موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-30 ساعت 23:43)nazanin fatemi نوشته: (2013-12-30 ساعت 02:10)Mahsa TA نوشته: یکی منو راهنمایی کنه من 15 بهمن وقت سفارت دارم میخواستم بدونم میشه فردا واکسنامو بزنم؟؟؟؟دقیق 1 ماه و6 روز وقته
گفتین 1 ماه قبل نباید واکسن زد؟؟؟؟درسته
شما یک ماه قبل مصاحبه ....بخاطر مدیکال هیچ واکسنی رو نباید بزنید...باز هم با انستیتو پاستور مشورت کنید
با سلام.
واکسن آنفلوانزا رو ما به توصیه نزدیک وقت دکتر یعنی 10 روز قبل از اون زدیم. بعید می دونم مشکلی باشه برای این واکسن. بقیه رو نمی دونم.
CN: 2014AS----21xx
ABU DHABI
Cleared 2 June 2014 with 1 other family member
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-31 ساعت 00:18)farshadm999 نوشته: عذر میخوام اگه کسی اطلاعی داره بهم بگید، یک سری از واکسن ها مثل MMR اصلا اینجا زده نمیشه !!! کجا نوشته باید تمام واکسن ها تا ۱ ماه قبل مصاحبه تموم شه!؟ من هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم، من حتی دوستم که پارسال برنده شد بود تمام واکسن ها رو ۱ هفته قبل مصاحبه تو ابوظبی زد! ۱ ضرب هم ویزا گرفت،لطفا اگه کسی اطلاع دقیق داره و منبع داره بهم بده یک دنیا ممنون میشم
سلام
اینها رو بخون
Vaccinations
United States Immigration Law requires immigrant visa applicants to obtain certain vaccinations (listed below) prior to the issuance of an immigrant visa. Instructions and procedural guides direct panel physicians who conduct immigrant visa medical examinations to verify that applicants have met the vaccination requirement, or that it is medically inappropriate for the visa applicant to receive one or more of the listed vaccinations.
Please consider that vaccination in IMMIGRATION PROCEDURE IS NOT EXACTLY THE SAME WITH THE IMMUNIZATION PRACTICE COMMONLY BEING APPLIED IN ANY COUNTRY (also not exactly the same as the practice in USA), DUE TO THE NEED FOR FULFILLING THE REQUIREMENTS OF "IMMIGRATION" to USA. This is considered as an "OPPORTUNITY" which should not be missed in PREVENTION OF INFECTIOUS DISEASES by immunization against diseases of public health importance in USA.
Can I bring my vaccination record with me?
We may accept some of your vaccination documents if they are reliable for us. There is no approved medical institue we accept without questioning. The best is to bring your personel doctor's original records without making any change on them. Please do not bring produced documents which may be considered as fake.
We do not necessarily accept all kinds of vaccination records especially if we feel any abnormality (like suspicious handwriting, without original documents) in your records or, we can not use those written in arabic letters if not translated in to English. We require also the original documents attached to a translation.
Can I have my vaccines before I come?
Please do not have any live vaccine in the last 30 days before your medical appointment. It may cause problems in your test leading to a delay in your medical report!
What do I do if I do not have a vaccination record?
If you do not have a vaccination card it is not a problem, we have all kinds of the vaccines in our medical center and we are able to apply them in our office if necessary, during the physical examination. Please consider that vaccination in this designed procedure is not exactly the same with the immunization practice being applied in any country (also not exactly the same as the practice in USA), due to the need for fullfilling the requirements in the technical instructions for "IMMIGRATION".
What vaccinations are required?
The following vaccinations are required for immigration purposes:
Hepatitis A
Hepatitis B
Influenza
Influenza type b (Hib)
Measles
Meningococcal
Mumps
Penumococcal
Pertussis
Polio
Rotavirus
Rubella
Tetanus and diphtheria toxoids
Varicella
جواب سوالاتتونه مربوط به اینجا
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من دیروز واکسن هپاتیت و زدم و مدتش 6 ماهه اما خانم طاهر نژاد گفت این واکسن برای سفارت مهم نیست و پیشنهاد ماست که تزیق کنید بهتره
.
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-01 ساعت 01:06)rtt نوشته: (2013-12-30 ساعت 17:17)soheil_zk نوشته: دوستان با توجه به اينکه حدس ميزديم سري بعد کارنت بشيم امروز سري اول td و mmr و آنفلوآنزا رو هم تزريق کرديم. براي mmr و انفلوآنزا ميتونيد به کلينيک نسيم واقع در 35 متري قيطريه - بين پارک قيطريه و ميدان پيروز - پلاک 30 مراجعه کنيد. ساعت 1 ظهر تزريق ميکنن. هزينه هر واکسن mmr مبلغ 25 تومان و آنفلوآنزا هم 28 تومان بود. پاستور تجريش هم td رو به صورت رايگان تزريق کرده و وارد کارت کرد. ما قبلا بقيه واکسنها رو زده بوديم در نتيجه ماه بعد آخرين سري tdو mmr رو ميزنيم و تموم ميشه.
قیمت واکسنو خوب گرفته ازتون من تو مطب خصوصی ام ام آر و زدم و ازم 40 هزار تومان گرفت!!!!!!1
با سلام
ما واکسن MMR رو تو بیمارستان مهراد تو خیابون میرعماد زدیم 33 تومن ولی آنفلوآنزا رو تو انستیتو پاستور تجریش زدیم 25 تومن. قیمتها چقدر متفاوته؟؟؟
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
رتبه:
8
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان من واکسن ها رو تیر ماه زدم فقط آنفولانزا نبود که بزنم ، حالا 2 تا سئوال اول اینکه این کارت زردی که گرفتم تا چه زمانی برای سفارت قابل قبول هست ؟؟ و دوم اینکه آنفولانزا رو حتما باید زد؟ در مشهد کسی جایی رو میشناسه واسه آنفولانزا؟
شد 3تا سئوال ببخشید :دی
F2A
ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-01 ساعت 12:39)adsa نوشته: سلام
برای معاینه ی سفارت ایروان هم باید قبل از سی روز به مصاحبه واکسن نزده باشیم؟ چون خانم دکتر طاهرنژاد تو پاستور به ما گفته دو هفته قبل مصاحبه بریم واسه واکسن دوگانه؟
دوستان مطلع لطف کنید جواب بدید چون ما اگر امروز و فردا بگذره دیگه کمتر از یک ماه به مصاحبه مون میمونه
سلام
دوست خوبم واکسنهای دارای ویروس زنده مثل هپاتیت رو نباید تزریق کرد و در خصوص TD ویروس زنده نیست و سم ضعیف شده ست و اصولا مدیکال ایروان خیلی رو این موارد سخت گیری نمیکنه با خیال راحت برو برس به کارت ضمنا خانم دکتر طاهر نژاد به کارش وارده.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-31 ساعت 19:07)s1367salehi نوشته: (2013-12-29 ساعت 02:12)rezahoorjandi نوشته: (2013-12-28 ساعت 11:52)s1367salehi نوشته: با سلام خدمت دوستان من احتمالا برای اسفند برای مصاحبه میرم انکارا تا الانم نرفتم دنبال واکسن زدن ایا دیر شده یا برم دنبالش؟
سريع پيگيري كنيد، ممكنه فقط به نوبت سوم هپاتيت نرسيد
باسلام و تشکر از دوستای خوبم که جواب میدن مرسی در ضمن من 12 سالگی واکسن هپاتیت زدم فکر کنم بشه وارد کارت زرد کردش.
سلام
دوست خوبم اعتبار ایمنی این واکسن 10 ساله ست و البته اگر طی 3 مرحله تزریق بشه و بعد این مدت یک تست آنتی بادی میدن و در صورت نیاز یک مرحله یادآوری تزریق میکنن براتون موفق باشی
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-01 ساعت 17:33)shadi79 نوشته: دوستان ممکنه سوالم تکراری باشه لطفا راهنمایی کنید آزمایش خون شامل چه مواردی میشه چون من کم خونی دارم می خواستم بدونم تو آزمایش مشخص می شه یا نه
سلام
دوست خوبم در این مورد چیزی نگفتن و من بعید میدونم اینمورد جزء موارد مورد نظرشون باشه و عموما امراض ویروسی قابل انتقال و DNA افراد هدف آزمایش خون هستش و برا راحتی خیالت اینجا رو یه نگاه بنداز
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
با توجه به کیس نامبر ما که احتمالا برای آخرهای فروردین ماه میریم مصاحبه زدن واکسن آنفولانزا از الان درسته یا بزاریم برای یکی دو ماه مونده تزریق و انجام بدیم؟ ممنونم از راهنمایی تون.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October
تاريخ پی دی:8 2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017