موضوعها: 0
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-11 ساعت 03:19)sepideh jan نوشته: (2013-05-04 ساعت 18:18)my2220 نوشته: دوستان برنده 2014
تا جاييكه مي تونيد واكسنهاتون رو همينجا تو ايران كامل كنيد. چون تركيه واكس بزنيد خيلي گرونه. يه آبله مرغون به ما زد 80 دلار گرفت در صورتيكه اينجا با 4000 تومن ميشه زد.
سلام ببخشید میشه یکسال قبل از رفتن واکسن ام ام آر و دیفتری و کزاز را زد و نوبتهاشو کامل کرد؟همینطور آبله مرغان و هپاتیت؟و فقط آنفولانزا را نزدیک رفتن زد؟ وبرای پسرم که 4 سالشه و بیشتر واکسنها را زده باید کارت واکسنشو که دکتر اطفال براش زده به انستیتو پاستور ببرم تا وارد کارت زرد بشه یا دوباره باید امامآر و بقیرو تزریق کنه؟؟ممنونم
سلام
1- امضاتون رو با رفتن به کنترل پنل کاربر در بالای صفحه درست کنید تا با دونستن حدود اطلاعاتتون بهتر بشه کمکتون کرد.
2- بله میتونید زودتر واکسنهاتون رو کامل کنید.
3- آبله مرغان در ایران نیست و بهتره فقط تیتر آنتی بادی بگیرید.
4- واکسن بچه ها کامله و اگر مصاحبه تون تا پایان ساله فقط آنفولانزا رو باید تزریق کنه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و خسته نباشيد .
من به تازگي عضو سايت شدم و خيلي اشنايي ندارم . يك سوال مهم دارم ممنون ميشم راهنمايي كنيد . من ٢٢ ژانويه در انكارا وقت مصاحبه دارم و نمي دونم چه مداركي بايد همراه داشته باشم و اينكه ايا الان زمان مناسبي هست براي اينكه كارهاي واكسيناسيونم رو اينجا انجام بدم يا خير ؟ و دقيقا چند وقت زودتر از روز مصاحبه انكارا باشم .
پيشاپيش از راهنماييتون سپاسگذارم .
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-12 ساعت 01:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-12 ساعت 01:39 توسط محبت.)
(2013-12-11 ساعت 20:12)Ariel.V نوشته: با سلام و خسته نباشيد .
من به تازگي عضو سايت شدم و خيلي اشنايي ندارم . يك سوال مهم دارم ممنون ميشم راهنمايي كنيد . من ٢٢ ژانويه در انكارا وقت مصاحبه دارم و نمي دونم چه مداركي بايد همراه داشته باشم و اينكه ايا الان زمان مناسبي هست براي اينكه كارهاي واكسيناسيونم رو اينجا انجام بدم يا خير ؟ و دقيقا چند وقت زودتر از روز مصاحبه انكارا باشم .
سلام
شما نباید در مدت یکماه مانده به زمان مصاحبه تون واکسن ویروس زنده تزریق کنید و سریعا به انستیتو پاستور مراجعه کنید و مدارک واکسناسیون قبلیتون رو برای درج در کارت واکسن بین المللی ارائه کنید و همینطور مرحله اول واکسنهاتون رو تزریق کنید و آنفولانزا رو و اگر فرزند کوچیک دارید 4 روز زودتر و اگر ندارید 2 روز زودتر وقت از دکتر اونگان بگیرید و تا زمان هست با ایمیل یا تلفن اینکار رو بکنید و برای آدرس ایمیل و تلفن اونگان به 118 مهاجرسرا که در امضای من هست مراجعه کن و موفق باشی
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کسی تو ایران آبله مرغان زده؟ اگه اون طرف بزنیم چقدر هزینه است برا هر نفر؟
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October
تاريخ پی دی:8 2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-12 ساعت 18:54)Ariel.V نوشته: (2013-12-12 ساعت 01:37)محبت نوشته: (2013-12-11 ساعت 20:12)Ariel.V نوشته: با سلام و خسته نباشيد .
سلام
شما نباید در مدت یکماه مانده به زمان مصاحبه تون واکسن ویروس زنده تزریق کنید و سریعا به انستیتو پاستور مراجعه کنید و مدارک واکسناسیون قبلیتون رو برای درج در کارت واکسن بین المللی ارائه کنید و همینطور مرحله اول واکسنهاتون رو تزریق کنید و آنفولانزا رو و اگر فرزند کوچیک دارید 4 روز زودتر و اگر ندارید 2 روز زودتر وقت از دکتر اونگان بگیرید و تا زمان هست با ایمیل یا تلفن اینکار رو بکنید و برای آدرس ایمیل و تلفن اونگان به 118 مهاجرسرا که در امضای من هست مراجعه کن و موفق باشی
با سلام مجدد و سپاس فراوان از راهنماييتون ،
مشكل ديگري كه الان هست اينه كه من مدارك واكسيناسيون قبليمو ندارم ، بايد چكار كنم ?
سلام
شما مطابق راهنمایی امین عزیز در گام اول در اسرع وقت تشریف ببرید انستیتو پاستور تجریش خانم دکتر طاهرنژاد شما را کاملاً توجیه می کنند و جای نگرانی نیست . بنده و همسرم هم نداشتیم و مشکلی نبود.
موفق باشید
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-12 ساعت 01:56)sepideh jan نوشته: (2013-12-11 ساعت 14:33)محبت نوشته: (2013-12-11 ساعت 03:19)sepideh jan نوشته: (2013-05-04 ساعت 18:18)my2220 نوشته: دوستان برنده 2014
تا جاييكه مي تونيد واكسنهاتون رو همينجا تو ايران كامل كنيد. چون تركيه واكس بزنيد خيلي گرونه. يه آبله مرغون به ما زد 80 دلار گرفت در صورتيكه اينجا با 4000 تومن ميشه زد.
سلام ببخشید میشه یکسال قبل از رفتن واکسن ام ام آر و دیفتری و کزاز را زد و نوبتهاشو کامل کرد؟همینطور آبله مرغان و هپاتیت؟و فقط آنفولانزا را نزدیک رفتن زد؟ وبرای پسرم که 4 سالشه و بیشتر واکسنها را زده باید کارت واکسنشو که دکتر اطفال براش زده به انستیتو پاستور ببرم تا وارد کارت زرد بشه یا دوباره باید امامآر و بقیرو تزریق کنه؟؟ممنونم
سلام
1- امضاتون رو با رفتن به کنترل پنل کاربر در بالای صفحه درست کنید تا با دونستن حدود اطلاعاتتون بهتر بشه کمکتون کرد.
2- بله میتونید زودتر واکسنهاتون رو کامل کنید.
3- آبله مرغان در ایران نیست و بهتره فقط تیتر آنتی بادی بگیرید.
4- واکسن بچه ها کامله و اگر مصاحبه تون تا پایان ساله فقط آنفولانزا رو باید تزریق کنه.
ممنون از جوابتون آقای امین!منطورتونو از کامل کردن امضا نفهمیدم؟مرسی که در مورد واکسن گفتین!چون شنیده بودم بعضی از واکسنها رو اگر زود بزنیم اونجا دوباره باید بزنیم(غیز از آنفولانزا که حتما باید نزدیک مصاحبه زد)برام سوال پیش آمدولی بعد با خودم فکر کردم واکسنهایی مثل ام ام آر و غیره مگر چندین سال در بدن باقی نمیمونه؟خلاصه خیلی فعلا گیج شدم و خیلی هم بلاتکلیفتصمیم دارم تا قبل از سال جدید اگر خدا بخواد برم انستیتو پاستور!
سلام
دوست خوبم منظورم از امضا همون مشخصاتیه که دوستان زیر نوشته هاشون میذارن که شامل حدود کیس نامبر و برخی چیزهای دیگه ست و بالای صفحه گزینه کنترل پنل رو که بزنید سمت راست صفحه نوشته پروفایل شما و ویرایش امضا وارد بشید و بعد نوشتن حدود مشخصاتتون فعالش کنید تا با دونستن اونها بهتر بهتون دوستان جواب بدن.
در خصوص واکسنهاتونم یه سر به انستیتو پاستور تجریش خانم دکتر طاهر نژاد بزنید و اگر دارید مدارک واکسناسیون قبلیتون رو هم همراه داشته باشید تا کاملا با توجه به دونستن حدودی زمان مصاحبه تون و سفارت انتخابیتون راهنماییتون کنن و اگه سوالی داشتید مطرح کنید تا دوستان راهنماییتون کنن
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-13 ساعت 01:01)majid7 نوشته: (2013-12-13 ساعت 00:53)محبت نوشته: [quote='sepideh jan' pid='449296' dateline='1386797179']
[quote='محبت' pid='449127' dateline='1386756184']
[quote='sepideh jan' pid='449026' dateline='1386715769']
[quote='my2220' pid='328315' dateline='1367675338']
سلام
دوست خوبم منظورم از امضا همون مشخصاتیه که دوستان زیر نوشته هاشون میذارن که شامل حدود کیس نامبر و برخی چیزهای دیگه ست و بالای صفحه گزینه کنترل پنل رو که بزنید سمت راست صفحه نوشته پروفایل شما و ویرایش امضا وارد بشید و بعد نوشتن حدود مشخصاتتون فعالش کنید تا با دونستن اونها بهتر بهتون دوستان جواب بدن.
در خصوص واکسنهاتونم یه سر به انستیتو پاستور تجریش خانم دکتر طاهر نژاد بزنید و اگر دارید مدارک واکسناسیون قبلیتون رو هم همراه داشته باشید تا کاملا با توجه به دونستن حدودی زمان مصاحبه تون و سفارت انتخابیتون راهنماییتون کنن و اگه سوالی داشتید مطرح کنید تا دوستان راهنماییتون کنن
ماشاالله همه دوستان با پاستور تجریش کار دارن یکی هم آدرس پاستور اصلی تو م پاستوری بده
یا مثلا بگه اینجا اونجا تا ما هم امید وار بشیم تنها نیستیم همه پاستور تجریشن
ما که بخیل نیستسم خدا بیشتر کنه
سلام
مجید جان داداش طی مراجعات قبلی به این دو مرکز ، پاستور تجریش خیلی بهتر همکاری و راهنمائی کرده