کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-06-11 ساعت 14:44)فریاد تنها نوشته:  سلام دوستان من امروز رفتم پیش دکتر افقری اصفهان برای mmr اما گفت واکسنو نمیرنه فقط تو کارت زرد مهر میزنه اما فقط مهر پاستور معتبره حالا چه کار کنم؟تو اصفهان دیگه کجا میشه mmr زد؟لطفا کمکم کنید
این واکسن تو اصفهان نیست و دکتر افقری فقط مهرشو میزنه(ما هم اینکارو کردیم ولی اگه وقتشو داشتیم که بریم پاستور تهران هیچ وقت پیش دکتر!! افقری نمیرفتم)در مورد ابوظبی و ایروان اطلاع ندارم ولی دکتر اونگان تو آنکارا mmr همسرمو قبول کرد ولی مال منو قبول نکرد.برای کارت هم احتیاجی به مهر پاستور تهران نیست چون شهرستانها هم میتونن صادر کنن این کارت رو.خانم بیات تو مرکز واکسیناسیون خوانساری کمکتون میکنن.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، فریاد تنها ، estanfordbineh ، Lemony
(2013-06-11 ساعت 14:44)فریاد تنها نوشته:  سلام دوستان من امروز رفتم پیش دکتر افقری اصفهان برای mmr اما گفت واکسنو نمیرنه فقط تو کارت زرد مهر میزنه اما فقط مهر پاستور معتبره حالا چه کار کنم؟تو دیگه کجا میشه mmr زد؟لطفا کمکم کنید
ما رفتیم یه مرکز بهداشت تو اصفهان با آقایی که به بچه هاواکسن میزد صحبت کردیم و قبول کرد و به ما واکسن زد و مهر هم زد که بعد رفتیم حلال احمر اصفهان اونم یه مهر دیگه زد روش و تمام
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: فریاد تنها ، Lemony
سلام ما هم دیروز رفتیم انستیتو و واکسن زدیم ولی گفتن واکسن mmr نداریم حالا میخواستم بدونم چقدر زمان هست برای زدن واکسن
با تشکر
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان:
(2013-06-11 ساعت 17:48)m_nikparvaz نوشته:  سلام ما هم دیروز رفتیم انستیتو و واکسن زدیم ولی گفتن واکسن mmr نداریم حالا میخواستم بدونم چقدر زمان هست برای زدن واکسن
با تشکر

دوست عزیز کیس نامبر رو توی امضات بذار تا بتونیم راهنماییت کنیم کیس نامبرت چنده ؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: Beowulf II ، محبت
کیس نامبر 2014as000062xx
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان:
(2013-06-11 ساعت 18:35)m_nikparvaz نوشته:  کیس نامبر 2014as000062xx

با توجه به کیس نامبرتون برا واکسن زود هستش ولی شما میتونید هپاتیت رو از الان اقدام کنید که 3 مرحلش رو همین جا زده باشید ..
تشکر کنندگان: Beowulf II ، ojee
(2013-06-11 ساعت 16:02)rouzbehdarvishi نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 14:44)فریاد تنها نوشته:  سلام دوستان من امروز رفتم پیش دکتر افقری اصفهان برای mmr اما گفت واکسنو نمیرنه فقط تو کارت زرد مهر میزنه اما فقط مهر پاستور معتبره حالا چه کار کنم؟تو دیگه کجا میشه mmr زد؟لطفا کمکم کنید
ما رفتیم یه مرکز بهداشت تو اصفهان با آقایی که به بچه هاواکسن میزد صحبت کردیم و قبول کرد و به ما واکسن زد و مهر هم زد که بعد رفتیم حلال احمر اصفهان اونم یه مهر دیگه زد روش و تمام

مرسی از کمک به هر حال من ریسک نکردم و دارم میرم تهران بزنم
زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارد
بازمانده از لاتاری 2014، ورود به آمریکا 22 سپتامبر،ارسال مدارک همسر 3 اکتبر، pd همسر 6 اکتبر،اپروو 13مارچ
تشکر کنندگان: Beowulf II
اینم از گزارش واکسن زدن من :دی

اول اینکه کارتی که مسئول بهداشت به من داد همونی بود که دوستمون گذاشتن دیروز.

یه مسئله ای که بود تاریخا رو به میلادی ولی با خودکار نوشت و مهر زد روش . عکسا رو که دیدم تاریخ مهر شده بود. مشکلی نداره؟‌ چه سوالا واسه من پیش میادا :دی
و مهمترین مسئله اینه که واکسن هپاتیت اینجا گیر نمیاد حتی میگفت تو اهوازم گیر نمیاد! حالا احتمالا تهران میام میزنم.

نکته دیگه اینکه هیچ هزینه ای نگرفتن و هیچ مدرکی درخواست نکردن و سوالای عجیب غریب هم نپرسیدن.

راستی مهر مرکز پیشگیری وزارت بهداشت معتبره دیگه؟؟

تشکر کنندگان: estanfordbineh ، aghaghia
شه ولي بايد ببيني دوستان نظرشون چيه چون براي من اكثرا تاريخاش خيلي قديميه ؟؟
http://upload7.ir/images/31052522927474320515.jpg
[/quote]
این کارت خودتونه ؟
دوست عزیز

بله چطور مگه ؟
[/quote]
ردیف 1 و 4 و 6 چه واکسنهایی هستش که توی کارتتون خورده ؟
mmr رو نزدید ؟
[/quote]
ردیف 1 نمی دونم
ردیف 4 همون اوریونه که تاریخشو از روی کارت واکسن بچگیم نوشت
ردیف 6 همون سرخجه که تاریخشو از روی کارت واکسن بچگیم نوشت
در مورد mmr خانم دکتر طاهر نژاد چیزی نگفت حالا هفته دیگه که می رم سری دوم هپاتیتو بزنم هم جواب آزمایش آبله را می گیرم هم اینو می پرسم و هم اینو که این تاریخ واکسن که از 10 سال کمتر هستن برای من موردی پیش نمی یاره هم ازش می پرسم ؟؟
دوستان نظری ندارن
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: aghaghia ، maziar irani ، KIMIA2005
(2013-05-06 ساعت 22:02)soroush23 نوشته:  سلام دوستان

من روی سمت چپ صورتم تقریبا کامل و دست چپم از مچ به پایین سوختگی وجود داره،بعد از چند تا لیزر بهتره،اما آثارش هست،مشکلی ایجاد می کنه برام؟
مرسی

به این نکته دقت کنید که اونا فقط به سلامتی جسمانی و روحی شما و عدم معلولیت برای انجام کارهای شخصی بدون نیاز به کمک فرد دیگه اهمیت میدن.
ضایعه پوستی اصلا موجب معلولیت نیست، پس خیالت راحت!

موفق باشید.Cool
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email

Waiting for my VISA. Tongue Cool
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، OXyGeNziX ، love_everlife ، ojee
(2013-06-12 ساعت 17:02)kamranh نوشته:  ردیف 1 نمی دونم
ردیف 4 همون اوریونه که تاریخشو از روی کارت واکسن بچگیم نوشت
ردیف 6 همون سرخجه که تاریخشو از روی کارت واکسن بچگیم نوشت
در مورد mmr خانم دکتر طاهر نژاد چیزی نگفت حالا هفته دیگه که می رم سری دوم هپاتیتو بزنم هم جواب آزمایش آبله را می گیرم هم اینو می پرسم و هم اینو که این تاریخ واکسن که از 10 سال کمتر هستن برای من موردی پیش نمی یاره هم ازش می پرسم ؟؟
دوستان نظری ندارن

دوست عزیزهزینه ازمایش ابله مرغان چقدر شد ؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-07 ساعت 19:01)mehdieb نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 10:54)mitr.p نوشته:  سلام بر دوستان:
یه سوال خاص مهم:
من سال 2011 کارت زردم رو گرفتم و بقیه مراحل...الان هم در آمریکا هستم
بنا به دلایلی من کارت بین المللی ام رو لازم دارم ( که گواهی بر اینه که من از خیلی بیماری ها مصون هستم)
اما کارت زردم رو گم کردم. و الانهم که در آمریکا هستم .
دوستان اطلاع دارند که اگر بخوام کپی و یا مدرکی داشته باشم که من واکسن خیلی از بیمازی ها رو زدم چه کار باید بکنم؟؟
ایا در آمریکا مرکزی هست که من بتونم درخواست کنم کپی و یا اسکنی از کارت سلامت بین المللی ام رو بهم بدند . چون ما اون مدارک رو برای سفارت آمریکا فرستادیم . پس حتما باید مدرکی داشته باشند
ممون

من فکر میکنم باید از مرکزی که کارت رو گرفتی درخواست المثنی کنی چون طبق سفرنامه هایی که من خوندم کارت نزد دکتر سفارت میمونه و به سفارت نمیره ؟

ما از مرکز پاستور تهران....شعبه تجریش گرفتیم . اما فکر نمیکنم بتونیم از امریکا از اونجا اقدام کنیم ....تازه توی پاستور که مدرکی بایگانی نکردند.همونجا ازمون کارت های واکسنمون رو گرفت و هونجا هم توی کارت های زرد مهر زد!!!!
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
تشکر کنندگان:
سلام و خسته نباشيد خدمت عزيزان راهنمايي كننده د مهاجر سرا . كيس نامبر من ***2014AS00007 مي باشد .
1- در مجموع چه واكسن هايي را بايد بزنم ؟
2- قبلا واكسن هپاتيت را زدم سال 88 فكر مي كنم ولي كارتي به ما ندادند بايد دوباره بزنم ؟
3- چه موقع بايد زدن واكسن ها رو شروع كنم ؟ و كجا بايد برم بزنم ؟
4- علاوه بر واكسن ها چه مدارك پزشكي ديگري نياز هست ؟
5- آيا هنگام مراجعه جهت واكسن زدن بگم بهشون براي كجا ميخام ؟
6- بعد هر سندي كه جهت مدارك پزشكي مي دن بايد بهمراه مدارك ترجمه ، براي ترجمه بفرستيم ؟
ممنون مي شم اگر كامل مرا راهنمايي كنيد .
[font=Tahoma]به اميد تغيير زندگي[/font]Rolleyes
كيس نامبر : ***2014AS7 مصاحبه : ابوظبي تاريخ رويت نامه قبولي : 1 مي
تشکر کنندگان:
آیا زدن MMR در بزرگسالی ضرر داره؟
آیا اگه دوسال پیش دیفتری-کزاز زده باشم باید دوباره بزنم یا لازم نیست؟
نامبر 2014AS000021XX - دو نفر - ویزا : شکر خدا یکضرب - ورود: 5 می 2014
تشکر کنندگان:
(2013-06-13 ساعت 11:33)firouz mah نوشته:  سلام و خسته نباشيد خدمت عزيزان راهنمايي كننده د مهاجر سرا . كيس نامبر من ***2014AS00007 مي باشد .
1- در مجموع چه واكسن هايي را بايد بزنم ؟
2- قبلا واكسن هپاتيت را زدم سال 88 فكر مي كنم ولي كارتي به ما ندادند بايد دوباره بزنم ؟
3- چه موقع بايد زدن واكسن ها رو شروع كنم ؟ و كجا بايد برم بزنم ؟
4- علاوه بر واكسن ها چه مدارك پزشكي ديگري نياز هست ؟
5- آيا هنگام مراجعه جهت واكسن زدن بگم بهشون براي كجا ميخام ؟
6- بعد هر سندي كه جهت مدارك پزشكي مي دن بايد بهمراه مدارك ترجمه ، براي ترجمه بفرستيم ؟
ممنون مي شم اگر كامل مرا راهنمايي كنيد .

1- واکسن های لازم:

3 مرحله هپاتیت
2 مرحله MMR به فاصله یک ماه از هم
2 مرحله TD یا همون دیفتری کزاز یا دوگانه
1 مرحله آنفولانزا
1 مرحله منننژیت
1 مرحله ا آبله مرغون ( که واکسنش تو ایران به سختی گیر میاد و کسانی که گرفتن قبلا تست انتی بادیشو می دن و کسانی که بیماریش رو نگرفتن در مدیکال واکسنشو باید بزنند)

اگه تهران هستید انستیتو پاستور که شمارشو توی امضا بنده میتونید پیدا کنید اگه شهرستان هستید مراکز بهداشت و هلال احمر
مدارک پزشکی نمیخواد فعلاشما فقط همین کارت زرد رو که صادر میشه با خودتون میبرید ...

با توجه به کیس نامبرتون شما سال اینده تقریبا حدودای اردیبهشت و خرداد زمان مصاحبه داریدفعلا میتونید واسه هپاتیت اقدام کنید
تشکر کنندگان: love_everlife ، Beowulf II ، NarCssuS ، hossien_501 ، ojee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان