کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-06-13 ساعت 11:33)firouz mah نوشته:  سلام و خسته نباشيد خدمت عزيزان راهنمايي كننده د مهاجر سرا . كيس نامبر من ***2014AS00007 مي باشد .
1- در مجموع چه واكسن هايي را بايد بزنم ؟
2- قبلا واكسن هپاتيت را زدم سال 88 فكر مي كنم ولي كارتي به ما ندادند بايد دوباره بزنم ؟
3- چه موقع بايد زدن واكسن ها رو شروع كنم ؟ و كجا بايد برم بزنم ؟
4- علاوه بر واكسن ها چه مدارك پزشكي ديگري نياز هست ؟
5- آيا هنگام مراجعه جهت واكسن زدن بگم بهشون براي كجا ميخام ؟
6- بعد هر سندي كه جهت مدارك پزشكي مي دن بايد بهمراه مدارك ترجمه ، براي ترجمه بفرستيم ؟
ممنون مي شم اگر كامل مرا راهنمايي كنيد .

1- هر واکسنی که نزدید ( mmr ,هپاتیت و ابله و انفولانزا ) البته انفولانزا مدت داره که فکر کنم باید یک ماه قبل مصاحبه بزنی.. بقیه رو شروع کن .
2- تست انتی بادی میگیرن از شما
3- از همین الان شروع کن به غیر از انفولانزا 1 ماه اخر بزن
4- هیچی 2 روز قبل مصاحبه میرید پزشک همون شهر براتون انجام میده
5- بگیر برای مهاجرت ... نیازی نیست اشاره به جای خواصی کنید. البته در شهرستان ها مشاهده شده دعوت نامه یا .... درخواست شده ازشون
6- همون کارتی واکسن بین المللی هست دوست جان خودشون ترجمه کردن Smile
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، Beowulf II ، NarCssuS ، estanfordbineh
(2013-06-13 ساعت 11:41)sauv نوشته:  آیا زدن MMR در بزرگسالی ضرر داره؟
آیا اگه دوسال پیش دیفتری-کزاز زده باشم باید دوباره بزنم یا لازم نیست؟

ما که زدیم خبری نبود
میتونید با خانم طاهر نژاد در این مورد مشورت کنید
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: Beowulf II ، ojee
بچه ها یه راهنمایی می کنید؟
واکسن ها کی باید زده بشن؟
اگه کسی بیماری هپاتیت ب داشته باشه چی میشه؟ بازم براش واکسن رو می زنن؟
مرسی
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان:
(2013-06-13 ساعت 17:00)NarCssuS نوشته:  بچه ها یه راهنمایی می کنید؟
مرسی

واکسن برای پیشگیریه دوست عزیز !!!
واکسن آنفولانزا رو اگه سرماخورده یا آنفولانزا شده باشی ( در حالت مریضی ) بهت تزریق نمیکنن. باید دوره خودش رو طی کنه.
راجعبه هپاتیت هم قطعا باید اینجوری باشه. و کسی که گرفته دیگه نیازی به واکسن نیست. واکسن برای ایجاد آنتی باذی تو بدنه که در صورت مبتلا شدن به هپاتیت یا آبله خود به خود در بدن ایجاد میشه !
تشکر کنندگان: Beowulf II ، KIMIA2005
(2013-06-13 ساعت 17:25)love_everlife نوشته:  
مرسی

واکسن آنفولانزا رو اگه سرماخورده یا آنفولانزا شده باشی ( در حالت مریضی ) بهت تزریق نمیکنن. باید دوره خودش رو طی کنه.
راجعبه هپاتیت هم قطعا باید اینجوری باشه. و کسی که گرفته دیگه نیازی به واکسن نیست. واکسن برای ایجاد آنتی باذی تو بدنه که در صورت مبتلا شدن به هپاتیت یا آبله خود به خود در بدن ایجاد میشه !

مرسی
Smile
بابام امسال لاتاری درومده، هپاتیت ب هم داره. چی میشه حالا؟ بفهمن هپاتیت داره، ردش می کنن؟
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان:
(2013-06-13 ساعت 17:29)NarCssuS نوشته:  
مرسی

مرسی
Smile
بابام امسال لاتاری درومده، هپاتیت ب هم داره. چی میشه حالا؟ بفهمن هپاتیت داره، ردش می کنن؟
خوب میشن به زودی انشالاه !
درمان رو آغاز کردن ؟ و چند وقته ؟
خدمتتون هم عرض کنم که نمیدونم رد میکنن یا نه ولی حتما براشون مهمه که هم باید واکسنشو بزنی هم اونجا آزمایش هپاتیت ازت میگیرن!!
تشکر کنندگان:
(2013-06-13 ساعت 17:46)love_everlife نوشته:  
مرسی

مرسی
Smile
خوب میشن به زودی انشالاه !
درمان رو آغاز کردن ؟ و چند وقته ؟
خدمتتون هم عرض کنم که نمیدونم رد میکنن یا نه ولی حتما براشون مهمه که هم باید واکسنشو بزنی هم اونجا آزمایش هپاتیت ازت میگیرن!!

مرسی
اینکه دقیقا چند وقته این بیماری رو داره نمی دونم.
۲ ماه پیش عمل کرد، (تومور داشت). بعد که آزمایش مغز استخوان داد، معلوم شد که هپاتیت ب هم داره.
برای عملی که کرده، هنوز تحت درمانه و پیگیر مداوای هپاتیت نشده .
Sad
تشکر کنندگان: estanfordbineh
(2013-06-09 ساعت 22:57)sauv نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 19:48)hossien_501 نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 10:56)love_everlife نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 10:30)sauv نوشته:  من امروز به درمانگاه شهرمان که شهر کوچیکی هم هست مراجعه کردم و واکسن هپاتیت زدم( البته مجانی ،آشنا بودند ). مسئولش گفت بعداز یک ماه دوره دوم و بعد از 6 ماه دوره سوم را باید بزنم یعنی 92/03/19 - 92/04/19 - 92/09/19 و یک کارت واکسن بهم دادند

هپاتیت ماهی 1دونس. 3 ماهه باید تموم بشه !

درود
لطف کنید اطلاعات اشتباه نفرستید,واکسن هپاتیت 3 مرحله داره,1 ماه بعد از اولسن تزریق و 6 ماه بعد از اولین تزریق

عزیزم نامه مصاحبه شما یک نامه محرمانه (شما بخون فوق محرمانه) هستش و به هیچ ارگانی در ایران مربوط نیست که شما رو بازخواست کنن و به دلیل کنجکاوی سیری نا پذیری که دارن ازتون کپی نامه رو بخوان.
بنده 7 بار کارت زرد گرفتم 5 بار برای 3 تا از اعضای خانوادم ( به دلیل جا افتادن واکسن و تولد نوزاد) و 2 تا برای افراد دیگه اونهم در تاریخهای مختلف.
همونجا هم لا اقل 20 نفر دیگه رو دیدم که دارن کارت زرد میگیرن. ( انستیتو پاستور میدان پاستور)
اگر جایی ازتون همچین چیزی خواستن بگین بخشنامه ای که اونها رو ملزم میکنه ازتون نامه مصاحبه بگیرنو رو کنن.
نهایت چیزی که بخوان ازتون بپرسن اینه که برای کدوم سفارت و حدودا چه تاریخی مصاحبه دارین که اونهم برای کمک به شما در فراموش نکردن واکسنهاست نه ارضای کنجکاویشون.
توصیه میکنم به شدت برخورد کنین با موارد اینچنینی که همچین بدعتی برای آیندگان گذاشته نشه.
هوشمند عزیز اگه بگیم بخشنامه نشون بدید که قاطی میکنن اصلا واکسن نمیزنن,مثله اینکه فراموش کردی اینجا کجاست,اینجا ایرانه.
نوشته من چه اشتباهی داره؟
[/quote]
nدرود
نوشته شما مشکلی نداره,کسی که به شما جواب داده بود پاسخش اشتباه بود.

(2013-06-09 ساعت 23:55)hushmandco نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 22:57)sauv نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 19:48)hossien_501 نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 10:56)love_everlife نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 10:30)sauv نوشته:  من امروز به درمانگاه شهرمان که شهر کوچیکی هم هست مراجعه کردم و واکسن هپاتیت زدم( البته مجانی ،آشنا بودند ). مسئولش گفت بعداز یک ماه دوره دوم و بعد از 6 ماه دوره سوم را باید بزنم یعنی 92/03/19 - 92/04/19 - 92/09/19 و یک کارت واکسن بهم دادند

هپاتیت ماهی 1دونس. 3 ماهه باید تموم بشه !

درود
لطف کنید اطلاعات اشتباه نفرستید,واکسن هپاتیت 3 مرحله داره,1 ماه بعد از اولسن تزریق و 6 ماه بعد از اولین تزریق

عزیزم نامه مصاحبه شما یک نامه محرمانه (شما بخون فوق محرمانه) هستش و به هیچ ارگانی در ایران مربوط نیست که شما رو بازخواست کنن و به دلیل کنجکاوی سیری نا پذیری که دارن ازتون کپی نامه رو بخوان.
بنده 7 بار کارت زرد گرفتم 5 بار برای 3 تا از اعضای خانوادم ( به دلیل جا افتادن واکسن و تولد نوزاد) و 2 تا برای افراد دیگه اونهم در تاریخهای مختلف.
همونجا هم لا اقل 20 نفر دیگه رو دیدم که دارن کارت زرد میگیرن. ( انستیتو پاستور میدان پاستور)
اگر جایی ازتون همچین چیزی خواستن بگین بخشنامه ای که اونها رو ملزم میکنه ازتون نامه مصاحبه بگیرنو رو کنن.
نهایت چیزی که بخوان ازتون بپرسن اینه که برای کدوم سفارت و حدودا چه تاریخی مصاحبه دارین که اونهم برای کمک به شما در فراموش نکردن واکسنهاست نه ارضای کنجکاویشون.
توصیه میکنم به شدت برخورد کنین با موارد اینچنینی که همچین بدعتی برای آیندگان گذاشته نشه.
هوشمند عزیز اگه بگیم بخشنامه نشون بدید که قاطی میکنن اصلا واکسن نمیزنن,مثله اینکه فراموش کردی اینجا کجاست,اینجا ایرانه.

البته حق با شماست و صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
من یه تجربه شخصی رو عرض کردم و شاید شما اونجا جواب نگیری چون از اونجایی که اینجا ایرانه شاید اونجا راه دیگه ای جواب بده.
در مورد واکسنهای دو ماهگی نوزاد اگر کارمندای مرکز بهداشت رو میکشتی، در 59 روزگی هم حتی نمیزدن. حتما بعد 60 روزگی باید میزدن.
اگر ما صبر میکردیم تا 60 روزگی نوزادمون اونوقت به مدت 15 روز تداخل پیدا میکرد با واکسن دکتر اونگان.
با مکاتباتی که با اونگان کردم گفت به هیچ وجه راه نداره . یا تاریخ مصاحبه رو عوض کنین یا تاریخ واکسنهای ایران رو.
حالا شما فکر کن از رییس بهداری استان هم استعلام کردن تلفنی گفت " به هیچ وجه امکان نداره. ما زیر 60 روز نمیزنیم."
بعد که کار بالا گرفت و به دستور العمل و بخشنامه رسید از زیر یه کوه کاغذ یه برگه کشف شد ( دستورالعمل استفاده از واکسنهای نوزاد) که نوشته بود زمان حداقل 30 روز، زمان بهینه 45 روز میباشد که این عدد در جلسه شورای فلان تاریخ فلان جهت اطمینان از تاثیر واکسنها به 60 روز هم قابل ارتقاست.

بعد رو شدن دستورالعمل چیزی برای گفتن نداشتن و فقط میگفتن " اِ . اینجوری بود؟ "
به همین راحتی.
[/quote]
درود بر هوشمند عزیز
من واقعا بابته اینکه تجربه شخصیتون رو در اختیار من و بقیه دوستان قرار دادید ازتون ممنون هستم,خدا رو شکر که تو این مورد بخصوص شما جواب گرفتید,ولی من هنوزم میگم که اینجا ایرانه.
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
تشکر کنندگان:
سلام لطفا منو راهنمایی کنید :
کیس نامبرم **2014AS70 می باشد .
شنیده ام که کارت واکسن ها تاریخ اکسپایر داره . حالا با توجه به این موضوع :
1- من چه موقه باید زدن واکسن ها رو شروع کنم ؟
2- آیا زمان مراجعه باید بهشون بگم کارت واکسن رو برای چی می خام ؟
3- آیا کارتی که ارائه میدن به انگلیسی است یا اونم باید بدیم برا ترجمه ؟
4- من قبلا سال 87 واکسن هپاتیت رو زدم ولی کارتی نگرفتم . حال مجدد بزنم مشکلی نیست ؟
5-آیا برای همه ی واکسن ها یک کارت صادر می کنن؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
[font=Tahoma]به اميد تغيير زندگي[/font]Rolleyes
كيس نامبر : ***2014AS7 مصاحبه : ابوظبي تاريخ رويت نامه قبولي : 1 مي
تشکر کنندگان: NarCssuS
دوست عزیزهزینه ازمایش ابله مرغان چقدر شد ؟
[/quote]
6500 تومان
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: NarCssuS ، aghaghia ، KIMIA2005
(2013-06-13 ساعت 20:57)firouz mah نوشته:  سلام لطفا منو راهنمایی کنید :
4- من قبلا سال 87 واکسن هپاتیت رو زدم ولی کارتی نگرفتم . حال مجدد بزنم مشکلی نیست ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

درود بر شما
1-شما هر موقع که بخوای میتونی تزریق واکسن رو اغاز کنی,چون واکسن ها expire نمیشن,فقط واکسن انفولانزا رو نزدیکه مصاحبه باید تزریق کنید,این رو هم در نظر داشته باشید که چند تا از واکسن ها در چند مرحله تزریق میشن,پس به موقع اقدام کن تا دیر نشه.
2-کارت واکسیناسیون بین المللی رو برای مصاحبه تو سفارت صادر میکنن و شما باید نامه مصاحبه رو برای دریافت کارت زرد تحویل بدید(لا اقل تو شهر ما که اینجوریه)
3-کارت واکسیناسیون بین المللی نیازی به ترجمه نداره
4-ازتون یه تست انتی بادی میگیرن که اگه زده باشید مشخص میشه و دیگه بهتون تزریق نمیکنن و تو کارت واکسیناسیون وارد میکنن.
5-بله برای همه واکسن ها فقط یک کارت صادر میشه.

مرسی

مرسی
Smile

درود بر شما
اولا که خدا شفا بده,ثانیا اونا فقط رو بیماریهای مصری و خطرناک که میتونه سلامت جامعه رو به خطر بندازه حساس هستن برای مثال بیماری ایدز,بنابرابن فکر نکنم به بیماری هپاتیت پدرتون گیر بدن,لا اقل ارزوی من اینه که گیر ندن.
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
تشکر کنندگان: NarCssuS ، KIMIA2005 ، Beowulf II ، ojee ، زری وحدتی
(2013-06-13 ساعت 09:40)mitr.p نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 19:01)mehdieb نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 10:54)mitr.p نوشته:  سلام بر دوستان:
یه سوال خاص مهم:
من سال 2011 کارت زردم رو گرفتم و بقیه مراحل...الان هم در آمریکا هستم
بنا به دلایلی من کارت بین المللی ام رو لازم دارم ( که گواهی بر اینه که من از خیلی بیماری ها مصون هستم)
اما کارت زردم رو گم کردم. و الانهم که در آمریکا هستم .
دوستان اطلاع دارند که اگر بخوام کپی و یا مدرکی داشته باشم که من واکسن خیلی از بیمازی ها رو زدم چه کار باید بکنم؟؟
ایا در آمریکا مرکزی هست که من بتونم درخواست کنم کپی و یا اسکنی از کارت سلامت بین المللی ام رو بهم بدند . چون ما اون مدارک رو برای سفارت آمریکا فرستادیم . پس حتما باید مدرکی داشته باشند
ممون

من فکر میکنم باید از مرکزی که کارت رو گرفتی درخواست المثنی کنی چون طبق سفرنامه هایی که من خوندم کارت نزد دکتر سفارت میمونه و به سفارت نمیره ؟

ما از مرکز پاستور تهران....شعبه تجریش گرفتیم . اما فکر نمیکنم بتونیم از آمریکا از اونجا اقدام کنیم ....تازه توی پاستور که مدرکی بایگانی نکردند.همونجا ازمون کارت های واکسنمون رو گرفت و هونجا هم توی کارت های زرد مهر زد!!!!

سلام
دوست عزیز این نکته صحت دارد که کارت زرد را روز مدیکال تحویل می گیرند و پس نمی دهند اما موقع گرفتن جواب مدیکال همراه با پاکتی که از مطب دکتر تحویل گرفتید ( و روز مصاحبه به سفارت تحویل دادید)، یک سی دی ( برای تحویل دادن در فرودگاه ورودی در آمریکا) و یک برگۀ A4 تک بود که در آن برگه تمام سوابق واکسیناسیون و آزمایشات شما وارد شده و متعلق به خودتان بود تا در چنین مواردی بتوانید ارائه دهید. در واقع شما کارت زرد را گم نکرده اید، دکتر کارت زرد را گرفته و به جای آن برگه ای را در اختیار شما قرار داده که همان حکم را دارد ( یا حداقل برای من اینطور بود، من برگه مذکور را دارم) پیشنهاد می کنم به جای فکر کردن در مورد استعلام دوباره از پاستور و غیره لابه لای مدارکتان دنبال آن برگه باشید.
با آرزوی موفقیت برای شما
[font=Arial]گر به هم آویزیم
ما دو سرگشتۀ تنها... چون موج
به پناهی که تو می جویی،
خواهیم رسید
اندر آن لحظۀ جادوییِ اوج!
[/font]
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، زری وحدتی ، ojee
(2013-06-14 ساعت 00:17)hossien_501 نوشته:  
ممنون میشم راهنمایی کنید

درود بر شما
1-شما هر موقع که بخوای میتونی تزریق واکسن رو اغاز کنی,چون واکسن ها expire نمیشن,فقط واکسن انفولانزا رو نزدیکه مصاحبه باید تزریق کنید,این رو هم در نظر داشته باشید که چند تا از واکسن ها در چند مرحله تزریق میشن,پس به موقع اقدام کن تا دیر نشه.
2-کارت واکسیناسیون بین المللی رو برای مصاحبه تو سفارت صادر میکنن و شما باید نامه مصاحبه رو برای دریافت کارت زرد تحویل بدید(لا اقل تو شهر ما که اینجوریه)
4-ازتون یه تست انتی بادی میگیرن که اگه زده باشید مشخص میشه و دیگه بهتون تزریق نمیکنن و تو کارت واکسیناسیون وارد میکنن.

مرسی

مرسی
Smile

درود بر شما
اولا که خدا شفا بده,ثانیا اونا فقط رو بیماریهای مصری و خطرناک که میتونه سلامت جامعه رو به خطر بندازه حساس هستن برای مثال بیماری ایدز,بنابرابن فکر نکنم به بیماری هپاتیت پدرتون گیر بدن,لا اقل ارزوی من اینه که گیر ندن.

هپاتیت یه دوره درمان 2 ساله داره که باید تحت درمان باشه !
خدمتتون عرض کنم که به شدت واگیرداره و در بعضی مواقع حتی شنیده شده ار راه تنفس هم انتقال پیدا کرده. و خوانواده و اطرافیان باید واکسینه بشن.
و از نوع بیماری های خواص محسوب میشه که باز گرید داره .. A -B - C
تشکر کنندگان: NarCssuS ، KIMIA2005
این واکسن هپاتیت گویا کمیاب شده . کسی دیگه هم هست که نتونسته باشه گیرش بیاره؟

تشکر کنندگان:
(2013-06-14 ساعت 01:47)love_everlife نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 00:17)hossien_501 نوشته:  
ممنون میشم راهنمایی کنید

درود بر شما

مرسی

مرسی
Smile

درود بر شما

هپاتیت یه دوره درمان 2 ساله داره که باید تحت درمان باشه !
خدمتتون عرض کنم که به شدت واگیرداره و در بعضی مواقع حتی شنیده شده ار راه تنفس هم انتقال پیدا کرده. و خوانواده و اطرافیان باید واکسینه بشن.
و از نوع بیماری های خواص محسوب میشه که باز گرید داره .. A -B - C

من و داداش و مامانم، چندین سال پیش، بدون اینکه بدونیم بابام هپاتیت داره، واکسنش رو زدیم، ولی هرکاری کردیم، بابام زیر بار نرفت واکسن بزنه تا اینکه الان مبتلا شده، ولی خفیفه
چی میشه حالا؟ یعنی ردش می کنن؟
Sad
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان