کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-07-09 ساعت 12:25)asalasali نوشته:  سلاااااااااااام من هنوز هیچ کدوم از واکسنامو نزدم کیس نانمبرم 35xx برم بزنم یا دیرتر بزنم؟ من شمالم کجا باید برم بزنم اصلا؟!!!!!!!!!

واکسن هپاتیت رو فعلا شروع کن برا بقیه وقت داری ..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: asalasali ، maryam_a ، زری وحدتی
دوستانی که ارسال هاشون به عدد 10 رسیده لطف کنن امضاشون رو درست کنند تا بهتر بشه جواب سوالاشون رو داد و راهنمایی شون کرد. Smile
برای ساختن امضا برین به کنترل پنل اکانت تون و قسمت تغییر امضا رو انتخاب کنید و امضا تون رو درست کنید، خیلی ساده ست...
همینطور اگر مایلید اطلاعات کیس تون رو به سرکار خانم زهرا وحدتی پور بدین تا وارد لیست شون کنن و ما هم مثل برندگان سالهای پیش یه منبع جامع از اطلاعات دوستان برنده امسال داشته باشیم که برای اطلاع از زمان کارنت شدن و مصاحبه خیلی کاربرد خوبی خواهد داشت
ممنون از توجهتون... Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: asalasali ، زری وحدتی
ما 5 شنبه می خواهیم بریم انستیتو پاستور تجریش.زنگ زدم گفتند که ما از 8 تا 11 هستیم.ولی خیلی شلوغ تو هفته بیاین.ولی ما مجبوریم فقط پنجشنبه ها بریم.کسی پنجشنبه رفته؟
پیش خانم دکتر طاهر نژاد رفتن دنگ و فنگ داره.یا مستقیم اصلا باید بریم پیش ایشون؟
***2014AS3 ‫-مصاحبه مارچ-ابوظبی.
تشکر کنندگان: زری وحدتی
سلام مدیران عزیز
مشهد دکتر دهقان میگن هپاتیت رو فقط برای زیر 18 سال میزنن.میگن لازم نیست و سفارت نمیخاد ازمون!!!
من چیکار کنم حالا؟واقعا همینطوره؟نزنم یعنی؟
(2013-07-09 ساعت 21:19)elvira نوشته:  سلام مدیران عزیز
مشهد دکتر دهقان میگن هپاتیت رو فقط برای زیر 18 سال میزنن.میگن لازم نیست و سفارت نمیخاد ازمون!!!
من چیکار کنم حالا؟واقعا همینطوره؟نزنم یعنی؟

با اجازه از مدیران عزیز،
حتما باید بزنید اگر در چند سال اخیر نزدین... ایشون احتمال داره از قوانین مهاجرتی اطلاع کافی نداشته باشن، بگردین حتما پیدا کنید واکسن رو...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، azar1348 ، زری وحدتی
سلام به همه
همگی حواستون باشه یک ماه قبل از مصاحبه واکسن حاوی سلولهای زنده نزنید که در مدیکالتون تاثیر میزاده نگید نگفتی
راستی بچه دارا 2 روز زودتر باید برن ترکیه
مرسی بای
case number : 2014AS79XX
interview : Yerevan in July
my case includes : 3 person
Big Grin
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، زری وحدتی
(2013-07-09 ساعت 13:16)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 12:25)asalasali نوشته:  سلاااااااااااام من هنوز هیچ کدوم از واکسنامو نزدم کیس نانمبرم 35xx برم بزنم یا دیرتر بزنم؟ من شمالم کجا باید برم بزنم اصلا؟!!!!!!!!!

مرسی

(2013-07-09 ساعت 15:49)aghaghia نوشته:  دوستانی که ارسال هاشون به عدد 10 رسیده لطف کنن امضاشون رو درست کنند تا بهتر بشه جواب سوالاشون رو داد و راهنمایی شون کرد. Smile
برای ساختن امضا برین به کنترل پنل اکانت تون و قسمت تغییر امضا رو انتخاب کنید و امضا تون رو درست کنید، خیلی ساده ست...
همینطور اگر مایلید اطلاعات کیس تون رو به سرکار خانم زهرا وحدتی پور بدین تا وارد لیست شون کنن و ما هم مثل برندگان سالهای پیش یه منبع جامع از اطلاعات دوستان برنده امسال داشته باشیم که برای اطلاع از زمان کارنت شدن و مصاحبه خیلی کاربرد خوبی خواهد داشت
یعنی کجا؟! کنترل پنل اکانت کجاست Smile من بلد نیستم
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
-تعداد افراد کیس 3 نفر-- ارسال فرم ایمیل - سفارت ایروان -ویزا یک ضرب Big Grin- مقصد : El Dorado Hills, California
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، estanfordbineh
(2013-07-09 ساعت 21:52)asalasali نوشته:  

مرسی

عسل عزیز برا تشکر همون ((دکمه تشکر )) رو یک فشار کوچولو بدی کفایت میکنه ..در ضمن کنترل پنل کاربر بالای صفحه هستش داخل شو سمت راست تغییر امضا رو کلیک کن موفق باشی
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند

مرسی

(2013-07-09 ساعت 15:49)aghaghia نوشته:  دوستانی که ارسال هاشون به عدد 10 رسیده لطف کنن امضاشون رو درست کنند تا بهتر بشه جواب سوالاشون رو داد و راهنمایی شون کرد. Smile
یعنی کجا؟! کنترل پنل اکانت کجاست Smile من بلد نیستم

قسمت بالای صفحات رو نگاه کنید زیر اسم تون (آی دی تون) نوشته کنترل پنل، روش کلیک کنید و باقی ماجرا ...
تشکر کنندگان: asalasali ، KIMIA2005 ، azar1348 ، زری وحدتی
(2013-07-09 ساعت 21:55)KIMIA2005 نوشته:  

مرسی

عسل عزیز برا تشکر همون ((دکمه تشکر )) رو یک فشار کوچولو بدی کفایت میکنه ..در ضمن کنترل پنل کاربر بالای صفحه هستش داخل شو سمت راست تغییر امضا رو کلیک کن موفق باشی
فکر کنم درست شد
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
-تعداد افراد کیس 3 نفر-- ارسال فرم ایمیل - سفارت ایروان -ویزا یک ضرب Big Grin- مقصد : El Dorado Hills, California
تشکر کنندگان: azar1348 ، زری وحدتی
(2013-07-09 ساعت 11:22)rastashah نوشته:  دوستان ساکن اصفهان برای واکسن هپاتیت به مطب دکتر فارسی مراجعه کنید از ساعت 5 الی 7.5 و هزینه هر نوبت 12000 تومان هست. ادرس خیابان رباط دوم کنار پارک گل محمدی
برای td همه مراکز بهداشت موظف به زدنش هستند اما متاسفانه mmr در اصفهان موجود نیست و دکتر افقری فقط مهرش رو توی کارت زرد می زنه و هلال احمر هم تایید می کنه.

دوست عزیز شما با دکتر فارسی تماس داشتید الان واکسن را موجود داشتن؟ واکسنو زدید؟
به من گفتن تو این هفته موجود ندارن!!!
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
سلام دوستان. برای واکسن زدن جایی توی کرج رو می شناسید که معرفی کنید؟ در حال حاضر وقت به تهران رفتن رو ندارم.
سلام دوستان
من کیس نامبرم **26 . به نظرتون از کی شروع کنم برای واکسن ها؟ واکسن هپاتیت هم لازم نیست بزنم چون قبلا زدم.
تشکر کنندگان:
(2013-07-10 ساعت 10:38)Visas نوشته:  سلام دوستان
من کیس نامبرم **26 . به نظرتون از کی شروع کنم برای واکسن ها؟ واکسن هپاتیت هم لازم نیست بزنم چون قبلا زدم.

از همین امروز شروع کن. فقط انفولانزا رو 1 ماه قبل مصاحبه بزنید
تشکر کنندگان: azar1348 ، Visas ، زری وحدتی
الان تماس گرفتم با کلینیک 16 آذر , گفتند MMR را فقط 4 شنبه ها می زنند تا ساعت یازده و نیم.
بیمارستان مهراد 88543592 هم دقیقا" همین برنامه را دارند .
کلینیک غرب هم خواست که بعد از ظهر تماس بگیریم.
اگر امروز را از دست بدهم با توجه به کیس نامبر و اینکه یک ماه مسافرت خواهم رفت ... فکر کنم توی درد سر بیفتم.
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
تشکر کنندگان: aghaghia ، sejz ، azadeh2014 ، maryam_a

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان