کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-11-19 ساعت 01:29)رضا صالحی نوشته:  با سلام اگه فاصله واکسن MMR سری اول و دوم حدود 2ماه بشه چه باید کرد ایا فایده ای داره بزنیم(برای سلامتی فایده ویا ضرری داره یا نه ) چه باید کرد ایا از نظر مدیکال مشکلی پیش نمیاد چون فاصله بین دو واکسن بیشتر از 2 ماه شده
Big Grin این مشکل منم هست الان فاصله بین دو تا ام ام آر شده حدود 2 ماه . اما ان شاااله آخر هفته می ریم می زنیم . بهتره وقتی می ری انیستتو پاستور بگین تاریخشو یک ماه بعد اولین واکسن بزنن .
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: romance33 ، محبت ، رضا صالحی
سلام دوستان
درسته که دومین واکسن هپاتیت رو باید به فاصله 6 ماه از اولی بزنیم؟من که شماره کیسم بالاست اما برای اونایی که شماره کیسشون پایینه اگر این درست باشه که وقت ندارند با این فاصله واکسن ها رو بزنن؟
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: romance33 ، محبت
(2013-11-19 ساعت 13:05)manamilad نوشته:  سلام دوستان
درسته که دومین واکسن هپاتیت رو باید به فاصله 6 ماه از اولی بزنیم؟من که شماره کیسم بالاست اما برای اونایی که شماره کیسشون پایینه اگر این درست باشه که وقت ندارند با این فاصله واکسن ها رو بزنن؟

سلام دوست عزیز، خیر نوبت دوم باید به فاصله 1 ماه بعد از اولی و بعدی 6 ماه از اولی تزریق بشه: 0-1-6... کسانی هم مصاحبه شون نزدیکه دور سوم رو باید بعدا از مصاحبه و در تاریخ خودش تزریق کنند.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: manamilad ، romance33 ، ojee ، shadi79
(2013-11-19 ساعت 01:26)sejz نوشته:  
(2013-11-18 ساعت 20:46)kamranh نوشته:  سلام
این دوستان که سفر نامه برای آنکارا نوشتن چرا هیچ کدوم واکسن MMR و آنفولانزا را اینجا نزده بودن بعد این دکتر اونگان همیشه واکسن آبله مرغانو تزریق می کنه حتی اگه گرفته باشیم و تست آنتی بادیشم از پاستور همراهمون باشه ؟؟
و چرا اینقدر هزینه هاش بالاست ؟؟؟؟
آنفولانزا تا اون تاریخ هنوز نیامده بود .. ام ام ار بعضا کوتاهی شده و دوتا به فاصله یک ماه نزدند و یکیش مثلا برای قبل تر ها بوده. آبله مرغان هم که واکسن مورد علاقه دکتر زورگان میباشد! Wink
ولی خداییش زور داره آدم برای یه واکسن این همه پول بده تازه به دلار اونم مگه نه ...
بعد حداکثر فاصله زمانی واکسن ها تا مدیکال چقدر باید باشه مثلا آخرین تاریخ (واکسن MMR من 1 آذر هستش و هپاتیتم 1 آذره و آنفولانزا هم که 17 Oct زدم)
حالا اگه بهمن مصاحبه نرم و برای اسفند و یا فروردین مصاحبه بیافتم این فاصله 4 ماهه زیاد نیست به نظر شما برای فاصله این واکسنا ؟؟؟؟
ایشالا همیشه پولاتونو تو کارای شادی خرج کنید ....Big GrinBig GrinBig Grin
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: romance33 ، manamilad ، محبت
(2013-11-19 ساعت 13:22)kamranh نوشته:  
(2013-11-19 ساعت 01:26)sejz نوشته:  
(2013-11-18 ساعت 20:46)kamranh نوشته:  سلام
این دوستان که سفر نامه برای آنکارا نوشتن چرا هیچ کدوم واکسن MMR و آنفولانزا را اینجا نزده بودن بعد این دکتر اونگان همیشه واکسن آبله مرغانو تزریق می کنه حتی اگه گرفته باشیم و تست آنتی بادیشم از پاستور همراهمون باشه ؟؟
و چرا اینقدر هزینه هاش بالاست ؟؟؟؟
آنفولانزا تا اون تاریخ هنوز نیامده بود .. ام ام ار بعضا کوتاهی شده و دوتا به فاصله یک ماه نزدند و یکیش مثلا برای قبل تر ها بوده. آبله مرغان هم که واکسن مورد علاقه دکتر زورگان میباشد! Wink
ولی خداییش زور داره آدم برای یه واکسن این همه پول بده تازه به دلار اونم مگه نه ...
بعد حداکثر فاصله زمانی واکسن ها تا مدیکال چقدر باید باشه مثلا آخرین تاریخ (واکسن MMR من 1 آذر هستش و هپاتیتم 1 آذره و آنفولانزا هم که 17 Oct زدم)
حالا اگه بهمن مصاحبه نرم و برای اسفند و یا فروردین مصاحبه بیافتم این فاصله 4 ماهه زیاد نیست به نظر شما برای فاصله این واکسنا ؟؟؟؟
ایشالا همیشه پولاتونو تو کارای شادی خرج کنید ....Big GrinBig GrinBig Grin

خیر مشکلی نیست واکسن هاتون رو طبق تاریخی که شروع کردین تکمیل کنین.. بهترین حالت اینه که یک ماه -یکماه و نیم مانده به مصاحبه همه تمام شده باشه.
روی این قیمت ها هم حساس نشین , چاره ایی جز تحمل نیست Smile
تشکر کنندگان: ojee ، shadi79 ، romance33
(2013-11-17 ساعت 14:08)payman115 نوشته:  سلام من در شيراز به درمانگاه فجر رفتم ولي اونجا گفتن بايد حتما نامه دوم رو بياري و هيچ راهي نداره كه واكسنا رو بزني من هم كيس نامبرم ٣٩٠٠ هست بنظرتون چيكار كنم
كسي نامه دوم رو نداره بذاره البته بدون اسمش و تاريخ مصاحبه تا بقيه ببينن
ممنون دوستان

سلام دوست من:
من هم مثل شما نامه دوم نداشتم و رفتم مرکز بهداشت والفجر با آقای کرم نژاد صحبت کردم و یه نامه دستی واسه بخش واکسیناسیون نوشتند و نوبت اول واکسن هپاتیت و ام ام آر و همینطور واکسن تی دی رو زدم تا زمانی که نامه دوم و دعوت به مصاحبه اومد اونوقت کارت زرد صادر کنن.شما هم با باهاشون صحبت کنید میپذیرن.واکسن آنفلونزا و مننژیت هم که باید هلال احمر رفت که تلفنی صحبت کردم و گفتن 5 دقیقه بیشتر زمان نمیبره و من هم گذاشتم واسه یه مدت زمان منطقی قبل از مصاحبه.
علی
ورود:13ژانويه 2015 سانفرانسيسكو،كاليفرنيا
تقدیر نباشد،تردید نباشد،خواستن با تمام وجود که باشد به هر آنچه که خواهی توانی رسید...
تشکر کنندگان:
دوستان غیر از مراکز پاستور جای دیگه ای ترجیحا در غرب تهران واکسن هپاتیت تزریق می کنه یا خیر
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان:
(2013-11-19 ساعت 22:54)hamid.eng نوشته:  دوستان غیر از مراکز پاستور جای دیگه ای ترجیحا در غرب تهران واکسن هپاتیت تزریق می کنه یا خیر
عزیز چرا لقمه رو می خواهی دور سرت بگردونی. واکسن رو پاستور بزن همون موقع هم تو کارت زرد وارد کن خلاص Big Grin
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: محبت
سلام من 27 آذر وقت مصاحبه دارم و واکسن mmr رو نزدم هنوز اگه الان بزنم ایراد داره؟ چی کار کنم؟
تشکر کنندگان: niloo-kh ، محبت
(2013-11-20 ساعت 02:47)ستاره.ستاره نوشته:  سلام من 27 آذر وقت مصاحبه دارم و واکسن mmr رو نزدم هنوز اگه الان بزنم ایراد داره؟ چی کار کنم؟

سلم دوست عزیز، اولا که نگفتین کجا مصاحبه دارین، اگر آنکارا هستین که بهتره نزنین، بالخره شما اگر الان هم یک نوبتش رو بزنین توی مدیکال نوبت دومش رو براتون تزریق می کنند، پس برید همونجا نوبت اول رو براتون تزریق کنند نوبت دوم رو بیاین همینجا بزنین، دیگه ریسک ایراد گرفتن دکتر رو هم ندارید، چون برای انکارا گفتن یک ماه مونده به مدیکال واکسنی تزریق نشه! ولی اگر 2تا سفارت دیگه هستین مشکلی نداره...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: peymanmohajer ، romance33 ، behfaza ، محبت
(2013-11-19 ساعت 23:51)Sam2014 نوشته:  
(2013-11-19 ساعت 22:54)hamid.eng نوشته:  دوستان غیر از مراکز پاستور جای دیگه ای ترجیحا در غرب تهران واکسن هپاتیت تزریق می کنه یا خیر
عزیز چرا لقمه رو می خواهی دور سرت بگردونی. واکسن رو پاستور بزن همون موقع هم تو کارت زرد وارد کن خلاص Big Grin
دوست عزیز بعد از اینکه همه واکسنهامو زدم میرم پاستور تا تو کارت زرد وارد کنه هنوز تی دی و انفولانزا مونده!
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: محبت
(2013-11-20 ساعت 09:01)hamid.eng نوشته:  
دوست عزیز بعد از اینکه همه واکسنهامو زدم میرم پاستور تا تو کارت زرد وارد کنه هنوز تی دی و انفولانزا مونده!

نه. منظور دوستمون این بود که هپاتیت رو برید همون پاستور بزنید. ولی MMR و آنفلوآنزا رو پاستور نداره ( که ظاهراً خودتون اطلاع دارید Wink ) ------- ویرایش شده!
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: behfaza ، Sam2014 ، محبت
(2013-11-20 ساعت 10:08)ghafari88 نوشته:  
(2013-11-20 ساعت 09:01)hamid.eng نوشته:  

نه. منظور دوستمون این بود که هپاتیت رو برید همون پاستور بزنید. ولی تی دی و آنفلوآنزا رو پاستور نداره ( که ظاهراً خودتون اطلاع دارید Wink )

Td رو پاستور داره! فقط MMR هست که باید پیش یک متخصص تزریقش کرد.
آنفلوآنزا رو هم باید از داروخانه ها تهیه کنن که داروخانه طالقانی کمتر از 100 متر پایینتر از پاستور تجریشه. میشه خرید و تو پاستور تزریق کرد
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: ghafari88 ، محبت ، behfaza
دوستان عزیزی که در تهران دنبال واکسن آنفولانزا میگردین.میدان هفت تیر ابتدای خیابان قائم مقام داروخانه دکتر اعتمادی این واکسن رو داره ولی قیمتش رو نمیدونم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
تشکر کنندگان: ghafari88 ، aghaghia ، poem ، ffrfar ، محبت ، shadi79 ، behfaza
دوستان td رو اگر یک نوبت بزنین و یک ماه هم ازش سپری شده باشه حتما تو nmcدبی واکسن میخورین..خواستون باشه
ما دو نوبت زدیم و مشکلی نبود ولی دوستان دیگه کلی هزینه شون زیاد شد
در زمن ما دکتر شوکولا رو ندیدیم..یه خانم دکتر هندی به اسم کومار فک کنم که خیلی هم خوب و مهربون بودند و اصلا هم سخت گیر نبودند
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: محبت ، sasa6557 ، behfaza ، manamilad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان