کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2014-04-05 ساعت 17:42)Nooshinsalamat نوشته:  
(2014-04-04 ساعت 22:13)محبت نوشته:  
(2014-04-04 ساعت 21:27)Nooshinsalamat نوشته:  
(2014-04-04 ساعت 21:20)shadi79 نوشته:  
(2014-04-04 ساعت 19:56)Nooshinsalamat نوشته:  دوستان با سلام
ما فقط مرحله سوم هپاتيت مون مونده، اگه ٢٨ روز قبل مديكال بزنيم مشكل مي شه وأسمون؟

اگه ایروان هستید حساس نیستند مشکلی پیش نمیاد

آنكارا هستيم
سلام
دوست خوبم واکسن هپاتیت جزء واکسنهای حاوی ویروس زنده نیست و مشکلی ایجاد نمیکنه.

ممنون از شما،يه سوال ديگه هم داشتم،ما امروز رفتيم انستيتو هپاتيت رو زديم،گفتن بايد آنفولانزا هم بزنيد،مگه اين طوري نيست كه مصاحبه ما كه تو ارديبهشته آنفولانزا لازم نيست؟
سلام
خیر نیازی به تزریق واکسن انفولانزا تو اردیبهشت ماه نیست توجه نکنید به حرف انستیتو.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: Nooshinsalamat ، romance33 ، estanfordbineh ، gema
سلام
در مورد سیگار و الکل ماجرا چجوریه؟
اگه راست بگی تاثیر منفی نداره رو پرونده؟ منظورم سیگار بود
الکلم که خوب چه حدی؟کلا مصرف کردن و نکردنه؟
تشکر کنندگان:
(2014-04-05 ساعت 21:23)محبت نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 20:05)goliii1992 نوشته:  می‌خواستم بپرسم اینکه nmc دبی‌ جواب نداده نگرانی داره؟

و اینکه برای سفارت ابوذبی‌ باید ۳دوره td بزنیم؟

سلام
1- نه نگرانی نداره حضوری مراجعه کنید و کاراتون رو انجام میدن و سفرنامه ها رو بخون کلی مطلب دستگیرت میشه.
2-بله و بهتره نزدیک به زمان مصاحبه زده بشه.
من واکسنامو توی دی‌ زدم،،اما مصاحبم توی اردیبهشت هستش،،این مشکلی‌ به وجود میاره؟

و اینکه می‌شه واکسنایی که برای ابوظبی باید زد‌ یک بار کامل بگید،،من هرجا یه چیزی خوندم،،و اینکه برای ابوظبی مهم که واکسن ۱ماه مونده به مصاحبه نباید بزنیم؟

در مورد آزمایش xrey هم میدونید برای چی‌ میگیرن؟اینکه سیگار یا قلیون می‌کشیم روی نتیجه تاثیر میذاره؟
تشکر کنندگان: محبت
سلام به همگى
مصاحبه من انكاراست ميخوام بپرسم ايا ميشه صبح رفت دكتر و عصر جواب گرفت؟
خب ما كه همه واكسن ها رو اينجا ميزنيم اونجا ميخوان چيكار كنن؟!از قفسه سينه عكس ميگيرن ديگه چي؟
شنبه و يك شنبه تعطيله دكتر اونگان؟كسي كه ٣شنبه باشه مصاحبه بايد كي بره؟
و سوال اخر توالبالغين همون كزازه؟اره
اگه اره يه واكسن انفلانزا و ديفتري مونده اونم ٢هفته به مصاحبه بزنم؟هپاتيتم مرحله اخرم افتاده خرداد بعد مصاحبه ،اون مشكل نميشه كه؟
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
تشکر کنندگان: romance33
(2014-04-05 ساعت 22:05)baba manam sanaz نوشته:  سلام به همگى
مصاحبه من انكاراست ميخوام بپرسم ايا ميشه صبح رفت دكتر و عصر جواب گرفت؟
خب ما كه همه واكسن ها رو اينجا ميزنيم اونجا ميخوان چيكار كنن؟!از قفسه سينه عكس ميگيرن ديگه چي؟
شنبه و يك شنبه تعطيله دكتر اونگان؟كسي كه ٣شنبه باشه مصاحبه بايد كي بره؟
و سوال اخر توالبالغين همون كزازه؟اره
اگه اره يه واكسن انفلانزا و ديفتري مونده اونم ٢هفته به مصاحبه بزنم؟هپاتيتم مرحله اخرم افتاده خرداد بعد مصاحبه ،اون مشكل نميشه كه؟

سلام
سانازجان بدون بچه جواب روز بعد امادست علاوه بر اکس ری ازمایش خون و معاینه کامل هم هست در مورد تعطیلی یه سر به تاپیک ترکیه بزنین
میدونم که مرحله اخر هپاتیت مشکلی نداره چون همسر مم همینطور بود
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، mahdibashoma ، محبت ، romance33 ، Lemony
(2014-04-05 ساعت 21:59)goliii1992 نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 21:23)محبت نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 20:05)goliii1992 نوشته:  می‌خواستم بپرسم اینکه nmc دبی‌ جواب نداده نگرانی داره؟

و اینکه برای سفارت ابوذبی‌ باید ۳دوره td بزنیم؟

سلام
1- نه نگرانی نداره حضوری مراجعه کنید و کاراتون رو انجام میدن و سفرنامه ها رو بخون کلی مطلب دستگیرت میشه.
2-بله و بهتره نزدیک به زمان مصاحبه زده بشه.
من واکسنامو توی دی‌ زدم،،اما مصاحبم توی اردیبهشت هستش،،این مشکلی‌ به وجود میاره؟

و اینکه می‌شه واکسنایی که برای ابوظبی باید زد‌ یک بار کامل بگید،،من هرجا یه چیزی خوندم،،و اینکه برای ابوظبی مهم که واکسن ۱ماه مونده به مصاحبه نباید بزنیم؟

در مورد آزمایش xrey هم میدونید برای چی‌ میگیرن؟اینکه سیگار یا قلیون می‌کشیم روی نتیجه تاثیر میذاره؟
سلام
1- خیر هیچ مشکلی نیست.
2-واکسنها در هر سه سفارت یکیه و فقط آنکارا رو آبله مرغان حساستره و ابوظبی روTD و در هر سه سفارت نباید واکسن حاوی ویروس زنده یکماه مونده به مدیکال تزیق کنید.
3-برای سرطان ریه که تنها سرطان واگیرداره و سل-----و کشیدن قلیان و سیگار ربطی به آزمایش مذکور نداره.

تشکر کنندگان: romance33 ، goliii1992 ، gema ، estanfordbineh
(2014-04-05 ساعت 21:54)bezi نوشته:  سلام
در مورد سیگار و الکل ماجرا چجوریه؟
اگه راست بگی تاثیر منفی نداره رو پرونده؟ منظورم سیگار بود
الکلم که خوب چه حدی؟کلا مصرف کردن و نکردنه؟
سلام
نگران الکل و سیگار نباشSmile فقط اصولا نباید مست رفت واسه مدیکال و یا مصاحبهWink

تشکر کنندگان: romance33 ، ffrfar ، m_nikparvaz ، atial ، gema ، khder
(2014-03-30 ساعت 21:13)Sam2014 نوشته:  
(2014-03-30 ساعت 16:43)maryamnaz_s نوشته:  
(2014-03-30 ساعت 16:07)jafarlari نوشته:  با سلام
از عزیزانی که میدانند تست آنتی بادی چیست و نام پزشکی آن چیست راهنمایی فرمایند در بعضی تاپیکها نوشته لازم است زده شود با توجه که تست مدیکال ما در 21 آپریل 2014 در ارمنستان ونیز 55سال سن دارم آیا تزریق آن ضروری است یا خیر
با تشکر فراوان

تیتر آنتی بادی،تعیین سطح ایمنی نسبت به آن بیماریست یعنی به زبان ساده آیا شما قبلا آن بیماری رو گرفتید یا خیر.ارمنستان از شما این آزمایش رو قبول میکنه.پس همراه خودتون ببرید.برای آبله مرغان فقط برای مهاجرت نیاز هست.آزمایش خون هست.نیاز به ناشتا بودن هم نداره.تزریق نیست،تست خون هست.بعد از این که جوابش رو گرفتید بدید داخل کارت براتون وارد کنند.به این صورت به آزمایشگاه بگید: Anti VZV Ab (Ig G)
درود بر دوستان
نمونه جواب آزمایش را در این پست ببینید.
نتیجه را در کارت زرد وارد می کنند ولی خود جواب آزمایش در زمان مدیکال حتماً حتماً همراهتون باشه .
موفق باشید.
برای واکسن که رفتن پاستور به پزشک اتاق بقلی بگید که تست انتی بادی هم بنویسه بعد هم میتونید برید درمانکاه 16 آذر آزمایش رو بید
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: aghaghia ، محبت
نکاتی در مورد مدیکال NMC دبی:

1- وقت قبلی نمی خواد .
2- دکتر ساعت 10 میاد ولی هر چی زودتر برید بهتره.
3- نیازی نیست ناشتا باشید
4- دکتر شوکلا فارسی بلده ، نگران نباشید.
5- جوابش هم رو هم فردا یا پس فرداش با هماهنگی با دکتر میگیرید.
6- عینکتون همراهتون باشه
7- واکسن ها رو طبق نظر دوستان در همین تاپیک بزنید کفایت می کنه

موفق باشید
با سلام
من احتمالا توی سری جدید که بزودی اعلام میشه کارنت میشم(کیس نامبر 68xx) واکسنهای هپاتیت و دیفتری و کزاز رو زدم. میخواستم مرحله اول mmr رو بزنم. نمی دونم آیا دیره یا نه. چون دو مرحله ایه و یه ماه قبل از مصاحبه هم باید زده بشه. اما نگران زمانبندیش هستم.
2014AS68XX /زمان مصاحبه: 3 JUN / تعداد افراد: 2 / سفارت: ایروان، برگه آبی/معاف- شغل خصوصی/ آپدیتها: 3و5و6و9 جون- 3 جولای- 23 جولای با ایمیل- 7 آگوست/ مقصد: TX
تشکر کنندگان:
(2014-04-07 ساعت 10:38)nimaaa نوشته:  با سلام
من احتمالا توی سری جدید که بزودی اعلام میشه کارنت میشم(کیس نامبر 68xx) واکسنهای هپاتیت و دیفتری و کزاز رو زدم. میخواستم مرحله اول mmr رو بزنم. نمی دونم آیا دیره یا نه. چون دو مرحله ایه و یه ماه قبل از مصاحبه هم باید زده بشه. اما نگران زمانبندیش هستم.
سلام
نگران نباش زمان داری حالا کو تا 11خرداد به بعد برو زودتر مرحله اول رو بزن و مرحله دوم هم تو اردیبهشته فقط سریعترSmile

تشکر کنندگان: azadeh2014 ، nimaaa ، romance33 ، gema ، estanfordbineh
بچه ها من بلاخره متوجه نشدم ديفترى،انفلانزا رو ١ماه قبل مصاحبه بزنم يا ٢،٣هفته مونده.چون من از بچه هاي قديمي يادمه ميگفتن ١ماه مونده به مصاحبه چيزي نزنيد.لطفا راهنمايي كنيد.هپاتيت و mmr دو مرحله زدم با كزاز. انيستو پاستورم ٢بار پشت خط گذاشت جواب نداد!Sad لدفن مديران و بچه ها راهنمايي كنيد
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
تشکر کنندگان: romance33
(2014-04-04 ساعت 01:49)محبت نوشته:  
(2014-04-03 ساعت 21:37)gema نوشته:  سلام من یه سوال داشتم دوستان,وقتی میگیم" مدارک سابقه جراحی"منظور عمل های مهم هست دیگه؟مثلا جراحی زیبایی که نیازی به مدارک نداره؟! البته میدونم که سوالم خنده داره ولی چیکار کنم من خدای استرسم Big Grin
سلام
بله دوست خوبم منظور عملهای مهم و حساس هستش و سوالتونم هم خنده دار نیست فقط شما یه مقدار وسواس داریدWinkهمین
سلام
اگر جراحی شما مربوط به خیلی سال قبل باشد نیازی به مدارک نیست. عمل زیبایی نیز نیازی به مدارک پزشکی ندارد. فقط آنجا از شما سوال می کنند. و چون از شما تست خون گرفته می شود اگر مشکلی باشد در آزمایش نشان می دهد. اصلا نگران این چیزها نباشید.
Case No.2014000038XX
رویت قبولی : 20 نوامبر
ارسال مدارک : 18 دسامبر
نامه دوم : 17 ژانویه
وقت سفارت : هفته اول مارچ
دریافت ویزا : 5 مارچ (یکضرب)
ورود به آمریکا : 21 June
Smile
تشکر کنندگان: gema
(2014-04-07 ساعت 11:53)baba manam sanaz نوشته:  بچه ها من بلاخره متوجه نشدم ديفترى،انفلانزا رو ١ماه قبل مصاحبه بزنم يا ٢،٣هفته مونده.چون من از بچه هاي قديمي يادمه ميگفتن ١ماه مونده به مصاحبه چيزي نزنيد.لطفا راهنمايي كنيد.هپاتيت و mmr دو مرحله زدم با كزاز. انيستو پاستورم ٢بار پشت خط گذاشت جواب نداد!Sad لدفن مديران و بچه ها راهنمايي كنيد

چون سفارتتون آنکاراست 1 ماه مونده به مدیکال واکسنی تزریق نکنید!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: Sam2014 ، baba manam sanaz ، ffrfar ، mahdibashoma ، noobnoobi ، sepideh jan
سلام دوستان عزیز ...من واکسن انفلونزا نزدم...ایا در فصل بهار زدن این واکسن ضروریه ؟...سفارت در این رابطه ایرادی نمی گیره ...
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: sepideh jan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان