کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
[
من امروز توی کیلینیک نسیم قیطریه زدم mmr رو بدون معطلی و دکتر بسیار خوش اخلاق 30000 تومان ناقابل!

دوست عزیز میشه ادرسشو به من بدین؟
هر روز می زنن واکسن یا فقط روزای خاصی؟؟؟؟؟؟؟؟

این ادرسشه: 35 متریه قیطریه بین پارک قیطریه و میدان پیروز( اول پل صدر) پلاک 30
22212327
من همون روز که زنگ زدم گفت ساعت 1 اینجا باش حالا شما هم بزنگ قبل اینکه بری
کیس نامبر: **2014AS000037
3 نفر
کنسولگری انکارا
ارسال مدارک 8 june با پست
مصاحبه : هفته اول مارچ
تشکر کنندگان: قصه گو ، rtt
(2014-01-20 ساعت 18:03)shimoos نوشته:  من امروز توی کیلینیک نسیم قیطریه زدم mmr رو بدون معطلی و دکتر بسیار خوش اخلاق 30000 تومان ناقابل!

یادش بخیر ،قیطریه ،زمان ما یعنی سه ماه پیش 25 هزار تومن بودBig Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: محبت ، noobnoobi ، ebi1988
با سلام.
من تا به امروز فقط سوال پرسیدم. اما مصاحبه ما تمام شد و الان وقت گذاشتن اطلاعاتی هست که شاید به شما کمک کنه.
1- برای آزمایشات در دوبی یکی از بهترین، تمیزترین، راحت ترین و ارزانترین بیمارستانها و مراجع NMC به مشخصات زیر است. از آدرس ایمیل زیر می تونید وقت بگیرید و مطمئن برید. اگر از هتل City star استفاده کنید که در یک سر خیابان صلاح الدین هست، این مرکز در سر دیگر خیابان صلاح الدین هست. معمولا اگر بیشتر از دو نفر هستید با تاکسی برید. هم راحت، هم شیک و هم اقتصادی تر. رفت و یا برگشت هر مسیر حدود 5 دقیقه و 12 درهم. پیاده هم راه نسبتا زیاده ولی می تونید اگر دوست داشتید طی 20 دقیقه به اینجا برسید.
Shraddha
New Medical Centre Hospital L.L.C. Dubai
PO Box: 7832, Deira, Dubai, UAE
Tel: +971-4-2689800/ 2339900
Appointments: +971-4-2339966/67
Fax : +971-4-2682353/ 2698997
Email : appointmentdeiradxb@nmc.ae
Web : www.nmchealthcare.com

2- اونجا وقتی میرید از هر نفر 3 عکس ، کارت زرد بین المللی واکسناسیون، نامه وقت سفارت و پاسپورت رو می گیرند.
3- مواردی که اونجا مورد معاینه هستند به شرح زیر است (به شرط واکسناسیون کامل در ایران)
* آزمایش خون هر نفر 50 درهم
*عکس X-ray هر نفر 125 درهم
*ویزیت بدنی و سوال جواب عمومی دکتر هر نفر 250 درهم
جمعا میشه هر نفر 425 درهم
4- نکتیه اینجاست که یک دکتر در نزدیکی هتل سیتی استار که ایرانی هم هست و خیلی ها معرفیش می کنن در یک مطب کوچک حدود 700 درهم می گیره. به خاطر دکتر فارسی زبان اونجا نرید. هم کوچک هم کمتر قابل اعتماد. باور کنید که این NMC بسیار مهربان هستند و اولین کارشون پزشکی و بیمارستان مردمی هست تا ئابسته به سفارت. ضمناً اینجا یک دکتر ایرانی به نام دکتر افشین هست که در مواقع ضروری کمک می کنه و بدن آقایون رو چک می کنه برای مسائل پرسنلی. بسیار مودب، آرام، با محبت و مهربان هستند.
5- ناشتا لازم نداره باشید.
6-اگر سرما خوردید می تونید قرص سرما خوردگی بخورید. اصلا مهم نیست مصرف قرص.
7- به دکترتون حقیقت رو بگید. هر مشکلی، هر قرصی. و ...
در آخر بگم بسیار بسیار راحت باشید. هیچ مشکلی نیست. خیلی مسائل رو جدی نگیرید. کل پروسه از راحت ترین کار اداری ایران هم راحت تره. کاری به این ندارم قبول بشه آدم یا نه. اگر سوال ویژه ای داشتید می تونید از ایمیل من benjamin_pyk@yahoo.com بپرسید. سعی می کنم جواب بدم.
CN: 2014AS----21xx
ABU DHABI

Cleared 2 June 2014 with 1 other family member
تشکر کنندگان: محبت ، Tabassomshojaat ، آلیس-1980 ، alimarmar ، ebi1988
سلام:ببخشید میخواستم بدونم هر کسی که همراه با برنده کیس هست (زن یا شوهر یابچه زیر 21سال) واکسنها و آزمایشات پزشکی مربوطه رو باید بدن بطور کامل؟
73$$(خودم)،سفارت:ابوظبی، 2 نفر، مصاحبه:Jun 1th، کلیرنس:؟؟، آپ1: June 11th خودم ،همسرمjun 9th آپ2: Agu 8th خودم ،آپ3: هر دو نفر ویزا؟؟ مقصد: اوهایو
تشکر کنندگان: ebi1988
(2014-01-22 ساعت 04:21)amir rad نوشته:  سلام:ببخشید میخواستم بدونم هر کسی که همراه با برنده کیس هست (زن یا شوهر یابچه زیر 21سال) واکسنها و آزمایشات پزشکی مربوطه رو باید بدن بطور کامل؟
بله ، همه کسانی که برای مصاحبه میرن (اعضای کیس) باید واکسنها و آزمایشات پزشکی مربوطه رو کامل انجام بدن.
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
تشکر کنندگان: قصه گو ، ebi1988
سلام
من حدود 11 سال پیش یک جراحی کوچک کردم که مورد خاصی هم نبود. ولی جای عمل روی بدن من است. آیا نیاز به نامه دکتری که من را عمل کرده هست یا باید مدارک خاصی با خودم ببرم؟
Case No.2014000038XX
رویت قبولی : 20 نوامبر
ارسال مدارک : 18 دسامبر
نامه دوم : 17 ژانویه
وقت سفارت : هفته اول مارچ
دریافت ویزا : 5 مارچ (یکضرب)
ورود به آمریکا : 21 June
Smile
ببخشید یک سوال دیگر هم داشتم.
سفارت ما ابوظبی هست. برای اینکه وقت بگیرم آیا نیازی به اینکه اطلاعات کیس نامبر را هم بنویسم هست یا خیر؟
Case No.2014000038XX
Smile
(2014-01-22 ساعت 13:58)mmoarefparvar نوشته:  ببخشید یک سوال دیگر هم داشتم.
سفارت ما ابوظبی هست. برای اینکه وقت بگیرم آیا نیازی به اینکه اطلاعات کیس نامبر را هم بنویسم هست یا خیر؟
سلام
منم همین سوالو داشتم ولی دیدم توی مدارکی که به مدیکال می دین نامه وقت مصاحبه هم ازتون می گیرن پس موردی نداره که کیس نامبرتونم ارسال کنید
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
من هر چی به New medical center ابوظبی ایمیل می زنم ایمیل ها Fail میشه و نمیره!! باید چی کار کنم؟
Case No.2014000038XX
Smile
دوستان سلام
می شه بگید پاستور تجریش پنج شنبه ها تزریق واکسن داره یا نه؟
ما فردا می خواهیم واکسن آنفولانزا بزنیم
لطفا اگر می دونید راهنمایی کنید
سلام دوستان
من واکسن هایی که لازم بود، همشون رو تو مرکز بهداشت تزریق کردم. آنفولانزا رو هم هلال احمر زدم که همون جا تاریخش رو تو کارت زردم وارد کردن ولی برچسبی روی کارت از بابت واکسن آنفولانزا نچسبوندن. این مشکلی داره؟
تشکر کنندگان:
(2014-01-22 ساعت 22:10)shlahni نوشته:  دوستان سلام

بله
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان: محبت ، ebi1988
باعرض سلام خدمت دوستان عزیز
من واکسن هپاتیت نزدم و 2 ماه دیگه مصاحبه دارم.با توجه به اینکه این واکسن در 3 مرحله باید تزریق بشه که فاصله بین اولین مرحله تا آخرین مرحله 6 ماه طول میکشه،آیا برای من مشکلی ایجادنمیشه؟منظورم اینه که اگر فرضا الان تزریق مرحله اول رو انجام بدم با توجه به اینکه 6 ماه دیگه باید آخرین تزریق روانجام بدم،ویزای من رو بعد از تزریق مرحله آخر میدن؟
از دوستان خواهش میکنم منو راهنمایی کنن.
تشکر کنندگان:

سلام
ما امروز رفتیم پاستور تجریش واکسن آنفولانزا و TD زدیم. خواستیم بریم مرکز بهداشت برای MMR که گفتن ظاهرا دیگه مراکز دولتی به بزرگسال واکسن نمی زنن و باید بریم مراکز خصوصی. حالا داریم دنبال جایی می گردیم که بشه بریم اونجا بزنیم.
(2014-01-23 ساعت 13:22)mari83 نوشته:  

سلام
ما امروز رفتیم پاستور تجریش واکسن آنفولانزا و TD زدیم. خواستیم بریم مرکز بهداشت برای MMR که گفتن ظاهرا دیگه مراکز دولتی به بزرگسال واکسن نمی زنن و باید بریم مراکز خصوصی. حالا داریم دنبال جایی می گردیم که بشه بریم اونجا بزنیم.
درود
انستیتو پاستور روزهای پنج شنبه تا ظهر دایر است و واکسیناسیون انجام می شود.
MMR بزرگسال در 1- کلینیک بهراد : اشرفی اصفهانی پایین تر از مرزداران (تا 12 شب دایره ) و 2- کلینیک نسیم قیطریه : روبروی پارک قیطریه انجام می شود
(نفری حدود 27000 تومان )- گواهی پزشک هم فراموش نشود تا در کارت زرد انستیتو وارد بشه.
موفق باشید
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: محبت ، noobnoobi ، mohamad2014 ، ebi1988

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان