کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-07-08 ساعت 04:03)pooyan1920 نوشته:  من چون مشمولم فعلا نمی تونم پاسپورت بگیرم . . . هیچ راهی وجود داره که بدون پاس بشه واکسن هارو زد؟؟؟

اگه اشتباه نکنم قبلا هم یکی از دوستان به این سوال پاسخ داده بودند .
برای واکسن زدن که نیاز به پاسپورت نیست .
شما برای گرفتن کارت واکسیناسیون بین المللی و فقط برای درج شماره پاسپورت روی کارت به پاس نیاز دارین . که این کار را هم در آخرین مراحل که پاستون رو گرفتین میتونین شمارش رو روی اون ثبت کنین .
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: sejz ، محبت ، sinamn ، m.sabet ، behfaza
بنا به صحبت دوستان واکسن مننژیت فقط در برخی ایالت ها( مثلا تگزاس) ضروریه...خب حالا اگه مقصد اولیه ما تگزاس نباشه و بعدا بخوایم به این ایالت بریم(در صورت نزدن واکسن) تکلیف چیه ...؟؟؟
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن

ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

اولین ورود 18 جولای - دالاس
تشکر کنندگان: maryam_a
سلام دوستان من شرق تهرانم(تهرانپارس) به هر مرکز بهداشتی مراجعه میکنم واکسن TD و MMR برام نمیزنن میگن ما فقط برا نوزادا میزنیم مراکز خصوصی هم ندارن اگه جائیو میشناسید لطفا معرفی کنید تا منو همسرم بریم اونجا با توجه به کیس نامبر پائینم (حدود1500) میترسم دیر بشه............تشکر از عزیزانی که وقت میذارن جواب مارو میدن
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان:
(2013-07-08 ساعت 14:59)ali3875 نوشته:  سلام دوستان من شرق تهرانم(تهرانپارس) به هر مرکز بهداشتی مراجعه میکنم واکسن TD و MMR برام نمیزنن میگن ما فقط برا نوزادا میزنیم مراکز خصوصی هم ندارن اگه جائیو میشناسید لطفا معرفی کنید تا منو همسرم بریم اونجا با توجه به کیس نامبر پائینم (حدود1500) میترسم دیر بشه............تشکر از عزیزانی که وقت میذارن جواب مارو میدن
سلام
TD را نمیدونم ولی MMR یه مرکز درمانی چند قدم پایینتر از پاستور تجریش هست که تا هفته پیشم داشت .
201400001$$$
سفارت آنکارا-->ایروان از KCC/ مصاحبه Oct /یک ضرب/یک نفر/ورود آمریکا Dec 2013
The Dark Side Of The Moon
تشکر کنندگان: m.sabet ، azar1348 ، زری وحدتی ، maryam_a
(2013-07-08 ساعت 15:10)maziar irani نوشته:  [quote='ali3875' pid='372004' dateline='1373279342']
سلام دوستان من شرق تهرانم(تهرانپارس) به هر مرکز بهداشتی مراجعه میکنم واکسن TD و MMR برام نمیزنن میگن ما فقط برا نوزادا میزنیم مراکز خصوصی هم ندارن اگه جائیو میشناسید لطفا معرفی کنید تا منو همسرم بریم اونجا با توجه به کیس نامبر پائینم (حدود1500) میترسم دیر بشه............تشکر از عزیزانی که وقت میذارن جواب مارو میدن
مراكز تزريق واكسن MMR :
1- میدان صادقیه - اشرفی اصفهانی - نبش گلستان 14 - پائین برج نگین - درمانگاه بهداد - ساعت مراجعه : 9 تا 13 و 16:30 تا 12 شب تلفن : 44059760 - 44056667 هزینه : 260000 ریال
2- میدان ونک - ملاصدرا - شیراز شمالی - کلینیک غرب . ساعت مراجعه 16 تا 19 تلفن : 88034928 هزینه : 300000 ریال
3- خیابان 16 اذر - کلینیک 16 آذر . زمان مراجعه : 8 تا 11 فقط 4 شنبه ها
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
سوالاتی که آخر صفحه گفته میشه مظلوم واقع میشن ... سوال

تشکر کنندگان: زری وحدتی ، Arian332
سلام به همه
من و همسرم هنوز هیچ واکسنی نزدیم کیس نامبرمونم 11xxاست ساکن اصفهان هستیم و نمی دونیم باید کجا واسه واکسن بریم از حلال اهمر هم پرسیدیم گفت هپاتیت یک ساله که نیست.
تورو خدا راهنمایی کنید .بچه هایی که اصفهانی هستید چکار میکنید؟؟
[/quote]

شما اگر ساکن اصفهان هستید میتونید به مرکز واکسیناسیون هلال احمر واقع در خیابان سعادت آباد(آزادگان)روبروی ورزشگاه امین مراجه کنید..البته نمیدونم چه واکسنهایی رو اونجا میزنن و اصلا کارت زرد میدن یا نه.
اما طی صحبتهای خانم دکتر طاهر نژاد ..سفارت کارت پاستور و کارت زرد رو قبول میکنه .و من هم به دلیل اینکه mmr در تهران نبود ناچارا برگشتم و اینجا بزنم و مجددا تاییدیش رو ببرم پاستور واسه وارد کردن در کارت.
فردا صبح میرم مرکز و واسه دوستان اهل اصفهان میپرسم.
تشکر کنندگان: ssara
(2013-07-08 ساعت 19:37)mahdibashoma نوشته:  سلام به همه
من و همسرم هنوز هیچ واکسنی نزدیم کیس نامبرمونم 11xxاست ساکن اصفهان هستیم و نمی دونیم باید کجا واسه واکسن بریم از حلال اهمر هم پرسیدیم گفت هپاتیت یک ساله که نیست.

شما اگر ساکن اصفهان هستید میتونید به مرکز واکسیناسیون هلال احمر واقع در خیابان سعادت آباد(آزادگان)روبروی ورزشگاه امین مراجه کنید..البته نمیدونم چه واکسنهایی رو اونجا میزنن و اصلا کارت زرد میدن یا نه.
اما طی صحبتهای خانم دکتر طاهر نژاد ..سفارت کارت پاستور و کارت زرد رو قبول میکنه .و من هم به دلیل اینکه mmr در تهران نبود ناچارا برگشتم و اینجا بزنم و مجددا تاییدیش رو ببرم پاستور واسه وارد کردن در کارت.
[/quote]

امروز درمانگاه خوانساری (مرکز واکسیناسیون هلال احمر اصفهان)بودم ..ظاهرا هپاتیت موجود نیست(البته موجوده اما گروه هدف کودکان زیر 6 ساله و بنا به گفته رئیس بخش واکسیناسیون اگه فرد آشنایی داشته باشین میتونین مراکز بهداشت اصفهان تهیه و البته تزریق کنین در غیر اینصورت پاستور تهران...)برا مننژیت هم موجود بود فقط گفتش بایستی ده یازده نفر بشین که بتونن یه بسته باز کنن(در واقع بایستی صبح زود مراجعه بشه) شایان ذکره که کارت زرد نیز صادر میشه ........

تشکر کنندگان: زری وحدتی ، behfaza ، maryam_a

[/quote]

دوست عزیز من هم مثل شما اصفهانی هستم...نوبت اول هپاتیت را تهران زدم ولی برای نوبت دوم پرس و جو کردم اینجا اصفهان یه دکتری میزنه... اگه می خاین پیام خصوصی بدین تا اسم و شماره تماس بتون بدم...
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-07-08 ساعت 12:01)azar1348 نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 04:03)pooyan1920 نوشته:  من چون مشمولم فعلا نمی تونم پاسپورت بگیرم . . . هیچ راهی وجود داره که بدون پاس بشه واکسن هارو زد؟؟؟

شما برای گرفتن کارت واکسیناسیون بین المللی و فقط برای درج شماره پاسپورت روی کارت به پاس نیاز دارین . که این کار را هم در آخرین مراحل که پاستون رو گرفتین میتونین شمارش رو روی اون ثبت کنین .

متاسفانه حتما نیاز به پاسپورت هست ..شماره پاسپورت باید در کارت درج بشه..مگر اینکه مرکز شما رو بشناسه و بعدا خودتون شماره رو وارد کنید.
تشکر کنندگان: maryam_a
(2013-07-08 ساعت 19:49)ssara نوشته:  

دوست عزیز من هم مثل شما اصفهانی هستم...نوبت اول هپاتیت را تهران زدم ولی برای نوبت دوم پرس و جو کردم اینجا اصفهان یه دکتری میزنه... اگه می خاین پیام خصوصی بدین تا اسم و شماره تماس بتون بدم...
[/quote]

قول هپاتیت رو تهران دادم..(شوخی)دکتر پیشنهاد داد فقط MMR رو اصفهان بزنم اونم چون موجود نیست در تهران.
تشکر کنندگان:
(2013-07-08 ساعت 19:50)mahdibashoma نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 12:01)azar1348 نوشته:  

متاسفانه حتما نیاز به پاسپورت هست ..شماره پاسپورت باید در کارت درج بشه..مگر اینکه مرکز شما رو بشناسه و بعدا خودتون شماره رو وارد کنید.
دوست عزیز برای واکسن زدن به پاس نیاز نیست ما همه واکسنامونو جاهای مختلف زدیم و در نهایت یک هفته مونده به مصاحبه همه رو بردیم پاستور کارت بین المللی صادر کرد . وصد البته که برای کارت بین المللی نیاز به پاس هست .
و بالاخره این دوست عزیزمون دیگه قبل از مصاحبه حتما یه پاس خروج دارن دیگه . پس مشکلی نخواهند داشت .
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: aghaghia ، ghafari88 ، زری وحدتی ، maryam_a ، pooyan1920
سلام دوستان این اطلاعات رو اینجا هم میزارم شاید به درد کسی بخوره Smile
من امروز رفتم نوبت دوم mmr رو زدم
مرکز بهداشت شمیرانات ( پایین تر از انیستیتو پاستور تجریش ) گفتن که دیگه برای بزرگسالان نمیزنن منم رفتم مطب دکتر باستانی قبل از پل رومی خوبه که صبحها هست با درمانگاه نسیم قیطریه هم تماس گرفتم گفتن بعد از ظهر های روز فرد تماس بگیرین تا روز های زوج ساعت 1 دکتر باخودش واکسن رو بیاره و بیاین بزنین و اکثر دکترهای کودکان این واکسن رو میزنن
در مورد مننژیت هم از دکتر طاهر نژاد پرسیدم گفتن از سن 12 تا 18 سال و کسانی که برای تحصیل جاهایی مثل تگزاس میخوان برن باید بزنن
موفق باشین
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
تشکر کنندگان: maryam_a ، زری وحدتی
دوستان ساکن اصفهان برای واکسن هپاتیت به مطب دکتر فارسی مراجعه کنید از ساعت 5 الی 7.5 و هزینه هر نوبت 12000 تومان هست. ادرس خیابان رباط دوم کنار پارک گل محمدی
برای td همه مراکز بهداشت موظف به زدنش هستند اما متاسفانه mmr در اصفهان موجود نیست و دکتر افقری فقط مهرش رو توی کارت زرد می زنه و هلال احمر هم تایید می کنه.
کیس نامبر همسر **2014AS000031 -تعداد افراد کیس 3 نفر-مصاحبه 18Feb-انکارا visa 18 apr
مقصد سانفرانسیسکو
تشکر کنندگان:
سلاااااااااااام من هنوز هیچ کدوم از واکسنامو نزدم کیس نانمبرم 35xx برم بزنم یا دیرتر بزنم؟ من شمالم کجا باید برم بزنم اصلا؟!!!!!!!!!
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
-تعداد افراد کیس 3 نفر-- ارسال فرم ایمیل - سفارت ایروان -ویزا یک ضرب Big Grin- مقصد : El Dorado Hills, California
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان