کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
دوست عزیر از شنبه تا چهارشنبه ساعت 8 صبح تا 1:30 بعدازظهر واکسن می زنند.
Case No.2014000038XX
رویت قبولی : 20 نوامبر
ارسال مدارک : 18 دسامبر
نامه دوم : 17 ژانویه
وقت سفارت : هفته اول مارچ
دریافت ویزا : 5 مارچ (یکضرب)
ورود به آمریکا : 21 June
Smile
تشکر کنندگان: قصه گو ، محبت
(2014-01-26 ساعت 10:46)amin arefi نوشته:  
(2014-01-23 ساعت 13:22)mari83 نوشته:  
(2014-01-22 ساعت 22:10)shlahni نوشته:  دوستان سلام
می شه بگید پاستور تجریش پنج شنبه ها تزریق واکسن داره یا نه؟
ما فردا می خواهیم واکسن آنفولانزا بزنیم
لطفا اگر می دونید راهنمایی کنید

سلام
ما امروز رفتیم پاستور تجریش واکسن آنفولانزا و TD زدیم. خواستیم بریم مرکز بهداشت برای MMR که گفتن ظاهرا دیگه مراکز دولتی به بزرگسال واکسن نمی زنن و باید بریم مراکز خصوصی. حالا داریم دنبال جایی می گردیم که بشه بریم اونجا بزنیم.
دوست عزیز مراکز بهداشت میزنن
اگه یکی نزد برید به یک مرکز بهداشت دیگه Cool
خود من هردو سری رو تو مرکز بهداشت دولتی زدمBig Grin
nدوست عزیز منم دیروز رفتم پاستور و واکسنامو کامل کردم واسه mmr هم دیروز رفتم درمانگاه نسیم قیطریه یه خانم دکتری بودن به اسم ژاکلین داروغه که ایشون با مبلغ سی هزار تومان برام تزریق کردن این درمانگاه خوبیش اینه که به پاستور هم نزدیکه و می تونید بعد از تزریق از همونجا برین پاستور تا توی کارتتون وارد کنن
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: taleghani ، قصه گو ، محبت ، mari83 ، EKAM
یه سوال در مورد تمدیدی مدیکال :

سفارت روزای 2 یا3 شنبه ویزارو بگیره جمعه میده / 4،5شنبه یا جمعه بگیره 4 شنبه بعدیش میده
الانم پرواز فقط شنبه ،دوشنبه و 5 شنبه هست یعنی هر جوری بریم 10 روزی اونجا باید بمونیم ؟ کسی راهی یا پیشنهادی نداره
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان:
سلام دوستان...
ما امروز رفتیم پاستور تجریش واکسن هامون رو کامل کردیم... آنفلوآنزا رو هم زدیم 28500 از داروخانه طالقانی پایین تر از میدان قدس خریدیم
یه عکس از قیمت های پاستور گرفتم براتون

[عکس: 12.jpg]

[عکس: Photo0650-.gif]

تشکر کنندگان: aghaghia ، nasim ، romance33 ، m_yek ، amin arefi ، rezahoorjandi ، mmoarefparvar ، reasonable ، sepidar87 ، a.rahaa ، alirezanz
سلام دوستان : سعي كنيد همه وأكسنها را ايران بزنيد ، اين را جهت ياد آورى عرض كردم خدمتتون ، ولى عزيزانى مثل بنده فرزند بالاى ١٢ سال دارند حتما" حتما" بأيد واكسن كزاس براى فرزندشون بزنند ؛ به من گفتند نياز نيست من ٢٠٠ درهم بابت واكسن پسرم دادم ، جهت اطلاع عرض كردم.
تشکر کنندگان: ffrfar ، romance33 ، pv-n ، rezahoorjandi ، mohamad2014 ، a.rahaa
دوستان عزيز
پاستور مركزي براي تزريق TD پنج شنبه ها بازه؟
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان:
(2014-01-25 ساعت 14:26)aghaghia نوشته:  
(2014-01-25 ساعت 09:31)taleghani نوشته:  دوست عزیز سلام من 6 سال پیش جراحی داشتم و مدرک خاصی ندارم فقط یک کارت کوجیک که به فارسی شرح جراحی وعلت آن را نوشته من نمیدونم آن کارت که به فارسی و ناخوانا هست را برای دکتر ببرم؟؟
ممنون می شم یه توضیحی بدهید در ضمن جراحی من هر دو گوشم بوده استBig Grin و در حال حاضر هم هیچ مشکلی ندارم.

سلام دوست عزیز، شما هر مدرکی دارین باید ترجمه کنید و ببرید، فارسی که نمیشه!

یعنی برای عمل زیبایی هم باید مدارک پزشکی همراهمون باشه ؟؟؟؟؟ عایااااا ؟؟؟؟
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان:
(2014-01-28 ساعت 13:29)nasim نوشته:  
(2014-01-25 ساعت 09:31)taleghani نوشته:  دوست عزیز سلام من 6 سال پیش جراحی داشتم و مدرک خاصی ندارم فقط یک کارت کوجیک که به فارسی شرح جراحی وعلت آن را نوشته من نمیدونم آن کارت که به فارسی و ناخوانا هست را برای دکتر ببرم؟؟
ممنون می شم یه توضیحی بدهید در ضمن جراحی من هر دو گوشم بوده استBig Grin و در حال حاضر هم هیچ مشکلی ندارم.

سلام
خیر نیازی نیست. فقط اگر دکتر متوجه شد و پرسید بهش بگید.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: romance33
دوستان اگه خدا بخواد و این ماه ما کارنت بشیم 2ماه هم طول میکشه مصاحبه برم الان باید واکسن انفولانزا را برم بزنم ؟؟؟ بعضی یا میگن بعد عید واکسن انفولانزا نیست چه کنیم حالا ؟؟
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
تشکر کنندگان:
(2014-01-28 ساعت 20:37)m_yek نوشته:  دوستان اگه خدا بخواد و این ماه ما کارنت بشیم 2ماه هم طول میکشه مصاحبه برم الان باید واکسن انفولانزا را برم بزنم ؟؟؟ بعضی یا میگن بعد عید واکسن انفولانزا نیست چه کنیم حالا ؟؟

دوست عزیز واکسن انفولانزارا کسانی که در پاییز وزمستان مصاحبه دارند می باید تزریق کنند
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: ojee ، m_yek
(2014-01-28 ساعت 20:37)m_yek نوشته:  دوستان اگه خدا بخواد و این ماه ما کارنت بشیم 2ماه هم طول میکشه مصاحبه برم الان باید واکسن انفولانزا را برم بزنم ؟؟؟ بعضی یا میگن بعد عید واکسن انفولانزا نیست چه کنیم حالا ؟؟
بهتره به محض كارنت شدن با يك ايميل از دكتر كنسولگري كسب تكليف كنيد
بهترين و مطمئن ترين راه...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: m_yek
(2014-01-28 ساعت 17:57)محبت نوشته:  
(2014-01-28 ساعت 13:29)nasim نوشته:  

سلام
خیر نیازی نیست. فقط اگر دکتر متوجه شد و پرسید بهش بگید.

ووالا برای من که زیبایی نبوده و اون کارته هم آنقدر بدخطه که فکر نمی کنم کسی بتونه بخونش که بدم ترجمه، پیش دکترم هم نمی تونم برم چون آنقدر سرش شلوغه که وقت این کارا رو ندارهSad
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان:
با سلام
من شهريور 92 وقت سفارت در ابوظبي داشتم إز طريق وكيلم ليست پزشكان دا در دبي و ابوظبي دريافت كردم و قبل إز رفتن به دبي تلفني وقت گرفتم و تمام مدارك پزشكي را برأي انها فكس كردم واكسن ها را إز طريق أنسيتو پاستور زدم برأي واكسن ابله مرغان چون در ايران نيست بأيد در همان كلينيك تزريق شود اگر ابله مرغان گرفته باشيد يك ازمايش خون إز طريق پزشك أنسيتو پاستور برأي شما مي نويسند كه در بلوار كشاورز إنجام دادم و جواب انرا برأي انسيتو پاستور بردم و تاييديه را إز انها گرفتم
نكته خيلي مهم أين بود كه من چون نام يك پزشك إيراني در ان ليست ديدم به ان كلينك رفتم ولي متاسفانه فقط يك منشئ إيراني أنجا بود و من دو برابر نرخ كلينيك هاي ديگر پول پرداخت كردم يعني 900 درهم برأي هر نفر درصورتيكه كلينيك هاي ديگه 400 تا 450 درهم هزينه داشت جالب أين بود كه در هنگام تشكيل پرونده إز من أمضا گرفتند كه هيچگونه اعتراضي به وجه پرداخت شده قابل قبول نيست اسم كلينيك ميدايست پلي كلينيك بود
تشکر کنندگان: FMANIS ، philter
با سلام
من وقت سفارتم شهريور ماه بود ولي چون در ان ماه واكسن انفولانزا نبود سفارت و پزشك قبول كرد كه در أمريكا واكسن تزريق شود
تشکر کنندگان: romance33
سلام دوستان, من امروز پاکت مدیکال گرفتم نمی دونم چرا دکتر روی پاکتم کنار اسمم دو تا علامت تعجب زده تا حالا مورد مشابه ای بوده ؟ از دکتر سوال کردم مشکلی تو معاینه ام بود ه گفت هیچ مشکلی نداری
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان