کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
ايا كارت زردي كه از حلال احمر گرفتم رو حتما بايد پاستور تاييد بشه يا همون كافيه؟
تشکر کنندگان: jojo_hami
(2014-01-05 ساعت 15:07)mahsa201 نوشته:  ايا كارت زردي كه از حلال احمر گرفتم رو حتما بايد پاستور تاييد بشه يا همون كافيه؟

با سلام
ما بردیم انستیتو پاستور داخل کارت زرد بین المللی وارد کرد و اون کارت زرد کوچکتر که هلال احمر داده بود را گرفت و گفت پیششون میمونه.
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
تشکر کنندگان: ffrfar ، hamid_fs3 ، nasim ، قصه گو
(2014-01-05 ساعت 11:46)hamid_fs3 نوشته:  دوستان ما امروز واکسن آنفلونزا زدیم می خواستم بدونم نیازی هست که برای گرفتن کارت زرد از انیستیتو پاستور برچسب واکسن ها رو با خودمون ببریم؟ قبلا از راهنماییتون کمال تشکر را دارم.
سلام دوست عزيز
من شنيده بودم نيمه اول سال احتياجي به زدن واكسن آنفلوآنزا نيست...!!
شما با كيس 6000 كه احتمالا مصاحبت ارديبهشت يا خرداد بيوفته الان آنفلوآنزا زدي چرا آخه ؟ يا من در اشتباهم ؟
2014AS000068XX (+همسرم) | سفارت: آنكارا > ابوظبي| کارنت: 10th of April مصاحبه: 4th week of June ویزا : ورود به آمریکا: |
آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد
فقط با هر صدایی برمیگردد
تشکر کنندگان: aghaghia ، hamid_fs3 ، قصه گو ، محبت ، آلیس-1980
(2014-01-05 ساعت 18:03)mehdikhosro نوشته:  
(2014-01-05 ساعت 11:46)hamid_fs3 نوشته:  دوستان ما امروز واکسن آنفلونزا زدیم می خواستم بدونم نیازی هست که برای گرفتن کارت زرد از انیستیتو پاستور برچسب واکسن ها رو با خودمون ببریم؟ قبلا از راهنماییتون کمال تشکر را دارم.
سلام دوست عزيز
من شنيده بودم نيمه اول سال احتياجي به زدن واكسن آنفلوآنزا نيست...!!
شما با كيس 6000 كه احتمالا مصاحبت ارديبهشت يا خرداد بيوفته الان آنفلوآنزا زدي چرا آخه ؟ يا من در اشتباهم ؟

ضمن عرض سلام
دوست خوبم آنفولانزا جزو بیمایهایی است که مرتب در حال سویه عوض کردن هستش و اون واکسن فقط برای همون سال کارایی داره. بنابراین شما نمیتونید واکسن آنفولانزارو برای نیمه گرم سال یا به عبارتی نیمه دوم سال پیدا کنید. بنابراین من این واکسن رو بخاطر دو مورد تزریق کردم. 1- برای جلوگیری از بیماری 2 - برای جلوگیری از بهونه گیریه سفارت Big Grin ممنونم از تذکرتون.
موفق باشید.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: محبت ، taleghani ، آلیس-1980
سلام
خدمت دوستان عزیز من تمامی واکسنها رو زدم فقط مرحله سوم td من مانده که نمدونم بزنم یا نه
تاریخ مصاحبه 29 .1 .14 20 مرحله دوم td 20.5.1392
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
تشکر کنندگان:
(2014-01-05 ساعت 08:38)Natasha9 نوشته:  
(2014-01-05 ساعت 01:06)mohsenmb نوشته:  سلام دوستان من رفتم انستیتو پاستور اونجا واکسن های لازم رو زدم. اول اینکه خودشون آگاهی کافی از تعداد و نوع واکسنهای لازم رو دارند. میپرسن برای مهاجرته یا تحصیل؟ کدوم کشور و کی مصاحبه دارین؟ درضمن 45 هزار بابت آنفولانزا و td دادم. 30 هزار واسه mmr و مبلغ 39 هزار تومن هم واسه تست واریسلا یا همون آبله مرغون . فکر کنم یه ذره گرون تموم شد واسم . راستی پاسپورت یادتون نره Wink

تا جایی که من می دونم واکسن Td رایگانه و قیمت واکسن انفلوآنزا هم من از داروخونه به مبلغ 22000 تومن گرفتم که پاستور فقط 1000 تومن هزینه تزریق گرفت.
قیمت تست آبله مرغون هم 39000 تومن نیست!!! فکر می کنم من 6500 تومن داده بودم. MMR هم همین حدوده قیمتش (27800 تومن) که اون رو هم پاستور نمی زنه و باید به مراکز دیگه و پیش متخصص اطفال مراجعه کنین.
به نظرم نرخ هایی که اعلام کردین خیلی عجیبه.

سلام
میتونید بگین کجا تست آنتی بادی رو دادین که 6500 تومن شد؟
**2014AS55 (همسرم) | تعداد: 2 | سفارت: آنکارا (درخواست ایروان) | ارسال فرم ها: 3 جون (ایمیل) | کارنت: 6 مارچ | نامه دوم: 18 مارچ | مصاحبه: هفته اول می | سفارت: ایروان
تشکر کنندگان: pv-n ، hamid_fs3 ، romance33
(2014-01-05 ساعت 23:07)emy_viery نوشته:  
(2014-01-05 ساعت 01:06)mohsenmb نوشته:  سلام دوستان من رفتم انستیتو پاستور اونجا واکسن های لازم رو زدم. اول اینکه خودشون آگاهی کافی از تعداد و نوع واکسنهای لازم رو دارند. میپرسن برای مهاجرته یا تحصیل؟ کدوم کشور و کی مصاحبه دارین؟ درضمن 45 هزار بابت آنفولانزا و td دادم. 30 هزار واسه mmr و مبلغ 39 هزار تومن هم واسه تست واریسلا یا همون آبله مرغون . فکر کنم یه ذره گرون تموم شد واسم . راستی پاسپورت یادتون نره Wink

تا جایی که من می دونم واکسن Td رایگانه و قیمت واکسن انفلوآنزا هم من از داروخونه به مبلغ 22000 تومن گرفتم که پاستور فقط 1000 تومن هزینه تزریق گرفت.
قیمت تست آبله مرغون هم 39000 تومن نیست!!! فکر می کنم من 6500 تومن داده بودم. MMR هم همین حدوده قیمتش (27800 تومن) که اون رو هم پاستور نمی زنه و باید به مراکز دیگه و پیش متخصص اطفال مراجعه کنین.

سلام
میتونید بگین کجا تست آنتی بادی رو دادین که 6500 تومن شد؟

من همین هفته پیش تست آنتی بادی رو پاستور انجام دادم همونطور که دوستمون گفتن 6500
CN: 2014AS000034$$[font=Tahoma]
"Stop Saying "I Wish" , Start Saying "I Will
[/font]
تشکر کنندگان: Prometheus ، hamid_fs3 ، romance33 ، EKAM

عجب بی انصافایی هستنا مظلوم گیر اوردن.من که بیمه تکمیلی داشتم ولی خیلی نامردیه از پاستور بعید بود. حالشونو میگیرم Big Grin
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: romance33 ، pv-n
با سلام
یک سوال :ما رفتیم مصاحبه اما مرحله سوم هپاتیت رو نزده بودیم الان وقت مرحله سوم اما کارت زردو دکتر کریستین گرفت و جاش یه برگه داد حالا ما باید چکارکنیم واکسن بزنیم؟اگه بله کجا باید وارد بشه؟
ممنون از جوابتون
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ما عجله کردیم و واکسنها را زود زدیم و الان تا اخر بهمن نوبت 3 td و تمام می شه،با توجه به اینکه خرداد مصاحبه است می ترسیم که زود زده باشیم،به نظر شما ایراد می گیرند؟ در ضمن هنوز واکسنهایی که زدیم وارد کارت نشده و برچسب واکسن هم نگرفتیم که بچسبونند داخل کارت فکر کنم هر چی واکسن زدیم دوباره تکرار بشه.
تشکر کنندگان:
(2014-01-06 ساعت 12:57)behdist نوشته:  سلام دوستان ما عجله کردیم و واکسنها را زود زدیم و الان تا اخر بهمن نوبت 3 td و تمام می شه،با توجه به اینکه خرداد مصاحبه است می ترسیم که زود زده باشیم،به نظر شما ایراد می گیرند؟ در ضمن هنوز واکسنهایی که زدیم وارد کارت نشده و برچسب واکسن هم نگرفتیم که بچسبونند داخل کارت فکر کنم هر چی واکسن زدیم دوباره تکرار بشه.

درود
از کجا میدونی خرداد مصاحبه داری؟
اصلا کی گفته باید تو کارت واکسن برچسب واکسن ها رو چسبوند؟
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
تشکر کنندگان:
حدودی با توجه به شماره کیس ولی اینو می دونم که قبل از اردیبهشت کارنت نمیشم.در مورد برچسب واکسن هم دوستان میگن بهتره باشه.
تشکر کنندگان:
(2014-01-06 ساعت 13:30)behdist نوشته:  حدودی با توجه به شماره کیس ولی اینو می دونم که قبل از اردیبهشت کارنت نمیشم.در مورد برچسب واکسن هم دوستان میگن بهتره باشه.

فقط برچسب واكسن آنفولانزا رو ميچسبونن
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: nasim ، قصه گو ، محبت ، rezahoorjandi ، آلیس-1980
(2014-01-06 ساعت 13:30)behdist نوشته:  حدودی با توجه به شماره کیس ولی اینو می دونم که قبل از اردیبهشت کارنت نمیشم.در مورد برچسب واکسن هم دوستان میگن بهتره باشه.

دوست عزیز اول امضاء تون رو کامل کنید که بتونیم جواب روشن تری بدیم.
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: محبت ، hamid_fs3
سلام ، لطفا راهنمايي بفرماييد مخصوصا عزيزاني كه در مشهد هستند.
من هلال احمر كه رفتم جواب درست حسابي ندادن و گفتن فقط واكسن مننژيت اونم براي حجاج مي زنن بقيه واكسن ها رو مركز قدس سناباد كه اونم ارجاع داد به دكتر نيري مي خواستم بپرسم
به غير از دكتر نيري جاي ديگه هم واكسن مي زنند؟
با توجه به اينكه بعضي واكسن ها بايد در شرايط خاصي نگهداري شوند ايشون اين موارد رو رعايت مي كنند؟
واكسن هپاتيت بعد تزريق چه عوارضي داره؟ و اينكه براي افراد كم خون مشكلي ايجاد نمي كنه؟
شماره کیس:6xxx
تاریخ ارسال فرم ها: 8 Jun
سفارت: آنکارا
تاريخ مصاحبه: 5 اگوست
وضعيت: يكضربBig Grin
دريافت از پست: 6 اگوست
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان