موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی میدونه اعتبار واکسن هپاتیتی که میزنیم چند ساله؟ من 9 سال پیش سومین نوبته واکسن هپاتیتم رو زدم. یه جایی شنیدم 5 ساله هست اعتبارش. درسته؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
پ.ن. چرا دوستان 2014 امضاشون رو درست نمیکنن، اینطوری خیلی راحتتر میشه در مورد زمان مصاحبه ها حرف زد. برین به کنترل پنلتون، قسمت تغییر امضا و امضاتون رو درست کنید.
باور بفرمایید ما دوست داریم امضامون رو درست کنیم،ولی هرچی تو پروفایلم دنبالش می گردم نیست !!!! شما یک راهنمایی بفرمایید.
شماره کیس: **2014AS-50
تاریخ رویت قبولی: 1 May
سفارت: آنکارا---->ابوظبی
تعداد افراد کیس : 2
ارسال فرمهای سری اول: 11 May
کارنت شدن : 7 Feb
اولین و آخرین آپدیت : 20 Feb
مصاحبه: هفته 4 April
دریافت ویزا: یک ضرب
ورود به آمریکا: June 17
دریافت گرین کارت: 30 July
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، از دوستان با تجربه مهاجرسرا راهنمایی میخوام
من نوبت دوم واکسن هپاتیت ب رو هم زدم.
1- من واکسن دیفتری و کزاز (TD) رو یکبار در تاریخ 81/4/23 در دبیرستان و بار دیگر در تاریخ 89/5/25 هنگام معافیت سربازی زدم، آیا لازم می شود برای سفارت دوباره واکسن TD بزنم؟
2- واکسن مننژیت رو هم در تاریخ 89/5/25 هنگام معافیت سربازی زدم، آیا واکسن مننژیت رو هم باید دوباره بزنم؟اعتبار واکسن مننژیت دقیقا چند ساله؟
3- واکسن سرخک را در دوران کودکی در سال 1368 زدم،آیا لازم هست هر دو مرحله واکسن MMR را بزنم؟
با تشکر از بچه های مهاجرسرا
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان با كيس نامبر پايين توجه كنند !!!!!!!!!
من برداشتم از نوشته ها اينطور شد كه ويزا بولتني كه تو اگوست منتشر ميشه ماله سپتامبر هست و شماره هايي كه قرار است تو اكتبر برن مصاحبه مشخص ميشه
حالا سوال اينه :
آيا همه اونهاييكه فرمهاشون سر وقت فرستادند و در اولين سري كارنت ميشند حتما توي اكتبر (و نه ديرتر) مصاحبه ميشند و كساييكه ماه بعد كارنت ميشند براي ماه بعدترش مصاحبه ميرند ؟
جدول 2013 تاييها اينو نميگه چون كساييكه ماه اول كارنت شدند تقريبا در سه ماهه اكتبر نوامبر و دسامبر مصاحبه شدند .. برام عجيبه!!!
همه اينا براي حدس زدن زمان مصاحبه و تاريخ واكسن زدنه
لطفا همفكري كنيمممممممممم
2014AS17XX ,مصاحبه Oct ابوظبی ،ويزا june ،فعلا همين
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ظاهرا واکسن مننژیت برای افراد 11 تا 18 سال اجباری است
مراکز هلال احمر هم اون رو انجام می دن
سوالم اینه که کارت واکسن بین المللی (کارت زرد) رو ببریم خود هلال احمر وارد کارت میکنه یا نامه میده انیستو پاستور وارد کارت میکنه؟
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2014AS1xxx / ﺳﻔﺎﺭﺕ: ابوظبی 4 نفر / کلیر: بعد از 178 روز / دريافت ويزا: جون / مقصد: سفر اول اگوست 2014 بستن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کسی می دونه آزمایش خونی که دکتر سفارت انجام میده چه آیتم هایی رو در بر می گیره؟
شماره کیس: **2014AS-50
تاریخ رویت قبولی: 1 May
سفارت: آنکارا---->ابوظبی
تعداد افراد کیس : 2
ارسال فرمهای سری اول: 11 May
کارنت شدن : 7 Feb
اولین و آخرین آپدیت : 20 Feb
مصاحبه: هفته 4 April
دریافت ویزا: یک ضرب
ورود به آمریکا: June 17
دریافت گرین کارت: 30 July
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
من مشمول هستم برای سربازی ولی معافیت تحصیلی دارم، میخواستم بدونم اگه به دکتری که واکسن ها رو میزنه بگم واسه گرین کارت میخوام مشکلی برام پیش نمیاد؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-29 ساعت 13:52)Visas نوشته: سلام به همه
من مشمول هستم برای سربازی ولی معافیت تحصیلی دارم، میخواستم بدونم اگه به دکتری که واکسن ها رو میزنه بگم واسه گرین کارت میخوام مشکلی برام پیش نمیاد؟
درود بر شما
دوست گرامی شما اول برو ببین تو شهر خودتون جایی که کارت زرد صادر میکنه چه شرایطی داره,برای مثال تو ولایت ما باید حتما نامه مصاحبه به همراه پاسپورت داشته باشی ,اگه شهر شما نیازی به این مدرک نداشت فقط کافیه بگید برای مصاحبه تو سفارت میخوام .
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی