کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
سلام

بچه ها کسی میدونه اگه فردی عمل آپاندیس کرده باشه و روی بدنش جای عمل و بخیه مونده باشه نیاز داره گواهی چیزی با خودش روز مدیکال ببره؟
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

تشکر کنندگان:
(2014-04-22 ساعت 15:18)zzarin نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 11:35)fenemati نوشته:  سلام به همه دوستان، کسی می دونه واکسن mmr رو در تهران کجا می شه زد؟ ما 29 اردیبهشت مصاحبه داریم آیا تا اون موقع می شه دو نوبت mmr زد؟
ما یه پسر 8 ماهه هم داریم، ابو ظبی چه واکسن هایی به پسرم می زنه؟

من رفتم درمانگاه 16 آذر در خیابان انقلاب خیابان 16 آذر فقط روزهای چهارشنبه بین ساعت 8 تا 12 ظهر طبقه دوم میزنه قسمت واکسن قیمتش هم هر دفعه 25 هزارتومن است با فاصله یک ماه از هم باید بزنید .

من به واحد پشتیبانی دارو شهرستانمون زنگ زدم و شمارمو گرفتن بعد از 2-3 روز زنگ زدن ما هم رفتیم مرکز بهداشتی که معرفی کرده بودند و برامون مجانی تمام شد
تشکر کنندگان: romance33
سلام دوستان:
کسی هست بدونه واکسن DT رو چند مرحله باید زد؟ و چه جوری با چه فواصلی باید وارد کارت زرد بشه؟
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان:
(2014-04-23 ساعت 22:16)sahar66 نوشته:  سلام دوستان:
کسی هست بدونه واکسن DT رو چند مرحله باید زد؟ و چه جوری با چه فواصلی باید وارد کارت زرد بشه؟

اكه منظورتون td هست سه مرحله است
2014as7xxx، ایروان، کلیرنس
تشکر کنندگان: sahar66 ، محبت
(2014-04-22 ساعت 11:35)fenemati نوشته:  سلام به همه دوستان، کسی می دونه واکسن mmr رو در تهران کجا می شه زد؟ ما 29 اردیبهشت مصاحبه داریم آیا تا اون موقع می شه دو نوبت mmr زد؟

سلام دوست عزیز درمانگاه بهراد خیابان اشرفی اصفهانی هر روز میزنه
سری دومتم اگر کمتر از 1 ماه به مصاحبه مونده نزن
case number : 2014AS79XX
interview : Yerevan in July
my case includes : 3 person
Big Grin
تشکر کنندگان: محبت
(2014-04-24 ساعت 08:40)rayan.rahpou نوشته:  

سلام دوست عزیز درمانگاه بهراد خیابان اشرفی اصفهانی هر روز میزنه
سری دومتم اگر کمتر از 1 ماه به مصاحبه مونده نزن

سلام دوستان
من 13 روز قبل از مصاحبه میتونم سری دوم mmr رو بزنم
چرا نباید تا 1ماه قبل از مصاحبه زد؟
اگه بزنیم چی میشه ؟
کیس نامبر***2014AS00006
ارسال اولین فرم ها: yasam nis
زمان مصاحبه: may
تشکر کنندگان:
(2014-04-23 ساعت 22:16)sahar66 نوشته:  سلام دوستان:

سه مرحله 0-1-6 مثل هپاتیت برا من وارد کرو
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: sahar66 ، محبت
سلام دوستان من واكسن هپاتيت و ديروز نوبت اولشو زدم خانم دكتر گفت نوبت دوم و بيا همين جا بزن ولي نوبت دوم ٢٠ روز قبل از مصاحبه ميشه حالا نميدونم اينجا بزنم نوبت دوم و يا برم دوبي بزنم با توجه به اين كه ميگن ٤٠ روز مونده به مصاحبه نزنيد ولي خانم دكتر پاستور گفت هپاتيت مهم نيست اون mmr كه ميگن ٤٠ روز مونده نزنيد
لطفا راهنمايي كنيد
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

سلام دوستان.... مرحله سوم واکسن هپاتیت من ...درست یک هفته قبل از مدیکال در ابوضبیه....به نظر صاحبنظران ....صلاح هست بزنم یا نه !
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان:
(2014-04-24 ساعت 16:13)nazanin fatemi نوشته:  سلام دوستان.... مرحله سوم واکسن هپاتیت من ...درست یک هفته قبل از مدیکال در ابوضبیه....به نظر صاحبنظران ....صلاح هست بزنم یا نه !
سلام عزیزم
فکر می کنم بعد از مصاحبه برگردید ایران بزنید بهتره مشکلی نداره
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان:
(2014-04-24 ساعت 16:13)nazanin fatemi نوشته:  سلام دوستان.... مرحله سوم واکسن هپاتیت من ...درست یک هفته قبل از مدیکال در ابوضبیه....به نظر صاحبنظران ....صلاح هست بزنم یا نه !

تا اونجا كه من ميدونم فقط واكسنهاى زنده را گفتتند تا يك ماه قبل مديكال تزريق نكنيد كه شامل واكسن هپاتيت B نميشه!
F2a, PD:15Nov 2015
(2014-04-24 ساعت 18:07)Abamos نوشته:  

تا اونجا كه من ميدونم فقط واكسنهاى زنده را گفتتند تا يك ماه قبل مديكال تزريق نكنيد كه شامل واكسن هپاتيت B نميشه!

چرا کسی جواب من رو نمیده؟
من ابوظبی مصاحبه دارم
به نظرتون مشکلی پیش میاد اگه من 1هفته قبل از مدیکال( 13روز قبل از مصاحبه) واکسن mmr رو بزنم؟
لطفا راهنماییم کنید
کیس نامبر***2014AS00006
ارسال اولین فرم ها: yasam nis
زمان مصاحبه: may
تشکر کنندگان:
(2014-04-24 ساعت 19:26)arezoosharifi نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 18:07)Abamos نوشته:  

چرا کسی جواب من رو نمیده؟
من ابوظبی مصاحبه دارم
به نظرتون مشکلی پیش میاد اگه من 1هفته قبل از مدیکال( 13روز قبل از مصاحبه) واکسن mmr رو بزنم؟
لطفا راهنماییم کنید

واكسن mmr ويروس زنده ضعيف شده است و اين طور كه تو سايت آنكارا نوشته يك ماه قبل از مديكال نبايد تزريق بشه اگر تو سايت دكتر معتمد ابوظبى هم نوشته live attenuated vaccine تزريق نشه شما هم نبايد mmr را تزريق كنيد.
F2a, PD:15Nov 2015
تشکر کنندگان: shadi79 ، محبت
سلام دوستان عزیز:
همه واکسن ها رو میشه تو یه روز نوبت اولشو زد یا باید با فاصله تزریق شن. و اگه فاصله می خواد چقدر باید فاصله گذاشت؟
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان:
(2014-04-25 ساعت 10:15)sahar66 نوشته:  سلام دوستان عزیز:
همه واکسن ها رو میشه تو یه روز نوبت اولشو زد یا باید با فاصله تزریق شن. و اگه فاصله می خواد چقدر باید فاصله گذاشت؟

دوست عزیز من هپاتیت وtdرو در یک روز زدم البته دکتر یه مقدار از سابقه پزشکی شما می پرسه بعد به شما میگه که چطور وبا چه فاصله ای بزنید
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: romance33 ، sahar66 ، محبت ، Natasha9

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان