کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-12-29 ساعت 16:55)farshadm999 نوشته:  
(2013-12-29 ساعت 15:59)saam2122 نوشته:  با درود به دوستان

من خارج از ایران زندگی‌ می‌کنم، می‌خواستم ببینم آیا فرقی‌ میکنه در واکسن زدنم یا نوع واکسنهأی که باید بزنم

در ضمن سایتی هستش که بتونم اطلاتی‌ راجع این قضیه پیدا کنم؟

هیچ فرقی‌ نمیکنه منم عین شما هستم و تمام این وکسان هارو زدم الان عین آبکش شدم.

ممنون از جوابتون

من احتمالا آوریل مصاحبه دارم، از الان باید اقدام کنم و بزنم؟
تشکر کنندگان: محبت
(2013-12-29 ساعت 16:59)saam2122 نوشته:  
(2013-12-29 ساعت 16:55)farshadm999 نوشته:  
(2013-12-29 ساعت 15:59)saam2122 نوشته:  با درود به دوستان

من خارج از ایران زندگی‌ می‌کنم، می‌خواستم ببینم آیا فرقی‌ میکنه در واکسن زدنم یا نوع واکسنهأی که باید بزنم

در ضمن سایتی هستش که بتونم اطلاتی‌ راجع این قضیه پیدا کنم؟

هیچ فرقی‌ نمیکنه منم عین شما هستم و تمام این وکسان هارو زدم الان عین آبکش شدم.

ممنون از جوابتون

من احتمالا آوریل مصاحبه دارم، از الان باید اقدام کنم و بزنم؟

والا اینو دقیق نمیدونم ، من چون تا اخر ساله ۲۰۱۳ بیمه‌ داشتم همه رو ۱ ماه پیش زدم چون مجانی‌ بود. ولی‌ تا جایی‌ که بچها می‌گفتن انگار آنفولانزا نباید ۳ ماه بیشتر از تزریقش گذشته باشه، بازم میگم اینو مطمئن نیستم.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، قصه گو ، محبت ، saam2122
دوستان واکسن دیگه ای هست که بدو خروج از کشور برای مسافرین مکه میزنن (مننژیت)
این واکسن رو چطور؟ با توجه به اینکه دوستان گفته بودن فقط برای سن 11 تا 17 سال زده میشه ولی هلال احمر برای تمام مسافرای مکه میزنه و میگه برای خروج از کشوره، آیا ما هم باید بزنیم؟
کسی اطلاع داره؟
تشکر کنندگان:
(2013-12-29 ساعت 19:21)janatirad نوشته:  دوستان واکسن دیگه ای هست که بدو خروج از کشور برای مسافرین مکه میزنن (مننژیت)
این واکسن رو چطور؟ با توجه به اینکه دوستان گفته بودن فقط برای سن 11 تا 17 سال زده میشه ولی هلال احمر برای تمام مسافرای مکه میزنه و میگه برای خروج از کشوره، آیا ما هم باید بزنیم؟
کسی اطلاع داره؟

خیر لازم نیست! لطف کنید یکم تاپیک رو مطالعه کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: romance33 ، قصه گو ، محبت
(2013-12-29 ساعت 14:19)meisam_civil82 نوشته:  سلام به همه
یه سوال کاملاً تخصصی!!!
من سایت سفارتا رو که نگاه میکنم برای مدیکال کودکان گفته که اگه بالاتر از 2 سال باشن باید زودتر برن؟!!؟!
من که پسرم 1.5 ساله هستش هم باید زودتر برم یا نیازی نیست.؟!!
خواهشاً راهنمایی دقیق بکنید.
ممنون از همگی دوستان.

ضمن عرض سلام خدمت دوست خوبم.
بعد از دریافت نامه دومتون با سفارت که توسط ایمیل مکاتبه میکنید نسبت به شرایط تون خودشون اعلام میکنن که چند روز زودتر تشریف ببرید برای مدیکال. موفق باشید
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: محبت
یکی منو راهنمایی کنه من 15 بهمن وقت سفارت دارم میخواستم بدونم میشه فردا واکسنامو بزنم؟؟؟؟دقیق 1 ماه و6 روز وقته
گفتین 1 ماه قبل نباید واکسن زد؟؟؟؟درسته Sad
تشکر کنندگان:
(2013-12-30 ساعت 02:10)Mahsa TA نوشته:  یکی منو راهنمایی کنه من 15 بهمن وقت سفارت دارم میخواستم بدونم میشه فردا واکسنامو بزنم؟؟؟؟دقیق 1 ماه و6 روز وقته

دوست عزیز کی گفته نمیتونی بزنی اگه الان نزنی دو روز قبل مصاحبه چند تاواکسن میزننداونوقت ممکن طب کنی.فردابروبزن
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

تشکر کنندگان: قصه گو ، rezahoorjandi ، romance33 ، محبت
(2013-12-30 ساعت 02:10)Mahsa TA نوشته:  یکی منو راهنمایی کنه من 15 بهمن وقت سفارت دارم میخواستم بدونم میشه فردا واکسنامو بزنم؟؟؟؟دقیق 1 ماه و6 روز وقته

مهسا خانوم اصلا نگران نباشین،من 17 بهمن مصاحبمه،همین دیروز پاستور واکسنامو زدم،مثه شما خیلی استرس داشتم اما خانوم دکتر کلی بهم ارامش دادو گفت اصلا دیر نیست،البته هپاتیت سه مرحله ای رو زده بودم
CN: 2014AS000034$$[font=Tahoma]
"Stop Saying "I Wish" , Start Saying "I Will
[/font]
تشکر کنندگان: قصه گو ، romance33 ، محبت
(2013-12-30 ساعت 05:58)sib 24 نوشته:  

دوست عزیز کی گفته نمیتونی بزنی اگه الان نزنی دو روز قبل مصاحبه چند تاواکسن میزننداونوقت ممکن طب کنی.فردابروبزن
سلام
دوست خوبم مطلبی هست در سایت سفارت ترکیه که میگه شما نباید زودتر از یک ماه مانده به مدیکال واکسن حاوی ویروس زنده تزریق کنید و البته تا بحال نخوندم که بابت این موضوع به کسی گیر داده باشن ولی من بودم اگر سفارتم ترکیه بود و جناب اونگان طرف حسابم بود قطعا رعایت میکردم و دادن پول اضافه رو به جون میخریدم برای یک یا دو واکسن Wink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: romance33
دوستان با توجه به اينکه حدس ميزديم سري بعد کارنت بشيم امروز سري اول td و mmr و آنفلوآنزا رو هم تزريق کرديم. براي mmr و انفلوآنزا ميتونيد به کلينيک نسيم واقع در 35 متري قيطريه - بين پارک قيطريه و ميدان پيروز - پلاک 30 مراجعه کنيد. ساعت 1 ظهر تزريق ميکنن. هزينه هر واکسن mmr مبلغ 25 تومان و آنفلوآنزا هم 28 تومان بود. پاستور تجريش هم td رو به صورت رايگان تزريق کرده و وارد کارت کرد. ما قبلا بقيه واکسنها رو زده بوديم در نتيجه ماه بعد آخرين سري tdو mmr رو ميزنيم و تموم ميشه.
شماره كيس :2014AS00004XXX
كنسولگري : ايروان
تاريخ رؤيت قبولي : 7 May
ارسال فرم هاي اوليه :May 26 با ايميل (دريافت پاسخ 4 روز بعد 30 may)
تعداد اعضاء كيس :2 نفر
دريافت نامه دوم: 21 ژانويه
زمان مصاحبه: هفته دوم مارچ 2014 - برگه آبي
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، قصه گو ، محبت ، pv-n ، shlahni ، nazanin fatemi ، hamid_fs3
(2013-12-30 ساعت 15:59)محبت نوشته:  

سلام
دوست خوبم مطلبی هست در سایت سفارت ترکیه که میگه شما نباید زودتر از یک ماه مانده به مدیکال واکسن حاوی ویروس زنده تزریق کنید و البته تا بحال نخوندم که بابت این موضوع به کسی گیر داده باشن ولی من بودم اگر سفارتم ترکیه بود و جناب اونگان طرف حسابم بود قطعا رعایت میکردم و دادن پول اضافه رو به جون میخریدم برای یک یا دو واکسن Wink

باز استرس اومد به من ، الان من ۹۰% واکسن هارو زدم می‌شه بقیشو تو همون ابوظبی زد بالاخره یا نه ؟
خوشحالم.
تشکر کنندگان: محبت ، manamilad
سلام دوستان پسر من متولد مرداد 82 است و چون واکسن مننژیت 11تا 18 سالگیه می خواستم بدونم کسی شرایط من رو داره ؟پسر من تابستون 11 سالش می شه. خانم دکتر پاستور هم گفت که سنش لب مرزه نمی دونم براش بزنم یا نه؟
ممنون
تشکر کنندگان: قصه گو
(2013-12-30 ساعت 20:03)shlahni نوشته:  سلام دوستان پسر من متولد مرداد 82 است و چون واکسن مننژیت 11تا 18 سالگیه می خواستم بدونم کسی شرایط من رو داره ؟پسر من تابستون 11 سالش می شه. خانم دکتر پاستور هم گفت که سنش لب مرزه نمی دونم براش بزنم یا نه؟
ممنون

ببینید من اینجا رفتم واکسن بزنم در مورد مننژیت سوال کردم و گفتن تا جایی‌ که امکان داره نباید تزریق بشه چون در مورد بسیار نادر عوارض داره ، من پزشک نیستم و دارم جواب بیمارستان رو فقط مینیویسم. برای اطلاعات بیشتر لینک‌های زیر رو مطالعه کنید.

http://www.cdc.gov/vaccines/vac-gen/side-effects.htm

http://www.nhs.uk/Conditions/vaccination...fects.aspx
خوشحالم.
تشکر کنندگان: قصه گو ، محبت ، rezahoorjandi
(2013-12-30 ساعت 15:59)محبت نوشته:  
(2013-12-30 ساعت 02:10)Mahsa TA نوشته:  Sad

سلام
دوست عزیزمنطقی اگه فکر کنیم شما یکماه مونده واکسن نزن اونوقت شب قبل مصاحبه چندتاواکسن همزمان میزنند اصلا خوب نیست.من از یک پزشک سوال کردم.والا خود من کارت واکسنم ۳هفته به مصاحبه گرفتم.درثانی دکتر از کجا میفهمه تازه زدی چون توآزمایش خونی که میگیرن فقط واکسن هپاتیت معلوم میشه
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

تشکر کنندگان: قصه گو ، محبت ، Lemony
با سلام و احترام
ما 2 روز دیگه نوبت دکتر در دوبی داریم. مادرم سرما خورده امروز. می تونه قرص سرما خوردگی مصرف کنه؟
ABU DHABI

Cleared 2 June 2014 with 1 other family member
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان