاعات عمومیBig Grin)مورد نیازشون سوال میکنند
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان: behfaza ، romance33 ، philter ، محبت ، nasim
(2013-11-21 ساعت 22:55)ali1358 نوشته:  سلام دوستان

دوست عزیز سلام
اولا به مبارکی انتخابتون برای یک مسیر جدید در زندگی و برای سپاسگزاری به درگاه خداوند که این مسیر را برای شما باز کرده است
از همین حالا تصمیم بگیرید و با کم کردن تدریجی و نهایتا نکشیدن سیگار تغییر مثبت مضاعف را در زندگی حس کنید .
نمونه این مورد را بنده سراغ دارم و الان اون دوست خوبم سالهاست در آمریکا که بهترین سیگار های دنیا تولید میشود زندگی میکند ولی دیگرلب به سیگار نزده است.
اما به دکتر در مدیکال بگویید که سیگار میکشیده اید تا با مبتلایان به سل اشتباه نشود. ریجکت شدن کیس هم به این سبب نیست. اما
خدای ناکرده سلامتی شما و بعضی اطرافیان ریجکت می شود
تشکر کنندگان: ghafari88 ، Sam2014 ، قصه گو ، philter ، محبت ، sepideh jan
سلام كسي ميدونه كدوم دكتر تو ايروان بهتره؟
تشکر کنندگان:
یه سالی‌ داشتم ، آزمایشات پزشکی‌ و واکسیناسیون برایه سفارت‌های مختلف فرق می‌کنه؟ چیزی که تو سایت کی‌ سی‌ سی‌ دیدم انگار هر سفارت آمریکا تو هر کشوری یک سری آزمایش و واکسیناسیون خودش رو دنبال می‌کنه ، ممنون میشم اگه کسی‌ اطلاعی داره بهم بگه.

مرسی‌
خوشحالم.
تشکر کنندگان: محبت
(2013-11-21 ساعت 07:49)Aardalan نوشته:  Smile

دوست عزیز پاستور اصلا MMR نداره و چون فقط الان بخش دولتی این واکسن رو میزنه فقط به کودکان میزنن .پس دنبال یه متخصص اطفال باشید که تو مطب بزنه واستون بعد وارد کنید .در ضمن هیچ کدوم از ما احتیاج به این واکسن نداریم پس یه کار دیگه هم میتوننین که اینجا نمیشه گفتWink

نگفتن ما میزنیم. گفتن چون آبله مرغان نگرفتی نمیتونی mmr رو بزنی که ما توی کارتت وارد کنیم گفت نزن کلا چون قبول نمیکنن. 2 تا شو اونجا بزن حالا من چی کار کنم پس؟ 18 دسامبر مصاحبمه
تشکر کنندگان:
(2013-11-23 ساعت 00:03)ستاره.ستاره نوشته:  نگفتن ما میزنیم. گفتن چون آبله مرغان نگرفتی نمیتونی mmr رو بزنی که ما توی کارتت وارد کنیم گفت نزن کلا چون قبول نمیکنن. 2 تا شو اونجا بزن حالا من چی کار کنم پس؟ 18 دسامبر مصاحبمه

دوست عزیز واکسن ابله مزغان که ایران نیست، اگر نگرفتین به هرحال باید واکسنش رو بزنین، البته همونطور که گفتم تا حالا برای کسی در ایروان واکسن آبله مرغان نزدن، حالا یا ندارن اونجا هم مثل ایران یا تا به حالا موردی رد بین دوستان نبوده که بیاد بیان کنه، پس اون هیچ... در مورد ام ام آر هم اگر شما الان یکیش رو میزدین نوبت دومش رو تو مدیکال باید تزریق میکردین، پس عملا فرقی برای شما نمیکنه که حالا نوبت اولش رو توی مدیکال بزنید دومش رو ایران یا بر عکس...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ستاره.ستاره ، محبت ، sepideh jan
(2013-11-21 ساعت 19:16)Sam2014 نوشته:  
(2013-11-21 ساعت 03:34)محبت نوشته:  

سلام
احتمالاً مزاح فرمودند .(ارتباط بین واکسن ها رو میگم Tongue)
اصلاً پاستور واکسن MMR را فقط به بچه ها تزریق می کنه فقط روزهای سه شنبه اون هم مجانی (پسرم زد) و به هیچ وجه برای بزرگسالان تزریق نداره. شاید دوست عزیزمون درست متوجه توضیح پاستور نشدند.
نگفت ما mmr رو میزنیم گفت چون آبله نگرفتی نمی تونی اون واکسن mmr رو بزنی که ما وارد کارتت کنیم چون باید 2 تا واکسن آبله و mmr رو با هم بزنی که چون آبله نداریم اونم نمی تونی بزنی پس 2 تا شو اونجا بزن. حالا من چی کار کنم بالاخره 18 دسامبر هم مصاحبمه
رویت قبولی: ..... 1 May
ارسال فرمها: ..... 09/09/2013
کنسولگری :..... آنکارا به ایروان
نفرات کیس :..... 1 داریم میشیم 2
مصاحبه : ..... 18 دسامبر
دریافت ویزا:..... 20 دسامبر
مقصد: ..... کالیفرنیا

تشکر کنندگان: romance33 ، محبت
میشه یه جوری واکسن MMR رو بزنم که فاصله اش کم تر از 1 ماه بشه که بگن مرحله 2 شم برم ایران تزریق کنم؟ ایراد میگیرن؟
رویت قبولی: ..... 1 May
ارسال فرمها: ..... 09/09/2013
کنسولگری :..... آنکارا به ایروان
نفرات کیس :..... 1 داریم میشیم 2
مصاحبه : ..... 18 دسامبر
دریافت ویزا:..... 20 دسامبر
مقصد: ..... کالیفرنیا

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان