موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من بچه هام۳.۵ و ۱ ساله هستن..چند روز قبل از مصاحبه باید برم؟مصاحبه ما یکشنبه هست.اگر سه شنبه برم می رسم؟شنیدم بچه ها کارشون بیشتر طول می کشه .میشه راهنماییم کنید؟
CN:2014000058##
ارسال مدارک:1 نوامبر-انکارا در خواست تغییر به ابوظبی
افراد کیس :4 نفر .مقصد:کالیفرنیا
نامه دوم:18 مارچ
مصاحبه:اواسط می/ابوظبی
اپدیت:8جولای-15جولای13 و14 اگوست و1سپتامبر
http://montazersara2014.vvs.ir/
رتبه:
79
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام...
یه سوال ما تاریخ مصاحبه مون رو 3هفته عقب انداختیم... تمام واکسن ها رو هم تمام و کمال تزریق کردیم...
از اونجایی که نباید یک ماه قبل از مصاحبه واکسنی تزریق شود، ما با این وقفه 3هفته ای کار خاصی باید انجام بدیم یا نه... مرسی
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان و سال نو مبارک ایشالا پر از خبر های خوش
دوستان کسی میدونه خانم دکتر طاهر نژاد که از پاستور رفته الان کجا هستن مطب داره یا جایی که بشه رفت دیدشون.
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-29 ساعت 16:54)sepideh jan نوشته: (2014-03-28 ساعت 13:39)blueskysam نوشته: سلام بر همه دوستان عزیز.
برای کسی که قبلا عمل جراحی داشته،انگار باید سوابق پزشکی را ببره به دکتر نشون بده.من عمل دیسک کمر داشتم و الان کا ملا اکی هستم،فکر میکنید این مساله روند معاینات پزشکی را پیچیدهتر و طولانیتر میکنه؟؟؟
دوم من برگه خلاصه پرونده جراحیم را دارم،که دکترا همه چیز را به انگلیسی توضیح دادن،فقط اسم من و پزشک معالج اون بالا به فارسی نوشته شده،ایا نیازی هست برگه را برای دکتر انکارا ترجمه کنم؟؟
سوم اینکه ایا تو سفارت و مصاحبه ممکنه موردی در این ارتباط پیش بیاد؟خیلی نگرانم.
لطفا دوستهای با تجربه راهنماییهای لازم را مبذول فرمایید.با تشکر.
دوست عزیز چه موردی ممکنه پیش بیاد؟دیسک کمر داشتین و عمل کردین!اگر همین که گفتین هستش فقط ،به نظر من نگران نباشین ،فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد!
دوست عزیزم سپیده جان درست میگه . الان عمل دیسک کمر تو مایه های لوزه سوم می مونه . من خودم 14 15 سال پیش عمل کردم والا خودم یادم رفته بود.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما امروز عصر رفتیم مدیکال...واکسن هامون کامل بود...برگه ای که در اون نتیجه انتی بادی ابله مرغان هست رو حتما همراه داشته باشید.واکسن انفولانزا هم نزده بودیم(طبق ایمیلی که از دکتر شوکلا در اینباره پرسیده بودیم) و هیچ مشکلی نبود...فقط خیلی شلوغ بود ...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز