کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-06-18 ساعت 15:10)sonnnna نوشته:  من محل اقامتم رو تو فرم تگزاس زدم، گویا برای این ایالت واکسن مننژیت لازمه. هلال احمر، ونک، شمبرانات، پاستور تجریش این واکسن رو ندارن. لطفا راهنمایی بفرمایید کجا این واکسنو میزنن؟؟

ایا نیست یاری دهنده ای که یاریمان کندSad

تشکر کنندگان:
(2013-06-25 ساعت 00:27)pooyan1920 نوشته:  سلام بر همه . . .
من متاسفانه متاسفانه مشکل سربازی دارم و دانشجو هستم بنابراین تا زمان مصاحبه مشخص نشه نمی تونم پاسپورت بگیرم (چون باید از دانشگاه نامه بگیرم و این حرفا . . ) . . . حالا دیر نمی شه تا اون موقع برا گرفتن کارت زرد؟ چون ممکنه که من 1هفته قبل مصاحبه موفق به گرفتن پاسپورت بشم . . . در هر صورت راه دیگه ای نیست که من بدون عجله و در حال طبیعی کارت زردم رو بگیرم یعنی بدون پاسپورت؟؟

دوست عزيز شما واكسيناسيون رو شروع كن و براي تموم آنها كارت واكسن بگير بعد كه پاسورت گرفتي مي توني براي پاستور و بگي سوابقت رو وارد كارت زرد بكنن...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: ghafari88 ، aghaghia ، philter
(2013-06-17 ساعت 13:09)Szsanazsz نوشته:  دوستان عزيز واكسن منن‍ژيت جز واكسنهاي اجباري نيست.لطفا در زدن واكسن اينقدر اصرار نورزيد!

(2013-06-26 ساعت 10:17)sonnnna نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 15:10)sonnnna نوشته:  من محل اقامتم رو تو فرم تگزاس زدم، گویا برای این ایالت واکسن مننژیت لازمه. هلال احمر، ونک، شمبرانات، پاستور تجریش این واکسن رو ندارن. لطفا راهنمایی بفرمایید کجا این واکسنو میزنن؟؟

Szsanazsz ازدوستان قدیمی نظرشون اینه که اجباری نیست و اصرار نورزید ولی چون شرایط بنده نیز مانند شماست هنوز شک دارم مننژیت رو باید بزنیم یا که نزنیم که یک مو قع پزشک سفارت گیر نده البته بستگی به این هم داره کجا مدیکال بشید و پزشک سفارت چطور ادمی باشه ..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: hossien_501 ، aghaghia ، hushmandco ، sonnnna ، ojee
درود بر دوستان عزیز
فقط میخوام اینو بهتون بگم که این حرفایی که در مورد این میزنن که تو دوبی به تاریخ مربوط به واکسن ها گیر میدن و این چیزا کاملا بی پایی و اساسه,دوست بنده 2 روز قبل از دوبی برگشته و ویزای یک ضرب هم گرفته,واکسن های هپاتیت رو 2 سال پیش زده بود و بقیه واکسن هاش رو هم چند ماه قبل زده بود,پس اصلا به خودتون سخت نگیرید.
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، philter ، hushmandco ، aghaghia ، behfaza ، FMANIS ، ojee
دوستان سلام
من به رسم قدیمی مهاجر سرا دارم جدول مشخصات برندگان 2014 رو اماده میکنم. این جدول واقعا در اینده نزدیک ( بعد از اعلام اولین کارنتی ها ) بسیار به درد همه ما خواهد خورد.( مخصوصا امسال که مثل اینکه ما با بچه های 2013 فرق داریم از نظر توزیع کیس نامبر ها )
مشارکت بچه های 2014 واقعا کم است. از حدود 250 الی 270 نفری که خودشون رو برنده اعلام کردن فقط 48 نفر به من اطلاعات ارسال کردند. درسته که هیچ اجباری در ارسال اطلاعات نیست ولی جدول کامل تر یعنی امار دقیق تر از روند لاتاری امسال.یعنی حدس های دقیق تر درباره روند کارنتی ها و اطلاعات دقیق تر درباره روند مصاحبه ها و یک ضربی ها و حدود کلیرنس های احتمالی و یافتن همشهری ها و هم مقصدی ها در آمریکا و یافتن عزیزانی که شرایط و ویژگی های مشابه داریم.
من از همه عزیزان خواهش میکنم مشخصات خودشون رو بر اساس جدولی که در لینک امضای من قرار داره به صورت پیام خصوصی برای من ارسال کنند تا جدول پربار تری داشته باشیم.
اگر جدول 2013 ها رو نگاه کنید خیلی اطلاعات خوبی به دست میارید.
با ارزوی سلامتی و شادی برای همه شما.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: aghaghia ، pv-n ، alimarmar ، philter ، Lemony ، ojee ، estanfordbineh
سلام کارت زرد رو در شهرستانز باید از کجا گرفت،وهمین کارت زرد رو باید برای سفارت ببریم و باید جای دیگه هم این رو تایید کنیم?
تشکر کنندگان:
(2013-06-27 ساعت 14:02)naftoonbazoft1 نوشته:  سلام کارت زرد رو در شهرستانز باید از کجا گرفت،وهمین کارت زرد رو باید برای سفارت ببریم و باید جای دیگه هم این رو تایید کنیم?
دوست عزیز درشهرستانها از طریق مراکز بهداشت و هلال احمر برا کارت زرد و واکسیناسیون میتونید اقدام کنید و همین کارت رو برا مصاحبه میبرید نیاز به تایید جای دیگه ای نیست ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: aghaghia ، pv-n ، ojee
سلام دوستان
من هنوز تاریخ مصاحبه ام مشخص نیست. باید صبر کنم مشخص شه بعد واسه واکسن ها اقدام کنم؟
ممنون میشم پاسخ بدید
کیس:201400000XXX/ارسال مدارک: جون/کارنت: گروه اول/نامه دوم: نیمه دوم اکتبر/سفارت: آنکارا/ مصاحبه: 12 دسامبر/ در یافت ویزا 14 دسامبر یک ضرب
برای دیدن فایل دستورالعمل سفارت ترکیه اینجا کلیک کنید
تشکر کنندگان:
(2013-06-28 ساعت 00:43)shamim_irs نوشته:  سلام دوستان
من هنوز تاریخ مصاحبه ام مشخص نیست. باید صبر کنم مشخص شه بعد واسه واکسن ها اقدام کنم؟
ممنون میشم پاسخ بدید

واکسن های چند مرحله ای مثل هپاتیت رو شروع کنید، برای بقیه واکسن ها وقت دارید اگر حدود کیس نامبرتون رو هم بزارین بد نیست.

پ.ن. چرا دوستان 2014 امضاشون رو درست نمیکنن، اینطوری خیلی راحتتر میشه در مورد زمان مصاحبه ها حرف زد. برین به کنترل پنلتون، قسمت تغییر امضا و امضاتون رو درست کنید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: shamim_irs ، pv-n ، ojee

اگه سربازی رفته باشین این واکسنو براتون زدن و به پاستور بگید و اونا همون تاریخ خدمتتون را توی کارت زرد براتون وارد می کنن برای من که این کارو کردن
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان:
(2013-06-28 ساعت 09:51)kamranh نوشته:  

اگه سربازی رفته باشین این واکسنو براتون زدن و به پاستور بگید و اونا همون تاریخ خدمتتون را توی کارت زرد براتون وارد می کنن برای من که این کارو کردن

مگر
اعتبار واکسن مننژیت چه مدت هست ؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-28 ساعت 10:07)behfaza نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 09:51)kamranh نوشته:  

مگر
اعتبار واکسن مننژیت چه مدت هست ؟؟؟

فکر میکنم 10 ساله.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee
(2013-06-07 ساعت 10:20)maziar irani نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 08:31)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 02:21)farnama نوشته:  شیراز هستم نگفتین باید کجا برم
حتما حلال احمر؟

مرکز بهداشت والفجر - پل حر
البته بایستی نامه دوم که زمان مصاحبه رو مشخص کرده باشه داشته باشی و با پاسپورت ببری

KIMIA 2005 فکر کنم نامه یا مدرکی برای گرفتن کارت زرد لازم نباشه جاهای دیگه که لازم نبوده توی تاپیکای 2013 هم چیزی راجع به این موضوع ننوشته .اصلا لازم نیست هیچ ارگانی تو ایران بدونه شما این کارتو برای چی میخواهید.
مرکز بهداشت والفجر شیراز چون کلا بدون هزینه انجام میده کار کارت زرد را بخاطر همین ازت مدرک میخواد که هر کسی نیاد سر خود واکسن ها را بزنه.
تشکر کنندگان:
(2013-06-28 ساعت 03:40)aghaghia نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 00:43)shamim_irs نوشته:  سلام دوستان
ممنون میشم پاسخ بدید

واکسن های چند مرحله ای مثل هپاتیت رو شروع کنید، برای بقیه واکسن ها وقت دارید اگر حدود کیس نامبرتون رو هم بزارین بد نیست.

پ.ن. چرا دوستان 2014 امضاشون رو درست نمیکنن، اینطوری خیلی راحتتر میشه در مورد زمان مصاحبه ها حرف زد. برین به کنترل پنلتون، قسمت تغییر امضا و امضاتون رو درست کنید.

ممنونم ازتون خانم اقاقیا
من چند سال پیش هپاتیت و زدم ولی هیچ چیزس ندارم که نشون بده اونو زدم. باید دوباره واکسنشو بزنم؟
واکسن MMR و بزنم از الان مشکلی پیش نمیاد از نظر زمانی.
راستی کیس نامبرم زیر 300 هست
ممنونم
کیس:201400000XXX/ارسال مدارک: جون/کارنت: گروه اول/نامه دوم: نیمه دوم اکتبر/سفارت: آنکارا/ مصاحبه: 12 دسامبر/ در یافت ویزا 14 دسامبر یک ضرب
برای دیدن فایل دستورالعمل سفارت ترکیه اینجا کلیک کنید
تشکر کنندگان: aghaghia ، ojee
ممنونم ازتون خانم اقاقیا
من چند سال پیش هپاتیت و زدم ولی هیچ چیزس ندارم که نشون بده اونو زدم. باید دوباره واکسنشو بزنم؟
واکسن MMR و بزنم از الان مشکلی پیش نمیاد از نظر زمانی.
راستی کیس نامبرم زیر 300 هست
ممنونم
[/quote]
دوست عزیز منم واکسن های هپاتیت رو زده بودم. اگه خودتون بگید وارد کارت میکنن ولی برای اطمینان تست انتی بادی میگیرن که مطمئن شن بدنتون ایمن هست اگه ایمن باشه که هیچ اگه نباشه یه واکسن یاد اوری میزنن که برای من این کارو انجام دادن
برای واکسن ام ام ار هم ( کیس منم زیر 3000 هست) خانم دکتر به من گفت اوایل مرداد بیا ولی دوستان اینجا گفته بودن که اصلا ربطی نداره 2 مرحله ای هست و میشه زد چون اکسپایر نمیشه
CN : 2014AS29xx
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan

[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...
[/font]

تشکر کنندگان: shamim_irs ، aghaghia ، KIMIA2005 ، shadi79 ، hossien_501

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان