کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-06-28 ساعت 17:24)behfaza نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 10:56)aghaghia نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 10:07)behfaza نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 09:51)kamranh نوشته:  
(2013-06-26 ساعت 10:17)sonnnna نوشته:  ایا نیست یاری دهنده ای که یاریمان کندSad
اگه سربازی رفته باشین این واکسنو براتون زدن و به پاستور بگید و اونا همون تاریخ خدمتتون را توی کارت زرد براتون وارد می کنن برای من که این کارو کردن

مگر
اعتبار واکسن مننژیت چه مدت هست ؟؟؟

فکر میکنم 10 ساله.
فکرنمیکنم .

زیر پنج سال هست. احتمالا سه سال هست .

با سلام بر شما دوست عزیز
ما واکسن مننژیت رو هفته گذشته تو هلال احمر (جنب بیمارستان خاتم الانبیا زدیم).
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
تشکر کنندگان: aghaghia ، sonnnna ، maryam_a
واکسن دو گانه را در 2 نوبت تزریق کنید
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان:
(2013-06-29 ساعت 16:59)behfaza نوشته:  
(2013-06-29 ساعت 13:36)alimarmar نوشته:  کسی می دونه آزمایش خونی که دکتر سفارت انجام میده چه آیتم هایی رو در بر می گیره؟

طبق گفته بعضی دوستان

شامل تست ایدز سیفلیس هپاتیت هست .

اگر موارد دیگری هست
دوستان بفرمایند لطفا .

برای سفارت این 3 تا خیلی مهمه ولی در کل یه چک آپ کلی از شما میشه که جوابشو با خودتون به یو اس ای میبرید و توی فرودگاه تحویل میدید
تشکر کنندگان: maryam_a ، زری وحدتی
(2013-06-29 ساعت 08:15)htity نوشته:  دوستان با كيس نامبر پايين توجه كنند !!!!!!!!!
من برداشتم از نوشته ها اينطور شد كه ويزا بولتني كه تو اگوست منتشر ميشه ماله سپتامبر هست و شماره هايي كه قرار است تو اكتبر برن مصاحبه مشخص ميشه
حالا سوال اينه :
آيا همه اونهاييكه فرمهاشون سر وقت فرستادند و در اولين سري كارنت ميشند حتما توي اكتبر (و نه ديرتر) مصاحبه ميشند و كساييكه ماه بعد كارنت ميشند براي ماه بعدترش مصاحبه ميرند ؟
جدول 2013 تاييها اينو نميگه چون كساييكه ماه اول كارنت شدند تقريبا در سه ماهه اكتبر نوامبر و دسامبر مصاحبه شدند .. برام عجيبه!!!
همه اينا براي حدس زدن زمان مصاحبه و تاريخ واكسن زدنه
لطفا همفكري كنيمممممممممم

سلام . کیس نامبر من دو رقمیه و نمیدونم کی باید شروع کنم به زدن واکسن ها . البته هپاتیت رو زدم ولی باید بگردم کارتش رو پیدا کنم که بسیار کار سختیهCool .....بنظرتون صبر کنم تا اواسط اگست یا از آخر همین ماه شروع کنم ؟
کیس نامبر : 2014AS000000XX - تعداد اعضا : دو نفر ( همسر) -کنسولگری آنکارا - مقصد : مریلند - ارسال فرمها : June 2013- 23th
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، techno
(2013-06-30 ساعت 08:22)carpediem نوشته:  
(2013-06-29 ساعت 08:15)htity نوشته:  دوستان با كيس نامبر پايين توجه كنند !!!!!!!!!
من برداشتم از نوشته ها اينطور شد كه ويزا بولتني كه تو اگوست منتشر ميشه ماله سپتامبر هست و شماره هايي كه قرار است تو اكتبر برن مصاحبه مشخص ميشه
حالا سوال اينه :
آيا همه اونهاييكه فرمهاشون سر وقت فرستادند و در اولين سري كارنت ميشند حتما توي اكتبر (و نه ديرتر) مصاحبه ميشند و كساييكه ماه بعد كارنت ميشند براي ماه بعدترش مصاحبه ميرند ؟
جدول 2013 تاييها اينو نميگه چون كساييكه ماه اول كارنت شدند تقريبا در سه ماهه اكتبر نوامبر و دسامبر مصاحبه شدند .. برام عجيبه!!!
همه اينا براي حدس زدن زمان مصاحبه و تاريخ واكسن زدنه
لطفا همفكري كنيمممممممممم

سلام . کیس نامبر من دو رقمیه و نمیدونم کی باید شروع کنم به زدن واکسن ها . البته هپاتیت رو زدم ولی باید بگردم کارتش رو پیدا کنم که بسیار کار سختیهCool .....بنظرتون صبر کنم تا اواسط اگست یا از آخر همین ماه شروع کنم ؟

همه رو از اهمین الان شروع کن زدن . به غیر از انفولانزا یک ماه قبل مصاحبه بزنید
تشکر کنندگان: carpediem ، KIMIA2005 ، زری وحدتی
(2013-06-29 ساعت 17:50)hossien_501 نوشته:  
(2013-06-29 ساعت 13:52)Visas نوشته:  سلام به همه
من مشمول هستم برای سربازی ولی معافیت تحصیلی دارم، میخواستم بدونم اگه به دکتری که واکسن ها رو میزنه بگم واسه گرین کارت میخوام مشکلی برام پیش نمیاد؟

درود بر شما
دوست گرامی شما اول برو ببین تو شهر خودتون جایی که کارت زرد صادر میکنه چه شرایطی داره,برای مثال تو ولایت ما باید حتما نامه مصاحبه به همراه پاسپورت داشته باشی ,اگه شهر شما نیازی به این مدرک نداشت فقط کافیه بگید برای مصاحبه تو سفارت میخوام .
من محل زندگیم تهرانه. رفتم انیستیتو پاستور دکتری که واکسن ها رو میزد خودش گفت برای ویزا تحصیلی میخوای یا گرین کارت؟
پس من برم بگم برای گرین کارته مشکلی پیش نمیاد، مثلا بگن این میخواد سربازی رو بپیچونه؟
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-06-30 ساعت 10:31)Visas نوشته:  
من مشمول هستم برای سربازی ولی معافیت تحصیلی دارم، میخواستم بدونم اگه به دکتری که واکسن ها رو میزنه بگم واسه گرین کارت میخوام مشکلی برام پیش نمیاد؟

درود بر شما
دوست گرامی شما اول برو ببین تو شهر خودتون جایی که کارت زرد صادر میکنه چه شرایطی داره,برای مثال تو ولایت ما باید حتما نامه مصاحبه به همراه پاسپورت داشته باشی ,اگه شهر شما نیازی به این مدرک نداشت فقط کافیه بگید برای مصاحبه تو سفارت میخوام .
من محل زندگیم تهرانه. رفتم انیستیتو پاستور دکتری که واکسن ها رو میزد خودش گفت برای ویزا تحصیلی میخوای یا گرین کارت؟
پس من برم بگم برای گرین کارته مشکلی پیش نمیاد، مثلا بگن این میخواد سربازی رو بپیچونه؟

بگو واسه مهاجرت میخوام مشکلی نیست
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: Visas ، mehdieb ، sejz ، زری وحدتی
(2013-06-30 ساعت 10:31)Visas نوشته:  

درود بر شما

خوب داداش بالاخره رفتی واسه واکسن یا تازه می خوایی بری؟
تکلیف مارو روشن کن! Big Grin
خارج از شوخی خوب وقتی رفتی واسه واکسن چی گفتی بهشون؟
مشکلی نیست. بگو واسه مهاجرت و گرین کارت. Wink
موفق باشی. Cool
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: زری وحدتی
سلام به همه.من هپاتیتو،MMR،TD زدم،ولی‌ بین ۲ مرحله TD خیلی‌ فاصلست،مشکلی‌ پیش میاد؟
۳۰ سالمه،باید مننژیتم بزنم؟
با تشکر
تشکر کنندگان:
سلام ، من از شمالم. میخواستم بدونم برای واکسیناسیون باید به انستیتو پاستور تهران برم؟ نوبت قبلی لازم داره؟ برای بچه های زیر 6 سال چطوراست؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-30 ساعت 16:42)shahrzad001 نوشته:  سلام ، من از شمالم. میخواستم بدونم برای واکسیناسیون باید به انستیتو پاستور تهران برم؟ نوبت قبلی لازم داره؟ برای بچه های زیر 6 سال چطوراست؟

نه لازم نیست تا تهران بیاید. حتما یه جا تو شهر خودتون هست که این کارو میکنه
توی شهرستان ها معمولا هلال احمر این کارو میکنه از 118 شهرتون شماره هلال احمر رو بگیرید بپرسید.
تشکر کنندگان: shahrzad001 ، ojee ، زری وحدتی
(2013-06-30 ساعت 16:23)bidhendi نوشته:  سلام به همه.من هپاتیتو،MMR،TD زدم،ولی‌ بین ۲ مرحله TD خیلی‌ فاصلست،مشکلی‌ پیش میاد؟
با تشکر

مننژیت را بنابر " احتیاط مستحب " بزنید!!!

(2013-06-30 ساعت 16:23)bidhendi نوشته:  سلام به همه.من هپاتیتو،MMR،TD زدم،ولی‌ بین ۲ مرحله TD خیلی‌ فاصلست،مشکلی‌ پیش میاد؟
با تشکر

ا" احتیاط مستحب "

است که بزنید.!!!
تشکر کنندگان: aghaghia ، bidhendi ، ojee ، KIMIA2005 ، maryam_a ، زری وحدتی
سلام به همه دوستان عزیز
یه سئوال دارم ، من همه واکسنهارو زدم فقط مرحله سوم هپاتیت افتاده به آذر ماه و مرحله سوم واکسن TD خانم من هم تو همون تاریخه با توجه به اینکه کیس نامبر من خیلی پائینه (12XX) اگر تاریخ مصاحبه من تو مهر یا آبان باشه اونوقت چه اتفاقی می افته و باید چی کار کنم؟ مرسی
شماره كيس :2014AS000012XX
كنسولگري : اوليه آنكارا - انتخاب ابوظبي
تاريخ رؤيت قبولي : 20 May
ارسال فرم هاي اوليه : 22 June
مصاحبه : 30 Dec
کلیرنس: 5 ماه و 10 روز بعد
تعداد اعضاء كيس : 4 نفر
تشکر کنندگان: ojee ، maryam_a
(2013-06-30 ساعت 20:33)Babaksafi نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز
یه سئوال دارم ، من همه واکسنهارو زدم فقط مرحله سوم هپاتیت افتاده به آذر ماه و مرحله سوم واکسن TD خانم من هم تو همون تاریخه با توجه به اینکه کیس نامبر من خیلی پائینه (12XX) اگر تاریخ مصاحبه من تو مهر یا آبان باشه اونوقت چه اتفاقی می افته و باید چی کار کنم؟ مرسی
در مورد هپاتیت که مشکلی نیست ما هم همینطور بودیم و نوبت آخر رو نزدیم و مشکلی هم پیش نیومد ولی TD رو اطلاعی ندارم
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: aghaghia ، maryam_a ، زری وحدتی
واكسن TD چیه دوستان؟
مثل اینکه واکسن آبله مرغان تو مملکت نیست؟ کسی تازه گی زده؟

بچه ها لطفا هزینه واکسن هایی که زدید تو پست برامون اعلام کنید. ممنون میشم

(2013-06-29 ساعت 11:52)mpas89 نوشته:  سلام
ظاهرا واکسن مننژیت برای افراد 11 تا 18 سال اجباری است
مراکز هلال احمر هم اون رو انجام می دن
سوالم اینه که کارت واکسن بین المللی (کارت زرد) رو ببریم خود هلال احمر وارد کارت میکنه یا نامه میده انیستو پاستور وارد کارت میکنه؟

دوست من شما میتونید واکسناتونو تو شهرستان محل زندگیتون تزریق کنید و بعد از اتمام تمام واکسنها تمامی گواهی تزریق هارو به همراه پاسپورتتون ببرید پاستور تهران برا گرفتن کارت زرد. موفق باشید.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: ojee ، pv-n ، maryam_a ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان