موضوعها: 0
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-23 ساعت 12:58)mohamadir نوشته: باعرض سلام خدمت دوستان عزیز
من واکسن هپاتیت نزدم و 2 ماه دیگه مصاحبه دارم.با توجه به اینکه این واکسن در 3 مرحله باید تزریق بشه که فاصله بین اولین مرحله تا آخرین مرحله 6 ماه طول میکشه،آیا برای من مشکلی ایجادنمیشه؟منظورم اینه که اگر فرضا الان تزریق مرحله اول رو انجام بدم با توجه به اینکه 6 ماه دیگه باید آخرین تزریق روانجام بدم،ویزای من رو بعد از تزریق مرحله آخر میدن؟
از دوستان خواهش میکنم منو راهنمایی کنن.
سلام
مشکلی نداره شما اگر تا حالا این واکسن رو نزدید حتی میتونید 2مرحله اول رو در اولین فرصت شروع کنید و به فاصله یک ماه از هم 2 مرحله رو زدید و بعدا اون یک مرحله رو تزریق کنید، پس به سرعت اولین مرحله تزریق رو انجام بدید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عکس قفسه سینه رو حتما باید ارمنستان بگیریم یا همینجا هم میشه؟
یه سوال دیگه هم داشتم منظور از مدارک پزشکی دقیقا چیه؟
مرسی از راهنماییتون
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-24 ساعت 00:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-24 ساعت 00:54 توسط tenese.)
در صورتی که نیاز باشه مدیکال رو تمدید کنیم آیا نیازی هست که با سفارت هم مکاتبه کنیم؟؟؟؟؟ یا فقط باید به دکتر ایمیل زد، وقت گرفت و بعد از دریافت جواب به سفارت مراجعه کرد و با ارائه مدیکال تمدید شده پاسپورتها رو تحویل داد تا پاسپورت به ویزا مزین بشه؟؟؟
و تمدید مدیکال شمال چه چیزهایی هست؟؟ آزمایش خون و قفسه سینه و در صورت نیاز تزریق واکسن های مورد نیاز؟؟
در ضمن اونگان کارت زرد رو از ما گرفت و یه برگه داد که گفت حکم کارت زرد رو داره و بین المللی هست. مهر واکسن هایی رو که بعد از مدیکال زدم ، در همین برگه برام وارد کردن
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنس سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این پاسخی که سفارت برای تمدید مدیکال بمن داده ،گفتم شاید مفید باشه :
You need to contact one of our panel physicians, do your medical exam in Yerevan and bring your new medical exam along with all needed documents to the embassy.
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..