موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیر از شنبه تا چهارشنبه ساعت 8 صبح تا 1:30 بعدازظهر واکسن می زنند.
Case No.2014000038XX
رویت قبولی : 20 نوامبر
ارسال مدارک : 18 دسامبر
نامه دوم : 17 ژانویه
وقت سفارت : هفته اول مارچ
دریافت ویزا : 5 مارچ (یکضرب)
ورود به آمریکا : 21 June
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال در مورد تمدیدی مدیکال :
سفارت روزای 2 یا3 شنبه ویزارو بگیره جمعه میده / 4،5شنبه یا جمعه بگیره 4 شنبه بعدیش میده
الانم پرواز فقط شنبه ،دوشنبه و 5 شنبه هست یعنی هر جوری بریم 10 روزی اونجا باید بمونیم ؟ کسی راهی یا پیشنهادی نداره
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان : سعي كنيد همه وأكسنها را ايران بزنيد ، اين را جهت ياد آورى عرض كردم خدمتتون ، ولى عزيزانى مثل بنده فرزند بالاى ١٢ سال دارند حتما" حتما" بأيد واكسن كزاس براى فرزندشون بزنند ؛ به من گفتند نياز نيست من ٢٠٠ درهم بابت واكسن پسرم دادم ، جهت اطلاع عرض كردم.
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز
پاستور مركزي براي تزريق TD پنج شنبه ها بازه؟
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-28 ساعت 13:29)nasim نوشته: (2014-01-25 ساعت 14:26)aghaghia نوشته: (2014-01-25 ساعت 09:31)taleghani نوشته: دوست عزیز سلام من 6 سال پیش جراحی داشتم و مدرک خاصی ندارم فقط یک کارت کوجیک که به فارسی شرح جراحی وعلت آن را نوشته من نمیدونم آن کارت که به فارسی و ناخوانا هست را برای دکتر ببرم؟؟
ممنون می شم یه توضیحی بدهید در ضمن جراحی من هر دو گوشم بوده است و در حال حاضر هم هیچ مشکلی ندارم.
سلام دوست عزیز، شما هر مدرکی دارین باید ترجمه کنید و ببرید، فارسی که نمیشه!
یعنی برای عمل زیبایی هم باید مدارک پزشکی همراهمون باشه ؟؟؟؟؟ عایااااا ؟؟؟؟
سلام
خیر نیازی نیست. فقط اگر دکتر متوجه شد و پرسید بهش بگید.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه خدا بخواد و این ماه ما کارنت بشیم 2ماه هم طول میکشه مصاحبه برم الان باید واکسن انفولانزا را برم بزنم ؟؟؟ بعضی یا میگن بعد عید واکسن انفولانزا نیست چه کنیم حالا ؟؟
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-29 ساعت 10:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-29 ساعت 11:02 توسط Masti.)
با سلام
من شهريور 92 وقت سفارت در ابوظبي داشتم إز طريق وكيلم ليست پزشكان دا در دبي و ابوظبي دريافت كردم و قبل إز رفتن به دبي تلفني وقت گرفتم و تمام مدارك پزشكي را برأي انها فكس كردم واكسن ها را إز طريق أنسيتو پاستور زدم برأي واكسن ابله مرغان چون در ايران نيست بأيد در همان كلينيك تزريق شود اگر ابله مرغان گرفته باشيد يك ازمايش خون إز طريق پزشك أنسيتو پاستور برأي شما مي نويسند كه در بلوار كشاورز إنجام دادم و جواب انرا برأي انسيتو پاستور بردم و تاييديه را إز انها گرفتم
نكته خيلي مهم أين بود كه من چون نام يك پزشك إيراني در ان ليست ديدم به ان كلينك رفتم ولي متاسفانه فقط يك منشئ إيراني أنجا بود و من دو برابر نرخ كلينيك هاي ديگر پول پرداخت كردم يعني 900 درهم برأي هر نفر درصورتيكه كلينيك هاي ديگه 400 تا 450 درهم هزينه داشت جالب أين بود كه در هنگام تشكيل پرونده إز من أمضا گرفتند كه هيچگونه اعتراضي به وجه پرداخت شده قابل قبول نيست اسم كلينيك ميدايست پلي كلينيك بود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من وقت سفارتم شهريور ماه بود ولي چون در ان ماه واكسن انفولانزا نبود سفارت و پزشك قبول كرد كه در أمريكا واكسن تزريق شود
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان, من امروز پاکت مدیکال گرفتم نمی دونم چرا دکتر روی پاکتم کنار اسمم دو تا علامت تعجب زده تا حالا مورد مشابه ای بوده ؟ از دکتر سوال کردم مشکلی تو معاینه ام بود ه گفت هیچ مشکلی نداری