کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2014-04-22 ساعت 18:17)fenemati نوشته:  ولی خانم طاهر نژاد دی ماه که رفتیم برای هپاتیت به ما گفتند 2 تا 3 هفته قبل از مصاحبه mmr بزنید!
همسرم هم 4 سال پیش هپاتیت زده که برای ایشون هم فقط وارد کارت کرد و نگفت که تست آنتی بادی نیاز داره!
ما امروز نوبت اول mmr زدیم و دکتر گفت که برای نوبت دوم کمتر از یک ماه دیگه نیایید با این حساب یعنی تو دبی به ما نوبت دوم رو می زنند؟
لطفا" کسانی که اطلاع دارند توضیح بدهند تا ما از نگرانی در بیایم، ممنون.

دوست عزیز بستگی به سفارتتون داره، دکتر آنکارا به زدن واکسن زیر یک ماه تا زمان مصاحبه حساسه، البته اونایی که ویروس زنده دارن مثل ام ام آر ! ام ام آر هم 2 مرحله ست به فاصله 1 ماه زودتر نمیتونید تزریق کنید، اگر یک ماهه دیگه زمان مدیکالتون باشه پس توی مدیکال براتون تزریق میکنن!!! در مورد هپاتیت هم اگر قبلا زدین که کارتش رو ببرین براتون وارد میکنن، اگر زدین و ندارین کارت رو تست آنتی بادی بدین...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ffrfar ، romance33
(2014-04-22 ساعت 22:10)aghaghia نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 18:17)fenemati نوشته:  ولی خانم طاهر نژاد دی ماه که رفتیم برای هپاتیت به ما گفتند 2 تا 3 هفته قبل از مصاحبه mmr بزنید!
همسرم هم 4 سال پیش هپاتیت زده که برای ایشون هم فقط وارد کارت کرد و نگفت که تست آنتی بادی نیاز داره!
ما امروز نوبت اول mmr زدیم و دکتر گفت که برای نوبت دوم کمتر از یک ماه دیگه نیایید با این حساب یعنی تو دبی به ما نوبت دوم رو می زنند؟
لطفا" کسانی که اطلاع دارند توضیح بدهند تا ما از نگرانی در بیایم، ممنون.

دوست عزیز بستگی به سفارتتون داره، دکتر آنکارا به زدن واکسن زیر یک ماه تا زمان مصاحبه حساسه، البته اونایی که ویروس زنده دارن مثل ام ام آر ! ام ام آر هم 2 مرحله ست به فاصله 1 ماه زودتر نمیتونید تزریق کنید، اگر یک ماهه دیگه زمان مدیکالتون باشه پس توی مدیکال براتون تزریق میکنن!!! در مورد هپاتیت هم اگر قبلا زدین که کارتش رو ببرین براتون وارد میکنن، اگر زدین و ندارین کارت رو تست آنتی بادی بدین...

با تشکر از توضیحتون ، سفارت ما ابو ظبی ست، ما امروز 2 اردیبهشت mmr زدیم و مدیکال 25 اردیبهشت می افته، به نظرتون نوبت دوم به ما می زنند؟
تشکر کنندگان:
دوستان كسي نبوده كه بچه داشته باشن و در ابوظبي تست سل انجام داده باشه؟؟؟
لطفاً راهنمايي كنيد...
تشکر کنندگان:
(2014-04-22 ساعت 23:39)fenemati نوشته:  با تشکر از توضیحتون ، سفارت ما ابو ظبی ست، ما امروز 2 اردیبهشت mmr زدیم و مدیکال 25 اردیبهشت می افته، به نظرتون نوبت دوم به ما می زنند؟

بعید هست چون یک هفته هنوز مونده ولی خب نمیشه روی کارشون حساب کرد ولی در کل احتمالش کمه!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: romance33
(2014-04-22 ساعت 11:35)fenemati نوشته:  سلام به همه دوستان، کسی می دونه واکسن mmr رو در تهران کجا می شه زد؟ ما 29 اردیبهشت مصاحبه داریم آیا تا اون موقع می شه دو نوبت mmr زد؟
ما یه پسر 8 ماهه هم داریم، ابو ظبی چه واکسن هایی به پسرم می زنه؟
كلينيك غرب توي خيابون شيراز شمالي هم تزريق مي كنند. خانم دكتر بهمنيان. كه از شنبه مياد. بعد از ظهرها از ساعت 4 تا 7 هستن.
ضمنا هر دو مرحله ام ام آر با فاصله يك ماه تزريق ميشه. به 3 ماه زمان، نياز نيست. حالا من نميدونم مصاحبه شما كي هست. با توجه به اينكه دوستان ميگن از يك ماه قبل از مديكال نبايد هيچ واكسني رو زد. شما فقط 2 ماه زمان لازم داريد.
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من 10فروردین نوبت اول واکسن MMRرو تزریق کردم نوبت دوم 10اردیبهشت میشه و مصاحبه من آخر اردیبهشت یعنی کمتر از 20روز تا تاریخ آزماشاتم فاصله هست به نظرتون چکار کنم
تشکر کنندگان:
(2014-04-23 ساعت 08:23)ellie نوشته:  سلام دوستان
من 10فروردین نوبت اول واکسن MMRرو تزریق کردم نوبت دوم 10اردیبهشت میشه و مصاحبه من آخر اردیبهشت یعنی کمتر از 20روز تا تاریخ آزماشاتم فاصله هست به نظرتون چکار کنم

مورد ما هم به همين شكل بود يعني فاصله بين MMR تا مديكال 20 روز بود ولي تو ابوظبي مشكلي پيش نيومد و دكتر اصلا چيزي نگفت.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
تشکر کنندگان: Natasha9 ، پرویز تابنده ، سیمین راد
سلام به همه دوستان
من دوشنبه رفتم انیستیتو میدان پاستور
1واکسن زد
گفت برو واکسن آنفولانزا رو بخر بیار برات بزنیم
که خوشبختا با کمی جستجو پیدا کردم و خریدم(30000 تومان)
گفت برای آبله مرغان باید تست بدی
رفتم آزمایشگاه فروردین نبش خیابان کارون واقع در خیابان امام خمینی
فردا صبح جواب با پیک رایگان اومد دم خونه (16700 تومان)
به نظر شما فرقی بین تجریش و پاستور هست؟
کیس نامبر***2014AS00006
ارسال اولین فرم ها: yasam nis
زمان مصاحبه: may
تشکر کنندگان:
اخه مگه الان انفلانزا هست؟!؟
كي مصاحبه داريد؟من كه نزدم ميگن نميخواد.واااى از من واسه تست اينجا ٢٦٥٠٠ گرفت *****!!!
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
(2014-04-23 ساعت 11:13)baba manam sanaz نوشته:  اخه مگه الان انفلانزا هست؟!؟
كي مصاحبه داريد؟من كه نزدم ميگن نميخواد.واااى از من واسه تست اينجا ٢٦٥٠٠ گرفت *****!!!

دکتر کریستین که گفته واکسن آنفولانزا لازم نیست....
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
(2014-04-23 ساعت 11:33)NarCssuS نوشته:  

اینجا گفت باید بزنی
البته اگه پیدا کنید :-p
دوستان فرقی بین انستیتوی تجریش و پاستور هست؟
کیس نامبر***2014AS00006
تشکر کنندگان:
(2014-04-23 ساعت 11:54)arezoosharifi نوشته:  

اینجا گفت باید بزنی

شما مصاحبه تون کجاست مگه؟
نه، فرقی نمی کنن، کارشون یکیه، ولی شخصا انیستیتوی تجریشو ترجیح میدم
Wink
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
(2014-04-23 ساعت 12:38)NarCssuS نوشته:  

اینجا گفت باید بزنی

Wink
ابوظبی مصاحبه دارم
طبق جواب آزمایش باید mmr رو هم بزنم
راستی واسه واکسن هپاتیت هم باید تست داد؟
کیس نامبر***2014AS00006
تشکر کنندگان:
(2014-04-23 ساعت 13:30)arezoosharifi نوشته:  
(2014-04-23 ساعت 12:38)NarCssuS نوشته:  

اینجا گفت باید بزنی

Wink
ابوظبی مصاحبه دارم
طبق جواب آزمایش باید mmr رو هم بزنم
راستی واسه واکسن هپاتیت هم باید تست داد؟

من چند سال پیش واکسنشو زدم، یادمه اون موقع تست دادم...
هپاتیتو نزدی هنوز؟ رفتی انیستیتو بپرس حتما، اگه تجریش بری که خانم دکتر طاهر زاده کامل راهنماییت می کنه
تشکر کنندگان:

من انكارا هستم وسطاي ماه مي،
كسي ميدونه ميخواد يا نه؟ اصلا چه بزنيم نزنيم اونجا اقا دكتر اماده كرده ,هپاتيت هم كه نوبت اخرمو نزدم چون يك ماه كمتر به مصاحبم مونده
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان