کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2014-03-21 ساعت 01:17)gema نوشته:  
(2014-03-20 ساعت 16:52)sahar66 نوشته:  یکی از دوستان من اوریون و سرخچه رو قبلا گرفته ولی مطمئن نیست که سرخک رو گرفته یا نه . و میتونه کارت واکسنی جور کنه که mmr رو براش قید کنه. به نظرتون بره واکسن بزنه یا یه کارت واکسن mmr برای خودش جور کنه.
من اگه جای ایشون بودم میرفتم واکسن رو میزدم چون واقعا به ریسکش نمی ارزه,درضمن واکسنه دیگه..به درد سلامتیه خودشم میخورهSmile واکسنش درد هم نداره!فقط بایدحدودا50تومن خرج کنن,این همه خرج کردن اینم روش Tongue
ممنون از جوابتون .مسئله زدن واکسنش نیست. چون دو تاشو قبلا گرفته زدنش ضرر نداره؟
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان:
(2014-03-21 ساعت 11:14)sahar66 نوشته:  
(2014-03-20 ساعت 16:52)sahar66 نوشته:  یکی از دوستان من اوریون و سرخچه رو قبلا گرفته ولی مطمئن نیست که سرخک رو گرفته یا نه . و میتونه کارت واکسنی جور کنه که mmr رو براش قید کنه. به نظرتون بره واکسن بزنه یا یه کارت واکسن mmr برای خودش جور کنه.
من اگه جای ایشون بودم میرفتم واکسن رو میزدم چون واقعا به ریسکش نمی ارزه,درضمن واکسنه دیگه..به درد سلامتیه خودشم میخورهSmile واکسنش درد هم نداره!فقط بایدحدودا50تومن خرج کنن,این همه خرج کردن اینم روش Tongue
سلام
من برای این شرایط سوال کردم در پاستور گفتند باید آزمایش بدهد و ایمنی اش چک شود اگر ایمن بود برایش مهر میکنند در پاستور
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: sahar66 ، noobnoobi ، gema ، ebi1988
(2014-03-21 ساعت 12:06)مامان خانم نوشته:  
سلام
من برای این شرایط سوال کردم در پاستور گفتند باید آزمایش بدهد و ایمنی اش چک شود اگر ایمن بود برایش مهر میکنند در پاستور
اگر یکیشو ایمن نبود اونوقت اگر یه نوبت mmr الان بزنه نوبت بعدیش با توجه به این که کمتر از یک ماه تا مصاحبه میشه چه کار باید انجام بده؟
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان: ebi1988
(2014-03-21 ساعت 12:12)sahar66 نوشته:  
(2014-03-21 ساعت 12:06)مامان خانم نوشته:  
سلام
اگر یکیشو ایمن نبود اونوقت اگر یه نوبت mmr الان بزنه نوبت بعدیش با توجه به این که کمتر از یک ماه تا مصاحبه میشه چه کار باید انجام بده؟
به نظر بنده در اینصورت نباید نوبت دوم رو تزریق کنن,چون تا یک ماه قبل مصاحبه تاکید شده که واکسنی زده نشه,بنده از دکترم پرسیدم ایشون گفتن نوبت دوم اگه دیرتر شه یکم ایرادی نداره ولی زودتر از30 روز نباید زده بشه.کامل نبودن واکسیناسیون اختلالی در اصل کار(ویزا گرفتن)ایجاد نمیکنه و فقط به لحاظ اقتصادی میخوایم که
همه رو ایران بزنیم,بنابراین نهایتش اینه که دوستتون وقتی تشریف بردن مصاحبه واکسن رو میزنن.بازم بزرگ ترای سایت نظر بدن که خیالتون راحت شهTongue
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: aghaghia ، sahar66 ، romance33 ، ebi1988
دوستان سلام
ما که مصاحبه مون می هست،آنفولانزا باید بزنیم؟
تشکر کنندگان: ebi1988
(2014-03-24 ساعت 12:53)Nooshinsalamat نوشته:  دوستان سلام
ما که مصاحبه مون می هست،آنفولانزا باید بزنیم؟

سلام دوست عزیز، خیــــر.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: noobnoobi ، Nooshinsalamat ، gema ، romance33
سلام دوستان
از کریستین وقت گرفتم یک روز قبل مصاحبه به من وقت داده. به نظر شما دیر نیست؟
تشکر کنندگان:
(2014-03-24 ساعت 16:59)sahar66 نوشته:  سلام دوستان

دوست عزیز با توجه به اینکه شما زمان مصاحبتون رو اعلام کردید و اونها هم با در نظر گرفتن این موضوع به شما وقت دادن جای نگرانی نیست و بهشون اعتماد کنید.
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
تشکر کنندگان: aghaghia ، sahar66 ، romance33
ممنون از جوابتون:
یک سوال دیگه داشتم از دوستان عزیزم. من چشمهام آستیگماته ولی سالهاست که عینک نمیزنم. اونجا برای چشم هم باید مدرکی چیزی ارائه داد؟ یا باید عینک ببریم؟
تشکر کنندگان:
(2014-03-24 ساعت 22:56)sahar66 نوشته:  ممنون از جوابتون:
یک سوال دیگه داشتم از دوستان عزیزم. من چشمهام آستیگماته ولی سالهاست که عینک نمیزنم. اونجا برای چشم هم باید مدرکی چیزی ارائه داد؟ یا باید عینک ببریم؟
سلام دوست عزیزم.جواب سوال اولتون رو میدونم.خیر نباید مدرکی برای چشم ارائه بدید.اگه مصاحبه ایروان باشه ظاهرا چشم ها هم تست میشن ولی به نظر بنده هیچ اثری روی نتیجه نهایی شما نخواهد داشت,به قول یکی از دوستان مهاجرسرایی"برده که نمیخوان بگیرنمون! Tongue"اگه عینک دارین با خودتون ببرین که خیالتون آسوده باشه
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: ffrfar ، sahar66 ، romance33 ، amin arefi
سلام دوستان
قابل توجه کسانی مصاحبشون در ایروان
من از خانم دکتر کریستین وقت گرفتم و ایشون هم لیست تمام موارد مورد نیاز رو برای من فرستادن. من این لیست رو در لینک زیر میگذارم شاید به درد کسی بخوره.

**2014AS55 (همسرم) | تعداد: 2 | سفارت: آنکارا (درخواست ایروان) | ارسال فرم ها: 3 جون (ایمیل) | کارنت: 6 مارچ | نامه دوم: 18 مارچ | مصاحبه: هفته اول می | سفارت: ایروان
تشکر کنندگان: romance33
(2014-03-25 ساعت 21:28)گلپری نوشته:  سام لطفا راهنماییم کنید واکسنهای بزرکسالان mmr -توام -هپاتیت - مننزیت کامل میشه ما تو یک شهرستان هستیم مسئول هلال احمر وارد نیست میگه هرچی لازم بگید بزنم راهنمایی کنید متشکرم
سلام دوست عزیزم.شما اگه صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید تمام اطلاعات لازم رو بدست میارین.ولی به طور خلاصه: 3نوبت واکسن هپاتیت,دو نوبت واکسن TDیا همان دیفتری کزاز,دو نوبت واکسنmmr,اگه مصاحبه تا آخر marchاست باید آنفولانزا هم بزنید.مننژیت واجب نیست.تست آبله مرغون بدید,اگه بدنتون مقاوم بود وارد کارت زردتون کنن.موفق باشید
تشکر کنندگان: noobnoobi ، گلپری ، lighter ، sepideh jan
با سلام خدمت دوستان گرامی. من پنجشنبه انکارا وقت مصاحبه دارم و مجرد هم هستم قصددارم با قطار برم. کسی میدونه با قطار چه قدر سفر طول میکشه اگه بخوام سه شنبه اونجا باشم برای کارهای پزشکی؟
تشکر کنندگان:
(2014-03-26 ساعت 11:42)k98k نوشته:  با سلام خدمت دوستان گرامی. من پنجشنبه انکارا وقت مصاحبه دارم و مجرد هم هستم قصددارم با قطار برم. کسی میدونه با قطار چه قدر سفر طول میکشه اگه بخوام سه شنبه اونجا باشم برای کارهای پزشکی؟

سلام دوست عزیز قطار فقط روزهای چهارشنبه از تهران به سمت آنکارا حرکت داره ساعت 10:30 شب و شنبه حدود ساعت 11 به بعد ظهر میرسه آنکارا.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
تشکر کنندگان: poem ، noobnoobi ، gema ، k98k ، sepideh jan
(2014-03-24 ساعت 16:59)sahar66 نوشته:  سلام دوستان
سلام ، به من هم یک روز قبل از مصاحبه وقت داده، 10:30 همون روز مصاحبه گفته باید برم جوابو بگیرم. چون مصاحبم بعد از ظهره فکر نکنم مشکلی باشه. به هر حال اگه نگران هستین میتونید از دکتر انوش وقت بگیرید ، چون ایشون روزای فرد هستن و دکتر کریستین روزای زوج.
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
تشکر کنندگان: gema ، sahar66

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان