کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2014-01-23 ساعت 12:58)mohamadir نوشته:  باعرض سلام خدمت دوستان عزیز
من واکسن هپاتیت نزدم و 2 ماه دیگه مصاحبه دارم.با توجه به اینکه این واکسن در 3 مرحله باید تزریق بشه که فاصله بین اولین مرحله تا آخرین مرحله 6 ماه طول میکشه،آیا برای من مشکلی ایجادنمیشه؟منظورم اینه که اگر فرضا الان تزریق مرحله اول رو انجام بدم با توجه به اینکه 6 ماه دیگه باید آخرین تزریق روانجام بدم،ویزای من رو بعد از تزریق مرحله آخر میدن؟
از دوستان خواهش میکنم منو راهنمایی کنن.
سلام
مشکلی نداره شما اگر تا حالا این واکسن رو نزدید حتی میتونید 2مرحله اول رو در اولین فرصت شروع کنید و به فاصله یک ماه از هم 2 مرحله رو زدید و بعدا اون یک مرحله رو تزریق کنید، پس به سرعت اولین مرحله تزریق رو انجام بدیدSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: mohamadir ، ebi1988
دوستان عکس قفسه سینه رو حتما باید ارمنستان بگیریم یا همینجا هم میشه؟
یه سوال دیگه هم داشتم منظور از مدارک پزشکی دقیقا چیه؟
مرسی از راهنماییتون
تشکر کنندگان: ebi1988
(2014-01-23 ساعت 20:27)mahssa نوشته:  دوستان عکس قفسه سینه رو حتما باید ارمنستان بگیریم یا همینجا هم میشه؟
یه سوال دیگه هم داشتم منظور از مدارک پزشکی دقیقا چیه؟
مرسی از راهنماییتون

شما قبل از مصاحبه باید یک سری مدارک رو اماده کنید که مدارک بزشکی هم از این قبیل هست که شما
باید در کشوری که سفارت امریکا هست و محلی مورد تایید انها این کار را انجام بدید که عکس قفسه سینه هم شامل مدارک بزشکی میشه.
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان: mahssa ، محبت ، noobnoobi ، قصه گو ، mohamad2014 ، ebi1988
دوستان کسی در مورد داشتن جراحی در یک سال اخیر قبل از مصاحبه اطلاع دقیقی داره ؟ اینکه چه مدارکی باید همراهمون باشه و اینکه اصلا این قضیه مشکل ساز میشه یا نه؟ لزومی داره گفته بشه چون به هر حال جای بخیه وجود داره... ممنون میشم کسی جواب دقیق بده ... استرس گرفتمSad
تشکر کنندگان: ebi1988
(2014-01-23 ساعت 22:54)B@H@R نوشته:  دوستان کسی در مورد داشتن جراحی در یک سال اخیر قبل از مصاحبه اطلاع دقیقی داره ؟ اینکه چه مدارکی باید همراهمون باشه و اینکه اصلا این قضیه مشکل ساز میشه یا نه؟ لزومی داره گفته بشه چون به هر حال جای بخیه وجود داره... ممنون میشم کسی جواب دقیق بده ... استرس گرفتمSad

هیچ موردی نداره فقط مدارک مربوط به جراحیتون رو همراه داشته باشید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: B@H@R ، romance33 ، nedaba ، ebi1988
در صورتی که نیاز باشه مدیکال رو تمدید کنیم آیا نیازی هست که با سفارت هم مکاتبه کنیم؟؟؟؟؟ یا فقط باید به دکتر ایمیل زد، وقت گرفت و بعد از دریافت جواب به سفارت مراجعه کرد و با ارائه مدیکال تمدید شده پاسپورتها رو تحویل داد تا پاسپورت به ویزا مزین بشه؟؟؟
و تمدید مدیکال شمال چه چیزهایی هست؟؟ آزمایش خون و قفسه سینه و در صورت نیاز تزریق واکسن های مورد نیاز؟؟
در ضمن اونگان کارت زرد رو از ما گرفت و یه برگه داد که گفت حکم کارت زرد رو داره و بین المللی هست. مهر واکسن هایی رو که بعد از مدیکال زدم ، در همین برگه برام وارد کردن
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، ebi1988
(2014-01-20 ساعت 17:55)alimomen نوشته:  
(2014-01-20 ساعت 16:10)s.f.b.r نوشته:  
(2014-01-20 ساعت 16:00)m_nikparvaz نوشته:  با سلام
یکسری از دوستان فرمودند که mmr را در مراکز بهداشت مجانی تزریق میکنند میشه اگر در غرب جایی را سراغ دارید معرفی فرمایید چون ما از چند جا پرسیدیم گفتن 110 تومان

این واکسن آزاده و هیچ جا مجانی نیست. کلینیک ۱۶ آذر تزریق میکنه ۲۵ تومن
متخصصین اطفال هم تو مطبشون تزریق میکنن ولی قیمتو نمیدونم
110 تومن؟؟
بیا شیراز بزن هپاتیت -ام ام ر و تی دی همه مجانی
سلام میگم کجای شیراز رایگان آدرس بدین ما هم بدونیم ؟
شماره کیس: 2014AS52xx تعداد افراد: 2 نفر که ازدواجم بعد از قبولی بود ارسال فرمها: 12 may کنسولگری: ابوظبی مصاحبه: هفته اولApril وضعیت: ويزا يكضرب[b] و هیوستن تگزاس[b]
سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2014-01-24 ساعت 00:47)khosro.1985 نوشته:  
(2014-01-20 ساعت 17:55)alimomen نوشته:  
(2014-01-20 ساعت 16:10)s.f.b.r نوشته:  
(2014-01-20 ساعت 16:00)m_nikparvaz نوشته:  با سلام
یکسری از دوستان فرمودند که mmr را در مراکز بهداشت مجانی تزریق میکنند میشه اگر در غرب جایی را سراغ دارید معرفی فرمایید چون ما از چند جا پرسیدیم گفتن 110 تومان

این واکسن آزاده و هیچ جا مجانی نیست. کلینیک ۱۶ آذر تزریق میکنه ۲۵ تومن
متخصصین اطفال هم تو مطبشون تزریق میکنن ولی قیمتو نمیدونم
110 تومن؟؟
بیا شیراز بزن هپاتیت -ام ام ر و تی دی همه مجانی
سلام میگم کجای شیراز رایگان آدرس بدین ما هم بدونیم ؟

در مانگاه والفجر خیابان فرمانداری. فقط باید برگه وقت مصاحبه رو همراهتون ببرید
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
تشکر کنندگان: محبت ، nedaba
(2014-01-24 ساعت 00:41)tenese نوشته:  در صورتی که نیاز باشه مدیکال رو تمدید کنیم آیا نیازی هست که با سفارت هم مکاتبه کنیم؟؟؟؟؟ یا فقط باید به دکتر ایمیل زد، وقت گرفت و بعد از دریافت جواب به سفارت مراجعه کرد و با ارائه مدیکال تمدید شده پاسپورتها رو تحویل داد تا پاسپورت به ویزا مزین بشه؟؟؟
و تمدید مدیکال شمال چه چیزهایی هست؟؟ آزمایش خون و قفسه سینه و در صورت نیاز تزریق واکسن های مورد نیاز؟؟
در ضمن اونگان کارت زرد رو از ما گرفت و یه برگه داد که گفت حکم کارت زرد رو داره و بین المللی هست. مهر واکسن هایی رو که بعد از مدیکال زدم ، در همین برگه برام وارد کردن

خیر خودتون مستقیما میتونید از دکتر وقت بگیرید، بعد جواب رو میگیرید و با پاسپورت و برگه رنگی به سفارت تحویل میدید... تمام مراحل قبلی براتون در مدیکال انجام میشه و اگر واکسنی دارید که براتون مشخص کردن که باید کامل بشه کامل کنید و توی همون برگه که بهتون دادن وارد کنید....
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: nedaba ، tenese ، pari pariaaa ، romance33
(2014-01-24 ساعت 17:25)aghaghia نوشته:  
(2014-01-24 ساعت 00:41)tenese نوشته:  در صورتی که نیاز باشه مدیکال رو تمدید کنیم آیا نیازی هست که با سفارت هم مکاتبه کنیم؟؟؟؟؟ یا فقط باید به دکتر ایمیل زد، وقت گرفت و بعد از دریافت جواب به سفارت مراجعه کرد و با ارائه مدیکال تمدید شده پاسپورتها رو تحویل داد تا پاسپورت به ویزا مزین بشه؟؟؟

خیر خودتون مستقیما میتونید از دکتر وقت بگیرید، بعد جواب رو میگیرید و با پاسپورت و برگه رنگی به سفارت تحویل میدید... تمام مراحل قبلی براتون در مدیکال انجام میشه و اگر واکسنی دارید که براتون مشخص کردن که باید کامل بشه کامل کنید و توی همون برگه که بهتون دادن وارد کنید....
برای ارمنستان ما همچین برگه ای نداریم و کارت زرد رو ازمون گرفتند ! اون چطوره ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان:
دوستان این پاسخی که سفارت برای تمدید مدیکال بمن داده ،گفتم شاید مفید باشه :

You need to contact one of our panel physicians, do your medical exam in Yerevan and bring your new medical exam along with all needed documents to the embassy.
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: tenese ، aghaghia ، pari pariaaa ، romance33 ، nedaba ، nasim
(2014-01-24 ساعت 17:41)mechanicalengineer نوشته:  برای ارمنستان ما همچین برگه ای نداریم و کارت زرد رو ازمون گرفتند ! اون چطوره ؟

اکثر دوستان ایروانی کپی کارت زرد و دادن! شما اصلش رو دادین؟ خب اینو اگر لازم شد تجدید مدیکال کنید باید از خود دکتر ایروان سوال کنید، چون تا به حال کسی در ایروان تجدید مدیکال نکرده....
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، romance33 ، nedaba ، m_yek
(2014-01-24 ساعت 00:36)aghaghia نوشته:  
(2014-01-23 ساعت 22:54)B@H@R نوشته:  دوستان کسی در مورد داشتن جراحی در یک سال اخیر قبل از مصاحبه اطلاع دقیقی داره ؟ اینکه چه مدارکی باید همراهمون باشه و اینکه اصلا این قضیه مشکل ساز میشه یا نه؟ لزومی داره گفته بشه چون به هر حال جای بخیه وجود داره... ممنون میشم کسی جواب دقیق بده ... استرس گرفتمSad

هیچ موردی نداره فقط مدارک مربوط به جراحیتون رو همراه داشته باشید...
دوست عزیز سلام من 6 سال پیش جراحی داشتم و مدرک خاصی ندارم فقط یک کارت کوجیک که به فارسی شرح جراحی وعلت آن را نوشته من نمیدونم آن کارت که به فارسی و ناخوانا هست را برای دکتر ببرم؟؟
ممنون می شم یه توضیحی بدهید در ضمن جراحی من هر دو گوشم بوده استBig Grin و در حال حاضر هم هیچ مشکلی ندارم.
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان:
(2014-01-25 ساعت 09:31)taleghani نوشته:  دوست عزیز سلام من 6 سال پیش جراحی داشتم و مدرک خاصی ندارم فقط یک کارت کوجیک که به فارسی شرح جراحی وعلت آن را نوشته من نمیدونم آن کارت که به فارسی و ناخوانا هست را برای دکتر ببرم؟؟
ممنون می شم یه توضیحی بدهید در ضمن جراحی من هر دو گوشم بوده استBig Grin و در حال حاضر هم هیچ مشکلی ندارم.

سلام دوست عزیز، شما هر مدرکی دارین باید ترجمه کنید و ببرید، فارسی که نمیشه!
تشکر کنندگان: taleghani ، romance33 ، nasim
(2014-01-23 ساعت 13:22)mari83 نوشته:  
(2014-01-22 ساعت 22:10)shlahni نوشته:  دوستان سلام
می شه بگید پاستور تجریش پنج شنبه ها تزریق واکسن داره یا نه؟
ما فردا می خواهیم واکسن آنفولانزا بزنیم
لطفا اگر می دونید راهنمایی کنید

سلام
ما امروز رفتیم پاستور تجریش واکسن آنفولانزا و TD زدیم. خواستیم بریم مرکز بهداشت برای MMR که گفتن ظاهرا دیگه مراکز دولتی به بزرگسال واکسن نمی زنن و باید بریم مراکز خصوصی. حالا داریم دنبال جایی می گردیم که بشه بریم اونجا بزنیم.
دوست عزیز مراکز بهداشت میزنن
اگه یکی نزد برید به یک مرکز بهداشت دیگه Cool
خود من هردو سری رو تو مرکز بهداشت دولتی زدمBig Grin
تشکر کنندگان: محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان