کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
دوستانی که رفتن مصاحبه ممنون میشم پاسخ بدن
من فقط واکسن هپاتیت رو کامل کردم و تاریخ مصاحبه من در اواسط خرداد خواهد بود . الان چه واکسن هایی رو باید چند نوبت بزنم؟
کزاز و دیفتری - مننژیت - آنفولانزا - MMR
دوستانی که مدیکال رفتن و مشکل نداشتن چه کرده بودن؟
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان:
با سلام
از عزیزانی که میدانند تست آنتی بادی چیست و نام پزشکی آن چیست راهنمایی فرمایند در بعضی تاپیکها نوشته لازم است زده شود با توجه که تست مدیکال ما در 21 آپریل 2014 در ارمنستان ونیز 55سال سن دارم آیا تزریق آن ضروری است یا خیر
با تشکر فراوان
تشکر کنندگان: محبت
(2014-03-30 ساعت 16:07)jafarlari نوشته:  با سلام
از عزیزانی که میدانند تست آنتی بادی چیست و نام پزشکی آن چیست راهنمایی فرمایند در بعضی تاپیکها نوشته لازم است زده شود با توجه که تست مدیکال ما در 21 آپریل 2014 در ارمنستان ونیز 55سال سن دارم آیا تزریق آن ضروری است یا خیر
با تشکر فراوان

تیتر آنتی بادی،تعیین سطح ایمنی نسبت به آن بیماریست یعنی به زبان ساده آیا شما قبلا آن بیماری رو گرفتید یا خیر.ارمنستان از شما این آزمایش رو قبول میکنه.پس همراه خودتون ببرید.برای آبله مرغان فقط برای مهاجرت نیاز هست.آزمایش خون هست.نیاز به ناشتا بودن هم نداره.تزریق نیست،تست خون هست.بعد از این که جوابش رو گرفتید بدید داخل کارت براتون وارد کنند.به این صورت به آزمایشگاه بگید: Anti VZV Ab (Ig G)
تشکر کنندگان: محبت
(2014-03-20 ساعت 00:44)aghaghia نوشته:  میشه یکی از دوستانی که از هلال احمر کارت زرد واکسیناسیون گرفته عکس کارت زردش رو با حذف اطلاعات شخصی اینجا بذاره، ممنون میشم :Rolleyes:

منم ممنون میشم
آخه خیلی جفاست واسه این کارت زرد تا تهران پاشیده شم بیامSad
لطفا یه نمونه بزارید الگوبرداری کنیم
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
تشکر کنندگان:
(2014-03-30 ساعت 16:43)maryamnaz_s نوشته:  
(2014-03-30 ساعت 16:07)jafarlari نوشته:  با سلام
با تشکر فراوان

تیتر آنتی بادی،تعیین سطح ایمنی نسبت به آن بیماریست یعنی به زبان ساده آیا شما قبلا آن بیماری رو گرفتید یا خیر.ارمنستان از شما این آزمایش رو قبول میکنه.پس همراه خودتون ببرید.برای آبله مرغان فقط برای مهاجرت نیاز هست.آزمایش خون هست.نیاز به ناشتا بودن هم نداره.تزریق نیست،تست خون هست.بعد از این که جوابش رو گرفتید بدید داخل کارت براتون وارد کنند.به این صورت به آزمایشگاه بگید: Anti VZV Ab (Ig G)
درود بر دوستان
نمونه جواب آزمایش را در این پست ببینید.
نتیجه را در کارت زرد وارد می کنند ولی خود جواب آزمایش در زمان مدیکال حتماً حتماً همراهتون باشه .
موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: blueskysam ، noobnoobi ، gema ، محبت ، Lemony
با درود به همه دوستان گرامی
اول اینکه من و خانواده در زمان حضور خانم دکتر طاهرنژاد واکسیناسیون را شروع و به اتمام رساندیم . درباره TD ایشان با توجه به سن و سالمان دو نوبت را تجویز و ما انجام دادیم.
دوم اینکه یک لینک جدولی را برایتان می گذارم که برنامه واکسیناسیون افرادی که به آم ری ک ا مشرف می شوند را نشان میدهد . انشاله مفید واقع شود.
ضمناً از امضای این حقیر می توانید اطلاعات مربوط به واکسن ها را بیابید .
با سپاس و آرزوی بهروزی.
http://www.cdc.gov/vaccines/schedules/do...y-read.pdf
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: atial ، blueskysam ، noobnoobi ، gema ، reasonable ، محبت ، exxedus
دوستان عزيز توي كارت من واسه td چهار تا تاريخ زده ١٩٩٣ و ٢٠٠٥ و ٢٠١٣ و ٢٠١٤ به نظر شما مشكلي پيش نمي ياد؟ و يك سوال ديگه من مصاحبم هفته اول مي هست و ديروز مرحله اول mmr رو زدم مرحله دوم رو بايد ابوظبي بزنم؟ كسي مي دونه هزينش چقدر مي شه؟ ممنون ازتون
شماره کیس:2014AS0006XXX تاریخ رویت قبولی:5 MAY. کنسولگری:آنکارا___>ابوظبی تعداد افرادکیس:1نفر. ارسال فرمها:May 27, 2013 mail دريافت تاييديه فرمها:Jun 4 کارنت شدن کیس:March 18. تاريخ مصاحبه : هفته اول مي. آپدیت:8می,9می,8جولای,17جولای با ایمیل Tongue كلير
همواره لبخند بزنید, روزی زندگی از آزردن شما خسته خواهد شد
تشکر کنندگان: reasonable ، noobnoobi ، محبت
(2014-03-31 ساعت 21:06)Shabi2605 نوشته:  دوستان عزيز توي كارت من واسه td چهار تا تاريخ زده ١٩٩٣ و ٢٠٠٥ و ٢٠١٣ و ٢٠١٤ به نظر شما مشكلي پيش نمي ياد؟ و يك سوال ديگه من مصاحبم هفته اول مي هست و ديروز مرحله اول mmr رو زدم مرحله دوم رو بايد ابوظبي بزنم؟ كسي مي دونه هزينش چقدر مي شه؟ ممنون ازتون
1 .در رابطه با واکسن td منم همین مشکلو دارم ولی دکتر زیربار نرفت و گفت همین کافیه
2 . باتوجه به تجربه دوستانی که مصاحبه رفتن هر واکسن 125 درهمه.
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: noobnoobi ، ebi1988 ، محبت
دوستان سلام...
یه سوال ما تاریخ مصاحبه مون رو 3هفته عقب انداختیم... تمام واکسن ها رو هم تمام و کمال تزریق کردیم...
از اونجایی که نباید یک ماه قبل از مصاحبه واکسنی تزریق شود، ما با این وقفه 3هفته ای کار خاصی باید انجام بدیم یا نه... مرسی

تشکر کنندگان: noobnoobi
(2014-04-01 ساعت 00:50)A10A نوشته:  دوستان سلام...
یه سوال ما تاریخ مصاحبه مون رو 3هفته عقب انداختیم... تمام واکسن ها رو هم تمام و کمال تزریق کردیم...
از اونجایی که نباید یک ماه قبل از مصاحبه واکسنی تزریق شود، ما با این وقفه 3هفته ای کار خاصی باید انجام بدیم یا نه... مرسی

سلام کسی نگفت یک ماه قبل هیچ واکسنی نزنید گفتن واکسنی رو نزنید که حاوی ویروس زنده باشه و فقط mmr حاوی ویروس زنده هست و فکر نکنم کاره خاصی نیاز باشه انجام بدید
**2014AS000057|تاریخ رویت قبولی:2MAY|تاریخ ارسال فرم از طریق ایمیل:20JUN|تاریخ جواب تاییدیه:27JUN|برنده کیس:همسرم|تعداد افراد کیس:2نفر|سفارت:زدن آنکارا تغییر دادیم ابوظبی|کارنت:18 MARCH|مصاحبه:هفته اول MAY|ویزا: خانومم یه ضرب خودم چک|ادامه پرونده از طریق |F2A مصاحبه جدید 1 نوامبر2016|دوباره چک| ورود به آمریکا:وقتی ویزا بدن
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، noobnoobi ، ebi1988 ، محبت
با سلام
دوستان ما که ویزامون رو گرفتیم ولی هنوز مرحله سوم هپاتیت رو نزدیم می تونیم وارد آمریکا بشیم یا نه؟
***2014AS3
تاریخ ارسال فرم های اول: 9 jun
کارنت: 11 دسامبر
مصاحبه: February
دریافت ویزا:‌ یک ضرب
تشکر کنندگان: noobnoobi ، ebi1988 ، محبت
با سلام خدمت دوستان لطفا کسانی که مرحله مدیکالشون را طی کردند تجاربشون را در این تاپیک برای ما بگذارند متشکرم
تشکر کنندگان: noobnoobi ، ebi1988
سلام من یه سوال داشتم دوستان,وقتی میگیم" مدارک سابقه جراحی"منظور عمل های مهم هست دیگه؟مثلا جراحی زیبایی که نیازی به مدارک نداره؟! البته میدونم که سوالم خنده داره ولی چیکار کنم من خدای استرسم Big Grin
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: Lemony
(2014-04-03 ساعت 21:37)gema نوشته:  سلام من یه سوال داشتم دوستان,وقتی میگیم" مدارک سابقه جراحی"منظور عمل های مهم هست دیگه؟مثلا جراحی زیبایی که نیازی به مدارک نداره؟! البته میدونم که سوالم خنده داره ولی چیکار کنم من خدای استرسم Big Grin
سلام
بله دوست خوبم منظور عملهای مهم و حساس هستش و سوالتونم هم خنده دار نیست فقط شما یه مقدار وسواس داریدWinkهمین
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: lighter ، gema ، Lemony
(2014-04-03 ساعت 13:44)ata.bz نوشته:  با سلام خدمت دوستان لطفا کسانی که مرحله مدیکالشون را طی کردند تجاربشون را در این تاپیک برای ما بگذارند متشکرم
سلام
دوست خوبم یه سر به انجمن خصوصی 2014 و سفرنامه ها بزن و تو اکثرشون مدیکال رو کاملا توضیحات زنده ش رو بچه ها زحمت کشیدن و گذاشتنSmile موفق باشی
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: gema ، estanfordbineh ، amin arefi ، khder

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان