کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
سلام دوستان
کسی میدونه اعتبار واکسن هپاتیتی که میزنیم چند ساله؟ من 9 سال پیش سومین نوبته واکسن هپاتیتم رو زدم. یه جایی شنیدم 5 ساله هست اعتبارش. درسته؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-28 ساعت 12:26)ojee نوشته:  ممنونم ازتون خانم اقاقیا
من چند سال پیش هپاتیت و زدم ولی هیچ چیزس ندارم که نشون بده اونو زدم. باید دوباره واکسنشو بزنم؟
واکسن MMR و بزنم از الان مشکلی پیش نمیاد از نظر زمانی.
راستی کیس نامبرم زیر 300 هست
ممنونم
دوست عزیز منم واکسن های هپاتیت رو زده بودم. اگه خودتون بگید وارد کارت میکنن ولی برای اطمینان تست انتی بادی میگیرن که مطمئن شن بدنتون ایمن هست اگه ایمن باشه که هیچ اگه نباشه یه واکسن یاد اوری میزنن که برای من این کارو انجام دادن
برای واکسن ام ام ار هم ( کیس منم زیر 3000 هست) خانم دکتر به من گفت اوایل مرداد بیا ولی دوستان اینجا گفته بودن که اصلا ربطی نداره 2 مرحله ای هست و میشه زد چون اکسپایر نمیشه
[/quote]
همونطور که دوست عزیزمون گفتن شما میتونید واکسن های جند مرحله ای رو بزنید، اگر بتونید برید انستیتو پاستور تجریش با خانم دکتر طاهرنژاد صحبت کنید خیلی بهتره چون کیس نامبرِ شما خیلی پایینه و هرچه زودتر برین بهتره تا اگر قراره تستی ازتون بگیرن زودتر انجام بشه.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ojee
پ.ن. چرا دوستان 2014 امضاشون رو درست نمیکنن، اینطوری خیلی راحتتر میشه در مورد زمان مصاحبه ها حرف زد. برین به کنترل پنلتون، قسمت تغییر امضا و امضاتون رو درست کنید.

باور بفرمایید ما دوست داریم امضامون رو درست کنیم،ولی هرچی تو پروفایلم دنبالش می گردم نیست !!!! شما یک راهنمایی بفرمایید.
شماره کیس: **2014AS-50
تاریخ رویت قبولی: 1 May
سفارت: آنکارا---->ابوظبی
تعداد افراد کیس : 2
ارسال فرمهای سری اول: 11 May
کارنت شدن : 7 Feb
اولین و آخرین آپدیت : 20 Feb
مصاحبه: هفته 4 April
دریافت ویزا: یک ضرب
ورود به آمریکا: June 17
دریافت گرین کارت: 30 July
تشکر کنندگان: aghaghia ، maryam_a ، paral
(2013-06-28 ساعت 15:30)alimarmar نوشته:  پ.ن. چرا دوستان 2014 امضاشون رو درست نمیکنن، اینطوری خیلی راحتتر میشه در مورد زمان مصاحبه ها حرف زد. برین به کنترل پنلتون، قسمت تغییر امضا و امضاتون رو درست کنید.

باور بفرمایید ما دوست داریم امضامون رو درست کنیم،ولی هرچی تو پروفایلم دنبالش می گردم نیست !!!! شما یک راهنمایی بفرمایید.

البته باید تعداد پست هاتون به 10 تا رسیده باشه تا بتونید امضا درست کنید. شما در هر صفحه ای هستید برید بف قسمت بالای صفحه زیر نام کاربریتون نوشته کنترل پنل، رو ش کلیک کنید، وقتی وارد کنترل پنل شدید سمت راست منویی وجود داره که از توی اون میتونید امضاتون رو درست کنید. البته اگر 10 تا پست نداشته باشید این گزینه ایجاد امضا هم وجود نداره!
اینم قسمت بالای سایت:
جستجو | لیست اعضا | تقویم | راهنما | تبلیغ در سایت خوش آمدید، aghaghia. آخرین بازدید شما: امروز، 12:58 PM خروج
نمایش لیست دوستان | نمایش ارسال‌های جدید | نمایش ارسال‌های امروز | کنترل پنل کاربر
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee ، alimarmar ، pv-n ، maryam_a
(2013-06-28 ساعت 10:56)aghaghia نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 10:07)behfaza نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 09:51)kamranh نوشته:  
(2013-06-26 ساعت 10:17)sonnnna نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 15:10)sonnnna نوشته:  من محل اقامتم رو تو فرم تگزاس زدم، گویا برای این ایالت واکسن مننژیت لازمه. هلال احمر، ونک، شمبرانات، پاستور تجریش این واکسن رو ندارن. لطفا راهنمایی بفرمایید کجا این واکسنو میزنن؟؟

ایا نیست یاری دهنده ای که یاریمان کندSad
اگه سربازی رفته باشین این واکسنو براتون زدن و به پاستور بگید و اونا همون تاریخ خدمتتون را توی کارت زرد براتون وارد می کنن برای من که این کارو کردن

مگر
اعتبار واکسن مننژیت چه مدت هست ؟؟؟

فکر میکنم 10 ساله.
فکرنمیکنم .

زیر پنج سال هست. احتمالا سه سال هست .
تشکر کنندگان: aghaghia ، maryam_a
سلام، از دوستان با تجربه مهاجرسرا راهنمایی میخوام
من نوبت دوم واکسن هپاتیت ب رو هم زدم.
1- من واکسن دیفتری و کزاز (TD) رو یکبار در تاریخ 81/4/23 در دبیرستان و بار دیگر در تاریخ 89/5/25 هنگام معافیت سربازی زدم، آیا لازم می شود برای سفارت دوباره واکسن TD بزنم؟
2- واکسن مننژیت رو هم در تاریخ 89/5/25 هنگام معافیت سربازی زدم، آیا واکسن مننژیت رو هم باید دوباره بزنم؟اعتبار واکسن مننژیت دقیقا چند ساله؟
3- واکسن سرخک را در دوران کودکی در سال 1368 زدم،آیا لازم هست هر دو مرحله واکسن MMR را بزنم؟
با تشکر از بچه های مهاجرسرا
تشکر کنندگان: maryam_a
دوستان با كيس نامبر پايين توجه كنند !!!!!!!!!
من برداشتم از نوشته ها اينطور شد كه ويزا بولتني كه تو اگوست منتشر ميشه ماله سپتامبر هست و شماره هايي كه قرار است تو اكتبر برن مصاحبه مشخص ميشه
حالا سوال اينه :
آيا همه اونهاييكه فرمهاشون سر وقت فرستادند و در اولين سري كارنت ميشند حتما توي اكتبر (و نه ديرتر) مصاحبه ميشند و كساييكه ماه بعد كارنت ميشند براي ماه بعدترش مصاحبه ميرند ؟
جدول 2013 تاييها اينو نميگه چون كساييكه ماه اول كارنت شدند تقريبا در سه ماهه اكتبر نوامبر و دسامبر مصاحبه شدند .. برام عجيبه!!!
همه اينا براي حدس زدن زمان مصاحبه و تاريخ واكسن زدنه
لطفا همفكري كنيمممممممممم
2014AS17XX ,مصاحبه Oct ابوظبی ،ويزا june ،فعلا همين Big Grin Tongue
(2013-06-28 ساعت 17:24)behfaza نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 10:56)aghaghia نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 10:07)behfaza نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 09:51)kamranh نوشته:  
(2013-06-26 ساعت 10:17)sonnnna نوشته:  ایا نیست یاری دهنده ای که یاریمان کندSad
اگه سربازی رفته باشین این واکسنو براتون زدن و به پاستور بگید و اونا همون تاریخ خدمتتون را توی کارت زرد براتون وارد می کنن برای من که این کارو کردن

مگر
اعتبار واکسن مننژیت چه مدت هست ؟؟؟

فکر میکنم 10 ساله.
فکرنمیکنم .

زیر پنج سال هست. احتمالا سه سال هست .

توی کارت زرد نوشته مدت اعتبار این کارت برا واکسن تب زرد 10 سال و برای مننژیت 2 سال میباشد..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: aghaghia ، shekari ، maryam_a
سلام
ظاهرا واکسن مننژیت برای افراد 11 تا 18 سال اجباری است
مراکز هلال احمر هم اون رو انجام می دن
سوالم اینه که کارت واکسن بین المللی (کارت زرد) رو ببریم خود هلال احمر وارد کارت میکنه یا نامه میده انیستو پاستور وارد کارت میکنه؟
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2014AS1xxx / ﺳﻔﺎﺭﺕ: ابوظبی 4 نفر / کلیر: بعد از 178 روز / دريافت ويزا: جون / مقصد: سفر اول اگوست 2014 بستن
(2013-06-29 ساعت 11:52)mpas89 نوشته:  سلام
ظاهرا واکسن مننژیت برای افراد 11 تا 18 سال اجباری است
مراکز هلال احمر هم اون رو انجام می دن
سوالم اینه که کارت واکسن بین المللی (کارت زرد) رو ببریم خود هلال احمر وارد کارت میکنه یا نامه میده انیستو پاستور وارد کارت میکنه؟

دوست عزیز مراکز بهداشت و هلال احمرخودشون واکسنهارو توی کارت وارد میکنن
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: mpas89 ، hossien_501 ، maryam_a
کسی می دونه آزمایش خونی که دکتر سفارت انجام میده چه آیتم هایی رو در بر می گیره؟
شماره کیس: **2014AS-50
تاریخ رویت قبولی: 1 May
سفارت: آنکارا---->ابوظبی
تعداد افراد کیس : 2
ارسال فرمهای سری اول: 11 May
کارنت شدن : 7 Feb
اولین و آخرین آپدیت : 20 Feb
مصاحبه: هفته 4 April
دریافت ویزا: یک ضرب
ورود به آمریکا: June 17
دریافت گرین کارت: 30 July
تشکر کنندگان: behfaza ، maryam_a ، paral
سلام به همه
من مشمول هستم برای سربازی ولی معافیت تحصیلی دارم، میخواستم بدونم اگه به دکتری که واکسن ها رو میزنه بگم واسه گرین کارت میخوام مشکلی برام پیش نمیاد؟
(2013-06-29 ساعت 13:36)alimarmar نوشته:  کسی می دونه آزمایش خونی که دکتر سفارت انجام میده چه آیتم هایی رو در بر می گیره؟

طبق گفته بعضی دوستان

شامل تست ایدز سیفلیس هپاتیت هست .

اگر موارد دیگری هست
دوستان بفرمایند لطفا .
تشکر کنندگان: hossien_501 ، aghaghia ، maryam_a
(2013-06-29 ساعت 13:52)Visas نوشته:  سلام به همه
من مشمول هستم برای سربازی ولی معافیت تحصیلی دارم، میخواستم بدونم اگه به دکتری که واکسن ها رو میزنه بگم واسه گرین کارت میخوام مشکلی برام پیش نمیاد؟

درود بر شما
دوست گرامی شما اول برو ببین تو شهر خودتون جایی که کارت زرد صادر میکنه چه شرایطی داره,برای مثال تو ولایت ما باید حتما نامه مصاحبه به همراه پاسپورت داشته باشی ,اگه شهر شما نیازی به این مدرک نداشت فقط کافیه بگید برای مصاحبه تو سفارت میخوام .
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
تشکر کنندگان: aghaghia ، Visas ، maryam_a
(2013-06-29 ساعت 13:52)Visas نوشته:  سلام به همه

نه مشکلی پیش نمیاد.. بگین برای مصاحبه سفارته و پروسه مهاجرت و اقامته.. اکثرا در جریانه روند هستن..
تشکر کنندگان: Visas ، maryam_a

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان