موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی،من سال آینده مصاحبه دارم.خیلی اتفاقی متوجه شدم اینجا چقدر راجع به خانم دکتر طاهرنژاد صحبت می کنن.ایشون همکلاسی من بودن!(در دانشگاه)الان زنگ زدم بهشون.درسته دارن میرن فرانسه و اقامت آنجا را دارن ولی طرحشون ۲ سال پیش تمام شده! و با پاستور قرارداد دارن.ا!اصل ماجرا چیز دیگریه!مدیر پایگاه شمیران یک پزشک عمومی به نام دکتر حضرتی هست که بسیار بی کفایت و بیمسؤولیته!بارها خانم دکتر درخواست تهیه واکسن بهشون دادن و نه تنها ترتیب اثر ندادن بلکه برعکس باهاشون برخورد کردن که همینه که هست و اگر ناراحتی برو!بارها داستان تکرار شده !خانم دکتر هم برای رییس پاستور داستان رو تعریف کردند که متاسفانه ایشون هم ترتیب اثر ندادند و گفتند اینجا جهان سومه!ما یک پزشک دیگه میاریم که تابع قوانین باشه!(یعنی ببخشید عبد و عبید!)خانم دکتر طاهرنژاد هم گفتن من دیگه همکاری نمی کنم اونها هم کلی خوشحال شدند و رفتند یک پزشک جدید اوردند به همین سادگی صورت مساله پاک شد!خانم دکتر میگفتند تا قبل از این مدیر بی مسوولیت همه واکسنها رو داشتیم ولی الان شدیم مرکز ارجاع!و به جای پیگیری,صورت مسأله پاک شد ولی این رو این رؤسا نمیدونستند که هرگز ماه پشت ابر نمیمونه و به لطف وجود مدیر محترم مهاجرسرا که با وجود سایت خوبشون دوستان رو راهنمایی می کنن،حقیقت آشکار میشه!فقط میتونم بگم متأسفم که انقدر راحت دروغ می گن که خانم دکتر طرحشون تموم شده! این رو همه پزشکها میدونن که طرح ۲ ساله نه ۴ سال!شرم آوره!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من مرحله دوم واکسن mmr رو 5 روز قبل از وقت ازمایشگاه زدم. میخواستم بدونم این فاصله کم برام مشکل ساز میشه و روی جواب ازمایشم تاثیر میگذاره ؟؟؟؟
لطفا زودتر جواب من و بدید .. ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-09 ساعت 23:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-09 ساعت 23:51 توسط twins.)
راستی یک سوال دیگر برای من بوجود اومده : من هرچی تو اینترنت دنبال اطلاعات واکسن MMR گشتم به این نکته فقط برخوردم :
کودکان باید 2 نوبت واکسن ام ام آر دریافت کنند .
دوز اول: سن 12_15 ماهگی
دوز دوم: سن 4_6سالگی . میتوان زودتر تزریق کرد، به شرطی که -حداقل 28 روز از تاریخ دوز اول گذشته باشد(
برخی بزرگسالان نیز باید واکسن ام ام آر دریافت کنند: به طور کلی، افراد 18 ساله و بالاتر که پس از سال 1956 متولد شده اند، باید حداقل یک نوبت واکسن ام ام آردریافت کنند، مگر این که بتوانند نشان دهند که قبلاً واکسینه شدهاند یا به هر سه بیماری دچار شدهاند.
پس چرا گفتند که باید دوبار تزیرق کنیم؟!
انصراف داده !!!