موضوعها: 0
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
فکر کنم این چندمین باره خدمت دوستان عرض می کنم میتونین کارت واکسن رو از هلال احمر شهرتون همونی که واسه حجاج و دانشجویان کارت واکسن بین المللی صادر میکنه بگیرین مطمئن باشین با پاستور تجریش فرقی ندارن چون سالهاست همین کارو انجام میدن خیلی از دوستان هم این کارو کردن
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من واكسن ديفتري و كزاز را وقتي ١٤ ساله بودم زدم الان هم ٢١ سالمه ايا لازمه دوباره بزنم؟
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-27 ساعت 14:40)mechanicalengineer نوشته: (2013-12-23 ساعت 21:43)ghafari88 نوشته: (2013-12-23 ساعت 21:06)mechanicalengineer نوشته: دوستان ما که مصاحبه رفتیم و واکسنامونم زدیم و الانم رحله 3 هپاتیت رو زدم و تکمیل شده ، اگه وقتی کلیر شدیم بخوایم مدیکالم تمدید کنه که ویزای 6 ماهه بگیریم کار خاصی باید انجام بدیم یا واکسن جدیدی بزینیم برای تمدید مدیکال یا نه ؟
بعید می دونم مهندس جان. مگر در مواردی که دوره مصونیت یک واکسنی گذشته باشه.
مرسی عمو احسان خوبید ؟
یه سوال که چند بار اینجا پرسیدم ولی جواب نگرفتم یادم افتاد ظاهرا شما دیکالتون رو تمیدی کردید میخواستم ببینم چطور این کارو کردید ؟
چون منم با توجه به طولانی شدن کلیرنسم و اینکه میخوام 6 ماهه ویزا بگیرم ، من باید به سفارت بگم یا اونا ازم میپرسن وقتی میرم ویزامو بگیرم ؟
و اینکه قبل رفتنم باید از دکتر وقت بگیرم چون از دکتر پرسیم گفتش سفارت باید به ما اعلام کنه ! خلاصه افتادیم تو یه لوپی که هی بهم پاس میدن و جوابی هم پیدا نکردم و موندم که خواستم بلیط بگیرم چطور تنظیم کنم برناممو!
سلام دوست من.
من از برنده هاي 2012 هستم كه به صورت ميليمتري و در تاريخ 23 سپتامبر تونستم از سفارت ا م ر ي ك ا در ا ن ك ا ر ا ويزا رو بگيرم.
و چون 180 روز در انتظار كلير شدن بودم و 6 ماه دوره پزشكيمون تمام شده بود با اينكه هنوز كليرنس من اعلام نشده بود تصميم گرفتم 16 سپتامبر براي تمديد پزشكي به انكارا برم و همانطور كه ميدانيد 30 سپتامبر هر سال پايان لاتاري هر دوره هست به همين دليل قبل از سفر از سايت دكتر اونگان وقت گرفتم و چون بچه هام مجدد بايد تست سل ميدادند و 72 ساعت بعد از تزريق زير پوستي دكتر محل تزريق رو مشاهده ميكنه و اعلام نتيجه ميكنه كه اگر ناحيه ملتهب شده و قرمز شده زير 10 ميليمتر باشه هيچ مشكلي نيست و در غير اين صورت بسته به تشخيص دكتر بايد يك سري ازمايشات مجدد انجام بشه و نتيجتا من روز 16 سپتامبر به محل مطب جناب دكتر اونگان رفتم و همه خانواده مجدد نفري دو تا سه عدد تزريق واكسن نوش جان كرديم و ايكس ري رو از من و خانمم به همراه ازمايشات خون انجام دادند و جالب اينكه در همان روز 16 سپتامبر در محل مطب دكتر ليدر هميشه خندان جناب عباس اقا سايت سيس رو چك كرد و مشخص شد كه كليرنس من هم همون روز اعلام شده...
بعد از سه روز در تاريخ 19 سپتامبر ليدرمون عباس اقا پاسخ ازمايشات پزشكي رو گرفت و من هم مستقيم به سفارت رفتم و برگه صورتي و ازمايشات پزشكي جديد رو به جناب سركار عليه خانم افيسر محترمه سفارت دادم و ادامه مطلب از حوصله اين تاپيك خارج هست هرچند از مدير عزيز عذرخواهي ميكنم كه بعضي جاها جاده خاكي زدم...
خلاصه و نتيجه مطلب :
1-براي تمديد پزشكي در انكارا نياز به معرفينامه از سفارت نيست
2-چون مبناي تاريخ اكسپاير ويزا 6 ماه پس از تاريخ انجام معاينات پزشكي هست تا كلير نشدين براي تمديد پزشكي نرويد مگر اينكه مثل من به آخر دوره و اواسط سپتامبر برسيبن كه در اينصورت حتي اگر كلير نشدين بهتره در محل شهر سفارت مورد نظرتون با مدارك پزشكي تمديد شده اماده باش باشيد
3-تمام اينهايي كه بالا گفتم مال وقتي هست كه يا دوره كليرنس شما بيشتر از اعتبار پزشكيتون شده ويا كمتر از يك ماه از اعتبار پزشكيتون مانده براي دريافت ويزا دعوت بشين سفارت كه در هر دو حالت نياز به مكاتبه با سفارت نيست و ميتونين مستقيم از دكتر وقت بگيرين و براي تمديد پزشكي اقدام كنيد و اگر بيشتر از يك ماه از تاريخ اكسپاير مدارك پزشكيتون باقيمونده فكر ميكنم يك ايميل به سفارت بايد بزنيد و با ارائه دلايل سفارت رو مجاب به معرفي كنيد چون تاجائيكه من ميدونم وقتي ويزا صادر ميشه اونها انتظار دارند در اولين فرصت به مهاجرتتون اقدام كنيد چون توي چند تا از سفرنامه هائيكه دو ستان دير و در لحظات اخر اقدام به سفر كردند افيسر فرودگاه دليل دير رفتنشون رو سوال كرده. توجه برداشت شخصي از تجربياتم و مطالعه سفرنامه ها )
4-يادتون نره براي تمديد مديكال حتما" برگه صورتي سفارت و برگه واكسيناسيون دكتر اونگان و سي ديهاي ايكس ري رو كه توي مرحله اول بهتون دادند به همراه كارت واكسيناسيون انسيتو پاستور كه با يك هزينه جزئي از روي سوابق و كپي كارت قبلي كه توي مرحله اول به دكتر معتمد سفارت تحويل دادين و توسط دكتر انسيتو پاستور پر ميشه رو همراه خودتون ببريد.(هر چند كه براي ما فايده اي نداشت و مجدد تمام واكسنها رو تزريق كردند)
خيلي طولاني شد ببخشيد اما ميگن ذكات علم ياد دادنش هست يه روز من توي همين تاپيك جزئ سوال كننده ها بودم و امروز پاسخ به دوستان رو براي خودم فرض بر وظيفه ميدونم.
مديران و دوستان محترم اگه جائي از مطالب نياز به اصلاح داره ممنون ميشم اين محبت رو انجام بدند كه خداي نكرده راهنمايي اشتباه نكرده باشيم.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-27 ساعت 19:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-27 ساعت 19:39 توسط Farnoodh.)
سلام به دوستان عزیز
میدونید که واکسن آنفولانزا نایاب بود واخیراً آوردند .ما بعد از دو ماه پیگیری از هلال احمر ، به محض آوردن واکسن انفولانزا آن را تزریق کردیم .اما هنوز در کارت واکسنمان وارد نکردیم .در واقع یک نامه و پوکه واکسن را داریم. با توجه به اینکه شماره کیس نامبر ما 7000 است و احتمالاً اردیبهشت کارنت میشویم و 6 ماهه دوره پوشش واکسن آنفولانزای ما میگذرد دوسوال دارم 1- آیا اگر از خانم طاهر نژاد در انستیتو پاستور خواهش کنیم که تاریخ واکسن انفولانزا را در کارت ما حدود فروردین وارد کند ایشان قبول میکنند؟( موردی بوده در این خصوص؟)
2- یا اینکه ما اصلاً نامه هلال احمر را به انستیتو پاستور ندهیم و با اراثه پوکه و اعلام تزریق در تاریخ نزدیک آیا پاستور قیول میکند ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
این اولین پست ارسالی من در مهاجر سرا می باشد که متمعن هم نبودم اینجا(در قسمت پاسخ) می تونم سوالم بپرسم یا نه!
همسرم سه نوبت واکسن هپاتیت در سال 85 تزریق کرده آیا لازمه که دوباره قبل از مصاحبه تزریق کنه؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
مدت زمان انجام کل واکسن ها چقدر طول می کشه؟
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-28 ساعت 06:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-28 ساعت 06:30 توسط Natasha9.)
(2013-12-28 ساعت 01:18)ehsan2012 نوشته: دوستان سلام
مدت زمان انجام کل واکسن ها چقدر طول می کشه؟
بستگی به واکسنهایی داره که باید تزریق کنید. طولانی ترین زمان مربوط به هپاتیت هست که 6 ماه زمان می بره که دوره ش کامل شه. در غیر این صورت در عرض یک ماه می تونید واکسنهاتون رو کامل کنید.
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان:
میخاستم بدونم واسه من واکسن مننژیت لازم هست یا نه؟ 27 سال سن.
واسه ادامه تحصیل نمیخام برم...احتمالن ایالت کالیفرنیا یا ایلی نویز....
علی
ورود:13ژانويه 2015 سانفرانسيسكو،كاليفرنيا
تقدیر نباشد،تردید نباشد،خواستن با تمام وجود که باشد به هر آنچه که خواهی توانی رسید...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان من احتمالا برای اسفند برای مصاحبه میرم انکارا تا الانم نرفتم دنبال واکسن زدن ایا دیر شده یا برم دنبالش؟
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-28 ساعت 11:01)sasa6557 نوشته: سلام دوستان:
میخاستم بدونم واسه من واکسن مننژیت لازم هست یا نه؟ 27 سال سن.
واسه ادامه تحصیل نمیخام برم...احتمالن ایالت کالیفرنیا یا ایلی نویز....
با سلام
دوست عزیز واکسن مننژیت برای 13 تا 18 ساله. یا اینکه بخواهید برید ایالت تگزاس. پاینده باشید
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-28 ساعت 11:52)s1367salehi نوشته: با سلام خدمت دوستان من احتمالا برای اسفند برای مصاحبه میرم انکارا تا الانم نرفتم دنبال واکسن زدن ایا دیر شده یا برم دنبالش؟
سلام
الان دیگه وقتشه اقدام کنید .
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May