موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان واکسن دیگه ای هست که بدو خروج از کشور برای مسافرین مکه میزنن (مننژیت)
این واکسن رو چطور؟ با توجه به اینکه دوستان گفته بودن فقط برای سن 11 تا 17 سال زده میشه ولی هلال احمر برای تمام مسافرای مکه میزنه و میگه برای خروج از کشوره، آیا ما هم باید بزنیم؟
کسی اطلاع داره؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-30 ساعت 05:58)sib 24 نوشته: (2013-12-30 ساعت 02:10)Mahsa TA نوشته: یکی منو راهنمایی کنه من 15 بهمن وقت سفارت دارم میخواستم بدونم میشه فردا واکسنامو بزنم؟؟؟؟دقیق 1 ماه و6 روز وقته
گفتین 1 ماه قبل نباید واکسن زد؟؟؟؟درسته
دوست عزیز کی گفته نمیتونی بزنی اگه الان نزنی دو روز قبل مصاحبه چند تاواکسن میزننداونوقت ممکن طب کنی.فردابروبزن
سلام
دوست خوبم مطلبی هست در سایت سفارت ترکیه که میگه شما نباید زودتر از یک ماه مانده به مدیکال واکسن حاوی ویروس زنده تزریق کنید و البته تا بحال نخوندم که بابت این موضوع به کسی گیر داده باشن ولی من بودم اگر سفارتم ترکیه بود و جناب اونگان طرف حسابم بود قطعا رعایت میکردم و دادن پول اضافه رو به جون میخریدم برای یک یا دو واکسن
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان با توجه به اينکه حدس ميزديم سري بعد کارنت بشيم امروز سري اول td و mmr و آنفلوآنزا رو هم تزريق کرديم. براي mmr و انفلوآنزا ميتونيد به کلينيک نسيم واقع در 35 متري قيطريه - بين پارک قيطريه و ميدان پيروز - پلاک 30 مراجعه کنيد. ساعت 1 ظهر تزريق ميکنن. هزينه هر واکسن mmr مبلغ 25 تومان و آنفلوآنزا هم 28 تومان بود. پاستور تجريش هم td رو به صورت رايگان تزريق کرده و وارد کارت کرد. ما قبلا بقيه واکسنها رو زده بوديم در نتيجه ماه بعد آخرين سري tdو mmr رو ميزنيم و تموم ميشه.
شماره كيس :2014AS00004XXX
كنسولگري : ايروان
تاريخ رؤيت قبولي : 7 May
ارسال فرم هاي اوليه :May 26 با ايميل (دريافت پاسخ 4 روز بعد 30 may)
تعداد اعضاء كيس :2 نفر
دريافت نامه دوم: 21 ژانويه
زمان مصاحبه: هفته دوم مارچ 2014 - برگه آبي
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان پسر من متولد مرداد 82 است و چون واکسن مننژیت 11تا 18 سالگیه می خواستم بدونم کسی شرایط من رو داره ؟پسر من تابستون 11 سالش می شه. خانم دکتر پاستور هم گفت که سنش لب مرزه نمی دونم براش بزنم یا نه؟
ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و احترام
ما 2 روز دیگه نوبت دکتر در دوبی داریم. مادرم سرما خورده امروز. می تونه قرص سرما خوردگی مصرف کنه؟
ABU DHABI
Cleared 2 June 2014 with 1 other family member