کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2014-04-17 ساعت 15:25)p.arsa نوشته:  سلام دوستان ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
آخرین نوبت واکسن ام ام آر من 17 اردیبهشته؛ با توجه به اینکه برای آنکارا 15 روز قبل مدارکمو با پست به دستشون برسونم و باید قبل 17 اردیبهشت این کارو انجام بدم, تکلیف کارت زرد واکسیناسیونم چی میشه. لازم بذکر است که تاریخ آخرین واکسن یک ماه قبل مصاحبه هم رعایت میشه و تاریخ مصاحبم بعد از 17 خرداد می باشد.
سلام
دوست خوبم نیاز نیست که کارت زرد واکسنهاتون رو پست کنید سفارت چون اصلا به اونها مربوط نیست و روز معاینه پزشکی باید تحویل جناب اونگان بدیدSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: noobnoobi ، romance33 ، gema ، pari pariaaa
(2014-04-17 ساعت 11:53)baba manam sanaz نوشته:  بچه ها هزينه تست انتى باديه من هم ازاد حساب شد ٢٦٥٠٠ ديروز رفتم گفتن شنبه بيا ببر.ميگم برا شما هم دو نوع هست يكي گفتvzv هست يكي نميدونم چي گفت!
من ابله مرغانم گرفته بودم يكي از دوستام ميگه ابوظبي به دكتر گفته گرفتم قبول كرده!حالا ما هي خودمونو تو خرج بندازيم؛)
راستي اونايي كه مي مصاحبه دارن همه انفلانزا زديد؟من كه نزدم اينجا نبود به گفته خانم مدير واسه مصاحبه كه مي هست نميخواد خدا كنه اونگان الكي نزنه!

دوست عزيز سارا جان ميگن mmr واكسن زنده هست!نبايد قبل يك ماه به مصاحبه زده شه.فكركنم هپاتيت فرقي نكنه بازم بچه ها راهنمايي كنن.
هپاتيته من دفعه سوم خرداده ولي گفتن اگه ٤ماه از اولي گذشته باشه ميشه زد،شما ميدونين اينو كسي گفت كه كارت زرد ميده
سلام
هپاتیت جزء واکسنهای حاوی ویروس زنده نیست.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: noobnoobi ، romance33 ، 20142ddc ، gema ، pari pariaaa
سلام به همه
من سه سال پیش کزاز و دیفتری رو واسه سربازیم زدم آیا لازمه بازم بزنم؟
واسه واکسن های کزاز و دیفتری و mmr و آنفلونزا هم اگه تو اصفهان جای مناسب سراغ دارین آدرس بدین لطفا
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان:
دوستان اگر تو ایران واکسن آبله مرغان پیدا کنم بزنیم مصاحبه هم تیر ماه هستش ؟ نظرتون چیه؟
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: محبت
(2014-04-17 ساعت 20:36)smart3461 نوشته:  سلام به همه
من سه سال پیش کزاز و دیفتری رو واسه سربازیم زدم آیا لازمه بازم بزنم؟
واسه واکسن های کزاز و دیفتری و mmr و آنفلونزا هم اگه تو اصفهان جای مناسب سراغ دارین آدرس بدین لطفا

دوست عزیز اگه موقع سربازی زدی دیگه نیازی نیست
چون تا 10 سال مصونیت میاره
نیازی هم نیست که 3 نوبت بزنی.اگه اصفهان هستی برو هلال احمر اصفهان کنار تخت فولاد روبروی ورزشگاه امین اونجا کارتو برات صادر میکنن.خیلی هم کمکت میکنن.تاریخ ها رو درست میکنن و خودشون 3 نوبت رو واست مهر میکنن.Shy
واسه ی ام ام آر هم بری اونجا کمکت میکنن Wink
تشکر کنندگان: noobnoobi ، محبت ، smart3461 ، romance33
(2014-04-17 ساعت 20:41)م.ق نوشته:  دوستان اگر تو ایران واکسن آبله مرغان پیدا کنم بزنیم مصاحبه هم تیر ماه هستش ؟ نظرتون چیه؟

دوست عزیز اگر گیرت میاد که البته بعید میدونم بزن
ولی خب اینم بگم که دکترهای سفارت اینو میدونن که این واکسن توی ایران نیست و احتمال زیاد از شما تست آنتی بادی میگیرن
تشکر کنندگان: noobnoobi ، محبت ، romance33
(2014-04-15 ساعت 22:45)gema نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 22:23)iris نوشته:  منم پریروز کارت زردم را گرفتم، چطوری اینجا تصویرش را براتون بذارم؟
البته من مننژیت نزدم، آنفولانزا هم نزدم ، آنفولانزا نمیخواهیم دیگه نه؟ ماه می مصاحبه دارم
برای گذاشتن عکس به این پست مراجعه کنید دوست خوبم:http://mohajersara.com/post-288771.html#pid288771
شما آنفولانزا نیازی ندارید که بزنید.مننژیت هم اصلا واجب نیست.

مرسی مرسی ، عکسش را فردا پس فردا میذارم براتون ، کارت زرد هلال احمر اصفهان ، زیاد فرقی با عکسی که اقاقیا عزیز گذاشته نداره فقط واکسن تی دی سه مرحله مهر شده
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: gema ، noobnoobi ، محبت ، romance33
(2014-04-17 ساعت 08:16)الدورادو نوشته:  سلام دوستان...مديكال ابوظبي تست سل انجام ميده واسه بچه ها؟
سلام دوست عزیز؛بله انجام میده مدتی هست اجباری شده.
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: noobnoobi ، محبت
سلام دوستان

می خواستم بپرسم برای کسی که وقت سفارت هفته اول جون داره. الان برای شروع واکسیناسیون خیلی دیر هست ؟ چه مشکی پیش خواهد آمد ؟
هیچ واکسنی تا حالا نزدند .
ممنون می شم راهنمایی کنید خیلی نگران هستم . برای پدر و مادرم که بالای ۶۰ سال هستند می پرسم
تشکر کنندگان:
با سلام.
با توجه به اینکه سفارت ما از آنکارا به ابوظبی تغییر یافت میخواستم بدونم برای ما که بچه 7 ساله داریم چه مدت قبل از تاریخ مصاحبه بایستی برای NMC وقت بگیریم و اینکه گرفتن وقت الزامی است یا خیر؟
و اینکه تعطیلی NMC چه روزهایی است؟
تشکر کنندگان:
[عکس: 42697625036813126896.png]
سلام
بچه ها این جواب تست آنتی بادی آبله مرغان منه. کسی میتونه تفسیرش کنه؟ و بگه جوابش چیه. آخه دوتا آزمایشه یکیش منفیه یکی مثبت.
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، romance33 ، baba manam sanaz
(2014-04-18 ساعت 05:59)l.ghalami@gmail.com نوشته:  سلام دوستان

می خواستم بپرسم برای کسی که وقت سفارت هفته اول جون داره. الان برای شروع واکسیناسیون خیلی دیر هست ؟ چه مشکی پیش خواهد آمد ؟
هیچ واکسنی تا حالا نزدند .
ممنون می شم راهنمایی کنید خیلی نگران هستم . برای پدر و مادرم که بالای ۶۰ سال هستند می پرسم

دوست عزیز مطمئنن که تا اون زمان والدین محترم نمیتونن واکسن ها رو تکمیل کنن
ولی خوب تا جایی که میتونید واکسن ها رو بزنند

بقیه هر چی که باقی بمونه رو پزشک سفارت بهشون میگه که چه باید کنند و چه موقع بزنند

نگران نباشید دوست من
تشکر کنندگان: noobnoobi ، gema ، romance33 ، cello86
دوستانی که ایروان مصاحبه دارن یه موردی که یادم آمده اینکه از کارت زردتون کپی بگیریدچون دکتر کریستین کپی رو هم قبول می کنه واصل رو پیش خودتون نگه دارید شاید امریکا لازمتون بشه
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: romance33 ، محبت ، aghaghia ، gema ، noobnoobi ، shayesteh ، cello86
سلام. برای چه بیماری هایی ممکن هست یک نفر را رد کنند و ویزا ندهند؟ ممکن هست برای نقرس کسی را رد کنند؟
تشکر کنندگان: noobnoobi
سلام دوستان من مصاحبه ام هفته اول تیر هستش اگه الان mmr نوبت اول رو بزنم و یکماه بعدش یعنی اول خرداد نوبت دوم رو بزنم برای مدیکال مصاحبه میرسه یا نه؟ کلا نوبت دوم رو بیخیال بشم
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
تشکر کنندگان: noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان