کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
اگه در گذشته عمل جراحی داشتیم باید به دکتر بگیم؟
باید مدارک عمل رو هم داشته باشیم تا از بهبود کاملمون مطمئن بشه یا در حد صحبت کافیه؟؟
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان:
(2013-07-19 ساعت 02:05)pooyan1920 نوشته:  اگه در گذشته عمل جراحی داشتیم باید به دکتر بگیم؟
باید مدارک عمل رو هم داشته باشیم تا از بهبود کاملمون مطمئن بشه یا در حد صحبت کافیه؟؟

بله بهتره که بگین و اگر مدارکی دارین حتما همراه داشته باشید که اگر لازم شد ارائه بدین...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: philter ، pooyan1920
با سلام خدمت دوستان تو فرم سفارت ترکیه نوشته مدارک پزشکی از ایران رو قبول نمی کنیم البته فکر کنم منظورشون همون واکسن ها هست.
متنش هم بصورت زیر است:
Please note that immunization records as well as any other test results from IRAN will not be accepted.
دوستان راهنمایی کنید لطفا.آیا اگر زودتر ترکیه بریم واکسن ها رو بزنیم بهتر نیست؟
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان: ojee
(2013-07-19 ساعت 12:00)arash12 نوشته:  با سلام خدمت دوستان تو فرم سفارت ترکیه نوشته مدارک پزشکی از ایران رو قبول نمی کنیم البته فکر کنم منظورشون همون واکسن ها هست.
متنش هم بصورت زیر است:
Please note that immunization records as well as any other test results from IRAN will not be accepted.

قبلا توضیح داده شده که این متن نتیجه اعتراض بی جای چند نفر به دکتر سفارت بوده. کسانی که رفتن گفتن که معمولا واکسن ایران رو قبول میکنند. ممکنه چنتا واکسن دوباره بزنن.
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ghafari88 ، ojee ، aghaghia ، philter ، USA2014
(2013-07-19 ساعت 12:00)arash12 نوشته:  با سلام خدمت دوستان تو فرم سفارت ترکیه نوشته مدارک پزشکی از ایران رو قبول نمی کنیم البته فکر کنم منظورشون همون واکسن ها هست.
متنش هم بصورت زیر است:
دوست عزیز شما کارتتون رو اینجا کامل کنید و برید اگر نیاز به واکسنی باشه و دکتر تشخیص بده همون روز بهتون تزریق میکنه نیازی به زودتر رفتن نیست، شما اگر فرزندی کم سن ندارید کافیه 2 روز قبل مصاحبه وقت دکتر بگیرید اگر دارید حدود 4 روز قبل ...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: ojee ، Soap McTavish ، philter
لطفا کسانیکه موفق شدند تو ایران واکسن آبله مرغون بزنند همراه با آدرس اعلام کنند
نامبر 2014AS000021XX - دو نفر - ویزا : شکر خدا یکضرب - ورود: 5 می 2014
تشکر کنندگان:
سلام
من پاسم فروردین 93 منقضی میشه. الان که کارت زرد برام صادرشده و بالاش شماره پاسپورت رو نوشته تکلیف چیه؟
یعنی وقتی پاسپورت جدید گرفتم بایدکارت زرد جدید صادر شه؟
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
تشکر کنندگان: ojee
(2013-07-20 ساعت 01:34)philter نوشته:  سلام
من پاسم فروردین 93 منقضی میشه. الان که کارت زرد برام صادرشده و بالاش شماره پاسپورت رو نوشته تکلیف چیه؟
یعنی وقتی پاسپورت جدید گرفتم بایدکارت زرد جدید صادر شه؟

وقتی پاس جدید رو گرفتین، پاس قدیمی و کارت زردتون رو ببرید همونجایی که براتون صادر کردن و درخواست کنید یه کارت دیگه براتون صادر کنند...
تشکر کنندگان: philter ، ghafari88 ، nasim ، behfaza ، USA2014 ، ojee ، زری وحدتی
(2013-07-17 ساعت 21:10)محبت نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 18:28)shahrzad001 نوشته:  مگه این واکسنها تاریخ اعتبار داره؟ کدوماش؟ اگه یکی همه مراحل رو تا حالا زده باشه چی؟کیس نامبر من ***7 هست یعنی تا موقع مصاحبه منقضی میشه؟
سلام بله واکسنها تاریخ انقضا دارن مثلا هپاتیت 10 سال و بقیه حداقلش 2ساله که تا بعد مصاحبه تون کارتونو راه میندازه اماحداقلش آنفولانزا6ماهه

یهنی فقط واکسن آنفلوانزا باید تکرار بشه؟ بقیه اعتبار دارن؟ برای بچه 5 ساله واکسن 4تا6 سال رو الان نمیزنن و میگن زوده! باید برای مصاحبه زده بشه؟
تشکر کنندگان: behfaza ، زری وحدتی
سلام دوستان میخواستم بدونم چه ارمایشهایی میگیرن واسه سفارت؟ اگه ممکن کمک کنید مثل hiv یا hepatits
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-07-20 ساعت 11:40)reza.sa نوشته:  سلام دوستان میخواستم بدونم چه ارمایشهایی میگیرن واسه سفارت؟ اگه ممکن کمک کنید مثل hiv یا hepatits

اگر زحمت بکشید و همین تاپیک ( و تاپیک های مشابه مانند این ) رو از اول به صورت گذرا هم که شده مطالعه بفرمایید به پاسخ سوالتون می رسید و نیازی نیست دوباره سوال رو مطرح کنید دوست گلم. Smile
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، USA2014 ، ojee ، Saeedv13 ، زری وحدتی
(2013-07-20 ساعت 10:26)shahrzad001 نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 21:10)محبت نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 18:28)shahrzad001 نوشته:  مگه این واکسنها تاریخ اعتبار داره؟ کدوماش؟ اگه یکی همه مراحل رو تا حالا زده باشه چی؟کیس نامبر من ***7 هست یعنی تا موقع مصاحبه منقضی میشه؟
سلام بله واکسنها تاریخ انقضا دارن مثلا هپاتیت 10 سال و بقیه حداقلش 2ساله که تا بعد مصاحبه تون کارتونو راه میندازه اماحداقلش آنفولانزا6ماهه

یهنی فقط واکسن آنفلوانزا باید تکرار بشه؟ بقیه اعتبار دارن؟ برای بچه 5 ساله واکسن 4تا6 سال رو الان نمیزنن و میگن زوده! باید برای مصاحبه زده بشه؟
بله برای بچه ها معمولا همه واکسنها رو زدن فقط تست سل هستش و مراحلی هم که مونده یا برمیگردید و میزنید یا پزشک سفارت میزنه جای نگرانی نداره فقط هزینه تون بالاتر میره ضمنا واکسن آنفولانزا جزء واکسنای روتین نیست و اگه خودتون برا بچه تون نزدید تا حالا نباید زده باشه و نزدیک مدیکالتون باید بزنید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: USA2014 ، ojee ، behfaza ، زری وحدتی
توی ایران بچه ها واکسن سرخک رو سه نوبت توی بچگی میزنن که بدن مقاوم شه منم کارتشو دارم.تا جایی که یادم میاد توی دبیرستان هم یه بار دیگه اینو زدن ولی کارتی به ما ندادن. توی بچگی اوریون هم گرفتم.البته از دبیرستانم بیشتر از ده سال گذشته.
حالا به نظرتون دیگه نیازی به واکسنش هست ؟
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-07-20 ساعت 15:54)USA2014 نوشته:  توی ایران بچه ها واکسن سرخک رو سه نوبت توی بچگی میزنن که بدن مقاوم شه منم کارتشو دارم.تا جایی که یادم میاد توی دبیرستان هم یه بار دیگه اینو زدن ولی کارتی به ما ندادن. توی بچگی اوریون هم گرفتم.البته از دبیرستانم بیشتر از ده سال گذشته.
حالا به نظرتون دیگه نیازی به واکسنش هست ؟

خودم واسه خودم یه جواب توی پیج های قبلی پیدا کردم Big Grin
5 –azar: سوابق تزریق هر واکسنی از کودکی تا کنون دارید چه مرتبط و چه بی ربط ، چه معتبر و چه اکسپایر بدهید به محل صدور کارت زرد که در کارت وارد نماید . برای مدیکال هیستوری شما در ایالات متحده خالی از فایده نخواهد بود .مرسی از خودم و azar Smile
تشکر کنندگان: maryam_a ، ojee ، محبت ، Lemony ، سی سی ، behfaza ، زری وحدتی
سلام بچه ها. یه سوال داشتم: تایم کاری انستیتو پاستور تجریش توی ایام ماه رمضون رو میخوام بدونم. کسی از شما اطلاع داره؟ متاسفانه یادم نبود این رو با خود انستیتو چک کنم و تصیم دارم فردا اول وقت برم.
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
تشکر کنندگان: behfaza ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان