موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.برای گرفتن کارت زرذ چه مذارکی میخواذ؟؟؟
2014AS60XX/کیس 1نفر/ مصاحبه ایروان 13 May/برگه آبی
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-04 ساعت 12:27)inforfang نوشته: (2014-02-02 ساعت 20:17)twins نوشته: [quote='Natasha9' pid='454128' dateline='1388653583']
[quote='داودی' pid='454118' dateline='1388651782']
سلام دوستان
من تمامی واکسن ها رو از چند ماه پیش شروع کردم آنفولانزا و مننژیت هم زدم فقط مونده مرحله 3 هپاتیتم و مرحله 3 td میخواستم بدونم با توجه به کیس نامبرم اگه مرحله 3 هپاتیتم که اگه نزدیک مصاحبه هست نزنم (چون واکسن زنده هست ) واسه مدیکالم به مشکل بر نمیخورم به نظر شما زمان مصاحبه من کی میشه حدودا که بدونم واکسن بزنم یا نه؟ ممنون
کیس نامبر 53xx
یکی لطفا مشخص کنه هپاتیت ویروس زنده اس یا خیر ؟
سلام
مهمترین راه مقابله با هپاتیت ویروسی پیشگیری از آن است .با توجه به راههای عمده انتقال بیماری و علل بروز آن انجام اقدامات پیشگیری و رعایت دستورات بهداشتی توصیه می شود. بهترین راه مقابله با ابتلاء به بیماری هپاتیت "ب " تزریق واکسن آن است. واکسن هپاتیت "ب" یک واکسن کاملا" بی خطر می باشد و شامل ویروس زنده یا مرده نیست بلکه یکی از اجزاء جدا شده از این ویروس می باشد و تا به حال موردی که دلالت برانتقال بیماری هپاتیت به دنبال استفاده از واکسن هپاتیت داشته باشد، گزارش نشده است . تزریق واکسن هپاتیت "ب" معمولا" در سه نوبت و به فواصل یک ماه و 6 ماه پس از اولین تزریق می باشد. تزریق واکسن در عضله بازو صورت می گیرد. تزریق واکسن می تواند تا 95درصد بر علیه بیماری ایمنی ایجاد کند. البته در برخی افراد به دلایل نژادی و توارثی و در افراد مسن و کسانی که سیستم ایمنی آنها دچار نقص می باشد ممکن است این واکسن ایمنی ندهد. چاقی و استعمال دخانیات تاثیر واکسن هپاتیت را کاهش می دهد.
البته کسانی که ناقل بیماری هپاتیت "ب" می باشند در صورتی که واکسن تزریق کنند ، ایمنی بر علیه ویروس در آنها پدید نمی آید. لازم به ذکر است تزریق واکسن هپاتیت به افراد آلوده به ویروس هپاتیت خطری در بر ندارد ولی نیازی به تزریق واکسن نداشته و به هیچ عنوان توصیه نمی گردد.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-05 ساعت 06:14)mahdibashoma نوشته: (2014-02-05 ساعت 04:42)min@ نوشته: (2014-02-05 ساعت 03:01)mahdibashoma نوشته: (2014-02-04 ساعت 16:10)min@ نوشته: سلام.برای گرفتن کارت زرذ چه مذارکی میخواذ؟؟؟
کمی وقت بگذارید تاپیک رو مطالعه فرمایید برای اطلاعات بیشتر.
پاسپورت
و احیانا اگر کارت واکسیناسیونی از قبل داشتید ...
خب من پاسپورتم تاریخش گذشته.برای دریافت پاس جدیدم چون سربازی نرفتم، نزدیک رفتنم که باشه وصیغه میذارم و میگیرم. الان پس چکارکنم؟؟
شماره پاسپورت مد نظر هست و فکر میکنم با تعویض پاسپورت شمارش عوض نشه..ولی بپرسید ..
دوست عزیز، صد در صد!!! ، شماره پاسپورتتون با تعویض پاسپورت عوض می شه. شما اگر هنوز مونده تا کارنت بشید ( با توجه به اینکه برای تعویض پاسپورتتون چندان عجله ای هم ندارین) بهتره واکسنهاتون رو بزنین و کارتهای واکسیناسیونتون رو پیش خودتون نگه دارین و بعد از گرفتن پاسپورت به پاستور مراجعه کنین تا کارت زرد بین المللتون رو تکمیل کنن. پر کردن کارت چند دقیقه بیشتر طول نمی کشه.
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز،من دقیقا میدونم که خانم دکتر طاهرنژاد دیگه پاستور نیستند،چند روز پیش من پاستور تجریش بودم از خودشون شنیدم که برای همیشه دارن از پاستور میرن و از مدیر مرکز به خاطر ضعف مدیریت و عدم تأمین واکسنهای مربوط گله داشتند امروز صبح هم دوستم رفته بود آنجا و می گفت خانم دکتر داشتن وسایلشون رو جمع می کردند که برن.همکارشون می گفتند دارن از ایران میرن ولی نمیدونم کجا چون همکارشون می گفتند ایشون اقامت فرانسه رو دارن همسرشون هم سیتیزن آمریکان.بجای خانم دکتر قراره یک پزشک جدید بیاد خدا کنه وارد باشه نه مثل دکترهای پاستور شعبه مرکز.امیدوارم خانم دکتر طاهرنژاد هر کجا هستن خوب و خوش باشن.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
هرچند ایشون پزشک ارزشمندی هستن و خدمات قابل توجهی خصوصا به بچه های مهاجر میدن اما با رفتن ایشون معلوماتی که در اختیار بچه ها قرار دادن که از بین نمیره و من بعید میدونم ناگفته ای مونده باشه مگر در موارد خاص پزشکی که خدای ناکرده شخص دارای بیماری خاصی باشه، که بازهم پزشکان دلسوز دیگه هستن.
پس اولا امیدواریم ایشون رو بچه های سالهای آینده هم در اختیار داشته باشن و از مشورت ارزشمندش بهره ببرن و دوما براشون آرزوی سلامتی و موفقیت در مراحل بعدی زندگیشون رو داشته باشیم و در هر کجای دنیا که باشن شاد و سر افراز باشن
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-06 ساعت 19:36)محبت نوشته: سلام
هرچند ایشون پزشک ارزشمندی هستن و خدمات قابل توجهی خصوصا به بچه های مهاجر میدن اما با رفتن ایشون معلوماتی که در اختیار بچه ها قرار دادن که از بین نمیره و من بعید میدونم ناگفته ای مونده باشه مگر در موارد خاص پزشکی که خدای ناکرده شخص دارای بیماری خاصی باشه، که بازهم پزشکان دلسوز دیگه هستن.
پس اولا امیدواریم ایشون رو بچه های سالهای آینده هم در اختیار داشته باشن و از مشورت ارزشمندش بهره ببرن و دوما براشون آرزوی سلامتی و موفقیت در مراحل بعدی زندگیشون رو داشته باشیم و در هر کجای دنیا که باشن شاد و سر افراز باشن
سلام
این که بد شد به من گفته بود برای واکسن TD یک هفته مونده به سفرت بیا بزن موردی پیش نمی یادش حالا اگه یکی دیگه بیاد من چطوری بهشه حالی کنم این مساله را ...
یکشنبه میرم پاستور ببینم چی شده ....
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
خواهش می کنم کسی که درباره این تجربه داره یک چک لیست کامل از تمامی واکسن هایی که باید/نباید تزریق بشود تهیه کند.
سپاس