کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2014-02-09 ساعت 09:39)nasim نوشته:  دوستان کسی می دونه واکسن آبله مرغون و از کجا می شه یافت کرد ؟؟؟ Big Grin راستی بچه هایی که برای فصل بهار مصاحبه دارن هم باید آنفولانزا و بزنن؟؟؟؟؟ عایااااااااااااا؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز واكسن آبله مرغان در ايران موجود نيست...
ما رفتيم پاستور تست آنتي بادي داديم كه نتيجه تست رو در كارت زرد وارد مي كنن...اگه نتيجه تست بيشتر از يك عدد مشخصي باشه يعني شما قبلاْ اين بيماري را گرفتيد و نيازي به واكسن نداريد و گرنه در موقع مديكال دكتر سفارت به شما تزريق خواهد كرد...
در مورد واكسن آنفولانزا من ديروز به دكتر بيمارستان در دبي ايميل زدم و در اين خصوص سوال كردم كه به محض اينكه جواب بده در اين تاپيك اعلام مي كنم...
ولي طبق تجربه ساليان قبل دوستاني كه بهار و تابستون ميرن مصاحبه نيازي به تزريق اين واكسن ندارند...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: EKAM ، azadeh2014 ، nasim
(2014-02-09 ساعت 01:23)mjarim نوشته:  سلام دوستان
به نظرتون برای کارنتی های جدید کی شروع به واکسناسیون کنیم؟
همين امروز !
چون مرحله دوم واكسنها ميشه يك ماه بعد...اگر بيشتر از اين تاخير كنين مرحله دوم ميوفته تو تعطيلات عيد و دستتون به جايي بند نيست!
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: EKAM ، azadeh2014
(2014-02-09 ساعت 10:20)hamid.eng نوشته:  
(2014-02-09 ساعت 09:39)nasim نوشته:  دوستان کسی می دونه واکسن آبله مرغون و از کجا می شه یافت کرد ؟؟؟ Big Grin راستی بچه هایی که برای فصل بهار مصاحبه دارن هم باید آنفولانزا و بزنن؟؟؟؟؟ عایااااااااااااا؟؟؟؟؟؟
ما رفتيم پاستور تست آنتي بادي داديم كه نتيجه تست رو در كارت زرد وارد مي كنن...اگه نتيجه تست بيشتر از يك عدد مشخصي باشه يعني شما قبلاْ اين بيماري را گرفتيد و نيازي به واكسن نداريد و گرنه در موقع مديكال دكتر سفارت به شما تزريق خواهد كرد...
در مورد واكسن آنفولانزا من ديروز به دكتر بيمارستان در دبي ايميل زدم و در اين خصوص سوال كردم كه به محض اينكه جواب بده در اين تاپيك اعلام مي كنم...
ولي طبق تجربه ساليان قبل دوستاني كه بهار و تابستون ميرن مصاحبه نيازي به تزريق اين واكسن ندارند...
طبق گفته دوستانی که در ارمنستان مصاحبه شدند ، ایروان این واکسن و نمی زنه . واکسن آبله در ایران هم پیدا می شه فقط اونجاهایی که من میشناختم و زنگ زدم گفتن سری جدیدشون نیومده قیمتش هم حدودا 240 هزار تومن بود .
درباره آنفولانزا منم این و شنیدم اما فکر می کردم دارم اشتباه می کنم . پس اگه خبر گرفتین اینجا اعلام کنین
ممنون از پاسختون Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: hamid.eng
(2014-02-09 ساعت 10:36)nasim نوشته:  
(2014-02-09 ساعت 10:20)hamid.eng نوشته:  
طبق گفته دوستانی که در ارمنستان مصاحبه شدند ، ایروان این واکسن و نمی زنه . واکسن آبله در ایران هم پیدا می شه فقط اونجاهایی که من میشناختم و زنگ زدم گفتن سری جدیدشون نیومده قیمتش هم حدودا 240 هزار تومن بود .
درباره آنفولانزا منم این و شنیدم اما فکر می کردم دارم اشتباه می کنم . پس اگه خبر گرفتین اینجا اعلام کنین
ممنون از پاسختون Smile

واكسن آبله مطمئن تو ايران پيدا نميشه و قيمتش بايد بيشتر باشه ... ترجيحا اينجا نزنيد.
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: nasim
سلام به همگی،من سال آینده مصاحبه دارم.خیلی اتفاقی متوجه شدم اینجا چقدر راجع به خانم دکتر طاهرنژاد صحبت می کنن.ایشون همکلاسی من بودن!(در دانشگاه)الان زنگ زدم بهشون.درسته دارن میرن فرانسه و اقامت آنجا را دارن ولی طرحشون ۲ سال پیش تمام شده! و با پاستور قرارداد دارن.ا!اصل ماجرا چیز دیگریه!مدیر پایگاه شمیران یک پزشک عمومی به نام دکتر حضرتی هست که بسیار بی کفایت و بیمسؤولیته!بارها خانم دکتر درخواست تهیه واکسن بهشون دادن و نه تنها ترتیب اثر ندادن بلکه برعکس باهاشون برخورد کردن که همینه که هست و اگر ناراحتی برو!بارها داستان تکرار شده !خانم دکتر هم برای رییس پاستور داستان رو تعریف کردند که متاسفانه ایشون هم ترتیب اثر ندادند و گفتند اینجا جهان سومه!ما یک پزشک دیگه میاریم که تابع قوانین باشه!(یعنی ببخشید عبد و عبید!)خانم دکتر طاهرنژاد هم گفتن من دیگه همکاری نمی کنم اونها هم کلی خوشحال شدند و رفتند یک پزشک جدید اوردند به همین سادگی صورت مساله پاک شد!خانم دکتر میگفتند تا قبل از این مدیر بی مسوولیت همه واکسنها رو داشتیم ولی الان شدیم مرکز ارجاع!و به جای پیگیری,صورت مسأله پاک شد ولی این رو این رؤسا نمیدونستند که هرگز ماه پشت ابر نمیمونه و به لطف وجود مدیر محترم مهاجرسرا که با وجود سایت خوبشون دوستان رو راهنمایی می کنن،حقیقت آشکار میشه!فقط میتونم بگم متأسفم که انقدر راحت دروغ می گن که خانم دکتر طرحشون تموم شده! این رو همه پزشکها میدونن که طرح ۲ ساله نه ۴ سال!شرم آوره!
تشکر کنندگان: taleghani ، hamid.eng ، romance33 ، ffrfar ، aghaghia ، rezahoorjandi ، EKAM ، philter ، twins ، behrang3001 ، mtcanada ، mpas89
(2014-02-09 ساعت 11:06)sanaz.y نوشته:  سلام به همگی،من سال آینده مصاحبه دارم.خیلی اتفاقی متوجه شدم اینجا چقدر راجع به خانم دکتر طاهرنژاد صحبت می کنن.ایشون همکلاسی من بودن!(در دانشگاه)الان زنگ زدم بهشون.درسته دارن میرن فرانسه و اقامت آنجا را دارن ولی طرحشون ۲ سال پیش تمام شده! و با پاستور قرارداد دارن.ا!اصل ماجرا چیز دیگریه!مدیر پایگاه شمیران یک پزشک عمومی به نام دکتر حضرتی هست که بسیار بی کفایت و بیمسؤولیته!بارها خانم دکتر درخواست تهیه واکسن بهشون دادن و نه تنها ترتیب اثر ندادن بلکه برعکس باهاشون برخورد کردن که همینه که هست و اگر ناراحتی برو!بارها داستان تکرار شده !خانم دکتر هم برای رییس پاستور داستان رو تعریف کردند که متاسفانه ایشون هم ترتیب اثر ندادند و گفتند اینجا جهان سومه!ما یک پزشک دیگه میاریم که تابع قوانین باشه!(یعنی ببخشید عبد و عبید!)خانم دکتر طاهرنژاد هم گفتن من دیگه همکاری نمی کنم اونها هم کلی خوشحال شدند و رفتند یک پزشک جدید اوردند به همین سادگی صورت مساله پاک شد!خانم دکتر میگفتند تا قبل از این مدیر بی مسوولیت همه واکسنها رو داشتیم ولی الان شدیم مرکز ارجاع!و به جای پیگیری,صورت مسأله پاک شد ولی این رو این رؤسا نمیدونستند که هرگز ماه پشت ابر نمیمونه و به لطف وجود مدیر محترم مهاجرسرا که با وجود سایت خوبشون دوستان رو راهنمایی می کنن،حقیقت آشکار میشه!فقط میتونم بگم متأسفم که انقدر راحت دروغ می گن که خانم دکتر طرحشون تموم شده! این رو همه پزشکها میدونن که طرح ۲ ساله نه ۴ سال!شرم آوره!

لطفا از طرف ما از زحمات و راهنمايشون تشكر فراوان كنيد.... يه تشكر ويژه از طرف خودم كه نذاشت من واكسن آبله نوش جان كنم Wink
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: sanaz.y ، nasim ، mtcanada
سلام. من مرحله دوم واکسن mmr رو 5 روز قبل از وقت ازمایشگاه زدم. میخواستم بدونم این فاصله کم برام مشکل ساز میشه و روی جواب ازمایشم تاثیر میگذاره ؟؟؟؟
لطفا زودتر جواب من و بدید .. ممنون
تشکر کنندگان:
(2014-02-07 ساعت 23:23)HELIAA نوشته:  درود بر همه دوستان
یه سوال از دوستانی که بابچه رفتن مدیکال : مخاستم ببینم مدیکال برای بچه حدود سه ساله چطوریه؟ ازمایش خون هم ازش میگیرن ؟

کسی از دوستان تجربه مدیکال کودک رو نداشته ؟؟؟ Rolleyes
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان:
(2014-02-09 ساعت 11:06)sanaz.y نوشته:  سلام به همگی،من سال آینده مصاحبه دارم.خیلی اتفاقی متوجه شدم اینجا چقدر راجع به خانم دکتر طاهرنژاد صحبت می کنن.ایشون همکلاسی من بودن!(در دانشگاه)الان زنگ زدم بهشون.درسته دارن میرن فرانسه و اقامت آنجا را دارن ولی طرحشون ۲ سال پیش تمام شده! و با پاستور قرارداد دارن.ا!اصل ماجرا چیز دیگریه!مدیر پایگاه شمیران یک پزشک عمومی به نام دکتر حضرتی هست که بسیار بی کفایت و بیمسؤولیته!بارها خانم دکتر درخواست تهیه واکسن بهشون دادن و نه تنها ترتیب اثر ندادن بلکه برعکس باهاشون برخورد کردن که همینه که هست و اگر ناراحتی برو!بارها داستان تکرار شده !خانم دکتر هم برای رییس پاستور داستان رو تعریف کردند که متاسفانه ایشون هم ترتیب اثر ندادند و گفتند اینجا جهان سومه!ما یک پزشک دیگه میاریم که تابع قوانین باشه!(یعنی ببخشید عبد و عبید!)خانم دکتر طاهرنژاد هم گفتن من دیگه همکاری نمی کنم اونها هم کلی خوشحال شدند و رفتند یک پزشک جدید اوردند به همین سادگی صورت مساله پاک شد!خانم دکتر میگفتند تا قبل از این مدیر بی مسوولیت همه واکسنها رو داشتیم ولی الان شدیم مرکز ارجاع!و به جای پیگیری,صورت مسأله پاک شد ولی این رو این رؤسا نمیدونستند که هرگز ماه پشت ابر نمیمونه و به لطف وجود مدیر محترم مهاجرسرا که با وجود سایت خوبشون دوستان رو راهنمایی می کنن،حقیقت آشکار میشه!فقط میتونم بگم متأسفم که انقدر راحت دروغ می گن که خانم دکتر طرحشون تموم شده! این رو همه پزشکها میدونن که طرح ۲ ساله نه ۴ سال!شرم آوره!

بله متاسفانه تمام دلایل شمارو من امروز با چشم خودم دیدم : اول از همه که رفتم برای واکسن آنفلونزا و خیلی شیک منو فرستادن داروخانه که خودم تهیه کنم!!! حالا واکسن MMR شاید مربوط به اطفال باشه و عذرشون موجه اما واکسن آنفولانزا پیش پا افتاده ترین واکسنه و باید در این مراکز موجود باشه. مورد بعدی اینکه تمام پرسنلی که اونجا کار میکنند و معرف مدیریت یک مجموعه می باشند ( که صد البته نشانه ضعف مدیریت می باشد)متاسفانه متاسفانه یک مشت آدم بی ادب و بی فرهنگ هستند که من واقعا براشون متاسفم که مثلا جزو قشر تحصیل کرده و قاعدتا باید با فرهنگ باشن. وقتی برای تزریق واکسن و گرفتن جواب تست آبله وارد اتاق شدم دختر خانمی که کلا هنوز فک نمیکنم سنش به بیست سال هم برسه ( و البته ادب ربطی به سن نداره) پشت به در روی یک صندلی نشسته مشغول مطالعه و پایش را هم روی یک صندلی دیگه دراز کرده! وقتی سلام کردم با بی میلی پایش رو گذاشت زمین و بدون اینکه جواب سلام بده گفت بفرمایید. من قبضم را نشون دادم و گفتم برای جواب آزمایش اومدم در حالی که یک دسته پاکت آخر میز را به من نشان میداد با بی ادبی هر په تمام تر گفت اون پاکتها رو بذه به من!!!! واقعا من نمی دونم اینهمه بی ادبی رو از کجا آوردند. در هر صورت هر چه دنبال یک فرد مسءول گشتم که از برخورد ایشان گله کنم فقط دیوارهای کهنه و قدیمی ساختمان یاداوری کردند : که هیس اینجا ایران است . تمدن ، فرهنگ ، ادب همه و همه نزد ایرانیان است و بس...
و نهایتا متاسم برای این دسته ازایرانیهایی که واقعا آخرین مایه های انسانیت رو هم خرج کرند و دیگه چیزی برای نشان دادن سند انسانیت ندارند . وای بر مردمان سرزمینم که چه به روزشان آمده Sad
انصراف داده !!!
تشکر کنندگان: ebi1988 ، philter ، nasim ، محبت ، imandimo ، sanaz.y
(2014-02-09 ساعت 20:36)twins نوشته:  

بله متاسفانه تمام دلایل شمارو من امروز با چشم خودم دیدم : اول از همه که رفتم برای واکسن آنفلونزا و خیلی شیک منو فرستادن داروخانه که خودم تهیه کنم!!! حالا واکسن MMR شاید مربوط به اطفال باشه و عذرشون موجه اما واکسن آنفولانزا پیش پا افتاده ترین واکسنه و باید در این مراکز موجود باشه. مورد بعدی اینکه تمام پرسنلی که اونجا کار میکنند و معرف مدیریت یک مجموعه می باشند ( که صد البته نشانه ضعف مدیریت می باشد)متاسفانه متاسفانه یک مشت آدم بی ادب و بی فرهنگ هستند که من واقعا براشون متاسفم که مثلا جزو قشر تحصیل کرده و قاعدتا باید با فرهنگ باشن. وقتی برای تزریق واکسن و گرفتن جواب تست آبله وارد اتاق شدم دختر خانمی که کلا هنوز فک نمیکنم سنش به بیست سال هم برسه ( و البته ادب ربطی به سن نداره) پشت به در روی یک صندلی نشسته مشغول مطالعه و پایش را هم روی یک صندلی دیگه دراز کرده! وقتی سلام کردم با بی میلی پایش رو گذاشت زمین و بدون اینکه جواب سلام بده گفت بفرمایید. من قبضم را نشون دادم و گفتم برای جواب آزمایش اومدم در حالی که یک دسته پاکت آخر میز را به من نشان میداد با بی ادبی هر په تمام تر گفت اون پاکتها رو بذه به من!!!! واقعا من نمی دونم اینهمه بی ادبی رو از کجا آوردند. در هر صورت هر چه دنبال یک فرد مسءول گشتم که از برخورد ایشان گله کنم فقط دیوارهای کهنه و قدیمی ساختمان یاداوری کردند : که هیس اینجا ایران است . تمدن ، فرهنگ ، ادب همه و همه نزد ایرانیان است و بس...
و نهایتا متاسم برای این دسته ازایرانیهایی که واقعا آخرین مایه های انسانیت رو هم خرج کرند و دیگه چیزی برای نشان دادن سند انسانیت ندارند . وای بر مردمان سرزمینم که چه به روزشان آمده Sad

و در ضمن صد البته خانم دکتر طاهرنژاد مثل مرواریدی در این بین می درخشیدند و من از صمیم قلب براشون آرزوی سلامت و سعادت میکنم و امیدوارم اسم ایشان را روزی در مقاطع عالیه ببینم.
انصراف داده !!!
تشکر کنندگان: mohsenmb ، philter ، nasim ، rezahoorjandi ، محبت ، Sam2014
(2014-02-09 ساعت 20:19)farshad khan نوشته:  سلام. من مرحله دوم واکسن mmr رو 5 روز قبل از وقت ازمایشگاه زدم. میخواستم بدونم این فاصله کم برام مشکل ساز میشه و روی جواب ازمایشم تاثیر میگذاره ؟؟؟؟
فقط امیدوارم مصاحبه تان آنکارا نباشه! در غیر اینصورت خیالتان راحت خانم دکتر طاهرنژاد به خود من که ارمنستان مصاحبه دارم گفته بودند اشکالی نداره و فقط سایت سفارت آنکارا صراحتا اعلام کرده که یکماه قبل از تاریخ مدیکال نباید واکسنی زده شود.
موفق باشید
انصراف داده !!!
تشکر کنندگان: philter ، محبت
(2014-02-09 ساعت 20:50)twins نوشته:  
(2014-02-09 ساعت 20:19)farshad khan نوشته:  سلام. من مرحله دوم واکسن mmr رو 5 روز قبل از وقت ازمایشگاه زدم. میخواستم بدونم این فاصله کم برام مشکل ساز میشه و روی جواب ازمایشم تاثیر میگذاره ؟؟؟؟
فقط امیدوارم مصاحبه تان آنکارا نباشه! در غیر اینصورت خیالتان راحت خانم دکتر طاهرنژاد به خود من که ارمنستان مصاحبه دارم گفته بودند اشکالی نداره و فقط سایت سفارت آنکارا صراحتا اعلام کرده که یکماه قبل از تاریخ مدیکال نباید واکسنی زده شود.
موفق باشید
خیلی ممنون که سریع جوابمو دادین . ما سفارت ابوظبی هستیم . یه کم خیالم راحت شد . من میخواهم فردا برم انستیتو و از خودشون بپرسم تا مطمعن شم . خیلی خیلی استرس دارم .. بازم اگه مطلبی به ذهنتون میرسه که کمکم کنه ممنون میشم بگین .
تشکر کنندگان:
(2014-02-09 ساعت 21:51)farshad khan نوشته:  
(2014-02-09 ساعت 20:50)twins نوشته:  
موفق باشید
خیلی ممنون که سریع جوابمو دادین . ما سفارت ابوظبی هستیم . یه کم خیالم راحت شد . من میخواهم فردا برم انستیتو و از خودشون بپرسم تا مطمعن شم . خیلی خیلی استرس دارم .. بازم اگه مطلبی به ذهنتون میرسه که کمکم کنه ممنون میشم بگین .

اصلا و اصلا نگران نباشید. آیا تاریخ واکسنها دقیقا در کارتتون درج شده یا هنوز نشده؟ چون دیگه بعد از رفتن خانم دکتر طاهرنژاد به انستیتو پاستور نمیشه اعتماد کرد و اونها فقط کارهای کلیشه ای را انجام میدن. اگه هنوز تو کارتتون نزدن پیش یک دکتر اطفال و در مطبش نه کلینیک برید و جریان رو توضیح بدید و ازش خواهش کنید که یک گواهی برای تاریخ یکماه پیش بهتون بده و شما هم نامه و یا احیانا شیشه واکسن را اگر دارید نشانش دهید که خاطر جمع شوند که شما واکسن را زدید و فقط مشکل تاریخ دارید. حتا اگه نامه وقت سفارت و مدیکال رو هم به ایشون نشون بدید حتما موافقت خواهند کرد. در ضمن خود منم همین سوال رو پرسیدم اما به نظر نمیرسه تاثیر منفی داشته باشه وگرنه خانم دکتر طاهرنژاد متناسب با محل مصاحبه نمیگفتند آبنید یا نزنید اونوقت به همه میگفتند نزنید! چون برای آنکارا گفتند اینکار را نکنید ولی برای یروان گفتند مشکلی نیست! من به گفته های ایشان ایمان دارم و هیچ تاثیری نخواهد داشت
در هر صورت بازهم میگم اصلا ناراحت نباشید همه چیز درست خواهد شد.
انصراف داده !!!
تشکر کنندگان: philter ، محبت
راستی یک سوال دیگر برای من بوجود اومده : من هرچی تو اینترنت دنبال اطلاعات واکسن MMR گشتم به این نکته فقط برخوردم :
کودکان باید 2 نوبت واکسن ام ام آر دریافت کنند .
دوز اول: سن 12_15 ماهگی
دوز دوم: سن 4_6سالگی . میتوان زودتر تزریق کرد، به شرطی که -حداقل 28 روز از تاریخ دوز اول گذشته باشد(
برخی بزرگسالان نیز باید واکسن ام ام آر دریافت کنند: به طور کلی، افراد 18 ساله و بالاتر که پس از سال 1956 متولد شده اند، باید حداقل یک نوبت واکسن ام ام آردریافت کنند، مگر این که بتوانند نشان دهند که قبلاً واکسینه شدهاند یا به هر سه بیماری دچار شدهاند.
پس چرا گفتند که باید دوبار تزیرق کنیم؟!
انصراف داده !!!
تشکر کنندگان: philter
(2014-02-09 ساعت 01:12)twins نوشته:  
(2014-02-05 ساعت 06:14)mahdibashoma نوشته:  
(2014-02-05 ساعت 04:42)min@ نوشته:  
(2014-02-05 ساعت 03:01)mahdibashoma نوشته:  
(2014-02-04 ساعت 16:10)min@ نوشته:  سلام.برای گرفتن کارت زرذ چه مذارکی میخواذ؟؟؟

کمی وقت بگذارید تاپیک رو مطالعه فرمایید برای اطلاعات بیشتر.

پاسپورت
و احیانا اگر کارت واکسیناسیونی از قبل داشتید ...

خب من پاسپورتم تاریخش گذشته.برای دریافت پاس جدیدم چون سربازی نرفتم، نزدیک رفتنم که باشه وصیغه میذارم و میگیرم. الان پس چکارکنم؟؟Sad

شماره پاسپورت مد نظر هست و فکر میکنم با تعویض پاسپورت شمارش عوض نشه..ولی بپرسید ..
اره پ چند اسپورت عوض میشه . اما شما اگر پاسپورت قدیمیتون را با خودتون ببرید فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد. و البته برای مدکال هم ببرید

دوست عزیز من بعد از مدیکالم که چند ماهه پیش بود پاسم رو عوض کردم و برای تمدید مدیکال با پاس جدید اومدم و اصصلا قبلیه رو نخواست و طبق همین جدید دوباره کارا دارم انجام میدم
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان