کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-12-09 ساعت 17:55)shilan نوشته:  
(2013-12-07 ساعت 11:50)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-12-01 ساعت 19:22)kage.omid نوشته:  
(2013-12-01 ساعت 19:08)mahdibashoma نوشته:  
(2013-12-01 ساعت 18:25)kage.omid نوشته:  دوستان يه سوال
من كه رفتم مصاحبه و اومدم و كارت زردم هم كه دكتر كريستسن گرفته ،‌ حالا نوبت 3 هپاتيت رو بايد توي اين ماه بزنم تكليف چيه بدون كارت زرد و آيا اصلا احتياجه نوبت سوم رو بزنم جايي چك مي كنند؟

چرا باید نوبت سوم رو بزنید؟..من فکر نمیکنم نیازی باشه ایران بزنید..
نميدونم ميگم شايد احتياج باشه
دوست عزیز منم شرایط شما رو دارم ولی اینو یادتون باشه که این واکسنا برای سلامتی شما هم هست و با نوبت سوم تکمیل میشه ! ضمنا یه کارتی دارید که هر بار مهر میشه بدید رو اون بزنن براتون نگهش دارید

سلام من الان بیشتر از یک ماه که دور اول دیفتری کزاز زدم شوهرمم زد ولی مال من هنوز رو بازوم جای واکسن که دست میذارم داغ ولی مال شوهرم بعد یه هفته خوب شد واسه کسی تا حالا اینقد طول کشیده ؟این حالت غیر طبیعی نیست؟
سلام دوست گرامی,
ما هم واکسن که زدیم من مشکلی نداشتم ولی همسرم بازوش درد میکرد و تا 7-8 روز اذیت شد ولی خدارو شکر خوب شد و مشکلی دیگه ای هم نداشت.
شما هم نگران نباشید, انشاالله زودتر خوب میشید.
تشکر کنندگان: EKAM
(2013-12-10 ساعت 17:34)shlahni نوشته:  
(2013-12-10 ساعت 16:16)Sam2014 نوشته:  
(2013-12-10 ساعت 15:35)shlahni نوشته:  سلام می خواستم بدونم کسی به بچه اش واکسن مننژیت تزریق کرده؟ پسر من متولد 82 است نزدیک 11 سالشه نمی دونم واکسن براش بزنم یا نه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
برای بچه ها در طول دوره تحصیل 12 ساله باید واکسن مننژیت تزریق شود و شامل پسر شما هم می شود.

ولی تو سیستم واکسیناسیون ایران اجباری نیست منظورتون دوره تحصیلی آمریکاست؟
راستش خیلی به واکسن های اینجا اعتماد ندارم مخصوصا مننژیت بدای همین می خواستم بدونم کسی تا حالا زده یا نه ؟
با سلام
من 2 تا پسر دارم متولد 79 و 83. دکتر انستیتو پاستور تجریش گفت بالای 13 سال باید مننژیت بزنند. پسر کوچیکم نیاز نبود ولی پسر بزرگم واکسن زد (حدود 33000 تومان), البته تو سازمان هلال احمر (خیابان ولیعصر قبل از ظفر روبروی بیمارستان خاتم الانبیاء).
شما هم بهتره وقتی تشریف میبرید کارت زرد از انستیتو پاستور بگیرید, دکتر بهتون میگه نیاز هست یا نه.
تشکر کنندگان: shlahni ، قصه گو ، محبت
(2013-12-10 ساعت 17:57)rezahoorjandi نوشته:  
(2013-12-10 ساعت 15:35)shlahni نوشته:  سلام می خواستم بدونم کسی به بچه اش واکسن مننژیت تزریق کرده؟ پسر من متولد 82 است نزدیک 11 سالشه نمی دونم واکسن براش بزنم یا نه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
برای بچه ها در طول دوره تحصیل 12 ساله باید واکسن مننژیت تزریق شود و شامل پسر شما هم می شود.

راستش خیلی به واکسن های اینجا اعتماد ندارم مخصوصا مننژیت بدای همین می خواستم بدونم کسی تا حالا زده یا نه ؟
با سلام
من 2 تا پسر دارم متولد 79 و 83. دکتر انستیتو پاستور تجریش گفت بالای 13 سال باید مننژیت بزنند. پسر کوچیکم نیاز نبود ولی پسر بزرگم واکسن زد (حدود 33000 تومان), البته تو سازمان هلال احمر (خیابان ولیعصر قبل از ظفر روبروی بیمارستان خاتم الانبیاء).
شما هم بهتره وقتی تشریف میبرید کارت زرد از انستیتو پاستور بگیرید, دکتر بهتون میگه نیاز هست یا نه.

ممنون از جوابتون دکتر به من گفت سن پسر شما لب مرزه(متولد 82) من فکر می کردم از 11 سال باید زد
راستی واکسن عوارض خاصی که نداشت؟
تشکر کنندگان:
(2013-12-10 ساعت 18:15)shlahni نوشته:  
(2013-12-10 ساعت 17:57)rezahoorjandi نوشته:  

با سلام

ممنون از جوابتون دکتر به من گفت سن پسر شما لب مرزه(متولد 82) من فکر می کردم از 11 سال باید زد
راستی واکسن عوارض خاصی که نداشت؟
نه خداروشکر هیچ عوارضی نداشت, حتی تب هم نکرد. ولی اشخاص مختلف ممکنه واکنش مختلفی نشون بده.
به نظر من فقط با خانم دکتر طاهر نژاد در انستیتو پاستور تجریش مشورت کنید, که نه الکی واکسن بزنید و نه اینکه خدای نکرده واکسن 33 تومنی نزنید برید مصاحبه و مثلا 100 دلار هزینه واکسن بدید.
تشکر کنندگان: shlahni ، قصه گو
سلام
این لیست اونگانه تو سایتش که حسابی ملت رو بتونه سرکیسه کنه و کلی بهانه دستشه واسه تیغ زدن خلائقWink
What vaccinations are required?

The following vaccinations are required for immigration purposes:

Hepatitis A
Hepatitis B
Influenza
Influenza type b (Hib)
Measles
Meningococcal
Mumps

Penumococcal
Pertussis
Polio
Rotavirus
Rubella
Tetanus and diphtheria toxoids
Varicella
که البته در سایت سفارت آمریکا در آنکارا این واکسنها موجوده یعنی اینکه با اونگان یا برعکس کاملا هماهنگن...
Mumps, Measles, Rubella, Polio, Tetanus and Diphtheria Toxoids, Pertussis, Influenza Type B (HIB), Hepatitis A, Hepatitis B, Varicella, Pneumococcal, Influenza, Rotavirus, Meningococcal.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: shlahni ، romance33 ، EKAM ، amin arefi
سلام

و اینم لیست قیمت خدمات جناب دکتر اونگان به نقل از سفارت آنکارا و جالبه بدونید مطابق این نوشته ایشون برای واکسیناسیون بین 5 تا 200 دلار میتونه دریافت کنه.
MEDICAL EXAMINATION AND VACCINATION FEES
Charges for the physical examination and other required tests are to be paid by the visa applicant. Fees are approximately as follows: blood test $25.00; chest x-ray $45.00; physician examination $100.00. Vaccination fee varies from $5.00 to $200.00 depending on age and vaccines required.

تشکر کنندگان: shlahni ، romance33 ، EKAM ، amin arefi
بچه ها کسی بوده که مننژیت نزده باشه و رفته باشه مدیکال ابوظبی؟ من ورودم تگزاس نیست، و می خوام نزنم، بزنیم که چی بشه این واکسنا رو الکی ! معلوم نیست چیه، می تونم نزنم ؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: محبت
(2013-12-10 ساعت 01:17)farshadm999 نوشته:  ما امروز رفتیم واکسن آنفولانزا زدیم ! جاتون خالی‌ نباشه پدرمون در اومد! خدا بر باعثو بانیش لعنت!

چرا؟مگه سخت بود واکسن آنفولانزا؟
تشکر کنندگان:
(2013-12-11 ساعت 01:53)iris نوشته:  بچه ها کسی بوده که مننژیت نزده باشه و رفته باشه مدیکال ابوظبی؟ من ورودم تگزاس نیست، و می خوام نزنم، بزنیم که چی بشه این واکسنا رو الکی ! معلوم نیست چیه، می تونم نزنم ؟

دوست خوبم شما صفحه ی اول همین تاپیک رو تا به حال مشاهده کردین؟!!!
پیشنهاد می دم به هفتمین کامنت همین پست در صفحه ی یک مراجعه بفرمایین!
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
(2013-12-01 ساعت 19:47)farzadsmile نوشته:  با سلام
دوستان برای مصاحبه فقط کارت زرد کافیه یا باید سایر کارت هایی که انستیتوپاستور صادر کرده مثل کارت واکسن td، کارت هپاتیت اون ها هم لازمه؟

دوست عزیز من توصیه میکنم همه چیز + کارت زرد را ببرین ضرر نداره و کار از محکم کاری عیب نمیکنه!!!

(2013-11-29 ساعت 16:07)Sam2014 نوشته:  
(2013-11-29 ساعت 03:52)sepideh jan نوشته:  سلام دوستان ،کار من اگر خدا بخواد و درست بشه اقلا 9 ماه طول میکشه!!!!توی این مدت میتونم واکسنها(غیر از آنفولانزا که 2و 3 ماه قبلش باید بزنم )رو شروع کنم زدن!اگر فاصله بیفته بین زدن واکسن و رفتن برای مصاحبه ایراد نمیگیرن؟
دوست عزیز sepideh jan با سلام
منظور از 9 ماه دیگه تاریخ پیش بینی شما احتمالاً برای مصاحبه است ؟
شما اگر تهران تشریف دارید توصیه می کنم برای شروع کار به انستیتو پاستور مراجعه کنید و خانم دکتر طاهر نژاد شما را به درستی راهنمایی می فرمایند.

از راهنمایی شما و بقیه دوستان ممنونمSmile
تشکر کنندگان:
(2013-05-04 ساعت 18:18)my2220 نوشته:  دوستان برنده 2014
تا جاييكه مي تونيد واكسنهاتون رو همينجا تو ايران كامل كنيد. چون تركيه واكس بزنيد خيلي گرونه. يه آبله مرغون به ما زد 80 دلار گرفت در صورتيكه اينجا با 4000 تومن ميشه زد.

سلام ببخشید میشه یکسال قبل از رفتن واکسن ام ام آر و دیفتری و کزاز را زد و نوبتهاشو کامل کرد؟همینطور آبله مرغان و هپاتیت؟و فقط آنفولانزا را نزدیک رفتن زد؟ وبرای پسرم که 4 سالشه و بیشتر واکسنها را زده باید کارت واکسنشو که دکتر اطفال براش زده به انستیتو پاستور ببرم تا وارد کارت زرد بشه یا دوباره باید امامآر و بقیرو تزریق کنه؟؟ممنونم
تشکر کنندگان:
(2013-12-11 ساعت 03:19)sepideh jan نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 18:18)my2220 نوشته:  دوستان برنده 2014
تا جاييكه مي تونيد واكسنهاتون رو همينجا تو ايران كامل كنيد. چون تركيه واكس بزنيد خيلي گرونه. يه آبله مرغون به ما زد 80 دلار گرفت در صورتيكه اينجا با 4000 تومن ميشه زد.

سلام ببخشید میشه یکسال قبل از رفتن واکسن ام ام آر و دیفتری و کزاز را زد و نوبتهاشو کامل کرد؟همینطور آبله مرغان و هپاتیت؟و فقط آنفولانزا را نزدیک رفتن زد؟ وبرای پسرم که 4 سالشه و بیشتر واکسنها را زده باید کارت واکسنشو که دکتر اطفال براش زده به انستیتو پاستور ببرم تا وارد کارت زرد بشه یا دوباره باید امامآر و بقیرو تزریق کنه؟؟ممنونم
سلام
قیمت آبله مرغان اگر پیدا شود حدود 270 هزار تومان است پس شما خیلی خوب تزریق کردید چون من که اصلا پیدا نکردم.
خدانگهدار
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
(2013-12-11 ساعت 02:14)sepideh jan نوشته:  
(2013-12-10 ساعت 01:17)farshadm999 نوشته:  ما امروز رفتیم واکسن آنفولانزا زدیم ! جاتون خالی‌ نباشه پدرمون در اومد! خدا بر باعثو بانیش لعنت!

چرا؟مگه سخت بود واکسن آنفولانزا؟

والا ما دو ماه پيش پدرمون در اومد گيرش بياريم و بي درد ترين واكسن بود حالا چه جوري شده شما از دردش ناله ميكنيد...
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: ffrfar ، محبت ، قصه گو
(2013-12-10 ساعت 21:45)محبت نوشته:  سلام
این لیست اونگانه تو سایتش که حسابی ملت رو بتونه سرکیسه کنه و کلی بهانه دستشه واسه تیغ زدن خلائقWink

Hepatitis A
Hepatitis B
Influenza
Influenza type b (Hib)
Measles
Meningococcal
Mumps

Penumococcal
Pertussis
Polio
Rotavirus
Rubella
Varicella
که البته در سایت سفارت آمریکا در آنکارا این واکسنها موجوده یعنی اینکه با اونگان یا برعکس کاملا هماهنگن...
Mumps, Measles, Rubella, Polio, Tetanus and Diphtheria Toxoids, Pertussis, Influenza Type B (HIB), Hepatitis A, Hepatitis B, Varicella, Pneumococcal, Influenza, Rotavirus, Meningococcal.

منظور اینکه همه اینها باید زده بشه ؟
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان:
(2013-12-11 ساعت 12:54)م.ق نوشته:  
(2013-12-10 ساعت 21:45)محبت نوشته:  سلام

Hepatitis A
Hepatitis B
Influenza
Influenza type b (Hib)
Measles
Meningococcal
Mumps

Penumococcal
Pertussis
Polio
Rotavirus
Rubella
Varicella

منظور اینکه همه اینها باید زده بشه ؟
سلام
خیر دوست خوبم هر آنچه در مملکت خودمون داریم رو شما تزریق کنSmile

تشکر کنندگان: majid7 ، م.ق ، sepideh jan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان