کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-06-14 ساعت 02:08)NarCssuS نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 01:47)love_everlife نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 00:17)hossien_501 نوشته:  
(2013-06-13 ساعت 20:57)firouz mah نوشته:  سلام لطفا منو راهنمایی کنید :
کیس نامبرم **2014AS70 می باشد .
شنیده ام که کارت واکسن ها تاریخ اکسپایر داره . حالا با توجه به این موضوع :
1- من چه موقه باید زدن واکسن ها رو شروع کنم ؟
2- آیا زمان مراجعه باید بهشون بگم کارت واکسن رو برای چی می خام ؟
3- آیا کارتی که ارائه میدن به انگلیسی است یا اونم باید بدیم برا ترجمه ؟
4- من قبلا سال 87 واکسن هپاتیت رو زدم ولی کارتی نگرفتم . حال مجدد بزنم مشکلی نیست ؟
5-آیا برای همه ی واکسن ها یک کارت صادر می کنن؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

درود بر شما
1-شما هر موقع که بخوای میتونی تزریق واکسن رو اغاز کنی,چون واکسن ها expire نمیشن,فقط واکسن انفولانزا رو نزدیکه مصاحبه باید تزریق کنید,این رو هم در نظر داشته باشید که چند تا از واکسن ها در چند مرحله تزریق میشن,پس به موقع اقدام کن تا دیر نشه.
2-کارت واکسیناسیون بین المللی رو برای مصاحبه تو سفارت صادر میکنن و شما باید نامه مصاحبه رو برای دریافت کارت زرد تحویل بدید(لا اقل تو شهر ما که اینجوریه)
3-کارت واکسیناسیون بین المللی نیازی به ترجمه نداره
4-ازتون یه تست انتی بادی میگیرن که اگه زده باشید مشخص میشه و دیگه بهتون تزریق نمیکنن و تو کارت واکسیناسیون وارد میکنن.
5-بله برای همه واکسن ها فقط یک کارت صادر میشه.

(2013-06-13 ساعت 17:29)NarCssuS نوشته:  
(2013-06-13 ساعت 17:25)love_everlife نوشته:  واکسن برای پیشگیریه دوست عزیز !!!
واکسن آنفولانزا رو اگه سرماخورده یا آنفولانزا شده باشی ( در حالت مریضی ) بهت تزریق نمیکنن. باید دوره خودش رو طی کنه.
راجعبه هپاتیت هم قطعا باید اینجوری باشه. و کسی که گرفته دیگه نیازی به واکسن نیست. واکسن برای ایجاد آنتی باذی تو بدنه که در صورت مبتلا شدن به هپاتیت یا آبله خود به خود در بدن ایجاد میشه !

مرسی
Smile
بابام امسال لاتاری درومده، هپاتیت ب هم داره. چی میشه حالا؟ بفهمن هپاتیت داره، ردش می کنن؟

درود بر شما
اولا که خدا شفا بده,ثانیا اونا فقط رو بیماریهای مصری و خطرناک که میتونه سلامت جامعه رو به خطر بندازه حساس هستن برای مثال بیماری ایدز,بنابرابن فکر نکنم به بیماری هپاتیت پدرتون گیر بدن,لا اقل ارزوی من اینه که گیر ندن.

هپاتیت یه دوره درمان 2 ساله داره که باید تحت درمان باشه !
خدمتتون عرض کنم که به شدت واگیرداره و در بعضی مواقع حتی شنیده شده ار راه تنفس هم انتقال پیدا کرده. و خوانواده و اطرافیان باید واکسینه بشن.
و از نوع بیماری های خواص محسوب میشه که باز گرید داره .. A -B - C

من و داداش و مامانم، چندین سال پیش، بدون اینکه بدونیم بابام هپاتیت داره، واکسنش رو زدیم، ولی هرکاری کردیم، بابام زیر بار نرفت واکسن بزنه تا اینکه الان مبتلا شده، ولی خفیفه
چی میشه حالا؟ یعنی ردش می کنن؟
Sad

نمیدونم به خدا در این مورد اطلاع ندارم که رد میکنن یا نه ! Sad
ولی همه مدارک لازم رو ارسال کنید. تشریف ببرید برای مصاحبه اونجا بهتر راهنماییتون میکنن و شما هم میتونید آفیسر رو متقاعد کنید حتما
تشکر کنندگان: NarCssuS
دوستان من امروز رفتم آزمایش آنتی بادی هپاتیت و آبله مرغان دادم به 34500 تومان توی اصفهان.کی بود میگفت آبله مرغان 6500 هست؟
در ضمن امروز واکسن های MMR و دیفتری-کزاز رو هم زدم.یک ماه دیگه باید دوباره MMRبزنم؟
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: ojee
(2013-06-14 ساعت 02:34)love_everlife نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 02:08)NarCssuS نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 01:47)love_everlife نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 00:17)hossien_501 نوشته:  
(2013-06-13 ساعت 20:57)firouz mah نوشته:  سلام لطفا منو راهنمایی کنید :
کیس نامبرم **2014AS70 می باشد .
شنیده ام که کارت واکسن ها تاریخ اکسپایر داره . حالا با توجه به این موضوع :
1- من چه موقه باید زدن واکسن ها رو شروع کنم ؟
2- آیا زمان مراجعه باید بهشون بگم کارت واکسن رو برای چی می خام ؟
3- آیا کارتی که ارائه میدن به انگلیسی است یا اونم باید بدیم برا ترجمه ؟
4- من قبلا سال 87 واکسن هپاتیت رو زدم ولی کارتی نگرفتم . حال مجدد بزنم مشکلی نیست ؟
5-آیا برای همه ی واکسن ها یک کارت صادر می کنن؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

درود بر شما
1-شما هر موقع که بخوای میتونی تزریق واکسن رو اغاز کنی,چون واکسن ها expire نمیشن,فقط واکسن انفولانزا رو نزدیکه مصاحبه باید تزریق کنید,این رو هم در نظر داشته باشید که چند تا از واکسن ها در چند مرحله تزریق میشن,پس به موقع اقدام کن تا دیر نشه.
2-کارت واکسیناسیون بین المللی رو برای مصاحبه تو سفارت صادر میکنن و شما باید نامه مصاحبه رو برای دریافت کارت زرد تحویل بدید(لا اقل تو شهر ما که اینجوریه)
3-کارت واکسیناسیون بین المللی نیازی به ترجمه نداره
4-ازتون یه تست انتی بادی میگیرن که اگه زده باشید مشخص میشه و دیگه بهتون تزریق نمیکنن و تو کارت واکسیناسیون وارد میکنن.
5-بله برای همه واکسن ها فقط یک کارت صادر میشه.

(2013-06-13 ساعت 17:29)NarCssuS نوشته:  مرسی
Smile
بابام امسال لاتاری درومده، هپاتیت ب هم داره. چی میشه حالا؟ بفهمن هپاتیت داره، ردش می کنن؟

درود بر شما
اولا که خدا شفا بده,ثانیا اونا فقط رو بیماریهای مصری و خطرناک که میتونه سلامت جامعه رو به خطر بندازه حساس هستن برای مثال بیماری ایدز,بنابرابن فکر نکنم به بیماری هپاتیت پدرتون گیر بدن,لا اقل ارزوی من اینه که گیر ندن.

خدمتتون عرض کنم که به شدت واگیرداره و در بعضی مواقع حتی شنیده شده ار راه تنفس هم انتقال پیدا کرده. و خوانواده و اطرافیان باید واکسینه بشن.

من و داداش و مامانم، چندین سال پیش، بدون اینکه بدونیم بابام هپاتیت داره، واکسنش رو زدیم، ولی هرکاری کردیم، بابام زیر بار نرفت واکسن بزنه تا اینکه الان مبتلا شده، ولی خفیفه
Sad

ولی همه مدارک لازم رو ارسال کنید. تشریف ببرید برای مصاحبه اونجا بهتر راهنماییتون میکنن و شما هم میتونید آفیسر رو متقاعد کنید حتما
دوست عزیز امیدوارم حال پدرتون خوب بشه.خواهشا در مورد این موضوع با خود سفارت مکاتبه کنید و بعد برای سفر اقدام کنید.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، NarCssuS ، gema
درود بر شما
[/quote]

[/quote]

Sad
[/quote]

[/quote]
دوست عزیز امیدوارم حال پدرتون خوب بشه.خواهشا در مورد این موضوع با خود سفارت مکاتبه کنید و بعد برای سفر اقدام کنید.
[/quote]

اوکی، مرسی
ولی یه چیزی، حالا این مساله ی هپاتیت بابام که نمی دونستیم و به تازگی فهمیدیم، با اون گزینه تو بخش دوم فرم ۲۳۰، سوال اول، که گفته بیماری که تهدیدی برای امریکا باشه دارید یا نه، تناقضی ایجاد نمی کنه؟
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان:
(2013-06-14 ساعت 02:43)reza_top60 نوشته:  دوستان من امروز رفتم آزمایش آنتی بادی هپاتیت و آبله مرغان دادم به 34500 تومان توی اصفهان.کی بود میگفت آبله مرغان 6500 هست؟
در ضمن امروز واکسن های MMR و دیفتری-کزاز رو هم زدم.یک ماه دیگه باید دوباره MMRبزنم؟
منم ازمایش انتی بادی هپاتیت و ابله مرغان دادم 30 تومان شد.(پاستور تهران)
بله mmr دو مرحله ای هست
CN : 2014AS29xx
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan

[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...
[/font]

تشکر کنندگان: aghaghia ، hushmandco ، exxedus ، philter
(2013-06-14 ساعت 12:02)ojee نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 02:43)reza_top60 نوشته:  دوستان من امروز رفتم آزمایش آنتی بادی هپاتیت و آبله مرغان دادم به 34500 تومان توی اصفهان.کی بود میگفت آبله مرغان 6500 هست؟
منم ازمایش انتی بادی هپاتیت و ابله مرغان دادم 30 تومان شد.(پاستور تهران)
بله mmr دو مرحله ای هست

منم آنتی بادی آبله و هپاتیت دادم ۲۹ شد

تشکر کنندگان: ojee ، exxedus
قبل از انجام واکسیناسیون، آزمایش اون واکسن رو می گیرن، بعدش واکسن رو می زنن دیگه، درسته؟
همین که بگم برای سفارت می خوام کافیه؟ نتیجه و کارت واکسن رو به لاتین میدن؟
از همون اول که پامو می ذارم تو انیستیتو پاستور، چه مراحلی رو باید طی کنم؟ چی باید بهشون بگم یا تحویل بدم؟ چی باید ازشون بگیرم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
مرسی
Smile
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: exxedus ، زری وحدتی
(2013-06-15 ساعت 00:56)nina22 نوشته:  [quote='NarCssuS' pid='358550' dateline='1371240612']
قبل از انجام واکسیناسیون، آزمایش اون واکسن رو می گیرن، بعدش واکسن رو می زنن دیگه، درسته؟
از همون اول که پامو می ذارم تو انیستیتو پاستور، چه مراحلی رو باید طی کنم؟ چی باید بهشون بگم یا تحویل بدم؟ چی باید ازشون بگیرم؟
مرسی
Smile
نخیر.شما میگید چه واکسنی میخواهید بزنید اونا هم میزنن.
برید انستیتوپاستور اول خیابان شریعتی پایینتر از میدون قدس پیش دکترخانم طاهرنژاد.ایشون راهنماییتون میکنن.کامل همه چی رو براشون توضیح بدید تا راهنماییتون کنن.

مرسی، اوکی
ولی قبلش آزمایش نمی گیرن که اگه یه وقت طرف اون بیماری رو داره، دیگه براش واکسن نزنن؟
به عنوان مثال به تازگی فهمیدیم که بابام هپاتیت ب داره، اگه بریم بگیم می خوایم واحسن هپاتیت بزنیم، قبلش آزمایش نمی گیرن؟
خود سفارت چی؟ اونجا هم هیچ آزمایشی نمی گیرن؟
برگه ای که از ایران می بریم رو می پذیرن؟
مرسی
Smile
تشکر کنندگان:
(2013-06-15 ساعت 01:01)NarCssuS نوشته:  
(2013-06-15 ساعت 00:56)nina22 نوشته:  [quote='NarCssuS' pid='358550' dateline='1371240612']
مرسی
Smile
برید انستیتوپاستور اول خیابان شریعتی پایینتر از میدون قدس پیش دکترخانم طاهرنژاد.ایشون راهنماییتون میکنن.کامل همه چی رو براشون توضیح بدید تا راهنماییتون کنن.

مرسی، اوکی
ولی قبلش آزمایش نمی گیرن که اگه یه وقت طرف اون بیماری رو داره، دیگه براش واکسن نزنن؟
به عنوان مثال به تازگی فهمیدیم که بابام هپاتیت ب داره، اگه بریم بگیم می خوایم واحسن هپاتیت بزنیم، قبلش آزمایش نمی گیرن؟
مرسی
Smile
برای همین میگم که با خانم دکتر خوب مشورت کنید.نمیخوام ناراحتتون کنم ولی این بیماری به خاطر اینکه واگیردار هست ممکنه ریجکت بشید.من اطلاع درستی از این بابت ندارم.ولی حیف وقت و هزینه هست که بخواید براش بذارید.برای همین میگم قبل از سفر خوب در این مورد تحقیق کنید.کسی که هپاتیت داره نمیتونه واکسن بزنه.پس مهرش هم براتون نمیزنن.دکتر سفارت هم ازمایش خون میگیره و متوجه قضیه میشن.اینها همه نظر شخصی من هست.از دوستان دیگه هم نظرشون رو بپرسید.امیدوارم پدرتون هرچه زودتر حالشون خوب بشه.موفق باشید.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: love_everlife ، NarCssuS ، exxedus
مرسی
Smile

مرسی، اوکی
مرسی
Smile

واکسن های اینجا رو میپذیرن ولی مدیکالی که در اونجا انجام میدین خودش شامل آرمایش خون هست که برای یک سری از بیماری ها انجام میدن، پس شما بهتره که از قبل یه پرس و جویی بکنید ببینید این آزمایش واسه چه بیماری هایی هست که اگر یک موقع با آزمایش متوجه بیماری پدرتون بشن ممکنه خدای نکرده باعث ریجکت شدنِ کیستون بشه!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: NarCssuS ، exxedus ، shekari
(2013-06-15 ساعت 01:14)aghaghia نوشته:  
مرسی
Smile

مرسی، اوکی
مرسی
Smile

واکسن های اینجا رو میپذیرن ولی مدیکالی که در اونجا انجام میدین خودش شامل آرمایش خون هست که برای یک سری از بیماری ها انجام میدن، پس شما بهتره که از قبل یه پرس و جویی بکنید ببینید این آزمایش واسه چه بیماری هایی هست که اگر یک موقع با آزمایش متوجه بیماری پدرتون بشن ممکنه خدای نکرده باعث ریجکت شدنِ کیستون بشه!
این آزمایش خون برای بیماریهای واگیردار مثل ایدز و هپاتیت هست.
تشکر کنندگان: aghaghia ، NarCssuS ، philter
(2013-06-15 ساعت 00:56)nina22 نوشته:  
(2013-06-15 ساعت 00:40)NarCssuS نوشته:  قبل از انجام واکسیناسیون، آزمایش اون واکسن رو می گیرن، بعدش واکسن رو می زنن دیگه، درسته؟
مرسی
Smile

مرسی، اوکی
مرسی
Smile

[/quote]
این آزمایش خون برای بیماریهای واگیردار مثل ایدز و هپاتیت هست.
[/quote]

من هم کاملا با این دو دوست عزیز موافقم. به نظر من که هزینه الکی نکنید و اطلاعاتتون رو زیاد کننید.
هپاتتیت رو تحقیق کردم و یکی از بیماریهایی هست که باعث ریجکت شدن میشه. و طبیعی هم هست و کاملا از طرز واکسیناسیون و ازمایشاتشون مشخصه که مهمه براشون این بیماری.
از اونجایی که این دوست عزیز اشاره کردن که درمان پدر رو شروع کردن و هنوز کلی وقت باقی مونده و درمان هپاتیت دوره ای +/- 2 ساله داره اینشالاه که تا زمان مصاحبه بهبودی حاصل میشه و مشکلی هم پیش نمیاد به امید خدا.
تشکر کنندگان: NarCssuS ، exxedus ، ojee
(2013-06-15 ساعت 14:18)mozhan rah نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 03:43)KIMIA2005 نوشته:  برای انجام واکسیناسیون شخص چه واکسن هایی را باید بزنه و حتما باید در انستیتو پاستوردر تهران واکسیناسیون انجام بشه یا در شهرستانها هم این کار واکسیناسیون امکانش هست ؟

برای اگاهی از این که چه واکسن هایی رو باید بزنید تاپیک لاتاری از آغاز تا پایان رو بخونید. بله در شهرستان هم میشه، ولی اگر کارت بین المللی براتون صادر نکردن میتونید کارت واکسیناسیون تون رو ببرید انستیتو پاستور تهران اونجا براتون وارد کارت زرد می کنند.لاتاری از اغاز تا پایان
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: exxedus ، ojee ، shekari ، hushmandco ، philter

MMRرو نمی دونم ولی اگه به کارتون می خوره، دیفتیری و کزاز دورشون، ۰-۱-۷، یعنی یکیشو که همون اول که میرید می زنید، بعدیش رو ۱ ماه بعدش، و نوبت آخر رو ۷ ماه بعدش می زنید.
هپاتیت هم دوره ش ۰-۱-۶، یعنی مثل مورد بالا، اولیش رو همون موقع که می رید می زنید، بعدیش رو یک ماه بعدش و مرحله ی آخر رو ۶ ماه بعدش می زنید.
تشکر کنندگان: estanfordbineh
سلام دوستان
من مشهد زندگی میکنم
من پیش دکتر نیری رفتم یه آزمایش ازم گرفت گفت شما هیچ واکسنی غیر از آبله مرغون نمیخواد بزنی
البته من سربازی رفتم شاید اونجا اینا رو زدم در ضمن 6 سال پیش هپاتیت هم زدم
تا حالا هیچ مریضی هم نگرفتم . حج هم نرفتم
حالا میترسم دکتر اشتباه کرده باشه
کسی هست شبیه من باشه یا بتونه راهنمایی کنه
مرسی
شماره کیس : 2014AS000045XX
تعداد نفرات :حالا دیگه 3 (بچه دار شدن بعد قبولی)
مقصد : SANJOSE
مصاحبه : آنکارا
نامه دوم : 2/12/2014
تشکر کنندگان: زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان