موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-10 ساعت 11:15)arezoosharifi نوشته: (2014-04-10 ساعت 10:11)poem نوشته: (2014-04-10 ساعت 10:01)arezoosharifi نوشته: (2014-04-10 ساعت 03:10)قصه گو نوشته: (2014-04-09 ساعت 23:34)arezoosharifi نوشته: سلام دوستان
کسی هست که در ابوظبی یا دبی واکسن زده باشه؟
بله.دختر هفده ساله ام در ان ام سي ابوظبي واكسن آبله مرغان زد ٢٥٠درهم ناقابل!!
هزینه. داکسن در ایران چند هست؟ اگه تمام واکسن ها رو بخواهیم بزنیم؟
ما دو نفر بودیم حدودا 170 ت شد با تست آنتی بادی آبله مرغان .
در ایران واکسن آبله تزریق نمیشه.
واکسن هپاتیت چند مرحله هست؟ و هر مرحله چند تومان؟
هپاتیت 3 مرحله ست ، پاستور تجریش 4500 میگیره.
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من تازه از سفر برگشتم و فقط جهت اطلاع دوستان این مطلب را می نویسم
ما متاسفانه در اسفند ماه 1392 بود که تازه شروع به انجام واکسیناسیون کردیم (علت کلمه متاسفانه دیر انجام دادن این امر است) که با مراجعه به انستیتو پاستور تجریش در روز پنج شنبه این کار را شروع کردیم (پنج شنبه ها هم انستیتو تا حدودا ساعت 12 مشغول به کار هستند) با مراجعه به خانم دکتر جوانی که آنجا بودند مراحل را شروع کردیم که طبق فرموده ایشان نوبت دوم mmr را ما نمی توانستیم در ایران بزنیم چون به زمان مصاحبه بسیار نزدیک بود و باید بیشتر از یکماه فاصله داشت کل واکسنها را برای ما زدند به جز mmr که این واکسن را در مطب دکتر باستان زاده در همان خیابان شریعتی نزدیک پل رومی زدیم و گواهی ایشان را آوردیم برای ثبت در کارت زرد ، برای آبله مرغان هم تست آنتی بادی در انستیتو از ما گرفتند و یک هفته بعد جواب ان حاضر بود. (هزینه تا اینجا حدودا 100 هزار تومان و در مجموع با نوبت دوم حدودا 150 هزار تومان)
نوبت دوم واکسنها را هم با کمال ترس دو هفته قبل از مصاحبه در ابوظبی زدیم که خوشبختانه مشکلی ایجاد نکرد اما کار پر ریسکی بود.
اما چند توصیه به دوستان :
1- چه قصد مهاجرت دارید و چه این قصد را ندارید به نظر این بنده حقیر بهتر است این واکسیناسیون ها را انجام بدهید چون خیلی از این واکسنها برای زندگی روزمره ما هم واجب است
2- کار پر ریسک من را انجام ندهید و زودتر واکسیناسیون را شروع کنید که نزدیک مصاحبه مثل به ریسک نکنید (من متاسفانه به خاطر ترس هزینه بیشتر این کار را کردم که در کل کار پر ریسکی بود)
3- کلیه عزیزانی که ما شغل پر خطر دارند مانند : کار در اماکنی مانند : آزمایشگاه ، خدمات شهری شهرداری و... میتوانند با دریافت نامه از اداره یا محل کار خود در مراکز بهداشت خیلی از این واکسنها را به صورت رایگان دریافت کنند. (لیست مراکز پر خطر را با مراجعه به مراکز بهداشت و یا جستجو در اینترنت و یا سایت مراکز بهداشت به دست آورند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان عزیز، کسی کارت زرد واکسناشو داره یک نمونه بذاره؟ یا اینکه بگید چه اطلاعاتی توش درج میشه.
مرسی
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-12 ساعت 14:00)siolishe نوشته: (2014-04-11 ساعت 13:10)noobnoobi نوشته: (2014-04-10 ساعت 12:44)masuodrh نوشته: (2014-04-10 ساعت 11:59)ffrfar نوشته: (2014-04-10 ساعت 11:40)amohammadi348 نوشته: برای همسر منم خالیه.سوال منم دقیقا همین بود و اینکه td رو براش ۲ بار وارد کردن ولی شما ۳ بار؟؟؟
دوستان عزیز td برای زیر 50سال دو بار وبرای بالای 50سال سه بار تزریق میشه ,اینجوری سنتون لو میره!!!!!
دوست من واکسن TD سه نوبت هست..این چیزی که شما میفرمایید در مورد MMR صدق میکنه
طبق پست صفحه اول (واکسن دیفتری و کزاز هم واسه همه تزریق میشه البته اگر از 50 سال به بالا هستید در 3 مرحله تزریق میشود و در غیر این صورت در 2 مرحله تزریق میشود. )برای افراد زیر 50 سال دو نوبت زده میشه.
ولی قسمت OPV همچنان برای بنده سواله .ممنون میشم راهنمایی کنید که چه واکسنی هست و آیا باید زده بشه؟
واکسن OPV همون واکسن خوارکیه فلج اطفاله که قاعدتا به همه داده میشه ودر بزرگسالان نیازی به اون نیست
سلام دوستان
من زیر 50 سال هستم اما برام TD را 3 تا تاریخ زدند، در حالیکه برای همسرم (آقا) 2 تاریخ زدند. قضیه چیه؟
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من امروز رفتم و اولین مرحله از واکسن MMR را زدم. برای واکسن TD هم با نظر دکتر می خوام 2 شنبه یا سه شنبه برم.
من از دکتر در مورد OPV سوال کردم که گفت همون واکسن خوراکی فلج اطفال هست و برای ما نیست.
من رفتم کلینیک نسیم قیطریه و برای TD هم همونجا می رم.
اگر کسی از دوستان نیاز به اطلاعات تماس داشت اطلاع بده.
برای واکسن خانم دکتر داروغه هستن که باید قبلا باهاشون هماهنگ کنید. چه برای MMR و چه برای TD.
موفق باشید.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من این سری کارنت شدم. واکسن هپاتیت رو سه مرحله زدم. واکسن دیفتری کزاز یک مرحله. واکسن MMR یک مرحله(یک هفته پیش). تست آنتی بادی دام و نتیجه رو گرفتم که مثبت بود. آیا غیر از MMR نوبت دوم که 28 روز بعد از مرحله اول بزنم(امیدوارم یه ماه قبل از مصاحبه باشه نه کمتر!) کار دیگه ای هم لازمه انجام بدم.
2014AS68XX /زمان مصاحبه: 3 JUN / تعداد افراد: 2 / سفارت: ایروان، برگه آبی/معاف- شغل خصوصی/ آپدیتها: 3و5و6و9 جون- 3 جولای- 23 جولای با ایمیل- 7 آگوست/ مقصد: TX
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یک نفر دنبال ادرس دکتر برای انجام ازمایش و واکسن هاش میگرده در شهر یزد.کسی میتونه راهنمایی کنه؟
ممنون از شما
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من همه جا رفتم برای تزریق واکسن MMR ولی هیچ کجا نمیزنه. اگه کسی جایی را میشناسه تو تهران لطفا بگه
Case Number: 2014AS73XX/ تعداد افراد کیس: 1 نفر/مدیکال: 31may/ زمان و مکان مصاحبه: 1-5 جون، ابوظبی/ ویزا: xxxxxx/ مقصد نهایی: xxxxx
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-13 ساعت 14:28)SARA13949 نوشته: سلام دوستان. من همه جا رفتم برای تزریق واکسن MMR ولی هیچ کجا نمیزنه. اگه کسی جایی را میشناسه تو تهران لطفا بگه
ذوست من,من در این پست یک آدرس نوشته بودم,امیدوارم که به دردتون بخوره:
http://www.mohajersara.com/thread-6452-p...#pid471146
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-13 ساعت 11:30)nimaaa نوشته: سلام دوستان
من این سری کارنت شدم. واکسن هپاتیت رو سه مرحله زدم. واکسن دیفتری کزاز یک مرحله. واکسن MMR یک مرحله(یک هفته پیش). تست آنتی بادی دام و نتیجه رو گرفتم که مثبت بود. آیا غیر از MMR نوبت دوم که 28 روز بعد از مرحله اول بزنم(امیدوارم یه ماه قبل از مصاحبه باشه نه کمتر!) کار دیگه ای هم لازمه انجام بدم.
سلام دوست عزیزم.شما نتیجه ی آزمایش آبله مرغون و برگه ای که بعد از تزریق واکسن هپاتیت وmmrوtdبهتون دادن رو ببرید تا وارد کارت زردتون کنن.tdرا باید دو مرحله و به فاصله ی یک ماه وارد کنند(برای بنده به شخصه 3 مرحله وارد کردند که یکیش برای خیلی سال پیشه)
درضمن واکسن mmrبه فاصله ی30 روز تزریق میشه نه28 روز.تمام
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب