کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
سلام دوستان
من تمامی واکسن ها رو از چند ماه پیش شروع کردم آنفولانزا و مننژیت هم زدم فقط مونده مرحله 3 هپاتیتم و مرحله 3 td میخواستم بدونم با توجه به کیس نامبرم اگه مرحله 3 هپاتیتم که اگه نزدیک مصاحبه هست نزنم (چون واکسن زنده هست ) واسه مدیکالم به مشکل بر نمیخورم به نظر شما زمان مصاحبه من کی میشه حدودا که بدونم واکسن بزنم یا نه؟ ممنون
کیس نامبر 53xxRolleyes
تشکر کنندگان:
(2014-01-02 ساعت 13:06)داودی نوشته:  سلام دوستان
من تمامی واکسن ها رو از چند ماه پیش شروع کردم آنفولانزا و مننژیت هم زدم فقط مونده مرحله 3 هپاتیتم و مرحله 3 td میخواستم بدونم با توجه به کیس نامبرم اگه مرحله 3 هپاتیتم که اگه نزدیک مصاحبه هست نزنم (چون واکسن زنده هست ) واسه مدیکالم به مشکل بر نمیخورم به نظر شما زمان مصاحبه من کی میشه حدودا که بدونم واکسن بزنم یا نه؟ ممنون
کیس نامبر 53xxRolleyes

دوست عزیز اصولا رفتن شما پیش پزشک معتمد سفارت و انجام امور مدیکال برای تزریق همین واکسنها و آزمایشات مربوط به بیماریهای واگیردار هست.
صد البته اگر هیچ واکسنی رو هم اینجا نزنین به هیچ مشکلی برای امور مدیکالتون بر نمی خورین.
مسئله ی تکمیل واکسنها در ایران تنها به بحث اقتصادی مربوط می شه . چون هزینه واکسنها در ایران به مراتب ارزونتر هست و دوستان ترجیح می دن داخل ایران بزنن واکسن ها رو.
بنابراین نگران نباشین هر واکسنی که در ایران تزریق نشه اونجا توسط پزشک تزریق میشه.
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: romance33 ، محبت ، hamid_fs3 ، amjad ، rezahoorjandi ، nasim ، manamilad
(2014-01-02 ساعت 10:18)hamid_fs3 نوشته:  سلام
با توجه به کیس نامبر ما که احتمالا برای آخرهای فروردین ماه میریم مصاحبه زدن واکسن آنفولانزا از الان درسته یا بزاریم برای یکی دو ماه مونده تزریق و انجام بدیم؟ ممنونم از راهنمایی تون.
سلام
حمید اقا ایروان رو این موضوع سخت گیر نیست ضمن اینکه در بهار نیازی به تزریق آنفولانزا نداریدSmile پس بی خیالش شو .
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: romance33 ، hamid_fs3 ، Natasha9 ، ffrfar ، amjad ، H Pier ، rezahoorjandi ، pari pariaaa ، EKAM ، taleghani ، nasim ، manamilad
میخواستم بدونم تا حالا از دوستانی که رفتند مصاحبه کسی بوده که فرزند زیر 18سال داشته باشه و به جای کارت زرد کارت واکسیناسیون را که واکسنهای از بدو تولد که شامل هپاتیت و همه واکسنهای مورد نیاز بوده , داده باشه واسه ترجمه و با مشکلی برنخورده باشه و ازش قبول کرده باشند یا اینکه اجبارا باید در کارت زرد تبدیل بشه؟ ممنون میشم اگه کسی موردی مثل من داشته جوابم رو بدهRolleyes
تشکر کنندگان: قصه گو
(2014-01-04 ساعت 01:25)داودی نوشته:  میخواستم بدونم تا حالا از دوستانی که رفتند مصاحبه کسی بوده که فرزند زیر 18سال داشته باشه و به جای کارت زرد کارت واکسیناسیون را که واکسنهای از بدو تولد که شامل هپاتیت و همه واکسنهای مورد نیاز بوده , داده باشه واسه ترجمه و با مشکلی برنخورده باشه و ازش قبول کرده باشند یا اینکه اجبارا باید در کارت زرد تبدیل بشه؟ ممنون میشم اگه کسی موردی مثل من داشته جوابم رو بدهRolleyes

دختر من هم شانزده ساله است،همان كارت واكسيناسيون بچگيشو كه پيش مدرسه بود گرفتم و بردم پاستور توي كارت زرد وارد كرد.بعد از اون هر واكسني كه زد وارد كارت زرد ميشد.مثل مننژيت و آنفولانزا.حتما بايد كارت زرد داشته باشيد.ترجمه نميخواد.شما تهرانيد يا شهر ديگه؟اگه تهرانيد هر چه زودتر واسه مشورت بريد پاستور تا راهنماييتون كنن و از نگراني خلاص بشيد.موفق باشيد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: EKAM ، محبت ، Natasha9 ، amin arefi ، nasim
(2014-01-04 ساعت 02:52)قصه گو نوشته:  
(2014-01-04 ساعت 01:25)داودی نوشته:  میخواستم بدونم تا حالا از دوستانی که رفتند مصاحبه کسی بوده که فرزند زیر 18سال داشته باشه و به جای کارت زرد کارت واکسیناسیون را که واکسنهای از بدو تولد که شامل هپاتیت و همه واکسنهای مورد نیاز بوده , داده باشه واسه ترجمه و با مشکلی برنخورده باشه و ازش قبول کرده باشند یا اینکه اجبارا باید در کارت زرد تبدیل بشه؟ ممنون میشم اگه کسی موردی مثل من داشته جوابم رو بدهRolleyes

دختر من هم شانزده ساله است،همان كارت واكسيناسيون بچگيشو كه پيش مدرسه بود گرفتم و بردم پاستور توي كارت زرد وارد كرد.بعد از اون هر واكسني كه زد وارد كارت زرد ميشد.مثل مننژيت و آنفولانزا.حتما بايد كارت زرد داشته باشيد.ترجمه نميخواد.شما تهرانيد يا شهر ديگه؟اگه تهرانيد هر چه زودتر واسه مشورت بريد پاستور تا راهنماييتون كنن و از نگراني خلاص بشيد.موفق باشيد.
ممنون دوست خوبم نه تهران نیستم و میخواستم بدونم همون واسه ترجمه بدم مشکلی نیست ؟البته بودند دوستانی که سال قبل همین کارو کردند و مشکلی نبوده اما من میخوام بدونم این مورد رو کسی امسال داشته یا نه ؟
تشکر کنندگان: قصه گو
(2014-01-04 ساعت 11:34)داودی نوشته:  
(2014-01-04 ساعت 02:52)قصه گو نوشته:  

ممنون دوست خوبم نه تهران نیستم و میخواستم بدونم همون واسه ترجمه بدم مشکلی نیست ؟البته بودند دوستانی که سال قبل همین کارو کردند و مشکلی نبوده اما من میخوام بدونم این مورد رو کسی امسال داشته یا نه ؟
سلام
دادودی عزیز اول اینکه امضاتون رو درست کنید تا بچه ها بهتر راهنماییتون کنن.
دوم خیر ترجمه اون کارت واکسن اعتبار نداره و دوستان سالهای قبل بودن که برگه زرد رو از مرکز بهداشت استانشون گرفته باشن و پاستور تهران نرفتن اما اون کارت واکسن بین المللیه و ترجمه ش رو هیچ کجا قید نکرده قبول Smile پس اصلا رو ترجمه کارت واکسن حساب نکن چون میری اونجا و کلی هزینه واکسن میمونه رو دستت.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: romance33 ، قصه گو ، nasim
سلام دوستان عزیز
ممنون از وقتیکه میذارین و سوالات ما رو جواب میدین.
من همین الان تو سایت Doctorun که مربوط به مدیکال آنکارا میشه این مطلب رو در خصوص تست سل کودکان بین 2 تا 15 سال خوندم.
Applicants 2-15 years of age (from 2nd birthday until reach 15th birthday) need to make an appointment with us at least 3 working days prior to their interview date in the embassy
خواستم بدونم الان که بچه من یک سال و 8 ماهشه به این تست نیاز داره یا نه؟ آخه اگه نیاز داشته باشه باید یه چند روز زودتر برم.
اینجا هم نوشته از روز تولد 2 سالگی تا روز تولد 15 سالگی.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
Case No.: 2014AS000039XX
تاریخ رویت قبولی: 6 May
تاریخ ارسال مدارک: 23 May
تاریخ رسیدن مدارک: 31 May
سفارت انتخابی: آنکارا
تعداد نفرات: 3 نفر
کارنت: Feb. 2014
سفارت: Abu Dhabi
مصاحبه: March, Fourth Week
CEAC Update: Feb.25 - Mar.27 - Mar.30 - Mar.31 - Apr.03 - Apr.29 - Last Update: Aug.18
جامانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان:
(2014-01-04 ساعت 12:20)meisam_civil82 نوشته:  سلام دوستان عزیز
من همین الان تو سایت Doctorun که مربوط به مدیکال آنکارا میشه این مطلب رو در خصوص تست سل کودکان بین 2 تا 15 سال خوندم.
Applicants 2-15 years of age (from 2nd birthday until reach 15th birthday) need to make an appointment with us at least 3 working days prior to their interview date in the embassy
خواستم بدونم الان که بچه من یک سال و 8 ماهشه به این تست نیاز داره یا نه؟ آخه اگه نیاز داشته باشه باید یه چند روز زودتر برم.
دوست عزیز کسانی که بچه بین 2 تا 15 سال دارند کارهای مدیکالشون 4 روز کاری طول میکشهRolleyes
البته قابل ذکر است فعلا تست سل فقط تو انکارا و ایروان انجام میشه و در ابوظبی انجام نمیشهBig Grin
تشکر کنندگان: Natasha9 ، قصه گو
(2014-01-04 ساعت 16:38)amin arefi نوشته:  
(2014-01-04 ساعت 12:20)meisam_civil82 نوشته:  سلام دوستان عزیز
دوست عزیز کسانی که بچه بین 2 تا 15 سال دارند کارهای مدیکالشون 4 روز کاری طول میکشهRolleyes
البته قابل ذکر است فعلا تست سل فقط تو انکارا و ایروان انجام میشه و در ابوظبی انجام نمیشهBig Grin
با سلام خدمت شما
پس با این اوصاف نیازی نیستش که من 4 روز زودتر برم؟؟؟
Case No.: 2014AS000039XX
تاریخ رویت قبولی: 6 May
تاریخ ارسال مدارک: 23 May
تاریخ رسیدن مدارک: 31 May
سفارت انتخابی: آنکارا
تعداد نفرات: 3 نفر
کارنت: Feb. 2014
سفارت: Abu Dhabi
مصاحبه: March, Fourth Week
CEAC Update: Feb.25 - Mar.27 - Mar.30 - Mar.31 - Apr.03 - Apr.29 - Last Update: Aug.18
جامانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان:
(2014-01-04 ساعت 17:40)meisam_civil82 نوشته:  پس با این اوصاف نیازی نیستش که من 4 روز زودتر برم؟؟؟
کوچولوی شما 4 ماه دیگه تا 2 سالگیش وقت داره. طبق گفته خود دکتر نباید تست سل بده و نیازی نیست شما 4 روز زودتر بری.
سلام دوستان من رفتم انستیتو پاستور اونجا واکسن های لازم رو زدم. اول اینکه خودشون آگاهی کافی از تعداد و نوع واکسنهای لازم رو دارند. میپرسن برای مهاجرته یا تحصیل؟ کدوم کشور و کی مصاحبه دارین؟ درضمن 45 هزار بابت آنفولانزا و td دادم. 30 هزار واسه mmr و مبلغ 39 هزار تومن هم واسه تست واریسلا یا همون آبله مرغون . فکر کنم یه ذره گرون تموم شد واسم . راستی پاسپورت یادتون نره Wink
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: romance33 ، محبت ، قصه گو ، rezahoorjandi
(2014-01-05 ساعت 01:06)mohsenmb نوشته:  سلام دوستان من رفتم انستیتو پاستور اونجا واکسن های لازم رو زدم. اول اینکه خودشون آگاهی کافی از تعداد و نوع واکسنهای لازم رو دارند. میپرسن برای مهاجرته یا تحصیل؟ کدوم کشور و کی مصاحبه دارین؟ درضمن 45 هزار بابت آنفولانزا و td دادم. 30 هزار واسه mmr و مبلغ 39 هزار تومن هم واسه تست واریسلا یا همون آبله مرغون . فکر کنم یه ذره گرون تموم شد واسم . راستی پاسپورت یادتون نره Wink

تا جایی که من می دونم واکسن Td رایگانه و قیمت واکسن انفلوآنزا هم من از داروخونه به مبلغ 22000 تومن گرفتم که پاستور فقط 1000 تومن هزینه تزریق گرفت.
قیمت تست آبله مرغون هم 39000 تومن نیست!!! فکر می کنم من 6500 تومن داده بودم. MMR هم همین حدوده قیمتش (27800 تومن) که اون رو هم پاستور نمی زنه و باید به مراکز دیگه و پیش متخصص اطفال مراجعه کنین.
به نظرم نرخ هایی که اعلام کردین خیلی عجیبه.
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: romance33 ، محبت ، قصه گو ، pv-n ، amin arefi ، shadi79 ، alitab ، rezahoorjandi ، آلیس-1980
دوستان ما امروز واکسن آنفلونزا زدیم می خواستم بدونم نیازی هست که برای گرفتن کارت زرد از انیستیتو پاستور برچسب واکسن ها رو با خودمون ببریم؟ قبلا از راهنماییتون کمال تشکر را دارم.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: nasim ، قصه گو
(2014-01-05 ساعت 11:46)hamid_fs3 نوشته:  دوستان ما امروز واکسن آنفلونزا زدیم می خواستم بدونم نیازی هست که برای گرفتن کارت زرد از انیستیتو پاستور برچسب واکسن ها رو با خودمون ببریم؟ قبلا از راهنماییتون کمال تشکر را دارم.

بله برچسبو ببرين كه رو كارت بچسبونن
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: nasim ، محبت ، hamid_fs3 ، rezahoorjandi ، قصه گو ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان