کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-12-04 ساعت 19:34)aghaghia نوشته:  
(2013-12-04 ساعت 13:43)محبت نوشته:  سپاس
دوست خوبم TDیا سرخک و سرخجه واکسن مورد علاقه و توجه ابوظبیه مثل آبله مرغان که در ترکیه و اونگان مورد علاقه ست میبایست در 3 مرحله به فواصل 0-1-7 ماه از هم تزریق بشه یعنی مرحله اول که تزریق شد مرحله دوم 1 ماه بعد و مرحله سوم 6 ماه بعد از مرحله دوم میبایست تزریق بشه

آقای محبت عزیز منظورشون از TD دیفتری، کزاز هست نه سرخک و سرخجه، چون سرخک و سرخجه میشه واکسن MMR و 2 مرحله ای به فاصله 1 ماه هست...
سلام
بله من معذرت میخوام اقاقیای عزیز اصلا حواسم نبود و حق کاملا با شماست و ممنونم بابت تذکر به موقع و اصلاح میکنم که TDکزاز و دیفتری یا همون واکسن توامان هستش اما در خصوص حساسیت ابوظبی به TD حواسم درست کار میکرد.
چونکه من جواب این بخش سوال ایشون رو دادم در واقع: برای واکسن دیفتری کزار که بنده 2 ماه پیش زده بودم و با وجود اینکه این واکسن 10 سال معتبر هست با توجه به کیس نامبرم که بالای 7000 هست گفت زود زدی باید 2 هفته مونده به وقت مصاحبه بزنی تا ازت قبول کنند محل مصاحبم چون ابوظبی بود اینو گفت . نظر شما چیه ؟؟؟؟؟
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: aghaghia ، ffrfar ، قصه گو ، H Pier ، amin arefi ، sepideh jan
سلام دوستان خبر دارید مطب دکتر انگن ترکیه شنبه ۱ شنبه بازه یا تعطیل؟
تشکر کنندگان: محبت
سلام دوستان
من یه سوال دارم مدیکالی که انجام میشه دقیقا شامل چه آزمایشاتی هست و اینکه آیا من چون کم خونی ارثی یا تالاسمی مینور یا ناقل هستم یعنی از نوع خفیف کم خونی ارثی آیا لازم هست که نامه ببرم یا اینکه موردی نداره ؟(از اونجایی که آمار زیادی از ایرانیان این مشکل رو دارند و مشکل خاصی نیست و فقط مقدار هموگلوبین خون کمتر از حد نرمال هست)Rolleyes
تشکر کنندگان: قصه گو
(2013-12-06 ساعت 21:18)farbod_frz نوشته:  سلام دوستان خبر دارید مطب دکتر انگن ترکیه شنبه ۱ شنبه بازه یا تعطیل؟

شنبه ها تا ظهر 12-1 فکر کنم.. یکشنبه ها کلا تعطیل
تشکر کنندگان: محبت
(2013-12-06 ساعت 23:07)داودی نوشته:  سلام دوستان
من یه سوال دارم مدیکالی که انجام میشه دقیقا شامل چه آزمایشاتی هست و اینکه آیا من چون کم خونی ارثی یا تالاسمی مینور یا ناقل هستم یعنی از نوع خفیف کم خونی ارثی آیا لازم هست که نامه ببرم یا اینکه موردی نداره ؟(از اونجایی که آمار زیادی از ایرانیان این مشکل رو دارند و مشکل خاصی نیست و فقط مقدار هموگلوبین خون کمتر از حد نرمال هست)Rolleyes

دوست عزيز من هم مينور هستم و همونطور كه ميدونيد ما بيمار نيستيم و از ظاهرمان هم چيزي مشخص نيست . فقط آزمايش الكتروفروز ميتواند نشان بدهد كه ظاهراً جز آزمايشاتشون نبود.سوالاتي هم كه دكتر مي پرسيد اصلاً به اين موضوع اشاره اي نداشت. قبل از رفتن خيلي به اين موضوع فكر كردم كه بگم يا نگم؟! كه نگفتم چون بيماري كنترل شده اي استBig Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: ghafari88 ، EKAM ، محبت ، sepideh jan
(2013-12-01 ساعت 19:22)kage.omid نوشته:  
(2013-12-01 ساعت 19:08)mahdibashoma نوشته:  
(2013-12-01 ساعت 18:25)kage.omid نوشته:  دوستان يه سوال
من كه رفتم مصاحبه و اومدم و كارت زردم هم كه دكتر كريستسن گرفته ،‌ حالا نوبت 3 هپاتيت رو بايد توي اين ماه بزنم تكليف چيه بدون كارت زرد و آيا اصلا احتياجه نوبت سوم رو بزنم جايي چك مي كنند؟

چرا باید نوبت سوم رو بزنید؟..من فکر نمیکنم نیازی باشه ایران بزنید..
نميدونم ميگم شايد احتياج باشه
دوست عزیز منم شرایط شما رو دارم ولی اینو یادتون باشه که این واکسنا برای سلامتی شما هم هست و با نوبت سوم تکمیل میشه ! ضمنا یه کارتی دارید که هر بار مهر میشه بدید رو اون بزنن براتون نگهش دارید
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: ffrfar ، محبت ، aghaghia ، amin arefi ، Natasha9 ، Sam2014
(2013-12-07 ساعت 11:50)mechanicalengineer نوشته:  
من كه رفتم مصاحبه و اومدم و كارت زردم هم كه دكتر كريستسن گرفته ،‌ حالا نوبت 3 هپاتيت رو بايد توي اين ماه بزنم تكليف چيه بدون كارت زرد و آيا اصلا احتياجه نوبت سوم رو بزنم جايي چك مي كنند؟

دوست عزیز منم شرایط شما رو دارم ولی اینو یادتون باشه که این واکسنا برای سلامتی شما هم هست و با نوبت سوم تکمیل میشه ! ضمنا یه کارتی دارید که هر بار مهر میشه بدید رو اون بزنن براتون نگهش دارید

سلام من الان بیشتر از یک ماه که دور اول دیفتری کزاز زدم شوهرمم زد ولی مال من هنوز رو بازوم جای واکسن که دست میذارم داغ ولی مال شوهرم بعد یه هفته خوب شد واسه کسی تا حالا اینقد طول کشیده ؟این حالت غیر طبیعی نیست؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: EKAM ، farshadm999
(2013-12-09 ساعت 17:55)shilan نوشته:  سلام من الان بیشتر از یک ماه که دور اول دیفتری کزاز زدم شوهرمم زد ولی مال من هنوز رو بازوم جای واکسن که دست میذارم داغ ولی مال شوهرم بعد یه هفته خوب شد واسه کسی تا حالا اینقد طول کشیده ؟این حالت غیر طبیعی نیست؟
سلام
دوست خوبم واکنش ایمنی بدنها با هم فرق میکنه و عموما قرمزی و تورم و درد مشکل حادی نییست و الان که وقت زدن نوبت دومتونه همونجا از پزشک راهنمائی بخواهیدSmile

تشکر کنندگان: EKAM ، nasim ، farshadm999
ما امروز رفتیم واکسن آنفولانزا زدیم ! جاتون خالی‌ نباشه پدرمون در اومد! خدا بر باعثو بانیش لعنت!
خوشحالم.
تشکر کنندگان: H Pier ، قصه گو ، EKAM ، ffrfar ، nasim ، محبت
(2013-12-09 ساعت 17:55)shilan نوشته:  

سلام من الان بیشتر از یک ماه که دور اول دیفتری کزاز زدم شوهرمم زد ولی مال من هنوز رو بازوم جای واکسن که دست میذارم داغ ولی مال شوهرم بعد یه هفته خوب شد واسه کسی تا حالا اینقد طول کشیده ؟این حالت غیر طبیعی نیست؟

براي منم درد دور اول يك هفته طول كشيد ولي چشمتون روز بد نده دور دوم يه ماه طول كشيد كبود شده بود Sad اگه دست كسي ميخورد جيغ جيغ ميكردم Sad
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: ffrfar ، ghafari88 ، محبت ، farshadm999 ، قصه گو
(2013-12-10 ساعت 11:36)EKAM نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 17:55)shilan نوشته:  
(2013-12-01 ساعت 19:08)mahdibashoma نوشته:  چرا باید نوبت سوم رو بزنید؟..من فکر نمیکنم نیازی باشه ایران بزنید..

براي منم درد دور اول يك هفته طول كشيد ولي چشمتون روز بد نده دور دوم يه ماه طول كشيد كبود شده بود Sad اگه دست كسي ميخورد جيغ جيغ ميكردم Sad
من هم جاي واكسنم مدت ها درد داشت و حتي دستم رو بالا هم نميتونستم بيارم بهترين راهكار كيسه آب گرم و گرم نگه داشتن محل واكسن است دوست عزيز
شماره كيس نامبر سه رقمي ، تعداد 2 نفر،‌محل مصاحبه :آنكارا ،تاريخ مصاحبه:نيمه اول اكتبر -کلیر بعد از 74 روز- تاریخ ورود به ا م ر ی ک ا : مارچ 2014 شهر محل سکونت سن خوزه
اینم سفرنامه
تشکر کنندگان: ghafari88 ، محبت ، farshadm999 ، قصه گو ، EKAM
(2013-12-10 ساعت 01:17)farshadm999 نوشته:  ما امروز رفتیم واکسن آنفولانزا زدیم ! جاتون خالی‌ نباشه پدرمون در اومد! خدا بر باعثو بانیش لعنت!
سلام
فرشاد جان فکر کنم غیر خودت هیچ باعث و بانی دیگه ای نداره داداWink زود برو طلب مغفرت کنSmile

تشکر کنندگان: ghafari88 ، Sam2014 ، farshadm999 ، EKAM
سلام می خواستم بدونم کسی به بچه اش واکسن مننژیت تزریق کرده؟ پسر من متولد 82 است نزدیک 11 سالشه نمی دونم واکسن براش بزنم یا نه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
تشکر کنندگان: farshadm999
(2013-12-10 ساعت 15:35)shlahni نوشته:  سلام می خواستم بدونم کسی به بچه اش واکسن مننژیت تزریق کرده؟ پسر من متولد 82 است نزدیک 11 سالشه نمی دونم واکسن براش بزنم یا نه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
برای بچه ها در طول دوره تحصیل 12 ساله باید واکسن مننژیت تزریق شود و شامل پسر شما هم می شود.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: ghafari88 ، shlahni ، محبت ، farshadm999 ، قصه گو ، EKAM
(2013-12-10 ساعت 16:16)Sam2014 نوشته:  
(2013-12-10 ساعت 15:35)shlahni نوشته:  سلام می خواستم بدونم کسی به بچه اش واکسن مننژیت تزریق کرده؟ پسر من متولد 82 است نزدیک 11 سالشه نمی دونم واکسن براش بزنم یا نه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
برای بچه ها در طول دوره تحصیل 12 ساله باید واکسن مننژیت تزریق شود و شامل پسر شما هم می شود.

ولی تو سیستم واکسیناسیون ایران اجباری نیست منظورتون دوره تحصیلی امریکاست؟
راستش خیلی به واکسن های اینجا اعتماد ندارم مخصوصا مننژیت بدای همین می خواستم بدونم کسی تا حالا زده یا نه ؟
تشکر کنندگان: farshadm999

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان