کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
سلام من بچه هام۳.۵ و ۱ ساله هستن..چند روز قبل از مصاحبه باید برم؟مصاحبه ما یکشنبه هست.اگر سه شنبه برم می رسم؟شنیدم بچه ها کارشون بیشتر طول می کشه .میشه راهنماییم کنید؟
CN:2014000058##
ارسال مدارک:1 نوامبر-انکارا در خواست تغییر به ابوظبی
افراد کیس :4 نفر .مقصد:کالیفرنیا
نامه دوم:18 مارچ
مصاحبه:اواسط می/ابوظبی
اپدیت:8جولای-15جولای13 و14 اگوست و1سپتامبر
http://montazersara2014.vvs.ir/
تشکر کنندگان:
سلام بر همه دوستان عزیز.
برای کسی که قبلا عمل جراحی داشته،انگار باید سوابق پزشکی را ببره به دکتر نشون بده.من عمل دیسک کمر داشتم و الان کا ملا اکی هستم،فکر میکنید این مساله روند معاینات پزشکی را پیچیدهتر و طولانیتر میکنه؟؟؟
دوم من برگه خلاصه پرونده جراحیم را دارم،که دکترا همه چیز را به انگلیسی توضیح دادن،فقط اسم من و پزشک معالج اون بالا به فارسی نوشته شده،ایا نیازی هست برگه را برای دکتر انکارا ترجمه کنم؟؟
سوم اینکه ایا تو سفارت و مصاحبه ممکنه موردی در این ارتباط پیش بیاد؟خیلی نگرانم.Sad
لطفا دوستهای با تجربه راهنماییهای لازم را مبذول فرمایید.با تشکر.
تشکر کنندگان:
دوستان سلام...
یه سوال ما تاریخ مصاحبه مون رو 3هفته عقب انداختیم... تمام واکسن ها رو هم تمام و کمال تزریق کردیم...
از اونجایی که نباید یک ماه قبل از مصاحبه واکسنی تزریق شود، ما با این وقفه 3هفته ای کار خاصی باید انجام بدیم یا نه... مرسی

تشکر کنندگان: sepideh jan
(2014-03-27 ساعت 18:40)inforfang نوشته:  سلام دوستان

می دونم که مننژیت واجب نیست و فقط برای ایالت تگزاس لازمه. من 3-4 روز بیشتر به مدیکالم نمونده و می خوام به ایالت تگزاس سفر کنم. متاسفانه زمان دو سال مننژیت قبلی ام تموم شده بود و من بهش تا الان توجهی نکردم. به نظر شما مننژیت رو قبل از مصاحبه بزنم یا اینکه می تونم بعد از مصاحبه بزنم ؟ اصلا مورد دوم اجرایی هست یا نه ؟

دوستان اگه می تونید راهنمایی کنید چون مصاحبه ام نزدیکه. موندم چی کار کنم!
تشکر کنندگان: Lemony
(2014-03-28 ساعت 22:17)inforfang نوشته:  

می دونم که مننژیت واجب نیست و فقط برای ایالت تگزاس لازمه. من 3-4 روز بیشتر به مدیکالم نمونده و می خوام به ایالت تگزاس سفر کنم. متاسفانه زمان دو سال مننژیت قبلی ام تموم شده بود و من بهش تا الان توجهی نکردم. به نظر شما مننژیت رو قبل از مصاحبه بزنم یا اینکه می تونم بعد از مصاحبه بزنم ؟ اصلا مورد دوم اجرایی هست یا نه ؟

اصلا لزومی به تزریق واکسن مننژیت ندارید حتی اگر به تگزاس میرید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ffrfar ، inforfang ، noobnoobi ، Lemony
سلام به همه دوستان و سال نو مبارک ایشالا پر از خبر های خوش
دوستان کسی میدونه خانم دکتر طاهر نژاد که از پاستور رفته الان کجا هستن مطب داره یا جایی که بشه رفت دیدشون.
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: inforfang ، noobnoobi
(2014-03-28 ساعت 23:03)aghaghia نوشته:  

اگر اینطوری باشه که عالیه ! Big Grin
چطور ؟ از اول همین تاپیک همه می گفتند که واسه تگزاس لازمه که !! مرجع خاصی دارید ؟
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2014-03-29 ساعت 10:01)inforfang نوشته:  

چطور ؟ از اول همین تاپیک همه می گفتند که واسه تگزاس لازمه که !! مرجع خاصی دارید ؟

هنوزم تگزاس مننژیت رو میخواد. دوستانی که به تازگی مدیکال رفتند این موضوع رو اشاره کردند
تشکر کنندگان: noobnoobi ، محبت
(2014-03-28 ساعت 13:39)blueskysam نوشته:  سلام بر همه دوستان عزیز.
برای کسی که قبلا عمل جراحی داشته،انگار باید سوابق پزشکی را ببره به دکتر نشون بده.من عمل دیسک کمر داشتم و الان کا ملا اکی هستم،فکر میکنید این مساله روند معاینات پزشکی را پیچیدهتر و طولانیتر میکنه؟؟؟
دوم من برگه خلاصه پرونده جراحیم را دارم،که دکترا همه چیز را به انگلیسی توضیح دادن،فقط اسم من و پزشک معالج اون بالا به فارسی نوشته شده،ایا نیازی هست برگه را برای دکتر انکارا ترجمه کنم؟؟
سوم اینکه ایا تو سفارت و مصاحبه ممکنه موردی در این ارتباط پیش بیاد؟خیلی نگرانم.Sad
دوست عزیز چه موردی ممکنه پیش بیاد؟دیسک کمر داشتین و عمل کردین!اگر همین که گفتین هستش فقط ،به نظر من نگران نباشین ،فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد!
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
تشکر کنندگان: aghaghia ، romance33 ، noobnoobi ، blueskysam ، محبت
(2014-03-29 ساعت 16:54)sepideh jan نوشته:  
دوست عزیز چه موردی ممکنه پیش بیاد؟دیسک کمر داشتین و عمل کردین!اگر همین که گفتین هستش فقط ،به نظر من نگران نباشین ،فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد!
دوست عزیزم سپیده جان درست میگه . الان عمل دیسک کمر تو مایه های لوزه سوم می مونه . من خودم 14 15 سال پیش عمل کردم والا خودم یادم رفته بود.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: aghaghia ، mahssa ، romance33 ، noobnoobi ، blueskysam ، محبت
(2014-03-29 ساعت 14:29)ostokhan نوشته:  
(2014-03-29 ساعت 10:01)inforfang نوشته:  

هنوزم تگزاس مننژیت رو میخواد. دوستانی که به تازگی مدیکال رفتند این موضوع رو اشاره کردند

دوستان میشه به یه جمع بندی برسیم ؟ بزنیم یا نه ؟ اگه قرار شد بزنیم میشه بعد از مدیکال زد ؟
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2014-03-29 ساعت 18:31)inforfang نوشته:  دوستان میشه به یه جمع بندی برسیم ؟ بزنیم یا نه ؟ اگه قرار شد بزنیم میشه بعد از مدیکال زد ؟

دوست عزیز، من الان خاطرم نیست کجا خوندم ولی توی همین تاپیک بود که گفتن مننژیت فقط برای دانشجویانی که به تگزاس میرن و افراد زیر 18 سال لازمه، اگر لازم باشه توی مدیکال براتون تزریق میشه و اگر نداشته باشن میگن بعدا بزنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: romance33 ، noobnoobi
(2014-03-29 ساعت 18:05)Sam2014 نوشته:  
(2014-03-29 ساعت 16:54)sepideh jan نوشته:  
دوست عزیزم سپیده جان درست میگه . الان عمل دیسک کمر تو مایه های لوزه سوم می مونه . من خودم 14 15 سال پیش عمل کردم والا خودم یادم رفته بود.
سلام دوست عزیز حتما سوابق پزشکی همراهتون باشه. درمورد ترجمه ارمنستان مشکلی نبود
ممکنه توی سفارت آفیسر ازتون بپرسه که اگه دوباره نیاز به عمل داشته باشین خودتون از پس مخارج برمیاین یا نه که بدونه قصد کمک از دولت آمریکا رو دارید یا نه
پس نگران نباشینSmile
کیس: **35
سفارت : ایروان
تشکر کنندگان: blueskysam ، محبت
دوستان ما امروز عصر رفتیم مدیکال...واکسن هامون کامل بود...برگه ای که در اون نتیجه انتی بادی ابله مرغان هست رو حتما همراه داشته باشید.واکسن انفولانزا هم نزده بودیم(طبق ایمیلی که از دکتر شوکلا در اینباره پرسیده بودیم) و هیچ مشکلی نبود...فقط خیلی شلوغ بود ...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: Sam2014 ، m.sabet ، taleghani ، reasonable ، noobnoobi ، محبت
(2014-03-29 ساعت 09:04)م.ق نوشته:  سلام به همه دوستان و سال نو مبارک ایشالا پر از خبر های خوش
دوستان کسی میدونه خانم دکتر طاهر نژاد که از پاستور رفته الان کجا هستن مطب داره یا جایی که بشه رفت دیدشون.

سلام دوست عزیز
من چند روز قبل عید پاستور تجریش رفتم و خانم دکتر طاهرنژاد تشریف نداشتن.
ولی خانوم دکتر حضرتی که بسیار خوش برخورد بودن کارای واکسن من رو انجام میدادن. و به تمام سوالام هم پاسخ دادن.
پس لازم نیست حتما خانوم طاهرنژاد کارتون رو انجام بدن.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: gema ، taleghani ، محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان