کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2014-04-14 ساعت 10:30)mahan L نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 14:28)SARA13949 نوشته:  سلام دوستان. من همه جا رفتم برای تزریق واکسن MMR ولی هیچ کجا نمیزنه. اگه کسی جایی را میشناسه تو تهران لطفا بگه

سلام
والا تهران رو نمیدونم ولی برا دوستان شیرازی عرض كنم كه مركز بهداشت والفجر- پل حر- كارت زرد صادر میكنه و تمامی واكسن ها از هپاتیت 3 مرحله، mmr در دو مرحله و TD در سه مرحله به صورت كاملا رایگان میزنه. من تمام كارهای واكسناسیون رو بدون هیچ هزینه ای انجام دادم و حتی به پیشنهاد خودشون تست آنتی بادی هپاتیت رو ( چون 8 سال قبل زده بودم) با ثبت در دفترچه بیمه و انجام در مركز انتقال خون بازم به صورت رایگان انجام دادم. فقط تنها هزینه من آزمایش آنتی بادی آبله مرغان بود كه فقط در آزمایشگاه خصوصی دانشبد - خیابان اردیبهشت انجام میشد.

من یک بار در جوا شما نوشتم که تشریف ببرید درمانگاه بهراد در اشرفی اصفهانی پایین تر از برجهای نگین رضا . 25000 تومان و ساعت 9 تا 1 ظهر و عص از 4 تا 9 شب
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان:
(2014-04-14 ساعت 16:42)شید نوشته:  سلام دوستان
با تشکر از جواب های سودمندتون می خاستم بدونم آیا آزمایش اعتیاد هم جزو آزمایشات هست؟ا
بله آزمایش خونی که میگیرند ظاهرا شامل این مورد نیز هست.به افراد معتاد ویزا تعلق نمیگیره.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان:
(2014-04-14 ساعت 18:25)iris نوشته:  سلام سلام ، بچه ها DT/ DTP و Rubella هم باید پربشه در کارتمون؟ برا من هلال احمر پر نکرد اگر باید بشه برم بدم وارد کنند

سلام دوست عزیز، خیر لازم نیست.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: gema ، romance33 ، iris
سلام خانم اقاقیا که مث من داشتید دنبال یه نمونه کارت زرد هلال احمری می گشتید!
فک کنم اینجا پیدا نشد،لااقل شما اگه مال خودتونو گرفتید بزارید اینجا ماهم استفاده کنیم.
بسیار بسیار لطف داریدWink
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
تشکر کنندگان: aghaghia ، محبت
(2014-04-14 ساعت 10:40)m_me789 نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 10:30)mahan L نوشته:  [quote='SARA13949' pid='478434' dateline='1397383096']
سلام دوستان. من همه جا رفتم برای تزریق واکسن MMR ولی هیچ کجا نمیزنه. اگه کسی جایی را میشناسه تو تهران لطفا بگه

سلام
والا تهران رو نمیدونم ولی برا دوستان شیرازی عرض كنم كه مركز بهداشت والفجر- پل حر- كارت زرد صادر میكنه و تمامی واكسن ها از هپاتیت 3 مرحله، mmr در دو مرحله و TD در سه مرحله به صورت كاملا رایگان میزنه. من تمام كارهای واكسناسیون رو بدون هیچ هزینه ای انجام دادم و حتی به پیشنهاد خودشون تست آنتی بادی هپاتیت رو ( چون 8 سال قبل زده بودم) با ثبت در دفترچه بیمه و انجام در مركز انتقال خون بازم به صورت رایگان انجام دادم. فقط تنها هزینه من آزمایش آنتی بادی آبله مرغان بود كه فقط در آزمایشگاه خصوصی دانشبد - خیابان اردیبهشت انجام میشد.
[/qu

دوست عزيز
هزينه تست آنتي بادي آبله مرغان چند شد ؟؟

برای هر نفر 19800 تومان دوست من
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان: m_me789 ، محبت
(2014-04-15 ساعت 00:43)mahan L نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 10:40)m_me789 نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 10:30)mahan L نوشته:  [quote='SARA13949' pid='478434' dateline='1397383096']
سلام دوستان. من همه جا رفتم برای تزریق واکسن MMR ولی هیچ کجا نمیزنه. اگه کسی جایی را میشناسه تو تهران لطفا بگه

سلام
[/qu

دوست عزيز
هزينه تست آنتي بادي آبله مرغان چند شد ؟؟

برای هر نفر 19800 تومان دوست من

مرکز بهداشت 16 آذر - تو خیابان 16 آذر - روزهای چهارشنبه - قبل از ظهر -
تشکر کنندگان: محبت
دوستان سلام
ممنون می شم به سوالام جواب بدین:
1. من عمل زیبایی بینی (بعد از ثبت نام لاتاری) و جراحی زانو (اخیرا به علت پارگی رباط صلیبی) انجام داده ام، چه مدارکی باید برای مصاحبه ام ببرم؟ اصلا برای این دو مورد نیازه مدرکی برد یا نه؟
2. من بنا به دلایلی هنوز پاسپورت نگرفته ام آیا بدون داشتن پاسپورت می شه واسه تکمیل کارت واکسیناسیون بین المللی اقدام کرد؟
بازمانده لاتاری 2014
سلام بر دوستان
یک سئوال داشتم من قبلا آبله مرغان گرفته بودم ولی یک دکتر هم پیدا کردم برام نزد ولی تو کارت زرد مهر زد که یعنی الان زدم .
به نظرتون مشکلی نداره؟
(2014-04-15 ساعت 02:19)bahram2014 نوشته:  سلام بر دوستان
یک سئوال داشتم من قبلا آبله مرغان گرفته بودم ولی یک دکتر هم پیدا کردم برام نزد ولی تو کارت زرد مهر زد که یعنی الان زدم .
به نظرتون مشکلی نداره؟

نه.مهم مهر توی کارت هست.
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان: bahram2014 ، محبت
آبله هم باید وارد کارت بشه؟ من آبله گرفتم قبلا
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان:
(2014-04-15 ساعت 17:50)iris نوشته:  آبله هم باید وارد کارت بشه؟ من آبله گرفتم قبلا

بله باید وارد کارت بشه که قبلا آبله گرفتید
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان:
(2014-04-14 ساعت 23:54)khder نوشته:  سلام خانم اقاقیا که مث من داشتید دنبال یه نمونه کارت زرد هلال احمری می گشتید!
فک کنم اینجا پیدا نشد،لااقل شما اگه مال خودتونو گرفتید بزارید اینجا ماهم استفاده کنیم.
بسیار بسیار لطف داریدWink
سلام دوست عزیز، هر چند دوستان کم لطفی کردن و بعد از اون همه سوالی که من جواب دادم کسی جواب من رو نداد ولی منم بیکار ننشستم و بازم جستجو کردم Cool البته این کارت مال من نیست ولی اینطوریه:
[عکس: 54706638323055272673.jpg]

باید به مرکزی که برای حجاج واکسن تزریق میکنند مراجعه کنید، موفق باشید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: noobnoobi ، gema ، khder ، romance33
با سلام
کسی میدونه برای تمدید مدیکال دوباره باید کارت واکسیناسیون را برد یا واکسنی هست که باید تجدید بشه ؟؟
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
تشکر کنندگان:
دوستان در جریان باشید که کارت واکسن ایران را نگه میدارن و کارت واکسن جدید در قالب برگه آچار که لیست همه واکسنها در اون قید شده را تحویل میدن به همراه سی دی عکس قفسه سینه و پاکت نتایج آزمایشات

سی دی و برگه واکسن پیش خودتون میمونه برا تحویل در آمریکا و پاکت در بسته را تحویل سفارت میدین

تست آبله مرغان از من قبول نکردن ولی فقط تست را مجدد انجام دادن
47.5 دلار برای آزمایش اولی خون و عکس سینه
150 دلار برا ویزیت و واکسن نوبت دوم mmr
70 لیر هم یکسری تستهای واکسن بود ظاهرا که دوباره نمونه خون گرفتن
فرداش هم که بشه امروز ، نتیجه را دادن
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: NarCssuS ، gema ، pouria.narimisa ، محبت ، romance33 ، Gela
منم پریروز کارت زردم را گرفتم، چطوری اینجا تصویرش را براتون بذارم؟
البته من مننژیت نزدم، آنفولانزا هم نزدم ، آنفولانزا نمیخواهیم دیگه نه؟ ماه می مصاحبه دارم
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان