موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
نوبت دوم واکسن mmr من دقیقا 13-14 روز قبل از مدیکال. ضمنا مصاحبه من ابوظبی هست
اینجا یکسری از دوستان گفتن تا یکماه قبلش واکسنی زده نشود. ولی یکسری تا دو هفته قبل از مدیکال هم واکسن زدن.
لطفا یکی که اطلاعات دقیقی داره منو راهنمایی کنه
ایمیل هم زدم به دکتر nmc در دبی ولی بهم جواب نداد
ممنون
Case Number: 2014AS73XX/ تعداد افراد کیس: 1 نفر/مدیکال: 31may/ زمان و مکان مصاحبه: 1-5 جون، ابوظبی/ ویزا: xxxxxx/ مقصد نهایی: xxxxx
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-29 ساعت 12:10)sanazph نوشته: سلام خسته نباشد. ببخشید برای رفتن به آمریکا باید برای واکسیناسیون به هلال احمر بگم حتما کجا مقصد من هست؟ همه واکسن های بالا رو باید برای من بزنند؟
سلام دوست عزیز
فقط بگید برای مدیکال و سفارت ا م ر ی ک ا میخواهید.
خودشون راهنمایی میکنند
Case Number: 2014AS73XX/ تعداد افراد کیس: 1 نفر/مدیکال: 31may/ زمان و مکان مصاحبه: 1-5 جون، ابوظبی/ ویزا: xxxxxx/ مقصد نهایی: xxxxx
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها میخواستم بدونم از شیراز کسی رفته واسه مصاحبه که کارت زرد بهداشت شیراز رو داشته باشه یا حتما باید تایید پاستور شه واسه ابوظبی
**2014AS000057|تاریخ رویت قبولی:2MAY|تاریخ ارسال فرم از طریق ایمیل:20JUN|تاریخ جواب تاییدیه:27JUN|برنده کیس:همسرم|تعداد افراد کیس:2نفر|سفارت:زدن آنکارا تغییر دادیم ابوظبی|کارنت:18 MARCH|مصاحبه:هفته اول MAY|ویزا: خانومم یه ضرب خودم چک|ادامه پرونده از طریق |F2A مصاحبه جدید 1 نوامبر2016|دوباره چک| ورود به آمریکا:وقتی ویزا بدن
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان از من به شما نصیحت حتما تست رو که برای آبله مرغون هست بدید ، من و همسرم فکر میکردیم ، که آبله مرغون نگرفتیم اما امروز جواب که اومد معلوم شد هر دو نفرمون توی بچه گر آبله مرغون گرفتیم
:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما کارت های واکسن رو اسکن کردیم و برای دکتر کیستین فرستادیم ، ایشون کارتها رو دیدن و گفتن هیچ ایرادی نداره شما هم میتونید این کار رو بکنید
:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-30 ساعت 14:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-30 ساعت 14:19 توسط NarCssuS.)
بچه ها این ۴۵۰۰۰ درامی که برای مدیکال ایروان باید پرداخت بشه، در حالتیه که واکسنارو نزده باشیمو اونجا بخوایم بزنیم، یا بدون واکسن انقدر میشه؟
مرسی
(2014-04-30 ساعت 09:11)zzarin نوشته: دوستان ما کارت های واکسن رو اسکن کردیم و برای دکتر کیستین فرستادیم ، ایشون کارتها رو دیدن و گفتن هیچ ایرادی نداره شما هم میتونید این کار رو بکنید
اسکن برای چی؟ لازمه الان ببیننشون؟
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-30 ساعت 14:17)NarCssuS نوشته: بچه ها این ۴۵۰۰۰ درامی که برای مدیکال ایروان باید پرداخت بشه، در حالتیه که واکسنارو نزده باشیمو اونجا بخوایم بزنیم، یا بدون واکسن انقدر میشه؟
مرسی
(2014-04-30 ساعت 09:11)zzarin نوشته: دوستان ما کارت های واکسن رو اسکن کردیم و برای دکتر کیستین فرستادیم ، ایشون کارتها رو دیدن و گفتن هیچ ایرادی نداره شما هم میتونید این کار رو بکنید
اسکن برای چی؟ لازمه الان ببیننشون؟
سلام
خیر نیازی به این کار نیست و ایشون برای راحتی خیالشون این کار رو کردن و اون 45000درام فقط برای آزمایشات پزشکی و معاینه دکتر هستش و هزینه واکسن در صورت نیاز جداگانه دریافت میشه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان :
من امروز رفتم پاستور خ 12 فروردین. واکسن td رو که من 6 و 14 سالگی زده بودم وارد نکرد. در ضمن یه خط خوردگی کوچیکم تو یکی از تاریخها هست. به نظرتون اینها اشکال داره؟
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من و همسرم یک ماه دیگه مصاحبه داریم در آنکارا
خانومم تقریبا 10 سال پیش هپاتیت زده و کارت واکسن داره در سه مرحله
اما من اصلا مدرکی از واکسن ها ندارم
آیا باید در مشهد واکسن بزنم یا برم اونجا
لطفا کامل راهنمایی بفرمایید
ممنون
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من یه سوال دارم. من کمخونی مینور دارم. با توجه به اینکه پزشک سفارت آزمایش خون میگیره، ممکنه این مسئله برای من یه امتیاز منفی محسوب شه؟ آخه من شرایط جوریه که خیلی امیدوارم یه ضرب ویزا بگیرم. فقط این یه مورد نگرانم کرده.