کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-12-22 ساعت 20:09)rainyboy نوشته:  آنفولانزا خریدم ۵۶ تومن !!! البته ظاهرا هلندیه !! خیلیییی گرونه Sad

یعنی اگه مهر انستیتو نخوره نمیشه ؟ من همه واکسنمو تو پاستور مهر کردم . فقط ۲ تا رو هنوز وارد کارت زرد نکردم. اونا هم باید ببرم پاستور؟
آقا خیلی گرون باهات حساب کردن. من هفته پیش هلال احمر خیابان یاسمی بودم (برای مننژیت بچه ها) واکسن آنفولانزا هلندی داشت ولی این قیمت ها نبود!
همه واکسن ها باید اطلاعاتش وارد کارت زرد انستیتو پاستور بشه . پس اون دو تا رو هم ببر وارد کن و خلاصWink
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: romance33 ، rainyboy ، محبت
سلام ضمن تشکر از ادمین گرامی
دوستان عزیزی که در ایروان مصاحبه می شوند باارسال یک ایمیل به پزشک معتمد ضمن دریافت وقت معاینات پزشکی، لیست واکسنها و مدارک مورد نیاز توسط پزشک محترم به آدرس ایمیلشان ارسال خواهد شد. پس نگران نباشید.
کیس نامبر: **35-2014
مصاحبه: ایروان - فوریه
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: pv-n ، sepideh jan ، محبت ، NEURON ، amin arefi
سلام من فرزندم 16 ساله است واکسنهای بدو تولدش رو کامل زده یه نوبت یادآور mmr وtd3 , وآنفلونزا ومننژیت هم زده با توجه به اینکه هپاتتیت رو بدو تولد زده آیا یه نوبت یادآور هم لازم هست بزنه ممنونRolleyes
تشکر کنندگان: قصه گو ، sepideh jan ، محبت
(2013-12-23 ساعت 18:45)داودی نوشته:  سلام من فرزندم 16 ساله است واکسنهای بدو تولدش رو کامل زده یه نوبت یادآور mmr وtd3 , وآنفلونزا ومننژیت هم زده با توجه به اینکه هپاتتیت رو بدو تولد زده آیا یه نوبت یادآور هم لازم هست بزنه ممنونRolleyes

دوست عزيز قاطعانه مي گويم كه خير نيازي نيست. دختر منم ١٦سال دارد و مننژيت،آنفولانزا و تي دي رو زد چون
ام ام آرش كامل بود.موفق باشيد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: amin arefi
(2013-12-23 ساعت 18:45)داودی نوشته:  سلام من فرزندم 16 ساله است واکسنهای بدو تولدش رو کامل زده یه نوبت یادآور mmr وtd3 , وآنفلونزا ومننژیت هم زده با توجه به اینکه هپاتتیت رو بدو تولد زده آیا یه نوبت یادآور هم لازم هست بزنه ممنونRolleyes
درود بر شما
اول لطف کنید امضاتون را درست کنید تا بهتر بشه راهنمایتون کرد.
و اما در ارتباط با واکسن های فرزندتان. شما اگر به انستیتو پاستور تجریش مراجعه کنید با ارائه کارت واکسن فرزند تان و بررسی آن مشخص می شود چه واکسن هایی را باید تجدید کنند و پزشک انستیتو شما را به درستی راهنمایی می کنند.
موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: قصه گو ، sepideh jan ، azadeh2014
(2013-12-23 ساعت 18:57)Sam2014 نوشته:  
درود بر شما
اول لطف کنید امضاتون را درست کنید تا بهتر بشه راهنمایتون کرد.
و اما در ارتباط با واکسن های فرزندتان. شما اگر به انستیتو پاستور تجریش مراجعه کنید با ارائه کارت واکسن فرزند تان و بررسی آن مشخص می شود چه واکسن هایی را باید تجدید کنند و پزشک انستیتو شما را به درستی راهنمایی می کنند.
موفق باشید.

دوستان ما که مصاحبه رفتیم و واکسنامونم زدیم و الانم رحله 3 هپاتیت رو زدم و تکمیل شده ، اگه وقتی کلیر شدیم بخوایم مدیکالم تمدید کنه که ویزای 6 ماهه بگیریم کار خاصی باید انجام بدیم یا واکسن جدیدی بزینیم برای تمدید مدیکال یا نه ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: قصه گو ، sepideh jan
(2013-12-23 ساعت 21:06)mechanicalengineer نوشته:  دوستان ما که مصاحبه رفتیم و واکسنامونم زدیم و الانم رحله 3 هپاتیت رو زدم و تکمیل شده ، اگه وقتی کلیر شدیم بخوایم مدیکالم تمدید کنه که ویزای 6 ماهه بگیریم کار خاصی باید انجام بدیم یا واکسن جدیدی بزینیم برای تمدید مدیکال یا نه ؟

بعید می دونم مهندس جان. مگر در مواردی که دوره مصونیت یک واکسنی گذشته باشه.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: romance33 ، قصه گو ، محبت
(2013-12-23 ساعت 15:05)mohsenmb نوشته:  سلام ضمن تشکر از ادمین گرامی
دوستان عزیزی که در ایروان مصاحبه می شوند باارسال یک ایمیل به پزشک معتمد ضمن دریافت وقت معاینات پزشکی، لیست واکسنها و مدارک مورد نیاز توسط پزشک محترم به آدرس ایمیلشان ارسال خواهد شد. پس نگران نباشید.
کیس نامبر: **35-2014
مصاحبه: ایروان - فوریه

دوست عزیز
مرسی از اطلاعاتی که نوشتین اما اگر به تاپیک گرفتن وقت از دکتر مراجعه بفرمایین هم در انجمن 2014 و هم در سالهای قبل متوجه می شید اطلاعاتی که دادید به صورت جامع و کامل موجوده که ازتون دعوت می کنم در موضوعات مختلف حتما مشترک بشید و از اطلاعات دوستان استفاده کنین. موفق باشین Shy
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: aghaghia ، romance33 ، Sam2014 ، amin arefi
دوستان عزیز ما کارت واکسن مون رودر تاریخ 7 نوامبر از پاستور تجریش گرفتم و با توجه به اینکه مصاحبه مون اواسط فوریه هست و بیش ار 3 ماه از صدور کارت واکسن میگذره مشکلی بوجود نمیاد؟این کارت واکسن تا کی اعتبار داره؟
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان:
دوستان به نظرتون میشه واکسن آنفولانزارو خرید و تو یخچال نگهداری کرد و روزهای نزدیک مصاحبه تزریقش کرد؟
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: محبت
سلام
دوست خوبم بعد از گذشت 10 سال از تزریق سه مرحله ای هپاتیت شما یک تست آنتی بادی خواهید داد و در صورت نیاز یک مرحله یادآوری تزریق میشه و اگکر خیلی بخواید محکم کاری کنید یه تست دیکه میدید و در صورت نیاز که معمولا احتمالش خیلی ضعیفه یک مرحله دیگه تزریق خواهید داشت پس فعلا فقط تست آنتی بادی کفایت میکنه و در صورت نیاز تزریق. موفق باشید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: hamid_fs3
(2013-12-24 ساعت 13:07)hamid_fs3 نوشته:  دوستان به نظرتون میشه واکسن آنفولانزارو خرید و تو یخچال نگهداری کرد و روزهای نزدیک مصاحبه تزریقش کرد؟

دوست عزیز احتیاجی به این کار نیست .من هم فایل نامبرم شبیه شماست و تازه واکسن سرماخوردگی را برای سلامتی خودم زدم چون در فصلی که ما مصاحبه داریم (فروردین یا اردیبهشت) به فرمایش مدیران احتیاجی به تزریق این واکسن نیست چون فایده ای هم برای شما ندارد Wink
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان: محبت ، sepideh jan ، aghaghia ، romance33 ، hamid_fs3 ، قصه گو ، alitab
(2013-12-22 ساعت 22:33)Sam2014 نوشته:  
(2013-12-22 ساعت 20:09)rainyboy نوشته:  آنفولانزا خریدم ۵۶ تومن !!! البته ظاهرا هلندیه !! خیلیییی گرونه Sad

یعنی اگه مهر انستیتو نخوره نمیشه ؟ من همه واکسنمو تو پاستور مهر کردم . فقط ۲ تا رو هنوز وارد کارت زرد نکردم. اونا هم باید ببرم پاستور؟
آقا خیلی گرون باهات حساب کردن. من هفته پیش هلال احمر خیابان یاسمی بودم (برای مننژیت بچه ها) واکسن آنفولانزا هلندی داشت ولی این قیمت ها نبود!
همه واکسن ها باید اطلاعاتش وارد کارت زرد انستیتو پاستور بشه . پس اون دو تا رو هم ببر وارد کن و خلاصWink

من اومدم تصحیح کنم که قیمت واکسن ۲۸ بود و من اشتباه کردم. فک می کردم سرم کلاه رفته ولی نرفته بود Big Grin . میگم من واکسنو پیش یه دکتر عمومی زدم بهم کارتی چیزی نداد . ولی خود واکسن و جعبشو گرفتم ازش. اینجوری ببرم انستیتو پاستور مشکلی ندارن با تاریخ زدن واکسن؟

تشکر کنندگان: قصه گو
من امروز رفتم پاستور تجریش اونجا واکسن تی دی رو زدم که خانم دکتر گفتن که ماه آینده باید نوبت دوم رو هم بزنم برای واکست ام ام آر هم گفتن ما اینجا نمی زنیم برو مراکز خصوصی و 2 نوبت اونجا بزن منم رفتم مطب یه متخصص اطفال و یک نوبتو زدم ولی دکتر گفت نباید 2 نوبت بزنی هیچ جا ام ام آر رو 2 نوبت نمی زنن گفت اگه زیاد بزنین عوارض داره حالا من نمی دونم چیکار کنم بزنم نوبت دومم یا نه دیگه؟؟؟؟؟؟؟
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: محبت
(2013-12-24 ساعت 22:03)rtt نوشته:  من امروز رفتم پاستور تجریش اونجا واکسن تی دی رو زدم که خانم دکتر گفتن که ماه آینده باید نوبت دوم رو هم بزنم برای واکست ام ام آر هم گفتن ما اینجا نمی زنیم برو مراکز خصوصی و 2 نوبت اونجا بزن منم رفتم مطب یه متخصص اطفال و یک نوبتو زدم ولی دکتر گفت نباید 2 نوبت بزنی هیچ جا ام ام آر رو 2 نوبت نمی زنن گفت اگه زیاد بزنین عوارض داره حالا من نمی دونم چیکار کنم بزنم نوبت دومم یا نه دیگه؟؟؟؟؟؟؟

دوست گلم این واکسن دو نوبتی ( 0، 1) هست. چطور گفتن عوارض داره؟
اگر اینجا تزریقش نکنین روزی که برای کارای مدیال به کشور مربوطه سفر می کنین با قیمتی به مراتب بیشتر از ایران بهتون تزریق می کنن. پس بهتره کارت واکسیناسیونتون رو همینجا کامل کنین
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: قصه گو ، محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان