کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2014-04-19 ساعت 15:05)mahan L نوشته:  
(2014-04-19 ساعت 11:07)USA2014 نوشته:  دوستان سلام. در مورد ابوظبی این رو فهمیدم که باید td در سه مرحله زده شه. ما چون فکر میکردیم آنکارا هستیم 2 مرحله زدیم.
یه سوال:
توی کارت من این تاریخا واسه td هست
آپریل 99- اکتبر 2012- 2 مارچ 2014- 31 مارچ 2014
یعنی من الان باید یکی دیگه بزنم که سه ماه پشت سر هم بشه؟ :-(
دکتر جدید پاستور میگه توی کارتت سه مرحله هست نیازی نیست.
ولی من بهش اعتماد ندارم آخه تجربه اش کمه Big GrinCool
دوستان با تجربه بگن الان چیکار کنم که الکی اونجا واکسن نخورم.Sad
دوست من مرحله سوم TD شش ماه بعد از مرحله دوم زده میشود
واقعاً !!!! من اولین بار این رو شنیدم. فکر کردم 3 ماه پشت سر هم باید زده بشه ... پس خیالم راحت دیگه؟؟؟؟اگه امنجا واکسن خوردم مسوولیتش با شما Big GrinBig GrinTongue
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2014-04-19 ساعت 19:19)aghaghia نوشته:  
(2014-04-19 ساعت 14:35)baba manam sanaz نوشته:  خيلي ممنون از لطفتون كه هميشه جوابگو هستيد
.واكسن هپاتيت نوبت سومم وسطاي خرداد با توجه به اينكه كمتر از يك ماه به مصاحبم مونده پس چشم نميزنم.
پس اين اقا اونگان يه بهونه دستش اومد واسه واكسن زدن اونجا!!انفلانزا هم نزدم كه نميخواد واسه اين فصل حالا ميام ميگم كه اقا چيكاركرد؛) راستي كسايي كه واكسن نخوردن انكارا چقدر شده هزينشون؟با واكسن چند؟
ممنون واسه براورد هزينه ميخوام.

ساناز جان، ببین اگر مسئول واکسیناسیون حاضره یه 10-15 روزی تاریخ واکسن ها رو جابجا کنه که فاصله یک ماه حفظ بشه، هپاتیت رو هم همینجا بزن... توی سفرنامه ها میتونی هزینه مدیکال دوستانی که آنکارا رفتن رو پیدا کنی...
سلام
ساناز خانم واکسن هپاتیت0-1-6ماه هستش و جزء واکسنهای حاوی ویروس زنده نیست و میتونید کمتر از یک ماه مونده به زمان مصاحبه هم تزریقش کنید. ام زودتر از 6 ماه بعد از دوره اول تزریق به هیچ عنوان تزریق نکنید.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: gema ، Saeedv13 ، romance33
سلام اقاي امين من ميخواستم بدونم حداكثر مدت زماني كه ميشه قبل مصاحبه وقت مديكال گرفت چقدره؟ و أيا اطلاع دارين اگه به كسي از نظر عكس ريه مشكوك بشن و بخوان تست سل بگيرن جوابش تو چه مدت مياد؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان:
دوستای گلم امروز میخوام برای آخرین بار برم پاستور میشه کمکم کنید در رابطه با واکسن مننژیت- آنفولانزا و آبله مرغون یه توضیحی بدین چون بقیه رو زدم این سه تا رو آیا باید بزنم یا نه ?
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ما تو كارت واكسنمون تاريخ mmr رو زده ٢٠٠٣ كه تو دانشگاه براي همه زدن امروز خانم دكتر پاستور گفت نيازي نيست تجديد كنيد چون دايمييه چه كار كنم باز بزنم؟ آنفولانزا رو هم گفت نيازي نيست واكسن آبله مرغون هم تو ايران نداريم. من ابله گرفتم ولي شوهرم نه Big Grin
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان
يك سوال؟؟؟؟؟
اگر خداي نكرده اين واكسن هاي داخل كارت زرد رو سفارت گير بده حالا به هر دليلي مثلا تاريخش رد شده باشه و يا.... و بخان واكسن بزنن هزينه اش چقدره ؟
هزينه اي كه امارات ميگيره؟؟؟؟
بابت واكسن هاي MMR و TD ؟
بابت آبله مرغون چقدر ميگيرن؟؟؟
2014AS000068XX (+همسرم) | سفارت: آنكارا > ابوظبي| کارنت: 10th of April مصاحبه: 4th week of June ویزا : ورود به آمریکا: |
آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد
فقط با هر صدایی برمیگردد
تشکر کنندگان:
بچه ها! اين دكتر جديد انستيتو رو اصلا دوست ندارم. خانم دكتر طاهرنژاد نبود امروز كه رفتم. دكتره مدارك مون رو ديد و گفت همه چي تكميله. در حاليكه تقريبا مطمئن بودم يك مرحله از MMR همسرم مونده.. بعدش هم ميگه لازم نيست آنفلوآنزا بزنين! ما سفرت مون ايروان هست. ميشه لطفا اونهائي كه به تازگي رفتن بيان و بگن ببينم آنفلوآنزا رو هم ازشون خواستن يا نه؟
يه چيز ديگه من هر دو كرحله MMR رو زدم ولي مرحله اول رو خانم دكتر طاهرنژاد وارد نكرده بوده توي كارتم! بعد از بررسي توسط واحد بين الملل انستيتو، ميگه تو هم يك مرحله از MMRت مونده! حالا هر چي من ميگم، زدم، قبول نمي كنه! ميگه بايد مدركشو بياري. موندم چيكار كنم!
راستي نگفتين! دكتر كريستين بهتره يا آنوش؟
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
تشکر کنندگان: maryamnaz_s
(2014-04-20 ساعت 09:49)shaghayegh26 نوشته:  دوستای گلم امروز میخوام برای آخرین بار برم پاستور میشه کمکم کنید در رابطه با واکسن مننژیت- آنفولانزا و آبله مرغون یه توضیحی بدین چون بقیه رو زدم این سه تا رو آیا باید بزنم یا نه ?
سلام
دوست خوبم واکسن مننژیت رو فقط هلال احمر داره و ضمنا نیاز به تزریقش نیست و فقط برای 134 تا 18 سال در سایت اونگان گفته برای تزریق و آنفولانزا دیگه برای این فصل لازم نیست و آبله مرغان هم واکسنش موجود نیست و در صورت پیدا کردن قاچاق بوده و گرون و البته نامطمئن.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: romance33 ، Lindsay Wagner ، baba manam sanaz ، gema
(2014-04-20 ساعت 11:58)a.rahaa نوشته:  بچه ها! اين دكتر جديد انستيتو رو اصلا دوست ندارم. خانم دكتر طاهرنژاد نبود امروز كه رفتم. دكتره مدارك مون رو ديد و گفت همه چي تكميله. در حاليكه تقريبا مطمئن بودم يك مرحله از MMR همسرم مونده.. بعدش هم ميگه لازم نيست آنفلوآنزا بزنين! ما سفرت مون ايروان هست. ميشه لطفا اونهائي كه به تازگي رفتن بيان و بگن ببينم آنفلوآنزا رو هم ازشون خواستن يا نه؟
يه چيز ديگه من هر دو كرحله MMR رو زدم ولي مرحله اول رو خانم دكتر طاهرنژاد وارد نكرده بوده توي كارتم! بعد از بررسي توسط واحد بين الملل انستيتو، ميگه تو هم يك مرحله از MMRت مونده! حالا هر چي من ميگم، زدم، قبول نمي كنه! ميگه بايد مدركشو بياري. موندم چيكار كنم!
راستي نگفتين! دكتر كريستين بهتره يا آنوش؟

این که میگید این دکتر جدید رو دوست ندارید باهتون هم عقیده هستم. البته این بنده خدا هم طول میکشه راه و چاه رو یاد بگیره.

من و همسرم هم هر کدوم ۱ مرحله MMR زدیم ولی به دکتر کریستین ایمیل زدم و کارت واکسن رو براش فرستادم و گفت که مشکلی نداره... در ضمن هر دو مون اوریون گرفتیم و سال ۸۳ واکسن سرخجه زدیم. پیشنهاد میکنم با خود دکتر کریستین یا انوش تماس بگیرید و تایید بگیرید.

واکسن آنفولانزا هم فقط مال فصل سرماست. دیگه نیازی بهش نیست. اینو بارها تو این قسمت دوستان بهش اشاره کردن. مطمئن باشید که اگه از این به بعد مصاحبه دارید بهش نیازی نیست.

موافق باشید
کیس نامبر: 2014AS60XX || سفارت: ایروان || تعداد اعضای کیس: دو نفر || ارسال فرمها: 1 June 2013 || نحوه ارسال: ایمیل || بولتن کارنت: آپریل || تاریخ مصاحبه: ۱۳ می || محل مصاحبه: ایروان || انتظار برای کلییرنس: || سربازی: معاف

آپدیت ها: ۱۳ می - ۱۵ می - ۱۶ می - ۲۰ می - ۲۷ می - ۱۱ جون - ۱۴ جولای - ۱۴ آگوست - ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: a.rahaa ، romance33 ، Tabassomshojaat ، shayesteh ، gema
راستي بچه ها! من توي ايميلم از دكتر كريستين پرسيدم آيا لازم هست من واكسن آنفلوآنزا بزنم؟ در جواب گفتن نه لازم نيست چون الان فصل flu نيست!!!
گفتم بهتون بگم....من كه نميزنم.
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
تشکر کنندگان: romance33 ، maryamnaz_s ، Tabassomshojaat ، pouria.narimisa ، noobnoobi
سلام
یه سوال داشتم
من توی شهرستان تمام واکسنهام را زدم و هلال احمر هم توی کارت زرد رنگ بین المللی وارد کرده و مهر زده
آیا نیاز هست که من بیام تهران انیستیتو پاستور که دوباره توی کارت جدید وارد کنند یا همون کارت هلال احمر کافیه؟ چون با پاستورتجریش که تماس گرفتم یه آقایی گقتند حتما باید مهر انیستیتو پاستور باشه و مال هلال احمر قبول نیست!! نمی دونم درست میگفت یا میخوان دوباره پول اضافی بگیرن!! لطفاً راهنماییم کنید .. مرسی
2014AS6XXX ، دو نفر، سفارت ایروان، مصاحبه هفته اول ژوئن، وضعیت کلیرنس
تشکر کنندگان: Tabassomshojaat
(2014-04-21 ساعت 11:55)mazidi نوشته:  سلام
یه سوال داشتم
من توی شهرستان تمام واکسنهام را زدم و هلال احمر هم توی کارت زرد رنگ بین المللی وارد کرده و مهر زده
آیا نیاز هست که من بیام تهران انیستیتو پاستور که دوباره توی کارت جدید وارد کنند یا همون کارت هلال احمر کافیه؟ چون با پاستورتجریش که تماس گرفتم یه آقایی گقتند حتما باید مهر انیستیتو پاستور باشه و مال هلال احمر قبول نیست!! نمی دونم درست میگفت یا میخوان دوباره پول اضافی بگیرن!! لطفاً راهنماییم کنید .. مرسی
سلام
دوست عزیز تاپیکها قبل را بخوانید دوستان اعلام کردن با همون کارت زرد حلال احمر شهرستان رفتن هیچ مشکلی
پیش نیامده
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: Tabassomshojaat ، mazidi ، gema
دوستان مرحله آخر هپاتیت رو با توجه به نزدیکی به زمان مصاحبه تزریق نکردم، بنظر شما الان که پروسه مصاحبه تمام شده نیازه تزریق کنم ؟؟؟ Shy
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن

ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

اولین ورود 18 جولای - دالاس
تشکر کنندگان:
(2014-04-21 ساعت 15:16)andishe نوشته:  دوستان مرحله آخر هپاتیت رو با توجه به نزدیکی به زمان مصاحبه تزریق نکردم، بنظر شما الان که پروسه مصاحبه تمام شده نیازه تزریق کنم ؟؟؟ Shy
اگر نیاز نبود 3مرحله نمیزدن شما بزن ضرر نمی کنی عزیزم هزینه ای ام که نداره
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: aghaghia ، azadeh2014 ، noobnoobi ، andishe ، gema
(2014-04-21 ساعت 16:50)spv نوشته:  
(2014-04-21 ساعت 15:16)andishe نوشته:  دوستان مرحله آخر هپاتیت رو با توجه به نزدیکی به زمان مصاحبه تزریق نکردم، بنظر شما الان که پروسه مصاحبه تمام شده نیازه تزریق کنم ؟؟؟ Shy
اگر نیاز نبود 3مرحله نمیزدن شما بزن ضرر نمی کنی عزیزم هزینه ای ام که نداره

حتما بزنید واکسن هپاتیت سه مرحله است وقتی یک مرحله را نزنید دوتای قبل هم از بین میره ولی وقتی شما همه را تزریق میکنید ده سال ایمن هستید
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: aghaghia ، andishe ، azadeh2014 ، gema

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان